Banner for Easy Life dienstencheques - Harelbeke | Huishoudhulp via dienstencheques

Easy Life dienstencheques - Harelbeke | Huishoudhulp via dienstencheques Avis

TrustScore 3.5 sur 5

Marktstraat 85, 8530 Harelbeke, West-Vlaanderen, BE

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik heb snel een poetshulp gekregen. Dit is mijn tweede poetshulp. Beide poetsen oppervlakkig.. Deuren, stopcontacten, radiatoren, de tegels in de badkamer, lavabo, douche, binnenframes v... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Wij hebben een dame, Virginie, die al enkele jaren bij ons komt werken. Altijd aan de afspraken houdt en te vertrouwen is.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel antwoord gekregen bij aanvraag alsook correcte en duidelijke opvolging door Kelly.

À propos de l'entreprise

1. Service de ménage à domicile
  2. aussi dans
  3. Entreprise de nettoyage de vitres
  4. Service de ménage
  5. Services de nettoyage

Écrit par l'entreprise

Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Harelbeke gezinnen en alleenstaanden in Harelbeke en de omliggende gemeenten met het huishouden. Of u nu ondersteuning nodig heeft voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken, wij zoeken samen met u naar een huishoudhulp die past bij uw wensen en uw planning. Dankzij onze kennis van Harelbeke en de omgeving kunnen we snel een geschikte huishoudhulp in uw buurt vinden. U kunt rekenen op een persoonlijke aanpak, een goede opvolging en een team dat klaarstaat om u te helpen. Zo maken we het huishouden voor u een stuk eenvoudiger.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

1 885 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Correct en snelle opvolging

15 juillet 2026
Logo de Easy Life dienstencheques - Harelbeke | Huishoudhulp via dienstencheques

Réponse de Easy Life dienstencheques - Harelbeke | Huishoudhulp via dienstencheques

Beste,

Bedankt voor uw mooie woorden! 😊

Leuk om te lezen dat u tevreden bent.

Noté 5 sur 5 étoiles

Normaal doe ik zoiets niet

Normaal doe ik zoiets niet.
Omdat mijn naam dan op het INTERNET kom en daar hou ik niet van.

10 juillet 2026

Beste,

Bedankt voor uw fijne score en moeite om toch een review achter te laten.

Zeer vriendelijke dame.

30 juin 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling 😊

Noté 2 sur 5 étoiles

Slecht onderhoud

Ik heb snel een poetshulp gekregen.
Dit is mijn tweede poetshulp.
Beide poetsen oppervlakkig..
Deuren, stopcontacten, radiatoren, de tegels in de badkamer, lavabo, douche, binnenframes van ramen, dorpels.. enz worden niet of niet grondig gepoetst..
Ze spreken ook geen of slecht nederlands..
Dus de commucatie verloopt moeilijk..
Ik heb dit aangekaart bij easy life, ze zeggen dat de poetshulpen opleidingen krijgen.
Dan zouden deze zaken toch zeker moeten gebeuren..
Hopelijk door krijgen de poetshulpen de nodige feedback van easy life...
Want het is een zware job..
Maar dan liever iets minder gedaan maar goed gedaan...

16 juin 2026

Beste,

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

We zien dat u klant bent bij het kantoor van Waregem. Jammer om te horen dat de poetsbeurten niet volledig aan uw verwachtingen voldoen. We investeren als organisatie in opleidingen en begeleiding van onze huishoudhulpen. Wanneer er opmerkingen zijn over de uitvoering van het poetswerk, bespreken we deze steeds met de huishoudhulp zodat er waar nodig kan worden bijgestuurd.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van mijn poetsvrouw Korka.
Zij doet het werk zeer goed en kent haar vak door en door. Een pluim voor.

15 janvier 2026

Beste Luc,

Bedankt voor uw mooie feedback 😊

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw huishoudhulp en haar werk.

Klantendienst steeds goed bereikbaar

Klantendienst steeds goed bereikbaar, zowel telefonisch, als met email. Minpuntje vind ik wel : als er een bepaalde regel wordt gesteld ( vb honden, ramen poetsen op verdieping,...) dat er geen rekening wordt gehouden met de situatie ter plaatse! Waarom niet ter plaatse gaan checken vooraleer zo n regels uitvaardigen! Ook missen sommige nieuwe, jonge poetshulpen de nodige skills....korte opleiding zou welkom zijn!

1 juin 2026

Dag Miriam,

Fijn om te horen dat u onze bereikbaarheid en dienstverlening positief ervaart.

Wat de opleiding betreft: wanneer er bepaalde aandachtspunten zijn, kan dit steeds besproken worden met het kantoor. We bekijken dan graag de mogelijkheden om de huishoudhulp bijkomende begeleiding of een opleiding te laten volgen.

Bedankt om uw ervaringen met ons te delen. We nemen uw feedback mee in onze verdere werking.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus