E-Wheels Danmark Avis 641

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

My bike is now definere just a few days after agrement. Extrem positive support with a few questions from me. Your support never left me alone. Outstanding help so thank you very much.01-4-2026.

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter god rådgivning og testkørsel købte jeg 2 Momas El-cykler - i kasser. Ved samling af den ene var der problemer med montering af en pedal. Mødte op på adressen med cyklen. Der var noget galt med... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos

Écrit par l'entreprise

Skandinaviens største forhandler af elektriske scootere. Vores forretning blev startet i Drammen, Norge i 2014, og siden da har E-Wheels leveret en stor del af Nordens små elektriske køretøjer og betragtes som en pioner inden for det grønne skift. Har du købt et produkt og har brug for hjælp? Send os en e-mail på: mail@ewheels.se, så hjælper vi dig!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Afvist reklamation trods IP56 – sagen er sendt til Forbrugerklagenævnet

Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med E-Wheels i forbindelse med en reklamation, som jeg synes er vigtig at dele med andre, der overvejer at købe hos dem.

Mit løbehjul stoppede med at virke efter under et års almindelig brug. Det er kun blevet brugt til normal udendørs kørsel og har ikke været udsat for nedsænkning, højtryksrensning eller anden unormal påvirkning. Alligevel afviste E-Wheels reklamationen med henvisning til “vandskade”.

Det er særligt problematisk, fordi løbehjulet er markedsført med IP56-certificering, hvilket som forbruger giver en forventning om, at det kan tåle almindelig brug i regn og fugt. Når der alligevel opstår vandskade under normale forhold, og ansvaret automatisk placeres hos kunden, fremstår det misvisende.

Derudover har kommunikationen været meget utilfredsstillende. Jeg er blevet sendt rundt mellem norsk support, et dansk team og butik/servicested, uden at nogen har kunnet give et klart svar eller tage ansvar – heller ikke i forhold til, hvad der gælder efter dansk lovgivning.

De fremsendte billeder viser fugt inde i produktet, men dokumenterer ikke forkert brug fra min side. Jeg har også forhørt mig med en jurist i dansk lov, og vurderingen er, at E-Wheels ikke har løftet bevisbyrden – særligt fordi fejlen opstod inden for det første år.

Jeg har derfor valgt at tage sagen videre til Forbrugerklagenævnet.

Hvis du overvejer at købe hos E-Wheels, vil jeg klart anbefale at være opmærksom på deres håndtering af reklamationer og den uklare ansvarsfordeling.

Jeg kan desværre ikke anbefale dem ud fra min oplevelse.

23 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Undgå Momas hvis du skal cykle hvor der…

Undgå Momas hvis du skal cykle hvor der er saltet på vejen. Har måtte skrotte en 1,5 år gammel Jason+ pga ALT er rustet på cyklen samt motor skal udskiftes, dette efter kørsel i vintervejr i 2-3 måneder. Pris overslaget for at lave cyklen var Dkk 9149 (og cyklen har kørt under 500 km) og intet kan tages over garantien. Jeg har haft mange cykler i mit liv og alle har overlevet en dansk vinter uden at ruste fra hinanden. Jeg må desværre konstatere, at kvaliteten ikke lever op til hvad man kan forvente af en cykel der skal virke i Danmark. Virkelig trist og en skidt oplevelse.

15 avril 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Nice help on distance

Nice help on distance, they send an new charger. We find out that our was not working anymore.

15 avril 2026

Hi!

Thank you very much for your review, and feedback.

Wish you a great day further on! 😃

Fantastisk service

Ved reparation meget venlig og hurtig service.

10 avril 2026

Hei,

Mange tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du oplevede vores service som både venlig og hurtig i forbindelse med din reparation. Vi bestræber os altid på at få vores kunder hurtigt ud at køre igen. Vi ønsker dig en rigtig god tur fremover!

Super Service igen efter henvendelse

Super Service igen efter henvendelse. Problemet løst med venlig email. Vil handle her igen.

13 avril 2026

Hei,

Vad härligt att höra! Det är alltid en lättnad när kundservice faktiskt fungerar som den ska och att problemet löstes smidigt med ett vänligt bemötande. Det gör hela skillnaden för om man vill komma tillbaka eller inte.

Stort tack för att du delade med dig av den positiva feedbacken! Behöver du hjälp med något annat framöver, oavsett om det gäller elsparkcykeln eller något annat tekniskt, så är det bara att höra av dig.
Hoppas att allt rullar på som det ska nu!

satisfied

I had received the wrong order, it was resolved well, so I am satisfied

13 avril 2026

Hello,

That's great to hear! Unfortunately, sometimes things go wrong, but the most important thing is how you solve it in the end. Glad it went smoothly and that you feel satisfied with the handling.

If you need help with anything else regarding your order in the future, just let us know!

Have a really nice day!

Dårlig kundeservice

Kørte fra Struer til Århus for at få lavet en garanti reperation. Havde en forventning om at man så lavede en gennemgang af hele cyklen når den nu var omkring værkstedet.....Men næ nej det skal der både bestilles tid og betales for. Virkelig dårlig kundeservice og medarbejderne virker ret ligeglade så alt i alt en dårlig oplevelse

Noté 5 sur 5 étoiles

Løbehjulet er ikke pakket ud endnu

Løbehjulet er ikke pakket ud endnu, da det er en konfirmationsgave. Så svært at sige. Købte det samme for 2 år siden til mit andet barnebarn og hun er fuldt ud tilfreds, så håber det bliver det samme her.

28 février 2026

Hej!

Mange tak for din anmeldelse. Hvor lyder det som en skøn konfirmationsgave!

Det glæder os utrolig meget at høre, at dit andet barnebarn har været fuldt ud tilfreds med sit løbehjul i de sidste to år. Det er den bedste tillidserklæring, vi kan få. Vi krydser fingre for, at det nye løbehjul bringer præcis lige så meget glæde, når det bliver pakket ud på den store dag.

Vi ønsker konfirmanden en rigtig god fest og mange sjove timer på vejen!

Noté 5 sur 5 étoiles

My bike is now delivered just a few days…

Réponse : E-Wheels Danmark

That is wonderful to hear! It’s truly the best feedback we can get.

We know how frustrating it is when your bike isn't working as it should, so we are very happy that our support team could be there for you every step of the way. Hearing that you felt supported and never "left alone" means the world to us—that is exactly the kind of service we strive to provide.

Thank you for your patience and for the trust you placed in us. We’ll be sure to share your kind words with the whole support team!

Enjoy the ride and have a fantastic day!

Noté 5 sur 5 étoiles

I had a great experience with E-Wheels…

I had a great experience with E-Wheels customer service.
William, Team Lead Customer Service, was very helpful and professional throughout the whole process. He responded quickly, arranged a replacement motor for me, and made everything smooth and easy.
I received the motor, replaced it myself, and everything is now working perfectly.
I really appreciate the support and excellent service. Thank you, William!
Highly recommended.

Hi!

Thank you so much for your wonderful review and kind words!

We are incredibly happy to hear that William was able to help you get back on the road quickly with a replacement motor. We truly appreciate your patience and your effort in installing the part yourself—great job!

I will personally make sure to pass your praise along to William. It always gives the team an extra boost of motivation when our customers take the time to share such positive experiences.

Enjoy your rides ahead!

God service og god pris

Virkelig god priser og hurtig levereing

Réponse : E-Wheels Danmark

Det er dejligt at høre! Mange tak for din anmeldelse.

Vi gør altid vores bedste for at kombinere skarpe priser med lynhurtig levering, så det er skønt at få bekræftet, at det fungerede perfekt for dig.

Vi glæder os til at handle med dig igen!

Kæmpe udvalg & god beskrivelse

Kæmpe udvalg, god beskrivelse af de forskellige produkter. Nem bestilling og hurtig levering.

15 mars 2026

Hej!

Mange tak for din fine feedback! Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores store udvalg og produktbeskrivelser. Vi gør meget ud af at gøre det nemt at finde præcis det produkt, der passer til den enkeltes behov.

Det er også dejligt at høre, at bestillingen var ligetil, og at leveringen levede op til dine forventninger. Vi glæder os til at se dig hos os igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse hele vejen rundt

For omkring to måneder siden købte jeg en elcykel (Momas Jason Pro Trekking) hos E-Wheels, og den har virkelig gjort min hverdag nemmere. Jeg bruger den til at pendle til og fra arbejde (ca. 5 km), og den passer perfekt til mit behov.

Oplevelsen i butikken i Tilst var mindst lige så god som selve cyklen. Jeg fik hjælp af Nikolaj, som på en rolig og ærlig måde gennemgik de forskellige modeller og forklarede både fordele og ulemper. Det føltes ikke som et salg – mere som en samtale, hvor jeg faktisk blev klogere.

Derudover stod en mekaniker for at klargøre cyklen, så den var helt klar, da jeg hentede den. Det hele fungerede bare.

Alt i alt: et godt produkt, god rådgivning og en oprigtig god oplevelse.

25 janvier 2026

Hej!

Mange tak for din fantastiske anmeldelse!
Det glæder os utrolig meget at høre, at din Momas Jason Pro Trekking gør din hverdag og pendling nemmere – det er præcis det, vores cykler er skabt til.

Vi er ekstra glade for din ros til vores team i Tilst. Jeg vil personligt sørge for at give de pæne ord videre til Nikolaj og vores mekaniker. Hos os er det vigtigt, at rådgivningen føles ærlig og brugbar, så det er skønt at høre, at du følte dig både tryg og klogere efter dit besøg.
Vi ønsker dig rigtig mange gode kilometer på landevejen fremover.

Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken igen, hvis du får brug for service eller bare har spørgsmål!

Glad for kundeservice og tak til William

Glad for kundeservice og tak til William

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med kundeservicen – vi sørger selvfølgelig for at give rosen videre til William 😊

Du er altid velkommen igen!
Ha en riktigt glad påsk! 😊️🐣️

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice 😊
Du er altid velkommen igen!

Ha en riktigt glad påsk! 😊️🐣️

servicetjek

servicetjek
Jeg købte en cykel hos ewheels i sommers, og kørte den så til tjek i butikken i vinteren.

Jeg fik super hurtig betjening af Nicolai, som havde styr på det hele og fik min flittigt brugte cykel i kanon stand igen.
Jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen og den gode service

22 décembre 2025

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at din cykel er kommet i topform igen. Vi er også meget glade for at høre de pæne ord om Nicolai – dem sørger vi selvfølgelig for at give videre 😊

Tak fordi du valgte os, og du er altid velkommen igen!

Hav en rigtig god påske! 😊🐣

Noté 5 sur 5 étoiles

Kanon god service hos Nicolai!!

31 mars 2026

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med servicen – vi sørger selvfølgelig for at give rosen videre til Nicolai 😊
Du er altid velkommen tilbage!

Hav en rigtig god påske! 😊🐣

Super medarbejder! Fantastisk service

Min kærestes cykel havde været til service og vi fik super god service af Nicolai - han havde virkelig bare styr på tingene og vi fik alt den hjælp vi skulle bruge

31 mars 2026

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på!

RIktig god påske 😃

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus