Købt en V16 piston Animal, som ikke har gjort andet end at give mig fejlkoder de seneste 2 mdr. Jeg har ringet ind til dyson 5-6 gange, og til slut bliver jeg lovet ombytning eller kreditering, som de... Voir plus
Lisez les avis des autres
Det er alt for besværligt at få hjælp. Jeg bestilte en Dyson Airwrap i.d. som gave. Den version, jeg bestilte, markedsføres i linkets billeder med et rejseetui, som imidlertid ikke fulgte med. Dyso... Voir plus
Jeg har en Dyson gulvasker hvor batteriet er defekt og det er indenfor garantiperioden. Jeg henvender mig hos kundeservice og de bekræfter at batteriet er defekt og det er en garantisag, men de har... Voir plus
Спасибо за такой хороший сервис несмотря на все плохие отзывы о вашем сайте! Я очень осталась довольна своей покупкой и доставкой в течении 3 дней несмотря на то что моя посылка 📦 была выслана с Швец... Voir plus
À propos de l'entreprise
| Få skræddersyet support |
| Se stylinguides |
| Dyson til virksomheder |
Om Dyson
Dyson blev grundlagt på ideen om at løse problemer, som andre ignorerer; støvsugere, der tilstopper og mister sugeevnen, håndtørrere, der er energikrævende og ikke virker, og hårteknologi, der er afhængig af ekstreme temperaturer og som forårsager varmeskader.
Siden virksomheden blev etableret i Storbritannien i 1993, er Dyson vokset fra én mand og én idé til en global teknologivirksomhed med et stadigt voksende team af ingeniører og videnskabsmænd i sin kerne.
I dag sælges Dyson-maskiner i over 65 lande. Fra ledningsfrie støvsugere til luftrensere til hårtørrere; en helt ny generation af teknologi er kommet i hænderne på Dyson-ejere over hele verden.
Køb direkte fra os, der har skabt den
Dyson prisgaranti
Fri fragt* og retur
60 dages åbent køb*
Gratis 2-5 års garanti
Coordonnées de contact
N'a pas répondu aux avis négatifs
Dårlig service
Er tilfreds med håndtering og ombytning af min reklamation ang et defekt støvsuger hoved. Men processen ved en reklamation er helt håbløs, ingen mulighed for at få oplysninger om forventet leveringstid ved backorder, man skal selv holde øje med en mail, der fortæller når produktet igen er på lager, og så bruge tid på at ringe ind en gang til for at bestille det. Ingen mulighed for at få kontakt med nogen på en mail adresse for at gøre opmærksom på den helt ufatteligt dårlige service man som kunde bliver mødt med, jeg har nu forsøgt at skrive til 3 forskellige mail adr der tilsyneladende ikke har en modtager i den anden ende, jeg har ihvertfald ikke fået noget respons fra Dyson. Bad også om at modtage en bekræftelse på mail om at de havde modtaget og registreret min reklamation, intet sendt! I har gode produkter, men hvis ikke der følger god service med, betyder det måske mindre for mange på den lange bane!
Min Dyson Air wrap kortsluttede da den…
Min Dyson Air wrap kortsluttede da den var 2 år og 2 måneder. Forsøgte at få hjælp fra dyson i en måned så vi kunne få sendt den til reperation uden held da deres email fejlede. Endelig fik vi den sendt til reperation gennem købsstedet mod betaling af at få fikset produktet. Da vi fik den tilbage fik vi bare af vide at produktet ikke kunne fikses og derfor bare må smides ud. De 4500kr er åbenbart ikke et engangbeløb men hver 2. år. Lader til at en hårtørre fra Lidl er af bedre kvalitet. Utroligt at man som virksomhed ikke går lidt længere for at vedholde kunder som ville have brugt væsentligt flere penge gennem årene havde oplevelsen været bedre.
falsk marksføring på dyson officielle hjemmeside
På dyson hjemmeside lovede de et etui når man køber en dyson supersonic r hårtørrer. Det er endnu ikke lykkes mig at få det fra Dyson. jeg købte føntørren 20 okt og skrev til dem første gang 25.okt og 27 okt og 28 okt
Købte for 3 år siden Dyson støvsuger…
Købte for 3 år siden Dyson støvsuger V15. Har siden start haft flere problemer med fejlmeldinger. Jeg har hidtil været tilfreds med servicen da jeg flere gange har fået løst problemerne under garantiperioden. Nu vil den ikke oplade og støvsugeren er helt død. Jeg har betalt over 5.800. Nu har jeg betalt 950 kr. for at sende den til service. Jeg gik den sendt retur og den virker igen, men ingen forklaring.
Ikke fungerende kundeservice
Som andre også har skrevet, er det måske en god ide, at tjekke Trustpilot, inden du handler hos Dyson. Deres score er 2,2. Jeg købte ca. 10. juli en WashG1 gulvvasker til 5200 kr. Fra første gang jeg brugte den, stoppede den og sagde, at beholderen med snavset vand var fuld. Uden at den var fuld. Til at begynde med, når den var halv fyldt, men efter nogle gange, når der kun var få millimeter vand i den. I slutningen af juli fejlmeldte jeg til Dyson. De var søde og venlige, og sagde, at de ville sende en returlabel. Den skulle sendes ind. Jeg havde heldigvis kassen endnu. Men der kom ingen returlabel. Jeg ringede igen 5 gange med ca. 14 dages mellemrum. Hver gang lovede de, at sende en label, men der skete ikke noget. 2 gange sagde de, at de havde skrevet forkert mail-adresse. Men det er jo samme mail, som de har sendt fakturaen til. Og den kom jo fint frem. Jeg forsøgte også at skrive til dem. For at have dokumentation for, at jeg havde meldt fejlen. Men de kan kun kontaktes skriftligt via WhatsApp, hvor man kan vælge mellem nogle menupunkter, som ikke passer til min situation. Så kontaktede jeg Klageportalen i Nævnenes Hus, som er en mægler mellem køber og sælger. De skriver til Dyson. Men Dyson vender ikke tilbage. Nu kan jeg så gå videre til et andet klagenævn. De kan afsige en dom. Men den vil de formentligt heller ikke reagere på. Så kan jeg køre en normal retssag. Men jeg føler mig virkelig snydt. ØV. Pas på, før I handler hos dem.
Har haft min Dyson V8 i 2 år 8 måneder…
Har haft min Dyson V8 i 2 år 8 måneder og 22 dage og så har han bare opgivet sin gejst så snakker jeg med Dyson kundeservice fik en rigtig god service det er højst sandsynlig batteriet en støvsuger til 5000 kr og så holder den kun to år otte måneder Det er jo ikke en Tesla Jeg har købt jo men har været generelt tilfreds De burde bare tage den tilbage Jeg føler mig b et eller andet
købte og bestilte et nyt mundstykke til…
købte og bestilte et nyt mundstykke til dyson V15 den 14/7 2025. ringede mange gange for at høre hvor den /blev af.
"den er på vej bare rolig"!!!!!!
I dag skriver vi 27/10 2025 og har endnu ikke modtaget mundstykket. UTROLIG DÅRLIG KUNDESERVICE...
Dyson, I sejler
Lang historie kort; Købte en Airwrap tilbage i start oktober. Der gik en uge, og den var ikke blevet sendt. Ordren var blevet bekræftet, men Dyson mente at der var noget galt med banken… det var der ikke.
Ordren bliver så endelig bekræftet (at pengene er blevet “frigivet”), og jeg venter på at de sender den… det gør de ikke.
Efter en del frem og tilbage med kundeservice (over 10 opkald), får jeg så endelig bestilt en anden Airwrap, da de mente at ordren skulle annulleres og laves på ny. Det betød at Airwrappen blev bestilt tre gange.
Endelig, d. 16 oktober modtog jeg den.
Tusind tak til de gode drenge i kundeservice, der virker til at de virkelig gerne vil hjælpe en. Umiddelbart, er det Dyson selv der ikke vil have glade kunder eller “sælge” deres produkter…
Jonathan, Alexander, og Johannes - tak for jeres hjælp!
Modtag glad ny V8 dyson ledningsfri…
Modtag glad ny V8 dyson ledningsfri støvsuger - nåede kun lige og pakke den ud for at finde ud f at den var defekt… snakker med teknikker som forsøger at få mig til at skifte reservedel, men delen er ikke på lager og vi aftaler at jeg sender hele pakken retur og skal modtage en ny støvsuger. Pakken er leveret hos Dyson i Sverige i torsdags og i dag onsdag har de stadigvæk ikke afsendt ny støvsuger - men pengene er jo også trukket fra min konto og så har man åbenbart ikke så travlt med at yde god service.snakkede med kundeservice i går og de kan se at pakken står klar til afsendelse og har gjort det nogle dage. Da jeg bestilte den nye støvsuger blev den pakket samme dag og afsendt fra deres lager dagen efter!! Virkelig dårligt 1. håndsindtryk - Øv😞
Skuffet over min Dyson V11™
Skuffet over min Dyson V11™. Tænd/sluk-knappen er knækket, og Dyson kræver 950 kr. for reparation, da hele hoveddelen skal udskiftes. Meget dyrt for en lille plastikdel – ikke, hvad man forventer af et premium-brand.
Tak for hjælpen (troede jeg)
Jeg kontaktede jeres kundeservice telefonisk for at høre, om jeg kunne returnere min Dyson Airwrap (købt 11/07/2025).
Medarbejderen oplyste mig klart, at jeg kunne sende produktet retur, og at jeg ville få pengene tilbage. Jeg handlede i tillid til den oplysning, og først efterfølgende blev jeg kontaktet igen med besked om, at medarbejderen ikke havde styr på proceduren, og at løftet derfor blev trukket tilbage.
Da jeg som forbruger har handlet i god tro på baggrund af en konkret og skriftligt/telefonisk givet oplysning, anmoder jeg om, at Dyson står ved det oprindelige løfte i overensstemmelse med markedsføringslovens §3-5 og aftaleretlige principper om berettigede forventninger.
Jeg ønsker derfor at returnere produktet og få refunderet købsbeløbet, som først oplyst. OG JA JEG HAR OPTAGET KALDET. Troede ellers han gjorde min tvivl til skamme, desværre ikke...
Jonathan, løste problemet TROEDE JEG med det samme, mere kan man ikke bede om, tak for hjælpen, burde der være skrevet.
Politianmeldelse for svindel
Jeg står i en situation, hvor jeg i snart 3 måneder har ventet på en omlevering grundet mangler fra Dyson. Ordren er stadig ikke blevet sendt afsted, og de nægter - i strid med den præceptive forbrugerlovgivning - at refundere købesummen (tip til Dyson: læs KBL § 78, stk. 1).
Jeg kan se på Trustpilot, at utroligt mange har oplevet samme problem. Hvis der er nogen af jer, der stadig ikke har modtaget produkt/fået pengene retur, så send mig en besked. Jeg har en sag kørende hos Forbrugerklagenævnet, men såfremt der er tale om reelt svindel, synes jeg, det går i retning mod en samtale med politiet. Her ville det være en fordel med flere, der har oplevet det samme.
PS. Dyson prøv endelig at slette mit opslag, jeg kan godt være kreativ med platforme
Elendig kundeservice – uacceptabel behandling efter mange år som loyal kunde
Jeg giver Dyson 1 ud af 5 stjerner for en dybt skuffende oplevelse med deres kundeservice. Hvis jeg kunne give minus, havde jeg os gjort det!
Jeg kontaktede Dysons kundeservice for første gang i denne sag for omkring en måned siden, fordi jeg manglede to reservedele til min Dyson Gen5. På det tidspunkt var delene udsolgt, og medarbejderen jeg talte med oprettede en sag til mig og gav mig to sagsnumre, så jeg ikke skulle gentage hele forløbet ved fremtidige henvendelser.
Siden da har jeg kontaktet kundeservice cirka én gang om ugen for at høre, om delene var kommet på lager. Hver gang fik jeg beskeden, at de stadig var udsolgt, og at jeg skulle prøve igen i næste uge. De beklagede, at det havde taget så lang tid, og jeg ventede tålmodigt.
I dag, fredag den 10. oktober, kontaktede jeg så Dyson igen og fik talt med en medarbejder ved navn Cecilie, som oplyste, at delene endelig var kommet på lager. Til min store skuffelse nægtede hun dog at sende dem til mig. I stedet ville hun starte en ny fejlfinding og foreslog, at jeg skulle sende min maskine til deres værksted, så de kunne vurdere, om den kunne repareres.
Jeg forklarede hende flere gange – på en høflig måde – at jeg allerede har talt med flere af hendes kollegaer, som har bekræftet, at jeg blot skulle vente, og at delene ville blive sendt, når de var på lager. Alligevel stod Cecilie fast på sin beslutning og nægtede at lytte.
Jeg har i forvejen 7-8 Dyson-produkter derhjemme og har altid været tilfreds, men efter denne oplevelse er det nok sidste gang, jeg køber noget fra Dyson. Til de priser forventer man en helt anden form for service, dialog og respekt for loyale kunder. Det her niveau af kundeservice er simpelthen ikke acceptabelt.
Jeg er meget skuffet over den måde
Jeg er meget skuffet over den måde, kundeservice håndterer min sag på. Jeg bliver konstant videresendt mellem forskellige medarbejdere, uden at nogen kan give et klart svar på, hvornår jeg kan forvente besked fra en supervisor angående afsendelsen af min støvsuger.
Min tidligere bestilling er tilmed forsvundet hos PostNord, og jeg har ikke modtaget nogen form for opfølgning eller information. Det er desuden yderst utilfredsstillende, at der hverken findes en direkte mailadresse eller anden effektiv kontaktmulighed til jer.
Alt i alt en frustrerende oplevelse, som ikke lever op til, hvad man kan forvente af god kundeservice.
Dårlig kvalitet. Ledløs/slasket .
Har haft en Dyson i nogle år. Den var fin i starten, men den høje pris vs dårlig kvalitet hænger ikke sammen.
Vores Dyson er fuldstændig ledløs idag, hvilket skyldes dårlig kvalitet / ikke gennemtænkt design.
Så kan ikke anbefale at købe den over-branded Dyson.
NUL STJERNER
Deres kundeservice er kun telefonpasser. Aldrig har jeg oplevet så ringe service. Har ikke fået min pakke efter 2 måneder. Har ringet og ringet for at høre om hvornår jeg modtager min ordre - og idag griner den person jeg talte med bare af mig. Utrolig den måde Dyson driver deres virksomhed på.
Mest ringe service
Jeg havde d. 30.06.2023 købt en dyson airwrap, og var mega glad for den, totalt spændt på at bruge den. efter cirka 1 års tid, begyndte den runde børste at falde af hver gang man brugte den, garantien gjaldt stadig, og jeg bestemmer mig så for at tage til Elgiganten for at den kan sendes ind til service. Jeg får den så afleveret, og den bliver sendt ind til service, efter noget tid får jeg besked på at den er kommet tilbage. Jeg tager så over for at hente den igen, og får at vide, at der intet er galt med airwrappen, men derimod at der er noget galt med børsten, så får jeg at vide at der bliver tilsendt en ny børste med ingen specifik dato på hvornår den bliver sendt. Jeg venter så i 2 uger og har hverken fået noget tracking nummer, eller noget yderligere at vide om den skide børste. Jeg ringer så ind til elgiganten og forklare dem situationen, de siger så jeg skal ringe ind til dyson for at få noget yderligere at vide om den børste. Jeg ringer så ind til dyson, og de siger at de lige nu ikke har den børste på lager, men at jeg nok skulle få den tilsendt så snart den kommer tilbage på lager. jeg venter så på den her børste og der er gået næsten 2 måneder, jeg har stadig ikke fået noget yderligere at vide, omkring min børste. Jeg står og skal rejse, og skal faktisk bruge den her airwrap og børsten til rejsen, jeg vælger så ringe ind igen, men får dog bare det samme at vide. hør der er nu nærmest gået 1 ÅR og jeg har stadig ikke modtaget nogle børste.... vi valgte at købe en ny børste selv fra en anden ( intet galt med den, den var helt ny ) og hvad sker der så? den ene nye børste bliver også ved med at falde af, ergo vi kunne konstatere det var maskinen der var noget galt med og ikke selve børsten, jeg kontakter så dyson idag, og forklare dem situationen, det har været en igangværende sag i nærmest 1 år? men fordi garantien lige udløb i 30.06.2025 så kunne de ikke ombytte den eller gøre noget, udover at give mig 25% rabat på en ny maskine eller den skulle sendes ind til reperation egen regning til 940kr og hvis der var noget galt med den ville de give mig pengene retur? hvad faen er det for en service, sorry to say men har ventet på en skide lille børste i næsten 1 år? og ikke nok med det er vores maskine blevet fejlserviceret, det var maskinen der var noget galt med i alt den her tid og ikke engang børsten? vi har ventet 1 år på en børste? og nu fordi garantien er udløbet kan vi ikke få en ny? igennem hele denne proces har det ikke engang været vores skyld, synes kradftedme det er ringe service, og synes vi fortjener en ny maskine efter alt det vi har udsat for. Køb aldrig fra Dyson...
Værste oplevelse nogensinde
Værste oplevelse nogensinde! Jeg købte en støvsuger som blev leveret til mig d. 25 september. Samme dag konstatere jeg i samarbejde med deres onlinesupport på WhatsApp at støvsugeren ikke virker og derfor skal jeg have en ombytning. Kommunikationen med WhatsApp konsulenten er lidt svær da jeg ikke tror dansk var vedkommendes første sprog så jeg ringede til kundeservice dagen efter og de sendte mig en QR kode som jeg samme dag benyttede til at returnere den defekte jeg havde modtaget.
Nu har jeg været i kontakt med dyson 4 gange både telefonisk og på WhatsApp da jeg fortsat ikke har modtaget min nye støvsuger og der er INGEN der har styr på en skid. De sidder og giver den ene dårlige forklaring efter den anden. Særligt deres medarbejder i what’s app dags dato har udvist så respektløs og uforskammet en adfærd at jeg ikke har ord. Vedkommende sidder og direkte lyver mig ind i ansigtet og nægter at tage stilling til mine spørgsmål og opfinder at “min pakke ikke er kommet retur til dem” vedkommende henviser til et track and trace nummer som er oprettet i dag d. 07 oktober som jo sjovt nok ikke kan være det track and trace nummer der er oprettet og benyttet af mig d. 26 september til at returnere den defekte støvsuger. Det er nu snart 14 dage siden jeg skulle have modtaget en ny støvsuger og nu står jeg uden støvsuger eller penge. Jeg er i CHOK over hvor ringe kundeservice de har og kan bekræfte at deres medarbejdere sidder outsourced i Athen og ikke har direkte kontakt til en overordnet.
Det eneste de kan sige er at de “eskalerer” sagen. Jeg har selv siddet i kundeservice og været leder i mange år og jeg ved at ordet “eskalerer” betyder “der sker ikke en skid for vi er bundet på hænder og føder i kundeservice”.
I hvert fald så er status at de har oprettet uendelige “eskaleringssager” og jeg hører INTET retur. Ud over det tjekkede jeg dem på virk.dk og kan informere at den C/O adresse de er registeret med i Danmark ikke er et sted de holder til fysisk. På adressen ligger dog et advokatfirma som har en advokat der håndtere virksomhedens anliggender. Jeg siger ikke at det lugter men man kan få en mistanke om at noget er galt når selv samme advokatfirma beskæftiger sig med konkurser. Når en virksomhed begynder at svare i øst og vest og ikke vil sende produkter og ikke vil sende penge retur så tyder det på at noget er under opsejling og med disse anmeldelser her på trustpilot understøtter det kun yderligere min mistanke. Jeg vil FRARÅDE ALLE at købe noget fra Dysons egen hjemmeside og i stedet købe det ude i de fysiske forretninger der sælger deres produkter. På den måde er I bedre stillet og kan sikre jeres rettigheder. Aldrig har jeg oplevet så ringe service og jeg kommer ALDRIG til at købe et Dyson produkt igen.
Jeg kommer dog til at indbringe sagen til forbrugerombudsmanden, ingive en klage til nævnenes hus og rette henvendelse til min bank og bede om tilbagebetaling og jeg vil anbefale alle andre der sidder i samme klemme om at gøre det samme! Så kan de bruge deres globale omsætning på en sag med myndighederne.
Dyson stjæler vores penge
Dyson stjæler vores penge.
Min kone køber en Airwrap på 4000kr. men hun var ikke tilfreds med den og besluttede at returnere den. Det har hun gjort og har kvittering, men dyson har stadigvæk ikke refunderet efter at vi har snakket med dem uendelig mange gange over telefon og mails. Der er gået over 2 måneder nu.
Købte en støvsuger for lidt over 2 år…
Købte en støvsuger for lidt over 2 år siden så den er lige løbet på garantien og den virker ikke. Dyson vil have jeg selv betaler en reservedel der "muligvis" fikser den til 1100 kr og den er ikke på lager så de vil skrive mig på venteliste. Så jeg står tilbage med en støvsuger til 5000 kr der ikke virker.. Det er fanme for dårligt. Ringer jeg derind får jeg fat i en ungarbejder og skriver man til dem er det AI.. Fanme et useriøst skod firma og vil aldrig anbefale dem til nogen. Er normalt ikke typen der skriver dårlige anmeldelser men her føler jeg godt nok jeg er blevet taget hårdt i rø...
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.