Købt en V16 piston Animal, som ikke har gjort andet end at give mig fejlkoder de seneste 2 mdr. Jeg har ringet ind til dyson 5-6 gange, og til slut bliver jeg lovet ombytning eller kreditering, som de... Voir plus

Det er alt for besværligt at få hjælp. Jeg bestilte en Dyson Airwrap i.d. som gave. Den version, jeg bestilte, markedsføres i linkets billeder med et rejseetui, som imidlertid ikke fulgte med. Dyso... Voir plus

Jeg har en Dyson gulvasker hvor batteriet er defekt og det er indenfor garantiperioden. Jeg henvender mig hos kundeservice og de bekræfter at batteriet er defekt og det er en garantisag, men de har... Voir plus

Спасибо за такой хороший сервис несмотря на все плохие отзывы о вашем сайте! Я очень осталась довольна своей покупкой и доставкой в течении 3 дней несмотря на то что моя посылка 📦 была выслана с Швец... Voir plus

1. Magasin d'électroménager

Få skræddersyet support
Se stylinguides
Dyson til virksomheder

Om Dyson

Dyson blev grundlagt på ideen om at løse problemer, som andre ignorerer; støvsugere, der tilstopper og mister sugeevnen, håndtørrere, der er energikrævende og ikke virker, og hårteknologi, der er afhængig af ekstreme temperaturer og som forårsager varmeskader.

Siden virksomheden blev etableret i Storbritannien i 1993, er Dyson vokset fra én mand og én idé til en global teknologivirksomhed med et stadigt voksende team af ingeniører og videnskabsmænd i sin kerne.

I dag sælges Dyson-maskiner i over 65 lande. Fra ledningsfrie støvsugere til luftrensere til hårtørrere; en helt ny generation af teknologi er kommet i hænderne på Dyson-ejere over hele verden.

Køb direkte fra os, der har skabt den

Dyson prisgaranti
Fri fragt* og retur
60 dages åbent køb*
Gratis 2-5 års garanti

1,9

Bas

TrustScore 2 sur 5

2 k avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

airwrap id og total mangel på service

Har købt en airwrap id der overophedede og kørte med nedsat kraft efter meget kort tid. Jeg gennemgår rens af filter flere gange endda med kundeservice inden den sendes retur til reparation. Og den melder desuden ikke at filter skal renses. Jeg får den retur fra reparation med beskeden at de har renset filter. De har tydeligvis ikke testet det, for ved første brug bliver den sygt varm og lugter igen brændt. Jeg vil derfor gerne bare have penge tilbage, men nu går Dyson i baglås. Jeg kan kun få en ny, men i turkis da den farve jeg har købt og kan lide er udgået. Efter “tusind” opkald ( i hvert fald efter jeg har brugt ca 9 timer på dem) til kundeservice lover de mig så den nye coanda og jeg sender maskine retur. Hvad kommer til mig nu: den gamle model og nu lovede så ved opkald herefter at en supervisor ville ringe mig op (er jeg blevet lovet før) men her to døgn efter er det selvfølgelig ikke sket. Har derfor en maskine jeg ikke tør bruge efter to gange at have brændt mig på den og ingen udsigt til at kunne komme videre. Godt det ikke er en dyr hårstyler (ironi kan forekomme)

1 octobre 2025

Customer service that made me dislike the brand

My nightmare with Dyson started the moment my vacuum broke after the guarantee expired. I was actually happy at first, I thought, “Great, I don’t need a new one, I can just fix it!” So after chatting with Saurbh on WhatsApp, I paid 950 kr right away, expecting the process to be simple.

They told me I’d get the repair label within a few minutes, 24 hours at most. Of course, nothing came. After a day of silence, I reached out again and got the same guy, who assured me that their “dedicated team” (whatever that means) would contact me in 3–4 days. Spoiler: they didn’t.

Four days later, I tried again and spoke with Geetika. Same script. “Wait 3–4 days. We’ll escalate. Supervisor involved. Blah blah blah.” You know, the usual customer service fairy tale. Then I spoke to her again. Then Vimal. Then a few more. Each time it was like talking to a copy-paste bot. I must have contacted them 6–7 times, and every single time it was the same useless promises.

Finally, when I called, someone admitted that my case hadn’t even been handed over to the repair company. So she “tagged it properly” and said, “Now just wait 4 more days.” Guess what? I waited. Nothing happened.

That was the last straw. I called to cancel and get my money back. The agent (can’t even remember her name) told me to let her “fix it,” but I didn’t care anymore. I just canceled. She promised I’d get my money back in 14 working days.

Do I even need to say it? No money came. I chased them again on WhatsApp. Vimal (again) told me it hadn’t been canceled. So I told him to cancel it immediately and not leave the chat until I had the confirmation email. Amazingly, this was the very first time they actually delivered something.

Fast forward 14 days later, still no money. I reached out again. This time Monalika and Karandeep joined the parade, repeating the same robotic nonsense: “Please contact your bank. Please wait 4 days.” Blah, blah, blah.

So here I am. No money. No repaired Dyson. Just weeks of wasted time and the worst customer service I’ve ever experienced.

I ended up buying a new vacuum, from another brand, obviously. Dyson? Never again. I know my little rant won’t matter to a giant company, but seriously, how can a brand this big treat customers this badly?

2 octobre 2025

Ingen refund

Købte en føntørrer hos Dyson. Den havde en defekt del og efter have henvendt mig til kunde "service", blev jeg lovet en ny føntørrer. Jeg fik en retur label og sendte min føntørrer tilbage. 2 uger senere får jeg at vide at aftalen er annulleret på baggrund af et telefonopkald og jeg skulle få mine penge tilbage. Der var INGEN telefonopkald.

Nu har jeg ingen føntørrer og ingen penge.

Dysons indiske landsby call center er ude af stand til at løse problemet

Bestillingsnummer: 1772034884
Faktura nummer: 6660203253
Sagsnr: 48614845

12 septembre 2025

I have had 2 separate cases on my Dyson…

I have had 2 separate cases on my Dyson V12, and each one left me impressed with how impeccable the Customer service team is dealing with them.
First off - no waiting time when waiting for customer service.. (don’t know if that has happened to me with any other company Im Denmark.. ever..).
Second - quick easy resolvement with both issues for my vacuum cleaner within warranty - got spare part replacement with no fuss..
and while I still LOVE the product, I appreciate so much the customer support with it, that I can say Im becoming a loyal client of Dyson!

26 septembre 2025

Tyveri ved højlys dag.

Tyveri ved højlys dag.
Jeg annulerede en ordre d. 4 august, da Dyson ikke kunne levere til den lovede tid. Idag, 24 september har jeg stadig ikke fået mine penge. Efter at have været i telefonisk kontakt med dem ca. 10 gange, have skrevet en gang på deres Facobook og skrevet til deres virksomhedschat 5 gange, er der stadig ingen der kan oplyse mig om hvorfor jeg ikke har fået mine penge samt hvornår jeg evt. får dem! Hver gang en ny halv vind, men absolut ingen forklaring. Desuden er det ikke muligt at få lov til at tale med en chef/overordnet/superviser. Virkelig en SØLLE oplevelse - komplet amatøragtigt. Pas på, evt. kommende kunder - Dyson må være i likviditetsproblemer. Jeg tror jeg må melde dem til politiet - ellers aner jeg simpelthen ikke hvad jeg skal still op. Kan absolut IKKE anbefale Dyson.

4 août 2025

Dyson PH2

Jeg har købt meget hos Dyson og har været godt tilfreds med kvaliteten - indtil nu.

Vi har købt en luftbefugter af mærket Dyson PH2.

Det startede nogenlunde, men pludselig ville den ikke trække vand op. Vi fulgte Dysons anbefalinger uden held. Vi sendte den så retur og vi fik en ny som efter et par dage havde det samme problem som den første. Vi får besked på igen at sende denne retur lidt imod vores vilje da vi hellere ville have pengene tilbage, men dette kunne ikke lade sig gøre da det var 18 måneder siden vi købte den første.
Vi venter så på en ny maskine, men der er intet sket, vi har sendt omkring 20 mails til dem men det er en chatrobot som svarer med uforståelige beskeder.

Vi har haft flere støvsugere og ventilatorer mv. som har fungeret upåklageligt, vi og vores familie har faktisk brugt en formue på deres produkter.

Det her er simpelthen skuffende. Nu står vi uden et produkt som vi har betalt for vi bliver totalt ignoreret. Pinligt for et så stort firma.

9 juillet 2025

V11 kan ikke støvsuge helt almindelige…

V11 kan ikke støvsuge helt almindelige ting op fra gulvet. Som børnefamilie, hvor der bliver tabt alt fra popcorn til grus i skoene, har man brug for en bedre maskine. Genstande kan heller ikke støvsuger, hvis de overstiger en bestemt str/længde - ca 1x1 cm.

Dyson kundeservice er under al kritik! I tlf. De påstår, at man taler med en menneskelig liveagent med navn, selvom det helt tydeligt er en chatbot, der intet forstår. Utroligt frustrerende!

18 septembre 2025

Jeg har købt en Dyson airwrap

Jeg har købt en Dyson airwrap, da alle snakker så godt om den. Men nu har jeg haft den i et halvt år, og kan stadigvæk ikke få krøllerne til at holde mere en 30 sekunder. Jeg ved godt det ikke skal holde lige så godt som et krøllejern, men det er altså en hårstyler til 4000kr, så man må da forvente at den kan andet end bare at tørre håret. Havde jeg kunne bytte den havde gjort det. Anbefaler den bestemt ikke, og oveni er Dysons kundeservice elendig. Jeg måtte skrive til dem af 4 omgange da medarbejderen stoppede med at svare mig, til sidst ringede jeg og fik en super fin service

10 septembre 2025

Jeg har haft kontakt med kundeservice…

Jeg har haft kontakt med kundeservice over 7 gange og brugt samlet set 4 timer, på at få prismatch på et produkt. Værste kundeservice og oplevelse, jeg har oplevet i hele mit liv. Forstår ikke hvordan en så stor virksomhed kan virke så amatøre agtige. Af ren princip køber jeg aldrig Dyson produkter mere. Syntes ikke at man kan køre en forretning med så dårlig service.

7 septembre 2025

Super service over telefonen.

Super service over telefonen.
Havde tidligere på ugen købt en Dyson V15 submarine i power, men opdagede så Dyson kører kampagne med man kan få
Dyson submarine og få Dyson wash G1 med gratis. Jeg benyttede min returret i power og returnerede den og købte ved Dyson istedet. Super service og hurtig levering på 2 dage! Har dog oprettet en reklamation på dyson rentvandbeholder, til wash G1 da der drypper vand ud af toppen af beholderen når der påfyldes vand

5 septembre 2025

Ringeste kvalitet.

Ringeste kvalitet.
Vi har købt Dyson V 10 2/06-2023 prisen 3590 Kr. Den 22/5-2024 brandt motoren sammen, som blev udskiftet på garanti. I august 2025 brandt motoren sammen igen. Garantien er desværre udløbet.
Det er fuldstændig uacceptabelt.
Jeg kommer aldrig til at købe en Dyson igen.

29 août 2025

Tilbehør mv altid udsolgt

Jeg som sådan glad for maskinen (V15 detect) men forstår ikke hvordan tilbehør mv altid er udsolgt. Man skal skifte filtret indimellem, men det er udsolgt. Nyt støvsugerhoved er også altid udsolgt mv. Utroligt de kan blive ved med at sælge maskiner når delene altid er udsolgt. Man kunne få den tanke, at de gerne vil tvinge deres kunder til at købe nyt hele tiden i stedet for.

27 août 2025

Skuffende kvalitet, nul service, hypet brand

Købte en Dyson tårnventilator (AM07), som gik itu ´1n måned efter garantien udløb. Købte den hos Bilka, som sendte den ind til Dyson. De kunne ikke engang reparere deres eget produkt - imponerende. Ringe produkt, ringe service.

27 juillet 2025

Spar tid og energi ved at købe andetsteds!

Har bestilt en essentiel reservedel, som var på lager og levering ville tage 2-4 hverdage. Jeg har ventet forgæves i 10 dage og ikke haft mulighed for at støvsuge i 14 dage! Da jeg ringede første gang fik jeg besked om at ordren ville blive "rykket op i systemet". Anden gang mødt med ansvarsfralæggelse og magtesløshed overfor deres egne computersystemer. Tredje gang bare den samme unyttige smøre man bliver mødt med. Gaslighting.

PT stadig intet nyt om forsendelse.

27 août 2025

Dyson svarer ikke efter bestilling af Dyson produkter

Vi købte en Dyson 15 for et år siden og den er perfekt. Vi er bare nervøse for reservedele, når Trustpilot er fyldt op med utilfredse kunder og Dyson er totalt ligeglade.
Vi købte en Dyson Gulvvasker ved Elgiganten og fandt ud af at gulvet var pladdervådt efter gulvvask.
Vi troede så at gulvvaskeren ville virke bedre med Dyson 02 Probiotic rengøringsmiddel og det bestilte vi ved Dyson: men vi har aldrig hørt noget fra Dyson, kun en ordrebekræftelse og en mail forespørgsel til Dyson hvor vores produkt blev af, blev heller ikke besvaret.
Alle de klager over Dyson på Trustpilot handler i bund og grund om at medarbejderne på Dyson er rigtig lige glade med kunderne og Dysons direktør er et fjols! siden han lader det ske.
Vi har afleveret vores Dyson gulvvasker til Elgiganten og fik vores penge retur
Ordrenummer: 1772032901

3 août 2025

Håbløs kundeservice

Håbløs kundeservice.
Min vare er aldrig kommet frem og pengene er trukket for en måned siden.
Jeg kan kun kontakte en online kundeservice som ikke er til nogen hjælp overhovedet og som bliver ved med at sige at min sag bliver løst af deres dedikerede team. Men det er bare tomme ord - vi er nu i uge 3 og hver gang jeg er i kontakt med dem lover de svar indenfor endnu 5-7 dage.

25 août 2025