Duurzaamste Bouwer Avis

3. Entrepreneur spécialisé dans l'isolation
  4. Plombier
  5. Entrepreneur en énergie solaire

Écrit par l'entreprise

De Duurzaamste Bouwer focust op complete verduurzaming Welkom bij De Duurzaamste Bouwer! Wij zijn Joe en Esmee, beide bouwkundig experts, en al sinds 2009 actief in de spannende wereld van verduurzaming. Onze passie voor de bouw en duurzaamheid heeft ons ertoe aangezet om een stap verder te gaan en consumenten te helpen bij de totale verduurzaming van hun woning, zonder dat zij zelf hoeven te investeren.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Uitstekende installatie service

Uitstekende service en perfecte installatie door Duurzaamste Bouwer!

Onlangs hebben wij een zeer positieve ervaring gehad met Duurzaamste Bouwer. Van begin tot eind is alles perfect verlopen. Vooraf hebben zij onze wensen goed doorgenomen en hebben zij ter plaatse deskundig advies gegeven. Dit gaf ons direct vertrouwen.

De installateur was professioneel, behulpzaam, netjes en uiterst beleefd. Binnen één dag hebben zij onze batterij geïnstalleerd, en deze werkt nu optimaal. Het resultaat ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook precies op de gewenste locatie geplaatst.

Tijdens de installatie ontdekte de monteur dat een failliet zonnepaneelbedrijf de markeringen in onze meterkast verkeerd had genoteerd. In plaats van ons hiermee op te zadelen, heeft Duurzaamste Bouwer zelf de zaken voor ons geregeld. Dit toont aan hoe ver zij gaan om hun klanten te helpen.

Ook de communicatie was top: de verzonden e-mails bevatten alle nodige informatie, en de evaluatietelefoontjes waren een prettige verrassing. Dit niveau van service en betrokkenheid zie je tegenwoordig maar zelden.

Wij zijn uiterst tevreden en raden Duurzaamste Bouwer van harte aan iedereen aan die op zoek is naar een betrouwbare, deskundige en klantgerichte partij. Bedankt voor de uitstekende zorg en het perfecte werk!

22 juillet 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Slecht bedrijf, alleen onderaannemers - vermijden

Slecht bedrijf, zeker geen zaken mee doen. Ik had al m’n twijfels door de weinige reviews hier (terwijl ze al jaren bestaan) maar door de verkoper Collin toch over laten halen.

Er is zoveel misgegaan dat het teveel is om op te noemen, maar het gaat van kleine zaken (te laat of niet komen opdagen) tot grotere dingen (lekkage, verkeerde laadpaal ophangen etc). De installatie van warmptepomp, laadpaal en zonnepanelen zou een dag duren. Uiteindelijk duurde het weken verspreid over meerdere dagen.

Vervelendste is dat je continue zelf achter dingen aan moet. Duurzaamste doet alsof ze alles zelf doen, maar alles wordt uitbesteed aan allerlei onderaannemers zonder enige vorm van planning of communicatie. Bij een probleem wijst men naar elkaar en moet je soms weken wachten op een reactie, of wordt je compleet genegeerd. Informatie uit inspecties wordt ook niet gedeeld. Zo werd ik tijden de installatie gevraagd om zelf een houten koof open te breken. En zijn leidingen op verkeerde plekken aangelegd tegen afspraak in.

Trap niet in de mooie praatjes van deze mensen. Beter zaken doen met een partij die zelf alles uitvoert, verstand van zaken heeft en klantvriendelijk werkt.

26 février 2026

Super service!

Super service!! Gastvrij en helpen echt met het meedenken. Ik ben super blij dat ik heb gekozen voor Duurzaamste Bouwer. Ook tot de installatie waren ze goed bereikbaar

16 avril 2026

Warmtepomp en isoleren

Wij hebben contact opgenomen met de Duurzaamste Bouwer omdat wij graag een warmtepomp wilden aanschaffen en isoleren. Na telefonisch contact, wat wij als prettig hebben ervaren, is er een specialist langs geweest. Tijdens dit bezoek hebben wij onze wensen besproken, en is er uiteindelijk een plan gemaakt. Wij hebben de spouw laten isoleren, vloer laten isoleren en ook een warmtepomp laten plaatsen. Heel fijn dat alles door 1 organisatie is uitgevoerd en je 1 aanspreekpunt hebt. Wij zijn heel tevreden, en raden de Duurzaamste Bouwer zeker aan!

1 novembre 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus