E Sportkleding Avis

4,6

Ik ken de producten (shirts en wandelsokken) reeds, van vroegere aankopen, goede kwaliteit. 1 kledingstuk was beschadigd, maar ze hebben me zonder probleem een nieuw exemplaar toegestuurd

Bestelling geplaatst en omdat er enige haast bij geboden was voor een spoedlevering gekozen. Volgens de website zou de bestelling 2 dagen later worden bezorgd. Naderhand bleek dat de adresgegevens nie... Voir plus

Ik wist precies welke bergschoenen ik wilde, omdat ik al jaren dit merk tot volle tevredenheid draag. E sportkleding bood deze schoenen voor een zeer mooie prijs aan. Ze kwamen goed verpakt aan. De le... Voir plus

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Vlotte en prettige communicatie met dit…

Vlotte en prettige communicatie met dit bedrijf. Ik heb een deel vd order afgehaald, de rest is snel nageleverd. Een behoorlijk financieel verschil tov een concurrent is op een nette manier afgehandeld.
Prima!

6 juillet 2021

Fantastische sportkleding echter de…

Fantastische sportkleding echter de maat was te klein, geretourneerd en in afwachting op mijn volgende aflevering.
De matentabel stond niet vermeld bij de sportshirts gekozen voor l echter al nu besteld, hoop dat deze past.

28 décembre 2020

Zeer tevreden, ben nieuwe klant

Voor het eerst besteld en zeer tevreden. Vooraf per mail vraag gesteld over de maatvoering en kreeg snel antwoord. Ook de bestelling ontving ik al na een paar dagen. Tip voor verkoper: zet bij alle ProAct shirts een maattabel plus de info dat ze wat kleiner vallen. Gelukkig had ik het vooraf gevraagd en goede info gekregen om te kunnen bestellen. Aanrader, dus er volgende direct een tweede bestelling!

28 septembre 2020
Logo de E Sportkleding

Réponse de E Sportkleding

Bedankt voor deze goede beoordeling en nogmaals veel plezier toegewenst met uw nieuwe sportkleding.
Wij zullen de melding ook bij die andere shirts plaatsen waar dit relevant voor was en zodra de fabrikant eindelijk een maattabel uitbrengt gaan wij deze online zetten.
Met vriendelijke groet,
Team E-Sportkleding.nl

Snel en goed

Snel geleverd, geen gezeur met ruilen ivm de maat en kwalitatief hoogwaardige kleding!

19 septembre 2020

Bestellen was eenvoudig en de…

Bestellen was eenvoudig en de aflevering ging ook prima, ware het niet dat er een handtekening voor ontvangst gezet moest worden en het pakketje uiteindelijk gewoon in de brievenbus gestopt was.
Product van prima kwaliteit.

1 juillet 2020

prima ervaring

prima ervaring, Voor de eerste keer iets besteld en heel vlot het
bestelde in huis,
Heel fijn, dat ik met een bankoverschrijving kon betalen, daar ik nog steeds niet aan internet bankieren doe

12 mars 2020

Kwaliteit is super van de shirts

Kwaliteit is super van de shirts die wij besteld hebben. Levertijd is wel wat langer. Dozen waren ook beide zendingen behoorlijk beschadigd. Niet goed opgevuld en daardoor kwetsbaar.

3 décembre 2019
Logo de E Sportkleding

Réponse de E Sportkleding

Hartelijk dank voor uw gedetailleerde beoordeling.
We zullen uw melding over de verpakking meenemen als advies om te kijken naar een andere oplossing voor soortgelijke bestellingen.
Veel succes toegewenst met uw aankoop en graag tot de volgende keer.
Mvg,
Klantenservice e-sportkleding.nl