En app skal gøre det nemmere ikke mere besværligt. Nu har jeg slettet den. Hvorfor SKAL jeg have en kode. Jeg vil hellere bruge mit-ID. Det gør at jeg hver gang jeg skal logge in skal opfinde ny ko... Voir plus
Har netop modtaget en besked i Eboks, som viser sig at bestå af hele to dokumenter på een gang. Det er tilsyneladende et ganske særligt og eksotisk tilfælde, for hvis man vil downloade dok... Voir plus
Være nu professionel og gør som alle andre selskaber, og få implementeret en 4 cifret login kode, hvis nu face time fejler. Hvilket den heletiden gør ved brug af e boks appen, jeg aner ikke hvorfor! D... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Dette site indeholder oplysninger og informationer om brug af e-Boks og e-Boks' produkter, herunder oplysninger af markedsføringsmæssig karakter. Har du brug for hjælp til e-Boks, kontakt da vores brugersupport her: https://brugersupport.e-boks.dk/h...
Dampfærgevej 28, 2100, København, Danemark
- e-boks.com
Les gens ont aussi consulté
Besværligt ikke nemmere
Det gør at jeg hver gang jeg skal logge in skal opfinde ny kode, som jeg ved jeg ikke kan huske
Øv
Det meste er spam
Det meste er spam
Jeg ved ikke helt hvordan det offentlige mener at de kan tillade sig det, men størstedelen af beskederne jeg får i e-Boks er spam fra det offentlige, med brugerundersøgelser fra universiteter, VisitDenmark o.lign. skrammel. Nogen af dem prøver endda at lokke med præmier v. lodtrækning.
Det er enormt frustrerende at man ikke kan framelde sig alt det skrammel, så man rent faktisk KUN får det som er vigtigt.
Login med midid virker ikke
For at se post fra det offentlige skal jeg efter login med cpr.nr og kodeord derudover logge ind med mitid.
Bliver derefter dirigeret til "denne side virker ikke".
Bruger en Samsung F
E24 men pt. Kan det altså ikke lade sig gøre at logge ind på e-boks.
Det MÅ kunne gøres bedre
ringere hjemmeside skal man da nok lede…
ringere hjemmeside skal man da nok lede længere efter.
Overblikket over ens beskeder er jo simpelthen så kompleks at selv jeg som er vokset op med PC ikke kan finde rundt i det.
Bare fra forsiden af, at finde ens sendte beskeder, er fuldkommen umuligt.
Vildt at man ikke har lært mere gennem tiden, men utallige brugerflader fra sociale medier hvor man kunne have optimeret brugervenligheden på websiden.
Appen virker ikke!
Appen virker ikke
Jeg sidder med en FAQ som ikke hjælper. Der er ikke noget hjælp at hente
Jeg brækker mig
Godt det ikke hedder NEM-id længere
Det er totalt forking besværligt
FORBANDET SVINERI !!!!
Efter at have arbejdet med service i erhvervslivet igennem +40 år incl uni. udd. så tror man at ahve oplevet det hele.
Det har man ikke! Ved kontakt til e-boks, behandles man som det rene skidt. Ikke siden rigstelefonens oplysning har man oplevet større rendyrket arrogance.
Omstillingen lyver dig direkte op i ansigtet, ok jeg kender næsten alt til "tidsbesparende" prof. løgne, her gad man ikke engang at forsøge at virke overbevisende, man slet og ret hamrende ligeglade.
Har de mennesker da overhovedet ikke modtaget opdragelse eller optræning? Man kan kun være så store svi- hvis man virkeligt arbejder ekstremt hårdt på det, fy for sat-n en samling svi-.
Det er utroligt at man kan komme til at hade folk man ikke kender så meget efter fire opringninger (jeg blev jo nødt til teste resultatet flere gange før det kan indgå i UV-matt).
Helt ærligt, når så mange mennesker (9 stk fordelt på 4 opkald) er fælles om at lyve, håne, nedlade, ringeagte etcetera etcetera, så er det divisioner mere end standard kbh. serviceblindhed, selv-fedme og dårlige manerer.
O tempora o mores
E-boks lever sit eget liv og ikke efter standarder eller navn
EMan skulle tro e-boks.dk leger og griner af os. Prøver de selv deres funktioner? Tester de overhovedet hjemmesiden? Tester de appen?
- Appen virker ikke. Jeg har prøvet at afinstallere og geninstalere den forgæves.
- Det er umuligt at vedhæfte en fil til en besked, jeg har prøvet at sende.
- I appen kan man ikke forstørre en besked for bedre læsning uden der sker forskydning af bogstaverne ovenpå hinanden, og beskeden bliver dermed ulæselig... jeg kan blive ved...
Det er så skuffende. 0 stjerne ville have været min vurdering, hvis den har været der.
Klamphuggeri
Måtte ty til geninstallation, men virker bare ikke efter opret bruger = 'kom igang': lukker hele tiden ned efter log ind med NemId.
Supporten melder, at det er en fejl i den nye version og véd ikke, hvornår man får rettet op på problemet!
Derfor, det rene klamphuggeri...
2024: Er nu installeret og fungerer.
Ønsker IKKE at rette fejl i deres…
Ønsker IKKE at rette fejl i deres platform
Møg irriterende og spild af min tid!
I den senere tid sker det, at jeg nogle gange kommer ind på den svenske eboks uden at have bedt om det. Det skete aldrig før. Møg irriterende og spild af min tid!
Værste Lo.
Værste Lo.. i mands minde nemmere at vinde i lotto end at logge på
Jeg oplever tit at der er…
Jeg oplever tit at der er driftsforstyrrelser og jeg ikke kan log ind.
Bevis på et skridt frem og 10 tilbage
Bevis på et skridt frem og 10 tilbage. Typisk dansk mislykket forsøg på fremgang.
Det er simpelthen et useriøst…
Det er simpelthen et useriøst foretagende, noget der er så vigtigt også kan man nedlægge hele systemet en weekend.
Hvor skal jeg sende mine økonomiske udgifter hen for at kompensere for mine problemer
Eboks.se är INTE för alla!!!!
Eboks.se har utan att informera kastat ut alla i Sverige som inte har mobilt BankID eller möjlighet att ha det! Vilken elak och arrogant behandling mot alla oss, som till exempel har vanligt BankID med kort till datorn och nu inte kan varken avregistrera sin Eboks eller få post från myndigheterna. Det värsta är nästan Eboks odugliga brugersupport, som på inget sätt vill, eller kan hjälpa, när man ringer? Eboks.se och Eboks.dk är samma företag, och de struntar totalt i att de har utestängd dig från din post eftersom du inte har mobilbankid.
Elendig funktionalitet.
Elendig funktionalitet.
Umuligt at udskrive dokumenter i PDF-format. Et tilbagevendende problem som E-boks ikke får rettet. Selvom deres support følges kan intet udskrives.
Har oplevet disse fejl adskillige gange. Ærgerligt at man er stavnsbundet til denne tjeneste.... skifter så snart en anden udbyder er på banen.
Knold og Tot må have udviklet dette…
Knold og Tot må have udviklet dette E.boks system. Er sjældent set så dårligt system. Er der da ikke en voksen i nærheden der kan irettesætte disse udviklere.
Mega ringe Kunne jeg give mindre en 1…
Mega ringe Kunne jeg give mindre en 1 stjerne fik i det, vi har prøvet st få kontakt med jer i 3 dage uden hele siddet flere timer og ventede i kø på telefonen konen kan stadig ikke logge på sin eboks
Kan ikke bruge mobil e-boks app vil…
Kan ikke bruge mobil e-boks app vil ikke loge ind uden en ny kode, der er logget ind med nem/mit ID - dette system er simpelthen så dårlig afprøvet, og support har de ikke - det er fuldstændig umuligt at komme igennem
på chat/tlf.m.m. det mest skræmmende er at de selv mener de er gode.
Den nye e-boks er blevet besværlig at…
Den nye e-boks er blevet besværlig at bevæge sig rundt i når man har flere brugere tilknyttet. Det er irriterende med de tre muligheder øvers da man ryger tilbage til den som er logget ind. Kan man bive fri for e-boks og vælge noget mere simpelt i opbygningen vil jeg gerne hoppe med over. Den gamle model var brugervenlig og overskuelig, den nye er noget rod.