Onder dreiging van boetes offertes laten ondertekenen, vooral bij oudere personen. Adviseurs sturen en als je telefonisch alles hebt geannuleerd geven ze aan dat ze geen telefonisch contact hebben geh... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ondanks dat ik een beetje overvallen werd door het aantrekkelijke aanbod en zelf ietwat te voorbarig gereageerd had uitgaande van mijn nog niet duidelijke plannen m.b.t. emigreren. Waarbij ik absoluut... Voir plus
Ecoplan heeft 3 eeken geleden de 6 accu.s geplaatst en aangesloten.nafat de jongens waren vertrokken controleerde ik de werking.Het werkte dus niet helaas.De volgende morgen gelijk contact opgenomen... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 15 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Ik heb met Jesse gesproken
Ik heb met Jesse gesproken, echt een topgozer. Superlief en hij legt alles goed uit. Ik ben inmiddels al heel wat besparingen verder en supertevreden met de thuisbatterij.
verhaal aangehoord van ecoplan offerte…
verhaal aangehoord van ecoplan offerte aangevraagd, afspraak gehad maar toch besloten om div. redenen om de thuisbatterij niet op dit moment aan te schaffen, nadat wij hadden aangegeven begon het dreigen met extra kosten en zelfs met een rechtszaak.
gelukkig hebben wij goede juridische ondersteuning en gelukkig ook een opname van het gesprek zodat we er wel uitkomen.
maar laat je niet verleiden om deze partij in zee te gaan.
Oplichters!!!
Oplichterij
Ze beloven een gratis batterij wat niet waar is natuurlijk .
Moest onder druk contract tekenen zonder het te lezen en de opbrengst van de batterij gaat in hun eigen zak en uiteindelijk moet je alleen maar 2300 euro betalen wat je zogenaamd terugkrijgt???????
Ze nemen hun telefoon niet op en reageren niet op mails.
Heb 1000 procent spijt dat ik getekendheb maar mijn advocaat gaat het regelen.
Trap er niet in want het zijn leugenaars en oplichters
Misleidend telefoongesprek
Ben gebeld door +318520884928 met verhaal omtrent besparing op de energie nota. In eerste gesprek werd de suggestie gewekt dat mijn energie bedrijf korting zou geven als er een thuisbatterij werd geplaatst voor kosten van het energiebedrijf, waarbij we mijn energiebedrijf de gelegenheid gaven met een thuis accu gebruik te kunnen maken van de energiemarkt. Later mail ontvangen waarbij het ging om een offerte voor een thuisaccu.
Zeer slecht
Zeer slecht! Wilden eerst een verkeerde installatie uitvoeren gelukkig had ik een eerlijke monteur die mij uitstekend heeft geholpen dat het niet zo kon. Bedrijf is niet bereikbaar! Als je meerdere mailtjes stuurt , voicemail inspreekt en de rechtsbijstand erop zet geven ze aan zich bedreigd te voelen. Dankzij de monteur nu alles uitstekend op orde! Maar ecoplan Nederland zelf is zeer slecht. Btw teruggave nog steeds niet geregeld na een half jaar. Terwijl ze zeggen dit gedaan te hebben.
batterij genomen bij ecoplannederland…
batterij genomen bij ecoplannederland instalatie ging goed batterij werkt goed en duidelijk uitgelegd

Réponse de Ecoplannederland
L’expérience Trustpilot