Dutchdstore Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Dit was mijn eerste bestelling bij Dutch’d maar wat een super service en wat een geweldige schoen! Onder het motto; vandaag besteld morgen geleverd! kwam mijn nieuwe paar netjes ingepakt aan, met ee... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor mannen met schoenmaat 39 de ideale winkel, mooie herenschoenen afhankelijk van welk type schoen is de kleinste maat 38, normaliter beginnen herenschoenen vanaf 40. Mooie casual schoenen voor ee... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dankzij Linkedin kennis gemaakt met het merk en omdat ik Nederlandse initiatieven steun, een paar zwarte sneakers besteld. Naast de look & feel, ben ik onder de indruk van de kwaliteit. Het meest ver... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Doppen besteld maar deze passen helemaal niet. Hierop contact gehad. En krijg de juiste doppen geleverd voor de drinkfles. Een zeer nette afhandeling.

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures
  2. aussi dans
  3. Magasin de vêtements pour femmes
  4. Magasin de vêtements pour hommes

Écrit par l'entreprise

Dutch'D herschrijft de definitie van premium schoenen sinds 2020. Design, kunst en vogue zijn de drie basisprincipes die wij gebruiken in onze designs. Door het Italiaans leer te combineren met vakmanschap in Portugal leveren wij de best mogelijke schoenen van dit moment. Dutch'D brengt luxe, kunst en design samen. Ontworpen in Nederland - vervaardigd in Portugal

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

73 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Zoals het hoort!

Website is overzichtelijk. Service is persoonlijk en reageren snel op mail. Complimenten hiervoor!

11 avril 2023

Réponse de Dutchdstore

Fijn om te horen! Graag zien we je nog eens terug in onze shop!

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit, service ook perfect!

18 janvier 2023

Réponse de Dutchdstore

Bedankt Tom! Leuk om de horen dat het je bevalt! We zien je graag nog eens terug! Ben je ingeschreven op de email? Dan ontvang je ook nog eens in de zoveel tijd flash deals!

Noté 5 sur 5 étoiles

Gisteren mijn nieuwe schoenen…

Gisteren mijn nieuwe schoenen ontvangen. Super mooie schoenen,
Snelle levering. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

17 décembre 2022

Top om te horen! We zien je graag nog eens terug! Team Dutch'D

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie schoenen van goede kwaliteit

Schoenen zijn van top kwaliteit en de levering was snel, maar om toch te zeuren zouden de veters 10 cm langer mogen zijn, zijn nagenoeg niet te strikken nu.

7 juillet 2022

Beste Bart,

Bedankt voor je eerlijk review! We zien vaker dat de veters door de bovenste haakjes gestrikt worden. Uiteraard kan dit maar de veters kunnen dan wat tekort zijn. Dit gezegd hebbende, wij hebben geschakeld met onze fabriek en gaan wat lengte toevoegen aan de veters.

Noté 5 sur 5 étoiles

Blij met mijn nieuwe schoenen!

Blij met mijn nieuwe schoenen! Super kwaliteit en zitten lekker. Levering was ook top had in eerste instantie een te kleine maat besteld maar kon ze kosteloos omruilen.

7 juin 2022

Réponse de Dutchdstore

Fijn om te horen dat wij je goed geholpen hebben! We zien je graag nog eens terug in onze shop!

Goede kwaliteit

Geweldige schoenen zitten fijn en lopen fijn. Al met al, TOP kwaliteit !

Réponse de Dutchdstore

Bedankt Ken voor je leuke review!

Tevreden

Mooie producten, goede kwaliteit en alles was snel in huis. Top!

Réponse de Dutchdstore

Dat horen we graag! We zien je graag nog eens terug!

Mooi en fijne hoodie!

Ik heb een hoodie besteld omdat ik hem zo cool vond! Ik doe hem aan en hij zit ook nog heerlijk ook! Beste trui die ik zelf ooit heb gehad! Ben benieuwd naar het volgende wat ik ga bestellen

Réponse de Dutchdstore

Top dat de kwaliteit je bevalt, we komen zeker met meerdere hoodies in de toekomst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Schoenen hebben een fijne pasvorm en…

Schoenen hebben een fijne pasvorm en lopen heel fijn. Je merkt meteen dat het van goede kwaliteit is met een ontwerp van deze tijd!

Réponse de Dutchdstore

Dat horen we graag! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven!

Hele chique producten

Hele chique producten

Prijs-kwaliteit is uitstekend!

Réponse de Dutchdstore

Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van deze review! We zien je graag nog eens terug!

Noté 5 sur 5 étoiles

Strakke looks en top pasvorm!

Toch even getwijfeld om bij een vrij jong schoenenmerk iets te bestellen, maar eenmaal de knoop doorgehakt heb ik er geen moment spijt van gehad! Hele strakke looks, goede keuze van materialen en de pasvorm was na een dag of 2 inlopen perfect. Daarnaast waren mijn zwarte Myth's snel geleverd en de keuze om achteraf te betalen vond ik ook erg fijn.

Réponse de Dutchdstore

Wat een top review! Bedankt Mathias!

Noté 5 sur 5 étoiles

Chille trui en goede service

Snelle levering! Ik had tevens contact gehad met een vraag over het product. Vriendelijke en behulpzame man. De hoodie die ik besteld heb zit ook super lekker. Bedankt!

Réponse de Dutchdstore

Kijk dat horen wij graag! Bedankt voor de review!

Derde paar schoenen

Heb nu derde paar gekregen en ben er vanaf eerste design bij. Fijne mooie schoen die snel "lekker" zit om je voet. Bezorging is altijd correct. Ben nu al benieuwd naar komende modellen ;-)

10 mai 2022

Réponse de Dutchdstore

Bedankt voor je mooie review! Ieder seizoen komen we met iets nieuws! Stay tuned!

Noté 4 sur 5 étoiles

Merk was onbekend, nu niet meer!

Merk was onbekend voor me maar ik ben blij dat ik ze gekocht hebben. Krijg ook veel complimenten over mijn schoenen! Zitten goed en lopen fijn!

10 mai 2022

Réponse de Dutchdstore

Fijn om te horen dat de schoen je bevallen! We zien je graag nog eens terug in onze webwinkel!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus