Jag tycker ni är bra och bra service, eran nyanställda ANNA i support är väldigt trevlig ge henne en chokladask , och önskar er en fin påsk , önskar att ni hade mer i tillbehör, typ en backspegel..... Voir plus
Fortsatt krångel med barnbarnets E-spark. Men jäklar vad glad man blir över bra och trevlig support från er sida👍👍👍. Detta är inget vanligt i dag då det mest handlar om att kränga så mycket som möj... Voir plus
Jag beställde en kedja till min Momas Jason Suv och när kedjan kom levererades den utan kedjelås. Jag skrev till dom och jag fick ett snabbt svar att dom skickar ett kedjelås till mig. Snabb servi... Voir plus
Skandinaviens största återförsäljare av el-sparkcyklar. Vår virksomhet ble startet i Drammen, Norge i 2014 och sedan dess har E-Wheels levererat en stor del av Nordens små elektriska fordon och anses vara en pionjär inom det gröna skiftet. Har du köpt en produkt och behöver hjälp? Skicka oss ett mail på: mail@ewheels.se så hjälper vi dig
Datavägen 31, 43632, Askim, Suède
A répondu à 95 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures

Réponse : E-Wheels Sverige
I bought an electric scooter from E-Wheels, and after only two weeks the motor broke. I handed it in for service, and although the motor was repaired, I discovered that the front light had been broken during the service when I got the scooter back.
I contacted customer service, clearly explained what had happened, expressed my dissatisfaction, and stated that I wanted to return and claim a warranty on the scooter. Despite this, I received a reply that didn’t address anything I had written. Instead, they somehow assumed that I wanted to replace the light myself and offered to send me a new one—something I never mentioned or asked for.
After dealing with defects and poor customer service, I unfortunately cannot recommend E-Wheels.

Réponse : E-Wheels Sverige
Har beställt 5 gånger och det har alltid varit bra och supersnabb leverans. Beställde sen em och hade den nästa dag.

Réponse : E-Wheels Sverige
Köpte en E2S V2 Pro Long Range, där hastigheten utlovas att vara 20km/h och längden är 50 KM.
Vilket är otroligt missvisande och kundtjänsten pekar på ``optimala förhållanden´´ som gör detta.
Visst att den inte klarar exakt 50km,
men den går max 8 km per laddning, och överhettar till 160 grader vid 3 KM körning.
Aldrig ägt en skoter där man bara kan åka den längden per körning förut, eller en skoter som ej klarar backar.
Slutar med att jag får beställa och köpa ny motor för att förhoppningsvist lösa problemet.
Rekommenderar ej E-wheels och deras skotrar.

Réponse : E-Wheels Sverige
Leverans tid 1-3 dagar. När man gjort beställning såger dom 1-4 dagar innan ordern behandlas. 6 arbetsdagar vis bring och inget fått ännu. Dålig marknadsföring och bring inte mycket bättre.

Réponse : E-Wheels Sverige
Sen leverans vilket gjorde att min som blev väldigt ledsen för att han inte fick sin elsparlcykel i tid. Fick inget meddelande heller av er om att den var sen. Leveransen skulle ta 1-3 dagar.

Réponse : E-Wheels Sverige
När jag försöker beställa saker så får jag alltid fel produkter, första gången fick jag fel laddare, så skickade ni en ny vilket va bra, och nu försökte jag beställa ett däck och fick fel storlek på som jag fick returnera till ett annat och även det däcket var fel eftersom att det inte var punkteringsfritt. Jag ska nu få ett 3e däck skickat och hoppas verkligen att det blir rätt, lämnade även in min spark en gång till eran butik i Stockholm och fick då veta efter en vecka att ni KASTAT mitt batteri och tyckte jag skulle köpa nytt vilken jag blev otroligt besviken och ledsen över. Tycker att ni borde säga till i förväg om ni vill kasta mina saker

Réponse : E-Wheels Sverige
Bring som leverantör är ett skämt! Skulle ta 1-3 dagar. 9 arbetsdagar och en missad födelsedag senare har vi fortfarande inte fått varan.
Inget fel på E-wheels men snälla byt fraktbolag…

Réponse : E-Wheels Sverige
Verkat ej att svara på mejl eller på telefon efter man har köpt en cykel.

Réponse : E-Wheels Sverige
Bra behandling, utmärkt service och personalen är riktigt bra

Réponse : E-Wheels Sverige
Snabb och smidig respons och hjälp med eventuellt fel.

Réponse : E-Wheels Sverige
Köpte en Momas Jason Urban hos E-Wheels. Har haft återkommand problem med cykeln. Rotationsensor, Batterilås, missljud motor etc. Cykeln är trevlig att köra om det inte var för alla problem med kvaliten. Det hjälper inte heller att jag inte bor i någon av städerna där dem ej har verkstad vilket gör att bolaget inte vill göra något. inte jättelätt at tåka umeå göteborg för felsökning direkt. I efterhand så ångrar jag nog mitt köp då mängden problem och långsam svarstid verkligen försört upplevelsen. Som det ser ut nu så skulle jag inte ha snålat och köpt en ECOride eller liknande istället ifall problem med elmotor uppstår så finns hjälp att få.

Réponse : E-Wheels Sverige
Really friendly and helpful support. I got great help from Anna P from the support team, she helped my with the return and placing a new order. 10 out of 10.

Réponse : E-Wheels Sverige
Thank you so much for your excellent customer service Anna! :)