Jag fick ett beställningskort av audionomen, men slipper gå till en brevlåda och det var enklare att beställa på internet, då jag hade artikelnummer. Hoppas jag får "rätt". Edit: Jag fick rätt prod... Voir plus

Jag hittade min tidigare beatällning och ku de utgå från den. Svårt med artikelnummer annars för att får rätt produkt. Era är många och varierande. Jag skulle önska att man direkt kunde förnya en tid... Voir plus

Trodde faktiskt jag beställde ett par filter för ett väldigt bra pris till gjutna öronproppar , men priset var styck och lika dyrt som hos en hörselklinik så där gick jag på en nit..

Hittade direkt vad jag sökte och det fanns i lager. Kommer säkert att besöka sidan igen då jag upptäckte att ni har flera bra hörselhjälpmedel.

1. Santé & médecine

Informations provenant de diverses sources externes

Vår verksamhet ligger inom hörapparater, hörselskydd, öronproppar,hörapparatsbatterier och hörseltekniska hjälpmedel. Personalen består av erfarna audionomer, hörselingenjörer och ototekniker. Ni är hjärtligt välkomna att besöka oss på Brännkyrka...

• Brännkyrkagatan 80, 118 23, Stockholm, Suède

• earstore.se

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

65 avis

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Man klarar inte av att leverera ut…

Man klarar inte av att leverera ut varan enligt de tider msn anger. Nu hsr jsg vslt en vara för att den var judt en lsgervsra med kort lev.tid.idag har det gått 3 dagar och ni har fortfarande inte fått ut den ifrån lagret, och det kommer heller inte att ske idag enl er kundtjänst

12 décembre 2025

Réponse de Earstore

Vi ber verkligen om ursäkt för leveransförseningen, vi har haft en hel del sjukdom samtidigt som det varit julhandel vilket kraftigt påverkat vår leveranskapacitet.

Ber återigen om ursäkt,

*FUSK FÖRETAG*

Beställde 60 batterier, några få varade i kanske 10 minuter. Fick tag på ett voltmeter och kollade de. Samtliga batterier är dåliga. Riktig fuskföretag å hålla sig undan . Fy skam.

24 août 2025

Hej Kjell,
Vi har nyligen köpt Earstore från tidigare ägare och har arbetat konsekvent under hösten med att förbättra interna processer. Earstore Sweden AB har aldrig haft som avsikt att leverera produkter av låg kvalité men eftersom batterier är färskvaror så kan det förekomma dåliga batcher.

Jag hoppas att vi får möjligheten att ge dig bättre service i framtiden och skulle det vara några problem framöver så kontakta oss på: info@earstore.se så hjälper vi dig.

Earstore

Dålig kvalitet på batterier till…

Dålig kvalitet på batterier till hörapparater köpte storpack men får byta nästan varje dag och ibland 2 gånger om dagen då anser jag att det är dynga ska bli en anmälan till allmäna reklamationsnämnden och jag fick även vänta länge på leverans hoppas earstore hår i konkurs

1 juin 2025

Hej Stefan,
Jag förstår din frustation och vill informera att vi nyligen köpt Earstore från dess tidigare ägare. Vi har arbetat konsekvent under hösten med att förbättra interna processer men vill framhäva att Earstore Sweden AB aldrig haft som avsikt att sälja produkter med låg kvalité.

Jag hoppas att vi får möjligheten att ge dig bättre service i framtiden.

Tveksam kvalitet!

Beställde batterier i storpack som företaget säljer under eget namn. De uppger att batteriet är "Tillverkade av samma leverantör som Rayovac Extra".
Möjligt att det är så men det är definitivt inte samma kvalitet som Rayovac. Batteriet har betydligt kortare livslängd så det blir dyrare med detta batteri än att köpa riktiga kvalitets batterier.
Det var också lång leveranstid.

Skrev omdömen omdömet i juli månad fick svar idag 251216. Snabba ryck?
Upprepar det jag skrev vid första tillfället. Möjligt att batterierna är tillverkade i samma fabrik som Rayova men det är definitivt inte samma kvalitet.
Finns många exempel på B- sortering. Detta är ytterligare ett tydligt exempel på detta.

10 juillet 2025

Hej Göran,
Vi har nyligen köpt Earstore från dess tidigare ägare och har under hösten lagt mycket tid på interna processer. Earstore Sweden AB har aldrig haft som avsikt att leverera produkter med låg kvalité och vi kan bekräfta att batterierna är tillverkade i samma fabrik som Rayovac.

Önskar dig en god jul och gott nytt år,

Anmärkningsvärt dålig service

Jag har beställt både telefon och batterier från Earstore till min mamma och jag har aldrig varit nöjd. Varje gång har ordern tagit längre tid än man angett i bekräftelsen och när jag kontaktar dem har jag fått vänta flera dagar på svar. Då har ofta förklaringen varit att varan inte finns på lager men det är aldrig Earstore själva som hör av sig i förebyggande syfte och meddelar att en vara är slut eller liknande utan jag som kund måste påminna.

När jag reklamerade en telefon pga att de skickade fel modell tog det flera veckor innan de skickade den rätta. Då var den ett använt exemplar som var öppnat, visserligen var det inte något fel på varan men det syntes tydligt att den hade varit hemma och vänt hos någon annan. Dålig och oproffsig service rakt igenom tyvärr.

23 juin 2025

Hej Katarina,
Ber verkligen om ursäkt för denna upplevelse. Vi har nyligen förvärvat Earstore Sweden AB från tidigare ägare och har lagt mycket tid under hösten på att förbättra interna processer.

Hoppas vi får förtroende och möjligheten att leverera produkter till dig i framtiden.

Jag hade frågor

Jag hade frågor om leverans. Ingen läste mitt mail, utan svarade bara i allmänna ordalag. Jag bad om att min audonom skulle ringa mig. Hon ringde inte. Jag skrev ett mail om mina problem. Inget svar. Så jag är inte speciellt nöjd. Jag bokade tid hos en annan företag. Eartech är duktiga att bli av med sina kunder.

7 juin 2025

Hej Elisabeth,
Ber om ursäkt för denna tråkiga upplevelse. Vi har nyligen köpt Earstore Sweden AB och har under hösten arbetat mycket med att förbättra interna processer.

Hoppas vi får förtroendet och möjligheten att leverera produkter till dig i framtiden.

God jul och gott nytt år,

Beställde en vara den 4e mars

Beställde en vara den 4e mars. Har inte fått någon återkoppling ännu (18e mars)
Skickade mail till ear Store igår, men har inte fått svar på mailet heller.
Mycket dåligt. Borde få någon info om tex varan är restnoterad eller annat, men bara helt tyst!
Ingen kontakt. Hallå, var är Ni?

18 mars 2025

Hej Örjan,
Ber om ursäkt för denna upplevelse. Vi har nyligen köpt Earstore Sweden AB och har under hösten arbetat intensivt med att förbättra interna processer kring e-handeln.

Jag hoppas att vi får förtroendet och möjligheten att leverera till dig i framtiden.

God jul och gott nytt år,
Earstore

Varor kommer ej fram, inget svar på mail

Beställde ett par öronvärmare och öronproppar i slutet av september. Har ännu inte fått hem paketet eller återkoppling på mina fyra mail där jag frågar om var paketet tagit vägen. Kundtjänst har endast öppet två timmar på tisdagar och har inte lyckats passa in den tiden. Jag tycker dock kontakt på mail bör räcka. Återstår att se om köpet blir makulerat hos Klarna.

30 septembre 2024

Hej Lisa,
Ber om ursäkt för denna upplevelse. Vi har nyligen köpt Earstore Sweden AB och arbetar intensivt med att förbättra interna processer.

Hoppas att vi får förtroendet och möjligheten att leverera till dig i framtiden.

Långsammaste leveransen någonsin..

Långsammaste leveransen någonsin... beställde från dem för 2 veckor sedan. En vecka efter beställningen fick jag svar om att de skickat paketet. Och det har fortfarande inte kommit

4 juillet 2023

Hej Eric,
Tråkigt att höra att du fått sådan dålig upplevelse, detta beklagar jag innerligt. Nu under sommaren har vi tyvärr haft lite längre leveranstider, detta pga ovanligt hög orderingång samtidigt som vi har hart lägre bemanning. Denna information står på vår hemsida samt i orderbekräftelsen. Ledsen dock att du har fått vänta så länge men jag hoppas att du trots detta är nöjd med dina varor. Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Önskar dig en riktigt fin dag och fortsatt sommar. Varma hälsningar Jessica, earstore.se

Varning

Varning, är ett rent bluff företag.
Skickar fakturera på ej beställda varor.
Går inte att reklamera varor eller få dem att ta ansvar.

1 novembre 2021

Hej Anders,

Först och främst beklagar vi att någon har beställt varor från oss i ditt namn, detta är olagligt och vi rekommenderar att du gör en polisanmälan om det inte redan är gjort.

Vi har tyvärr inte kunnat registrera din retur då returblanketten ej var ifylld och din adresslapp var överstruken. Vi har alltså inte kunnat härleda returen till dig och därför ej heller kunnat makulera din faktura vilket har gjort att du har fått en påminnelse från oss.

Vi har nu tagit bort din faktura så du kan riva din påminnelse. Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Önskar dig en fin dag.

Med vänlig hälsning
Jessica

En savoir plus sur les différents types d'avis.