E Bakfietsen Avis

TrustScore 3 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos

Écrit par l'entreprise

E-Bakfietsen.nl – Specialist in Elektrische Mobiliteit E-Bakfietsen.nl begon als specialist in elektrische bakfietsen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een breder platform voor duurzame en elektrische mobiliteit. Wij helpen gezinnen, ondernemers en forenzen met slimme, praktische en milieuvriendelijke vervoersoplossingen. Een elektrische bakfiets of e-bike is meer dan een aankoop – het is een investering in vrijheid, gemak en dagelijks comfort. Of je nu de auto wilt vervangen, efficiënt wilt ondernemen of gewoon zorgeloos wilt rijden: wij maken duurzame mobiliteit toegankelijk en eenvoudig. Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde merken en modellen die voldoen aan hoge eisen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Dankzij onze volledig online werkwijze kunnen wij scherpe prijzen combineren met duidelijke informatie, snelle levering en persoonlijke service. Transparantie, bereikbaarheid en klanttevredenheid staan bij ons centraal. Wij denken met je mee vóór, tijdens en na je aankoop – zodat jij met vertrouwen kiest voor elektrisch vervoer.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 60 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Heel fijn bedrijf met goede communicatie

De vogue wonder longtail gekocht. De levering kwam een paar dagen later als aangegeven maar daar was hele duidelijke communicatie over. De telefoonhouder en slot werden later opgestuurd. Net zoals de regenhoes. Er was hele fijne communicatie via whatsapp en ik ben super blij met de fiets!

10 août 2026

Dramatische communicatie / geen voorraad

Helaas is de communicatie hopeloos. Verwijzen naar kleine lettertjes en dat betekent eigenlijk dat er helemaal geen voorraad is. Als je af wil zien van je bestelling dan reageren ze nergens meer op. Ik zou deze webshop links laten liggen en verder kijken. Echt.. hier heb je helemaal niks aan.

24 août 2026

Réponse de E Bakfietsen

beste Lotte u komt niet voor in ons systeem ? kunt u mij een mail sturen omtrent uw geval

Noté 1 sur 5 étoiles

"Op voorraad" betekent niets... helaas!

Op de website staat "op voorraad" en dat levering binnen enkele werkdagen is. Helaas klopt dat niet! Contact krijgen met klantenservice is zo goed als onmogelijk. Telefoon wordt niet opgenomen (alleen een opgenomen boodschap dat je bericht kunt achterlaten), de chat op de website wordt keer op keer gesloten zonder antwoord of reactie, email niet beantwoord. En als je dan eindelijk iemand te pakken krijgt, wordt gedaan of je dom bent omdat ze geen voorraad hebben en de kleine lettertjes zeggen dat ze 1-12 werkdagen de tijd hebben. Bovendien "er staat toch geen leverdatum op de website"... Maar als de 12 werkdagen voorbij zijn, en de website wel een leverdatum vermeldt voor nieuwe bestellingen van dezelfde fiets, krijg je nog steeds geen bericht of update. Nieuwe pogingen tot contact stranden weer... telefoon wordt niet opgenomen, de chat wordt gesloten, whatsapp blijft onbeantwoord, email wordt genegeerd.
Aanvulling: na publicatie van deze recensie is door E-bakfietsen telefonisch contact opgenomen met excuses. Dat wordt op prijs gesteld. Helaas nog steeds geen duidelijkheid over de leverdatum. Ik wacht af of beloftes over geschatte levertijd nu waar worden gemaakt.

9 août 2026

Communicatie van niks!

Niet tevreden. Communicatie moet je heel hard je best voor doen. Annuleren kan volgens de eigenaar Deshley niet kosteloos. Is blijkbaar niet op de hoogte van het consumenten recht. Op dit moment nog steeds aan het wachten op de bevestiging van annuleren.
Mocht je hier alsnog willen kopen, reken er dan wel op, dat de levertijd vermeld op de website sowieso niet klopt.
Maar door de slechte communicatie raad ik het kopen hier sowieso af. Je zal maar service nodig hebben omdat de fiets onderhoud nodig heeft……

De reactie van de webshop op mijn review is volledig gelogen! Slaat kant nog wal!! Nog steeds is er niets geannuleerd… KOOP HIER NIET !!!

20 août 2026

Beste Rianne,

De titel “Communicatie van niks” komt niet overeen met de feitelijke tijdlijn.

U bestelde de fiets op 12 augustus. Op 15 augustus ontving u per e-mail een update en op 18 augustus hebben wij opnieuw contact met u gehad over het bezorgmoment. Op 19 augustus kwam de fiets bij ons binnen en is deze direct rijklaar gemaakt, zodat hij op 20 augustus bij u kon worden bezorgd. Pas op 19 augustus na 18.00 uur, nadat de fiets al rijklaar was gemaakt en de bezorging was voorbereid, verzocht u de bestelling te annuleren. Dit volledige proces vond plaats binnen de aangegeven levertijd van 8 werkdagen.

Wij begrijpen dat u graag snel zekerheid wilde en daarom meerdere keren kort achter elkaar contact opnam. Herhaaldelijk aandringen terwijl de afgesproken termijn nog loopt, betekent echter niet dat er niet wordt gecommuniceerd of dat de levertijd op onze website “sowieso niet klopt”.

Toen u daarna wilde annuleren, waren het transport en de rijklaarmontage al ingepland en deels uitgevoerd. Wij hebben uw verzoek niet genegeerd, maar uitgelegd dat wij moesten beoordelen hoe dit correct kon worden afgehandeld nu er al werkzaamheden en kosten waren gemaakt.

Ook uw opmerking “je zal maar service nodig hebben omdat de fiets onderhoud nodig heeft” staat volledig los van uw situatie. U heeft de fiets niet ontvangen en heeft geen gebruikgemaakt van onze onderhouds-, garantie- of aftersaleservice. Deze suggestie is daarom niet gebaseerd op een daadwerkelijke ervaring met onze service en geeft toekomstige klanten een ongefundeerd beeld.

Wij erkennen dat de bevestiging van de annulering duidelijker en sneller had gekund. De beweringen dat er geen communicatie is geweest, dat onze levertijd niet klopt en dat onze service tekort zou schieten, geven echter geen juiste en volledige weergave van het verloop.

E-Bakfietsen.nl

Uw bewering dat er geen contact met u is geweest en dat wij liegen, is aantoonbaar onjuist. Voor de duidelijkheid zetten wij de contactmomenten op een rij:

* 12 augustus: uw bestelling is geplaatst en bevestigd.
* 13 augustus: er is per e-mail met u gecommuniceerd.
* 14 augustus: wij hebben via WhatsApp uitgebreid gereageerd op uw vragen over de fiets, de levering, montage en het slot.
* 14 augustus: wij hebben aangegeven dat wij u na navraag bij de bezorgdienst verder zouden informeren.
* 19 augustus: wij hebben u via WhatsApp laten weten dat de fietsen waren binnengekomen, rijklaar werden gemaakt en daarna bij de bezorgdienst zouden worden aangemeld.
* 19 augustus: wij hebben opnieuw meerdere vragen van u beantwoord over de levering, track-and-trace, accessoires en de rijklare montage.
* Daarnaast toont onze mailbox zeven afzonderlijke e-mailberichten rondom bestelling #011138. sinds 12 aug

Goeie service

Goeie service, bij zorgen over de bestelling kreeg ik gelijk een mail terug. Beide fietsen zijn bezorgd in goede staat. De track en trace deed het alleen niet, maar vooralsnog ben ik tevreden met de snelle levertijd.

5 août 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Finally received a refund

The order was never delivered. When I inquired via email, I was assured that it would be processed that day. Days later I inquired again and received no response. I am still waiting for my order and have received zero updates. Is it actually out of stock or on back order? Why haven’t I heard anything?
21/8/26 **Editing because I finally received a refund. They responded after seeing my review. Long story short, the product was sold out but was still advertised as available on the website. Disappointing, but it happens. Unfortunately I still had to reach out multiple times for updates, and each response was met with apologies and a request to remove my review. After nearly a month of waiting, my refund was granted. If communication was consistent from the start, there would have been no reason for a poor review.

16 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Super snelle service en snelle…

Super snelle service en snelle bereikbare klantenservice. We hadden de fiets snelle nodig en binnen enkele dagen was hij geleverd. Beter kon niet!

16 juillet 2026

Hopeloze communicatie

Wat er mis gaat? Eind mei bakfiets besteld en betaald maar nog steeds niks ontvangen. Af en toe na lang aandringen van mij komt er een bericht. Problemen bij de fabriek. Prima dat kan. Maar ze nemen de telefoon niet op. Op WhatsApp wordt niet gereageerd. Op mail heeeeel sporadisch.
Ben het beu. Mijn vertrouwen is weg. Ik hoop mijn geld terug te krijgen en zoek een beter bedrijf.

22 mai 2026

Beste Dorien,

De situatie uit deze review van 22 juni is inmiddels volledig opgelost. Uw bestelling is geannuleerd en het volledige aankoopbedrag is terugbetaald. Wij hebben u hiervan ook het betalingsbewijs toegestuurd.

Wij hebben u uitsluitend gevraagd de review te actualiseren, zodat toekomstige lezers kunnen zien dat de kwestie uiteindelijk netjes is afgehandeld. U heeft aangegeven niets aan de review te willen veranderen. Daarom vermelden wij hier zelf dat de terugbetaling volledig is uitgevoerd en het dossier is opgelost.

E-Bakfietsen.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Blij met de aankoop via E-bakfietsen.nl

Wij liepen tegen wat vragen aan tijdens het online aanschaffen van de elektrische vouwfiets DYU en werden direct via whatsapp vriendelijk te woord gestaan. Er werd snel geschakeld en meerdere mogelijkheden geboden om de betaling rond te krijgen. Ook in de periode naar de levering toe was Lucas goed bereikbaar, reageerde zeer snel en kon een aantal vragen over de levering goed beantwoorden. De fiets kwam na 8 dagen binnen en voldoet helemaal aan de verwachting. Super easy in elkaar te zetten ook. Zeer blij mee!

4 juin 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Makkelijk bestellen

Het bestellen ging makkelijk de levering liet iets op zich wachten maar ook dat kwam goed. Heel blij met mn nieuwe bakfiets(Royal Cargo Bike)

10 mars 2026

Réponse de E Bakfietsen

Bedankt voor je mooie review! 😊

Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat u blij bent met uw nieuwe bakfiets 🚲
Klopt inderdaad dat het soms iets langer kan duren door de levering vanuit de leverancier, maar we doen altijd ons best om dit zo snel mogelijk te laten verlopen en houden altijd contact met u .

Heel veel veilige en plezierige kilometers gewenst!

Heel vriendelijk en behulpzaam

Heel vriendelijk en behulpzaam. Snelle respons en hulp.

29 avril 2026

Bedankt voor je review! 🙏

Fijn om te horen dat je onze service als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren daar doen we het voor 😊

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we natuurlijk altijd voor je klaar!

Veel plezier met je aankoop 🚲

Noté 5 sur 5 étoiles

Reageren snel geven goed en duidelijk…

Reageren snel geven goed en duidelijk antwoord op vragen

11 avril 2026

Réponse de E Bakfietsen

Bedankt voor je mooie woorden! 😊

Goed om te horen dat je onze communicatie als snel en duidelijk hebt ervaren we proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het gerust weten 👍

Veel rijplezier gewenst!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus