Elektricien Louwmans Avis 442

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn meter kast was stuk en na veel elektra bedrijven te hebben benaderd kwam ik elektricien louwmans tegen vakkundige en snelle jongens ze hadden het probleem snel gevonden en ook nog eens heel behul... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele goede service. Adel heeft hier 2 extra stopcontacten gemaakt en 1 slechte vervangen. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd en gaf van tevoren de prijs. Eerlijk is eerlijk, die was iets hoger dan ge... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Électricien

Écrit par l'entreprise

Heeft u een elektricien nodig? Elektricien Louwmans staat 24/7 voor u klaar. Voor stroomstoringen of spoed zijn wij snel bij u op locatie. - Snel op uw locatie - Groepenkast vervangen - Perilex aansluitingen -Professionele elektromonteur

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 18 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 2 sur 5 étoiles

Vooraf contact goed, service terplekke discutabel.

Ondanks het snelle en fijne contact vooraf vonden we de service ter plaatste erg vervelend. We hadden een nieuwe groepenkast nodig en daarvoor kwamen ze langs om het vervolgens meteen te plaatsen. De prijs die ze opgaven was 2x de verwachte kosten. Desbetreffende elektricien haalde alle verkooptechnieken uit de kast om me onder druk te zetten snel te beslissen. Ik werd constant onderbroken, vragen waarmee ik zat zijn onbeantwoord gebleven en ik kreeg nog geen 5 minuten de tijd om deze grote uitgave met m’n partner te bespreken of hij stapte zelf alweer de woonkamer in om er over te beginnen. Hij roemde Louwmans om hun stralende reviews en gezien de ‘nette en snelle service’ is de prijs wellicht wel wat hoger maar dat was volgens hem verklaarbaar. Uiteindelijk toch de groepenkast laten vervangen maar achteraf toch spijt met deze partij in zee te zijn gegaan. Voor deze premium prijs had ik op z’n minst verwacht dat ze hun rotzooi op zouden ruimen. De hele gang lag bezaaid met stukjes afgeknipte kabel en kabel buizen wat we vervolgens zelf op hebben mogen ruimen. Ook doet de voordeur bel het nu niet meer, waar we dus weer iemand anders voor langs kunnen laten komen.

Kortom, over nette service valt niet te spreken. Dit was een elektricien zonder manieren die met sales tactieken de klant onder druk zet om met snel met een hogere prijs akkoord te gaan dan de concurrent.

Wij zullen nog regelmatig een elektricien nodig gaan hebben om onze woning uit 1952 op te kunnen knappen, laadpaal te plaatsen en het huis van nieuwe bekabeling te voorzien. Maar daarvoor zullen wij niet meer bij Louwmans aankloppen. Voor iedereen verlies dus, ontevreden klant en Louwmans een grote potentiële klant kwijt.

9 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Monteurs verstaan hun vak niet

Monteurs verstaan hun vak niet. Twee monteurs geweest, €180 armer en nóg geen oplossing. Geen elektra in de schuur. Zonder doormeten werd er verteld dat er een kabel doorgetrokken moest worden naar de schuur wat neer zou komen op €700. Terwijl dat de oorzaak niet eens was van geen elektra in de schuur volgens een andere elektricien. Niet vertrouwen dit bedrijf, of in elk geval de monteurs.

4 mars 2026

Oplichters!

Bij Louwman gevraagd of ze een stopcontact konden plaatsen bij de garage. De man aan de telefoon zei dat dit dezelfde dag nog kon. Ik vond dat niet nodig maar hij drong aan. Twee vriendelijke medewerkers kwamen die middag. Na het installeren moest ik ruim €609 betalen voor twee contactdozen. Want zeiden ze: het is een spoedklus. Voor klachten moest ik bellen. Dagenlang geprobeerd mijn beklag te doen. Uiteindelijk maar opgegeven. Niet met deze mensen in zee gaan!

11 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Echt een heel fijne monteur

Echt een heel fijne monteur. Hij heeft het gepruts van een eerdere installateur, wat hij ontdekte tijdens het aanpassen van mijn stoppenkast t.b.v. een verzwaring, professioneel hersteld. Hij was duidelijk, vriendelijk en werkte snel. Dank!

27 janvier 2026

Bedreigend offerte gesprek

Enige weken geleden is er een monteur van Louwmans langs geweest voor een offerte gesprek. Ik wil mij oude 1 fase meterkast vervangen voor een 3 fasen kast.
De betreffende man sprak gebrekkig Nederlands en begon meteen over een 'gevaarlijke meterkast'. Dat vond ik al vreemd, want andere bedrijven die de meterkast beoordeeld hebben, spraken hooguit van een 'verouderde meterkast'. Dat weet ik en daarom wil ik 'm vervangen.
De Louwmans monteur begon te typen op zijn iPad en toverde een bedrag van EUR 1.500,00 op zijn scherm. Toen ik zei daar graag een offerte van te ontvangen zodat ik dit met mijn vrouw kon overleggen, werd hij vervelend/bedreigend. "Waarom moet je dat met je vrouw overleggen?, Wie heeft er met kantoor gebeld en wat is er afgesproken?, Deze meterkast moet snel vervangen worden." en meer van dat soort opmerkingen. Zeer onprettig sfeer. Mijn vrouw kon het gesprek vanuit een andere kamer meeluisteren en had haar telefoon al in de aanslag om 112 te bellen. Ik was blij dat hij de deur uit was. En die offerte heb ik nooit gekregen. Hoef ik ook niet meer te ontvangen, want Louwmans was met afstand de duurste van de 4 installateurs die een offerte gemaakt hebben.
Ik kreeg sterk de indruk dat deze man een ZZP-er was in een Louwmans auto en die even snel een meterkast wilde scoren. Hij wilde ook meteen beginnen met de klus, terwijl ik nog geen eens mij akkoord had gegeven.
Kortom, pas op met deze club!

2 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Eindelijk een bedrijf die onze…

Eindelijk een bedrijf die onze GGZ-instelling in een keer goed heeft aangepakt en alle oud electra heeft verwijderd zonder nonsens en gelijk in een keer goed gemaakt! Super service. Zeer tevreden en een aanrader voor praktijken of instellingen die snel en kwalitatieve hulp nodig hebben!

3 janvier 2026
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus