Ecoplannederland Avis 40

TrustScore 3 sur 5

3,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ecoplan Nederland trap er niet in!! Mijn ouders zijn opgelicht door dit bedrijf voor ruim 1.5K gingen zij de boot in door mode verkoop praatjes maar ook door te dreigen dat je energie contract stop... Voir plus

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 5 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Ecoplan Nederland heeft mij positief…

Ecoplan Nederland heeft mij positief verrast met hun professionele en klantgerichte aanpak. Vanaf het eerste contact werd er goed meegedacht over duurzame oplossingen die echt passen bij mijn situatie. De communicatie was helder, afspraken werden nagekomen en het hele proces verliep soepel.

Wat ik vooral waardeer is hun kennis van zaken en de moeite die ze nemen om alles duidelijk uit te leggen. Je merkt dat ze niet alleen gericht zijn op verkoop, maar echt willen bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Kortom: een betrouwbare partij voor wie op zoek is naar slimme en duurzame oplossingen. Zeker een aanrader!

6 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ecoplan Nederland trap er niet in!!

Ecoplan Nederland trap er niet in!!

Mijn ouders zijn opgelicht door dit bedrijf voor ruim 1.5K gingen zij de boot in door mode verkoop praatjes maar ook door te dreigen dat je energie contract stopt als je niet met ze in zee gaat. Op e-mail, telefoon en aangetekende brieven wordt niet gereageerd. Daarnaast verzoeken ze je de slechte review te verwijderen en als je dat doet krijg je je aanbetaling terug. Wees gewaarschuwd mensen dit is echt oplichting er ook bedreiging!

16 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ontzettend tevreden over Ecoplan

Ik ben ontzettend tevreden over Ecoplan! Ze hebben bij mij een batterij geplaatst voor mijn zonnepanelen en het hele traject verliep super soepel. Ze waren altijd goed bereikbaar; elke vraag die ik had werd snel en duidelijk beantwoord, zonder gedoe.
De installatie zelf was verrassend snel en netjes uitgevoerd.
Kortom: betrouwbare service, vakkundige installatie en uitstekende communicatie. Zeker een aanrader!

1 mai 2026
Logo de Ecoplannederland

Réponse de Ecoplannederland

Wij zijn blij dat u tevreden bent over hoe het traject bij u verliep! Wij hopen dat we u in de toekomst verder kunnen helpen met het verduurzamen van uw woning. Dank voor uw review!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ecoplan heeft 3 eeken geleden de 6…

Ecoplan heeft 3 eeken geleden de 6 accu.s geplaatst en aangesloten.nafat de jongens waren vertrokken controleerde ik de werking.Het werkte dus niet helaas.De volgende morgen gelijk contact opgenomen met ecoplan.het duurde drie dagen voor ik contact had.Ik ben terug gebeld door een monteur instelingen aanngepast op dectelefoon. En resultaat nul!!
Her duurde weer een week voordat ik contact had.weervalerlij beloftes gedaan en het zou goed komen.niet dus en zijn nu weer niet berijkbaar!! Gelukig. Nog niet alles betaald. Ik vind het oplichters .ga met dit nedrijf niet in zee!! Ga nu proberen via ander bedrijf de accu werkend te krijgen.

1 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Dit is een onbetrouwbare firma

Dit is een onbetrouwbare firma. Doen het voorkomen dat ze met goede energiebedrijven samenwerken wat niet het geval is. Misleiden oudere mensen, laten hun aanzienlijke bedragen overmaken en een eventuele lening aangaan die zij niet kunnen krijgen en geven niet thuis als deze ouderen het geheel willen annuleren en teruggave van het reeds betaalde bedrag eisen. ( Meer dan € 1500,00)
Alles onder de noemer dat je geld kunt verdienen door de thuis batterij bij hun aan te schaffen. De enigen die hier geld verdienen zijn Ecoplan.!!! Wees gewaarschuwd.

13 mars 2026

Netjes en snel!

Zeer tevreden over de service van Ecoplan Nederland. Ik ben netjes geholpen vanaf het eerste contact en alles is duidelijk uitgelegd. De installatie is professioneel en vlot uitgevoerd en alles werkt perfect. Echt een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare partij!

15 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Paar weken geleden gebeld door dit…

Paar weken geleden gebeld door dit bedrijf voor een warmtepomp heb het uiteindelijk gedaan maar was wel sceptisch. Vandaag heb ik de installatie gehad en ik moet toegeven dat het super goed ging. De installateurs hebben goed werk geleverd en hebben op het eind ook uitgelegd hoe alles werkt na zorg was ook goed. Dank aan het installatieteam en ecoplan

29 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag de installatie gehad van mijn…

Vandaag de installatie gehad van mijn bestelde thuisbatterij en is verder heel goed gegaan. Respect voor de heren ze hebben knap werk geleverd. Daarna nog instructies gekregen over hoe de batterij werkt al met al ben ik tevreden!

28 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Bedrijf doet zaken die wettelijk niet toegestaan zijnn

Mijn vader is helaas opgelicht door dit bedrijf. Niet gewezen op de bedenktijd (wat ze wel verplicht zijn). Ook torenhogen annuleringskosten vragen wat totaal niet wettelijk toegestaan is. Berekeningen die ze in hun offertes zetten kloppen simpelweg niet. Ze reageren helaas niet meer op emails. Zodoende rechtsbijstand ingeschakeld. Ik zie op het forum van Tros radar van Avro dat meerdere mensen precies hetzelfde meegemaakt hebben. Trap er niet in mensen.

13 avril 2026

Onbetrouwbaar bedrijf, nare ervaring

Wij zijn gebeld door het nummer +31 85 208 49 28. Het verhaal ging over besparing op de energienota met een thuisbatterij. We hebben het verhaal aangehoord en wilden dit verder uitzoeken. Een vrijblijvend gesprek met een adviseur leek ons een mooi startpunt.

In het telefoongesprek werd de illusie gewekt dat we een oriënterend gesprek zouden kunnen plannen met het bedrijf Ecoplan Nederland B.V. We moesten op een link in de mail klikken (verstuurd vanuit iemand die zich voordeed als Jesse van EcoPlan, wat later om een callcenter bleek te gaan) om te kijken of we voor een thuisbatterij in aanmerking zouden komen. We hebben gevraagd of we ergens aan vast zouden zitten. Dit zou niet het geval zijn.

Later bleek dit toch te gaan om een verkoopovereenkomst voor een thuisbatterij. Hier kwamen wij met het (al eerder verzette) gesprek, met ene Jozef Garcea, bij ons thuis achter. Het gesprek was verzet, de twee weken bedenktijd waren voorbij, en volgens zijn leidinggevende Robert Landwaard stond alles al zwart op wit en zaten we er nu aan vast. Annuleringskosten zouden bijna €4000 euro bedragen. Deze annukeringskosten zijn totaal niet relevant voor de zogenaamd gemaakte kosten.

Door professionele misleiding hebben wij uiteindelijk, onder dwang, gekozen voor een thuisbatterij die wij helemaal niet wilden. Diezelfde dag nog hebben we duizenden euro’s overgemaakt. Daarna zijn we recensies gaan lezen en hebben we contact opgenomen met meerdere instanties. Wij willen niets meer met dit bedrijf te maken hebben en hebben een brief met verzoek tot vernietigen van het koopcontract opgesteld. Daarnaast hebben we allerlei instanties gesproken die ons in het gelijk stelde, reviews achtergelaten en aangifte gedaan bij de politie. Op dit moment zijn wij bezig met het ondernemen van rechterlijke stappen en in contact met andere gedupeerden. Trap er niet in!

28 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer nare ervaring met onbetrouwbare mensen

Wij zijn gebeld door het nummer +31 85 208 49 28 met een verhaal omtrent besparing op de energienota met een thuisbatterij. We hebben het verhaal aangehoord en wilden dit verder uitzoeken. Een gesprek met een adviseur leek ons een mooi startpunt.

In het telefoongesprek werd de illusie gewekt dat we een oriënterend gesprek zouden kunnen plannen met het bedrijf Ecoplan Nederland B.V. We moesten op een link in de mail klikken om te kijken of we voor een thuisbatterij in aanmerking zouden komen. We hebben gevraagd of we ergens aan vast zouden zitten. Dit zou niet het geval zijn.

28 mars 2026

Oplichters thuisbatterij

Oplichters! Vandaag aangifte gedaan en diverse meldingen gemaakt bij instanties waaronder de fraude helpdesk en de consumentenbond. Foto van Josef die bij ons langs is geweest en waar we ook foto van zijn auto hebben gemaakt met kenteken overhandigd aan de politie. Zij hebben ons 1600 afhamdig gemaakt en nu willen ze 200 terug betalen en zeggen dat 1400 euro kosten zijn die zij administratief gemaakt hebben. Ze verkopen een thuisbatterij proberen je een lening af te laten sluiten. Nooit aangegeven dat wij herroepingsrevht hebben. Robert en Josef pure oplichters.

18 avril 2026
Logo de Ecoplannederland

Réponse de Ecoplannederland

Beste Sabine

Bedankt voor uw bericht. Wij nemen dergelijke meldingen zeer serieus en willen dit graag zorgvuldig uitzoeken.

Op basis van de informatie in deze review kunnen wij uw situatie echter niet direct herleiden binnen onze administratie en herkennen wij ons niet in de beschreven werkwijze. Daarom horen wij graag meer details, zodat wij kunnen onderzoeken wat er precies is gebeurd.

Wij willen u vriendelijk verzoeken om rechtstreeks contact met ons op te nemen via [e-mailadres/telefoonnummer], onder vermelding van uw gegevens, zodat wij dit verder kunnen oppakken en u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Team ecoplan

ik werd opgebeld door deze partij

ik werd opgebeld door deze partij
ik had al eerder gehoord van verhogende kosten, terugleverkosten etc wist niet hoe ik het moest aanpakken
kwamen met een oplossing ben er blij mee!!!

3 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ondanks dat ik een beetje overvallen…

Ondanks dat ik een beetje overvallen werd door het aantrekkelijke aanbod en zelf ietwat te voorbarig gereageerd had uitgaande van mijn nog niet duidelijke plannen m.b.t. emigreren. Waarbij ik absoluut niets af wil doen aan het uitstekende plan! Dat deskundig en duidelijk werd uitgelegd én toegelicht. Ben ik ook uiterst vriendelijk en zorgvuldig geholpen toen ik uiteindelijk toch besloot om het plan te herroepen vanwege de onzekere datum m.b.t. het emigreren.

1 avril 2026

goeie ervaring

goeie ervaring
ik had jorik aan de lijn geloofde op het eerste moment niet heel veel van de besparing etc
kwam met duidelijke uitleg waardoor het voor mij echt duidelijk werd eindstand is er een adviseur gekomen financiele kwestie mee afgehandeld. ben er helemaal tevreden mee !!

1 avril 2026

Top!

Zeer te spreken over de batterij en de werk wijze. Ik wil in het bijzonder Bob en Yozef bedanken voor het bijstaan gedurende het proces en hun advies.

Chapaeuuuu!!

10 février 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus