Dvd Classics Avis

1. Magasin de DVD

Verkoop van veel klassieke films op dvd en blu-ray met zeer tevreden klanten.

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Een top shop.

Een top shop om nog net een dvd of blu-ray titel te vinden die je no g mocht missen. Ruime keus uit oudere titels. Sommige zijn jammer genoeg niet meer leverbaar. Dus op is op en komt niet meer terug. De communicatie met de shophouder via e-mail is vriendelijk. De bestelling wordt snel en goed verpakt verstuurd en de prijzengids bijzonder goed. Dit was een zeer prettige shopervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Er staan nog genoeg juweeltjes in de catalogus. Een zeer aan te bevelen shop voor dvd's en blu-ray's.

13 août 2025

Réponse de Dvd Classics

Bedankt voor deze mooie en uitgebreide review.
Inderdaad, op is echt op. Ik ben al een tijdje gestopt met bestellen van nieuwe klassieke films en series. Na "leegverkoop" gaat de web-deur op slot. Tot ziens ....

Goede service!

De dvd die ik als kerstcadeau heb besteld werd in nette staat en tijdig geleverd. Gewoon helemaal goed. Ben er blij mee, bedankt!

6 décembre 2024

Réponse de Dvd Classics

Bedankt voor deze mooie review. Prettige Kerstdagen!

snelle levering

snelle levering
beschermd ingepakt
product ontvangen zoals beschreven

31 octobre 2024

Réponse de Dvd Classics

Bedankt voor uw review, zeer gewaardeerd 👍

Voor herhaling vatbaar.

Aankopen zijn perfect ingepakt en zouden zelfs tegen een stootje kunnen.... Zal zeker nog terug bestellen. Tot ziens.

28 octobre 2024

Réponse de Dvd Classics

Bedankt voor uw mooie review, veel kijkplezier met alle films!!

Mooie verzameling moeilijk te vinden…

Mooie verzameling moeilijk te vinden films.
Verzorgde verpakking en snelle levering naar Belgie
Groetjes Lawrence

7 octobre 2024

Réponse de Dvd Classics

Bedank Lawrence voor deze mooie review, al duurde deze levering naar België langer dan normaal. Veel kijkplezier met alle films. Jos ...

prima films

Goede communicatie, snelle levering, mooie films. Jammer dat er al veel verkocht zijn en er niet meer zijn.
Ik heb al vaker bij Jos besteld, Top.

25 août 2024

Hallo Peter,
Bedankt voor deze super review.
Ja, helaas zijn veel van mijn klassieke filmcollectie uitverkocht. Aangezien ik gestopt ben met bestellen zullen er geen nieuwe klassiekers meer op voorraad komen. Op is echt op.
Mvg,
Jos

Een uitstekende ervaring

Hoe de voortgang van mijn bestelling ging. De volgende dag rond een uur of 11 s'morgens had ik hem al binnen.

22 août 2024

Réponse de Dvd Classics

René, bedankt voor deze mooie review.

Dvd Bewitched

Ik was al een tijdje opzoek naar deze dvd en ik vond hem bij DVD classics. Gelijk de zelfde dag al een reactie en de bezorging was top. Als we weer een dvd zoeken bestel ik zeker weer bij jou. BEDANKT.

2 août 2024

Réponse de Dvd Classics

Het was een waar plezier om u deze box te leveren 😎 Veel kijkplezier....