Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Handig huishoudboekje app die uitgaven tegen inkomsten kan verrekenen (offset capability). Hierbij worden refunds met de uitgaven verrekend. Nadeel is dat de kosten van een premium abonnement erg vers... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

It is a good app for tracking your expenses and very complete. Give you nice insights on your expenses and the option to reduced cost is very nice too (although I never used). The only complain I have... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben sinds 2/3 maanden uit huis en ik woon samen met mijn vriendin, ik vond het ontzettend lastig om hoogte te krijgen van mijn inkomsten maar voornamelijk mijn uitgaven. Door Dyme is alles overzich... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik gebruik Dyme nu een tijdje en het heeft me echt geholpen om meer overzicht te krijgen in mijn financiën. Het is fijn dat je automatisch inzicht krijgt in je vaste lasten en abonnementen, zonder d... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Site de comparaison de prix

Écrit par l'entreprise

De Dyme applicatie maakt een einde aan verborgen of te hoge vaste lasten met inzicht in maandelijkse uitgaven en een opzeg- en overstapservice.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Fijne app!

Fijne app waarin je makkelijk je kosten overzicht hebt in 1 plek! Enige waar de app soms nog moeite mee heeft is het categoriseren van sommige betalingen, maar dat is erg klein

18 novembre 2025

Réponse de Dyme

Bedankt voor je fijne feedback! Super om te horen dat je met onze app makkelijk al je kosten in één overzicht hebt. 🙌 We blijven continu sleutelen aan het automatisch categoriseren, jouw feedback helpt ons weer een stapje verder!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ernstige fouten in administratie en misleidende betalingsherinneringen…

Gebaseerd op de overdadig aanwezige positieve beoordelingen, ga ik er maar vanuit dat ik de uitzondering op de regel ben geweest...

Ik heb via Dyme mijn AVP-verzekering laten opzeggen en daarvan een duidelijke, schriftelijke bevestiging ontvangen. Desondanks ontving ik weken later opnieuw betalingsherinneringen waarin stond dat ik “geen dekking meer had”, dat “verzekeraars naar mijn betalingsgedrag kijken” en zelfs dat “het kenteken bij het RDW wordt afgemeld”. Dit laatste is volledig onjuist bij een AVP en hoort alleen bij motorrijtuigverzekeringen.

De inhoud van deze herinneringen was feitelijk onjuist, onnodig dreigend en had nooit verstuurd mogen worden na een bevestigde beëindiging. De supportmanager van Dyme erkende dat het hun fout was en dat ik alles als “niet verzonden” mocht beschouwen. Toch ontving ik later opnieuw tegenstrijdige communicatie, alsof de polis nog nagekeken moest worden.

Dit alles kostte tijd, zorg en irritatie. Een financieel dienstverlener zou dit proces zorgvuldig moeten uitvoeren, zonder foutieve dreigingen of dubbele boodschappen. Voor mij reden om Dyme niet meer te gebruiken.

18 novembre 2025

Réponse de Dyme

Hi Marcel, bedankt dat je dit zo uitgebreid met ons deelt.
Het spijt ons oprecht dat je zo’n vervelende ervaring hebt gehad. Dit is absoluut niet het zorgvuldige proces dat we willen bieden.

We zijn blij dat onze supportmanager het probleem met je heeft kunnen oppakken, maar we begrijpen volledig dat de tegenstrijdige communicatie daarna jouw vertrouwen geen goed heeft gedaan. We gaan dit intern verder onderzoeken, zodat dergelijke foutieve herinneringen niet meer voorkomen.

Dank dat je de moeite hebt genomen dit te beschrijven, jouw feedback helpt ons om onze dienstverlening beter en consistenter te maken. Mocht je ooit openstaan voor een gesprek of nog vragen hebben, dan horen we het graag 🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Het is een fijne app je kan…

Het is een fijne app je kan verzekeringen afsluiten en ze kijken ook nog de goed verzekeringen die het beste zijn. Je ziet ook je maandelijkse bankafschriften en je kan makkelijk bij de klantenservice terecht

16 novembre 2025

Réponse de Dyme

Wat super om te horen dat je zo tevreden bent! 🙌 Geweldig dat je het afsluiten van verzekeringen Dat horen we graag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi om door de app ,goed inzicht te…

Mooi om door de app ,goed inzicht te hebben en krijgen in je uitgaves
Echt top

15 novembre 2025

Réponse de Dyme

Dank je wel voor je mooie review! 🎉 Super om te horen dat de app je helpt om helder inzicht te krijgen in je uitgaven. Daar doen we het voor! 🙌

Noté 4 sur 5 étoiles

Dyme is mega handig en makkelijk in gebruik…

Dyme geeft mij een super duidelijk overzicht van mijn kosten. Het categoriseren en de suggesties die de ap doet hebben mij bovendien geholpen te bezuinigen waar wenselijk. Blij mee!

15 novembre 2025

Réponse de Dyme

Wat fijn om te horen dat Dyme je zo’n helder overzicht geeft! 🙌 Geweldig dat het automatisch categoriseren en de bespaarsuggesties je écht hebben geholpen om op de juiste plekken te besparen. Daar worden wij ook blij van!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ze blijven me appen met dat ze een…

Ze blijven me appen met dat ze een nieuw energiecontract aanvragen terwijl ik dit niet wil . Onmogelijk ergens te vinden waar ik Dyme kan opzeggen. Spam partij.

13 novembre 2025

Réponse de Dyme

Het spijt ons te horen dat je zulke vervelende ervaringen hebt gehad. Dit is zeker niet hoe wij willen dat onze service overkomt. 🙏 We begrijpen dat ongewenste berichten frustrerend zijn en we nemen je feedback zeer serieus. Kun je ons een mailtje sturen (support@dyme.app)? Dan helpen we je graag verder!

Bespaart direct geld

Direct geld bespaard op twee abonnementen!

12 novembre 2025

Réponse de Dyme

Wat geweldig om te horen dat je meteen geld hebt bespaard op je abonnementen! 🎉 Bedankt voor het delen van je ervaring!

2025

2025
Goedechtgoed

11 novembre 2025

Réponse de Dyme

Bedankt voor de 5 sterren!

Noté 5 sur 5 étoiles

goed en fijn en qeet je waar je geld…

goed en fijn en qeet je waar je geld heen gaat

11 novembre 2025

Réponse de Dyme

Hi Junaida, 2at fijn om te horen dat de app je helpt precies te zien waar je geld naartoe gaat! 🙌 Bedankt dat je dit met ons deelt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik gebruik Dyme nu een tijdje en ben er…

Ik gebruik Dyme nu een tijdje en ben er super blij mee! Het geeft echt een goed overzicht van mijn uitgaven en abonnementen.
Wat ik nog wel handig zou vinden (of misschien kijk ik gewoon verkeerd 😅), is om makkelijker te kunnen zien wat ik per maand heb uitgegeven in de afgelopen maanden. Dus een iets duidelijker vergelijking per maand.
Verder werkt alles top en heel gebruiksvriendelijk!

Réponse de Dyme

Super leuk om te horen dat je blij bent met Dyme! 😄 Bedankt dat je deelt hoe de app je helpt je uitgaven en abonnementen overzichtelijk te houden. Je tip over de maandelijkse vergelijking nemen we zeker mee. We gaan kijken of we dit nog duidelijker kunnen maken. Fijn dat je alles verder soepel en gebruiksvriendelijk ervaart! 🙌

Toppp

Bij mij was het wel goed omdat ik nu veel beter kan besparen

Réponse de Dyme

Bedankt voor de review Dounya! Wat fijn om te horen dat Dyme je helpt om slimmer te besparen! 💪 Geweldig dat je er nu meer grip op je uitgaven door krijgt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super handig om een inzicht te krijgen…

Super handig om een inzicht te krijgen in je vaste lasten.

Réponse de Dyme

Geweldig om te horen dat Dyme je helpt inzicht te krijgen in je vaste lasten! 🙌 Dat overzicht maken we graag zo duidelijk en eenvoudig mogelijk. Bedankt voor je feedback! 😊

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Dyme is a fantastic app! It helps me easily track my expenses, manage subscriptions, and save money without any hassle. The interface is clean and user-friendly, and the automatic insights make budgeting so much simpler. Highly recommend for anyone who wants more control over their finances!

2 novembre 2025

Réponse de Dyme

Thank you so much for your kind words! 🙌 We're thrilled to hear that Dyme makes tracking your expenses and managing subscriptions easy, and that our insights help you save. Your review means a lot! 💛

"Hoi Karen,
Vorig jaar regelden we een goedkoper contract voor je bij KPN.
----------------------------------------? "
Op de stippellijn werd een stukje tekst herhaald dat ik heb uitgesproken naar Wouter. Zo is het gegaan! Dit stukje herinnering in de mail maakt dat ik weet dat ik met dezelfde persoon te maken heb.

9 novembre 2025

Réponse de Dyme

Hi Karen, bedankt voor je review!! Het is inderdaad handig om te weten dat je met dezelfde persoon contact hebt gehad, zulke details maken het een stuk persoonlijker en overzichtelijker. Bedankt dat je dit deelt! 🙌

Noté 5 sur 5 étoiles

Top app, makkelijk te gebruiken

Top! Ik heb een goed overzicht op mijn inkomsten en uitgaven. Én Dyme laat mij zien waar ik kan besparen en regelt dat ook nog eens.

7 novembre 2025

Réponse de Dyme

Bedankt voor het delen van je ervaring! 🎉 Geweldig om te horen dat Dyme je zo goed inzicht geeft in je inkomsten en uitgaven! 🙌 En dat onze bespaartips en regelhulp ook handig voor je zijn, maakt ons extra blij.

Het werkt goed en is heel overzichtelijk

Het werkt goed en is heel overzichtelijk

6 novembre 2025

Réponse de Dyme

Wat fijn om te horen dat je Dyme overzichtelijk vindt! 🙌 Bedankt voor je feedback, we zijn blij om te horen dat Dyme je helpt je financiën eenvoudig te overzien. 😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Zonder toestemming mijn energie…

Zonder toestemming mijn energie contract overgezet naar een andere aanbieder. Ik zat net 3 maanden bij Vattenfall en zou dan een boete moeten betalen voor te vroeg opzeggen. Vervolgens zijn ze nergens te bereiken voor reacties. Ik kon vervolgens zelf met beiden energie partijen contact opnemen om het ongedaan te maken.

4 novembre 2025

Réponse de Dyme

Hi lars, het spijt ons zeer dat je zo’n vervelende ervaring hebt gehad. 🙏

Het is absoluut niet de bedoeling dat er zonder jouw toestemming een contract wordt overgezet en dat dit voor extra kosten zorgt. We begrijpen volledig dat dit frustrerend is en waarderen dat je dit met ons deelt.

We nemen je feedback serieus en zullen intern bekijken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onze support via support@dyme.app

Noté 5 sur 5 étoiles

De app is makkelijk te gebruiken

De app is makkelijk te gebruiken en geef een helder en goede beeld over je in en uitgave. Ik raad het iedereen aan de app te gebruiken als je meer grip wil hebben over je in en uitgaves.

3 novembre 2025

Réponse de Dyme

Wat leuk om te lezen dat Dyme je een helder beeld van je inkomsten en uitgaven geeft! 😊 Daar doen we het voor.

goed inzicht

3 novembre 2025

Réponse de Dyme

Fijn om te horen dat je goed inzicht krijgt in je financiën! 😄 Dat is precies waar we het voor doen. Het overzicht helpt hopelijk om je uitgaven beter te begrijpen en waar mogelijk te besparen.

Dank voor je review! 🙌

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus