Dit was mijn eerste bestelling bij Dutch’d maar wat een super service en wat een geweldige schoen! Onder het motto; vandaag besteld morgen geleverd! kwam mijn nieuwe paar netjes ingepakt aan, met ee... Voir plus
L'entreprise a répondu
Voor mannen met schoenmaat 39 de ideale winkel, mooie herenschoenen afhankelijk van welk type schoen is de kleinste maat 38, normaliter beginnen herenschoenen vanaf 40. Mooie casual schoenen voor ee... Voir plus
L'entreprise a répondu
Doppen besteld maar deze passen helemaal niet. Hierop contact gehad. En krijg de juiste doppen geleverd voor de drinkfles. Een zeer nette afhandeling.
L'entreprise a répondu
Dutch'D herschrijft de definitie van premium schoenen sinds 2020. Design, kunst en vogue zijn de drie basisprincipes die wij gebruiken in onze designs. Door het Italiaans leer te combineren met vakmanschap in Portugal leveren wij de best mogelijke schoenen van dit moment. Dutch'D brengt luxe, kunst en design samen. Ontworpen in Nederland - vervaardigd in Portugal
Demande des avis aux clients
Product in werkelijkheid nog mooier dan online. En snelle levering.

-mooie kleur sneakers
-order netjes en op tijd afgeleverd
-snelle levering.

Réponse de Dutchdstore
Super snelle levering. Ook het ruilen en terugbetalen verliep snel en soepel.
En het belangrijkste: hele mooie loafers!

Réponse de Dutchdstore
mooie schoen, goede kwaliteit, alles oke, alleen jammer dat maat 46 de max is, komt overeen met nike 45
voor mij eigenlijk net iets te klein

Réponse de Dutchdstore
Hele mooie en goede schoenen.
Kwaliteit is echt top.
Maar vooral de service was geweldig.
We hadden 2 paar besteld, helaas paste 1 paar niet goed maar de andere wel.
Hij is ze zelf even komen brengen en we hebben t ander paar zelf even teruggebracht.
Snelle service en heel klantvriendelijk.

Réponse de Dutchdstore
Ik ben heel tevreden over Dutch'D. Geweldige klantenservice. Verder heeft Dutch'D hele mooie schoenen van hoog kwaliteit.
Minpunt. Je betaalt wel retourkosten als je via hun eigen website bestelt.

Réponse de Dutchdstore
Ze leveren top kwaliteit producten en hier komt ook nog eens top service bij.
Ik had een bestelling geplaatst had hierdoor recht op een gratis zonnebril, alleen moest ik die wel toevoegen aan de winkellijst. Dit had ik niet gedaan, hierna zocht ik contact met de klantenservice en die zorgde ervoor dat de bril alsnog mijn kant opkwam.
Dit vond ik erg prettig, verder ook snelle levering en mogelijkheid om maten te ruilen.

Réponse de Dutchdstore
Sneakers van Dutch'D lopen fantastisch en zijn van goede kwaliteit. Daarnaast is de service ook helemaal super! Ze staan echt voor 100% achter hun product en zorgen voor een nette oplossing als er iets niet in orde blijkt. Echt super!

Réponse de Dutchdstore
Dankzij Linkedin kennis gemaakt met het merk en omdat ik Nederlandse initiatieven steun, een paar zwarte sneakers besteld. Naast de look & feel, ben ik onder de indruk van de kwaliteit. Het meest verrast heeft me echter het draagcomfort, na het aantrekken direct kilometers kunnen wandelen zonder een centje pijn! Wow; en Ik heb daarom gelijk een paar blauwe en witte besteld. En dat zal zeker niet mijn laatste bestelling zijn!

Réponse de Dutchdstore
Na veel vergelijken van diverse merken ben ik toch overstag gegaan om voor Dutch'D te kiezen. Zondag besteld en dinsdag was het pakketje met de schoenen al binnen.
De beleving begon al met het openen van de doos waar een mooie schoenendoos (niet zo'n saaie) inlag. Bij het uitpakken van de schoenen heb je meteen het gevoel kwaliteit vast te hebben. Nu ik ze een paar weken draag komt die kwaliteit ook echt naar voren, de schoenen lopen fijn en zijn makkelijk schoon te maken. Daarnaast passen ze bij elke gelegenheid! Enig aandachtspuntje is dat de inlegzolen afgeven op witte sokken, maar dit mag de pret niet drukken.
Ik raad zeker aan om schoenen te kopen van Dutch'D!

Réponse de Dutchdstore
Perfecte service en altijd denken in oplossingen. Mooi product

Réponse de Dutchdstore
Maar 39 bleek te groot te zijn en kon gemakkelijk naar maat 38 voor dezelfde aktieprijs omruilen. Het zijn zeer mooie schoenen, mooie kleur, afwerking.

Réponse de Dutchdstore
Kan alleen maar vertellen dat ze er een nieuwe vaste klant bij hebben!
Fenomenale schoenen als je het mij vraagt.
Materiaal voelt super aan en het geeft je ook echt het gevoel wat je van een schoen verwacht voor deze prijs!
Zitten trouwens ook gewoon lekker, wat wel belangrijk is.
Misschien wat meer onbekend, maar dit doet niet onder voor grote bekende merken als je het mij vraagt! Je zou zelfs kunnen zeggen dat ze boven die bekende merken staan.
Heel tevreden met mijn aankoop.
Schoenen die ik heb besteld zijn trouwens de "Elements Black Red"
Wat een dikke kleuren combinatie zeg!

Réponse de Dutchdstore
Een nieuw jong merk, maar prachtige schoen, fijne materialen. Maar wat echt opviel was de snelle levering en het persoonlijke tintje en contact. Het was mijn eerste schoen van Dutch’D maar zeker niet de laatste