Fantastisk massage. Har prøvet olie- og sports massage flere gange og lige tilfreds hver gang. Derudover er personalet utroligt søde, alt i alt en super oplevelse og helt sikkert pengene værd.
L'entreprise a répondu
Dejligste hotstone massage Har i dag givet min mor en hotstone massage sammen med mig. 1½ time er slet ikke for meget. Det var dejligt med dejligt på. Det kan godt anbefales.
L'entreprise a répondu
Har i dag haft fornøjelsen af 2 timer under nyansatte Junes hænder. Og wauw en fornøjelse! Hun kom virkelig bare rundt alle tænkelige steder der kunne findes en øm muskel. Tror helt bogstaveligt at... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg vil gerne på det varmeste anbefale Saiens Rebirth sæt, som jeg købte hos Egå Wellness. Hår produktet skulle styrke hår og hovedbund og modvirke hår tab, som jeg i en lang periode havde døjet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Egå Wellness - Vores mål er at give førsteklasses service og behandling ved altid at have kvalificerede og kompetente medarbejdere.
Danemark
Fantastisk sted, rigtig god service.
Super lækker massage behandlinger.
En god oplevelse.
Vi prøvet sauna, fodmassage og helkrops massage.
Bestemt ikke sidste gang.
5 store stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bedste sted for massage
Jeg har fået både aroma massage som afslapning samt behandlings massage som har hjulpet mig til igen at kunne spille golf
De får mine bedste og varme anbefalinger

Rigtig god oplevelse. Sødt personale. Kan kun anbefales

Fantastisk oplevelse 🥰
Aldrig oplevet så skøn og go massage (hotstone) Jeg er stadig i den 7 himmel, over hvor en skøn oplevelse ❤️
Lige fra vi kom ind, til vi gik igen, har vi fået den sødeste behandling 🥰
Nu har vi bestilt en ny tid..
For det her skal vi holde fast ved 😍🥰❤️
Tak for jeres søde måde at være på 🌸
Glæder os til næste gang 🥰🥰

Réponse de EGÅ WELLNESS ApS
En time i ren og skær velvære med hot stone massage 🪨♨️ Rigtig dygtigt personale, der finder lige dér hvor man har ondt ✨

Réponse de EGÅ WELLNESS ApS
Har brugt det første sæt af Saiens Rebirth sæt som har gjort mit hår betydeligt mere fyldigt og gjort at jeg mister mindre hår end tidligere

Réponse de EGÅ WELLNESS ApS
Kan klart anbefale en fodbehandling hos Egå wellness. Jeg fik lavet en kort før min termin, og det var lige det jeg trængte til :)

Réponse de EGÅ WELLNESS ApS
Jeg har brugt den første pakke rebirth shampoo og serum, og jeg fælder langt mindre end tidligere, og det dufter dejligt og efterlader håret dejlig blødt.

Réponse de EGÅ WELLNESS ApS
great massage! strong but gentle and relaxing a the same tame!

Réponse de EGÅ WELLNESS ApS
Venlig og god service, behageligt sted, god massage.

Réponse de EGÅ WELLNESS ApS
Hele kroppen blev arbejdet igennem og det gav et dejligt velvære efterfølgende.

Réponse de EGÅ WELLNESS ApS
Mig og min mand kommer her ude fast. Det er super god massage da de tør tage fat. Vi kalder det for mini Thailand fordi der dufter så skønt når man går ind af døren.

Réponse de EGÅ WELLNESS ApS
Så dejligt et sted at komme - både til alle former for massage og voksning. Sala får mine varmeste anbefaling

Réponse de EGÅ WELLNESS ApS
Har brugt deres Saiens Rebirth sæt og kan varmt anbefale. Håret bliver super blødt og får fylde. Super produkt.

Réponse de EGÅ WELLNESS ApS
En fantastisk oplevelse hver gang
Dejlig personale og dejlige behandlinger.