Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
My bike is now definere just a few days after agrement. Extrem positive support with a few questions from me. Your support never left me alone. Outstanding help so thank you very much.01-4-2026.
L'entreprise a répondu
Efter god rådgivning og testkørsel købte jeg 2 Momas El-cykler - i kasser. Ved samling af den ene var der problemer med montering af en pedal. Mødte op på adressen med cyklen. Der var noget galt med... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Skandinaviens største forhandler af elektriske scootere. Vores forretning blev startet i Drammen, Norge i 2014, og siden da har E-Wheels leveret en stor del af Nordens små elektriske køretøjer og betragtes som en pioner inden for det grønne skift. Har du købt et produkt og har brug for hjælp? Send os en e-mail på: mail@ewheels.se, så hjælper vi dig!
Coordonnées de contact
Danemark
- mail@e-wheels.dk
- e-wheels.dk
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Afvist reklamation trods IP56 – sagen er sendt til Forbrugerklagenævnet
Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med E-Wheels i forbindelse med en reklamation, som jeg synes er vigtig at dele med andre, der overvejer at købe hos dem.
Mit løbehjul stoppede med at virke efter under et års almindelig brug. Det er kun blevet brugt til normal udendørs kørsel og har ikke været udsat for nedsænkning, højtryksrensning eller anden unormal påvirkning. Alligevel afviste E-Wheels reklamationen med henvisning til “vandskade”.
Det er særligt problematisk, fordi løbehjulet er markedsført med IP56-certificering, hvilket som forbruger giver en forventning om, at det kan tåle almindelig brug i regn og fugt. Når der alligevel opstår vandskade under normale forhold, og ansvaret automatisk placeres hos kunden, fremstår det misvisende.
Derudover har kommunikationen været meget utilfredsstillende. Jeg er blevet sendt rundt mellem norsk support, et dansk team og butik/servicested, uden at nogen har kunnet give et klart svar eller tage ansvar – heller ikke i forhold til, hvad der gælder efter dansk lovgivning.
De fremsendte billeder viser fugt inde i produktet, men dokumenterer ikke forkert brug fra min side. Jeg har også forhørt mig med en jurist i dansk lov, og vurderingen er, at E-Wheels ikke har løftet bevisbyrden – særligt fordi fejlen opstod inden for det første år.
Jeg har derfor valgt at tage sagen videre til Forbrugerklagenævnet.
Hvis du overvejer at købe hos E-Wheels, vil jeg klart anbefale at være opmærksom på deres håndtering af reklamationer og den uklare ansvarsfordeling.
Jeg kan desværre ikke anbefale dem ud fra min oplevelse.
Undgå Momas hvis du skal cykle hvor der…
Undgå Momas hvis du skal cykle hvor der er saltet på vejen. Har måtte skrotte en 1,5 år gammel Jason+ pga ALT er rustet på cyklen samt motor skal udskiftes, dette efter kørsel i vintervejr i 2-3 måneder. Pris overslaget for at lave cyklen var Dkk 9149 (og cyklen har kørt under 500 km) og intet kan tages over garantien. Jeg har haft mange cykler i mit liv og alle har overlevet en dansk vinter uden at ruste fra hinanden. Jeg må desværre konstatere, at kvaliteten ikke lever op til hvad man kan forvente af en cykel der skal virke i Danmark. Virkelig trist og en skidt oplevelse.
Nice help on distance
Nice help on distance, they send an new charger. We find out that our was not working anymore.

Super Service igen efter henvendelse
Super Service igen efter henvendelse. Problemet løst med venlig email. Vil handle her igen.

satisfied
I had received the wrong order, it was resolved well, so I am satisfied

Dårlig kundeservice
Kørte fra Struer til Århus for at få lavet en garanti reperation. Havde en forventning om at man så lavede en gennemgang af hele cyklen når den nu var omkring værkstedet.....Men næ nej det skal der både bestilles tid og betales for. Virkelig dårlig kundeservice og medarbejderne virker ret ligeglade så alt i alt en dårlig oplevelse
Løbehjulet er ikke pakket ud endnu
Løbehjulet er ikke pakket ud endnu, da det er en konfirmationsgave. Så svært at sige. Købte det samme for 2 år siden til mit andet barnebarn og hun er fuldt ud tilfreds, så håber det bliver det samme her.

Réponse : E-Wheels Danmark
My bike is now delivered just a few days…

Réponse : E-Wheels Danmark
I had a great experience with E-Wheels…
I had a great experience with E-Wheels customer service.
William, Team Lead Customer Service, was very helpful and professional throughout the whole process. He responded quickly, arranged a replacement motor for me, and made everything smooth and easy.
I received the motor, replaced it myself, and everything is now working perfectly.
I really appreciate the support and excellent service. Thank you, William!
Highly recommended.

Kæmpe udvalg & god beskrivelse
Kæmpe udvalg, god beskrivelse af de forskellige produkter. Nem bestilling og hurtig levering.

Réponse : E-Wheels Danmark
God oplevelse hele vejen rundt
For omkring to måneder siden købte jeg en elcykel (Momas Jason Pro Trekking) hos E-Wheels, og den har virkelig gjort min hverdag nemmere. Jeg bruger den til at pendle til og fra arbejde (ca. 5 km), og den passer perfekt til mit behov.
Oplevelsen i butikken i Tilst var mindst lige så god som selve cyklen. Jeg fik hjælp af Nikolaj, som på en rolig og ærlig måde gennemgik de forskellige modeller og forklarede både fordele og ulemper. Det føltes ikke som et salg – mere som en samtale, hvor jeg faktisk blev klogere.
Derudover stod en mekaniker for at klargøre cyklen, så den var helt klar, da jeg hentede den. Det hele fungerede bare.
Alt i alt: et godt produkt, god rådgivning og en oprigtig god oplevelse.

Glad for kundeservice og tak til William
Glad for kundeservice og tak til William

servicetjek
servicetjek
Jeg købte en cykel hos ewheels i sommers, og kørte den så til tjek i butikken i vinteren.
Jeg fik super hurtig betjening af Nicolai, som havde styr på det hele og fik min flittigt brugte cykel i kanon stand igen.
Jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen og den gode service

Réponse : E-Wheels Danmark
Rigtig god service af Nicolai både i…
Rigtig god service af Nicolai både i butikken og værkstedet.

Super medarbejder! Fantastisk service
Min kærestes cykel havde været til service og vi fik super god service af Nicolai - han havde virkelig bare styr på tingene og vi fik alt den hjælp vi skulle bruge

Réponse : E-Wheels Danmark
Always a pleasure getting service from…
Always a pleasure getting service from e-wheels. Super helpful and customer oriented.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.