À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 2 sur 5 étoiles

Ebshop, niet zomaar bestellen, verkoopt rest voorraad, gaat stoppen

In juni 2023 4 bahco dolly's besteld. Dit werd keurig bevestigd. Na een paar weken nog steed geen levering. Reageert niet op de 2 e-mails. Reageert wel op de drie telefoontjes.
Het is nu begin november en tijdens de telefoongesprekken haalt hij iedere keer aan dat zijn toeleverancier hem begin dit jaar passeerde door zijn klanten direct te benaderen. Daarnaast is er blijkbaar recentelijk bij hem ingebroken.
De bedoeling is dat hij verkoopt wat hij nog heeft en hiermee iedereen terugbetaalt die wat bij hem heeft open staan. Hij gaat nu met de zaak stoppen.
Daarom eerst contacteren voordat je besteld.
Het lijkt er op dat hem een aantal dingen boven het hoofd zijn gegroeid. Het is te hopen dat ik het geld terug krijg.

1 novembre 2023

Pure oplichting!

Pure oplichting!! Incaseert het geld en verzint allerlei smoesjes om niet te leveren. Geld weg!

23 septembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Makita bosmaaier besteld, betaald en niet geleverd.

Half juni bosmaaier Makita besteld en betaald, maar nooit geleverd. Eerst nog even telefonisch contact gehad waar er werd geopperd dat alles in orde zou komen. Nadien gevraagd om dan het geld terug te storten maar krijg geen gehoor meer. Arjan Kamp, de man achter de website lijkt me een frauduleus persoon. We zullen klacht indienen bij politie en melding maken van frauduleuze website bij consumenten dienst.

11 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik had een Makita bosmaaier besteld en…

Ik had een Makita bosmaaier besteld en direct betaald maar ik had hiervan geen e-mail ter bevestiging gekregen. Bosmaaier zou binnen 4 werkdagen geleverd worden maar niks ontvangen. Verkoper via e-mail bericht gestuurd maar geen antwoord. Later meerdere malen telefonisch proberen te contacteren, niemand te bereiken. Als ik mijn geld niet terug krijg, ben ik genoodzaakt om klacht in te dienen bij de politie voor fraude/ diefstal.
Bij deze verkoper niks kopen want je zal je goederen niet ontvangen.

2 juin 2023

verbruiksgoederen niet geleverd...

Enkele verbruiksgoederen (bandschuurpapier en betonboortjes van Makita) besteld bij EBshop.nl (Electrobouw B.V. in Geesberg) op 29 maart 2023. Ik kreeg geen bevestiging van mijn bestelling. Dan gebeld. Daarna kreeg ik een bevestigingsmail. Na weken zonder gehoor heb ik gemaild. Gevolg: geen antwoord. Dan gebeld. Arjan antwoordde dat hij de bestelling zou uitvoeren. Na nog een tijd te hebben gewacht, heb ik nog niks van mijn bestelling aangekregen. Weer gebeld: blijkt dat hij de goederen niet kan leveren, en me zou terugbetalen. We zijn nu 2 juni. Ik heb mijn geld nog niet terug....
Een betere opvolging van de online verkopen zou nuttig. Vermoedelijk eenmansbedrijf.

2 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer klantvriendelijk

Ik had een betonpolijstmachine besteld en kwam er vrijwel meteen achter dat ik de verkeerde had besteld. Ebshop gebeld en er werd meteen opgepakt (dat vind ik al een grote plus). Vriendelijke man aan de lijn die de order meteen ging aanpassen. Dit was totaal geen probleem. De machine die ik eigenlijk moest hebben was een paar euro duurder dan de machine die ik fout besteld had. Het verschil hoefde ik niet eens te betalen. Drie dagen later had ik de juiste machine in huis. Echt top, vijf sterren! Super klantvriendelijk.

16 septembre 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus