Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk massage. Har prøvet olie- og sports massage flere gange og lige tilfreds hver gang. Derudover er personalet utroligt søde, alt i alt en super oplevelse og helt sikkert pengene værd.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligste hotstone massage Har i dag givet min mor en hotstone massage sammen med mig. 1½ time er slet ikke for meget. Det var dejligt med dejligt på. Det kan godt anbefales.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har i dag haft fornøjelsen af 2 timer under nyansatte Junes hænder. Og wauw en fornøjelse! Hun kom virkelig bare rundt alle tænkelige steder der kunne findes en øm muskel. Tror helt bogstaveligt at... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne på det varmeste anbefale Saiens Rebirth sæt, som jeg købte hos Egå Wellness. Hår produktet skulle styrke hår og hovedbund og modvirke hår tab, som jeg i en lang periode havde døjet... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Construction & fabrication

Écrit par l'entreprise

Egå Wellness - Vores mål er at give førsteklasses service og behandling ved altid at have kvalificerede og kompetente medarbejdere.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Egå wellness - fantastisk sted

Fantastisk sted, rigtig god service.
Super lækker massage behandlinger.
En god oplevelse.
Vi prøvet sauna, fodmassage og helkrops massage.
Bestemt ikke sidste gang.
5 store stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

29 juin 2025

Kære Amal

Tusind tak for de skønne ord – hvor er det dejligt at høre, at både du, din mor og dine to piger havde en god oplevelse hos os 💚

Vi er så glade for, at I nød både saunaen, fodmassagen og helkropsbehandlingen – og ikke mindst at I følte jer godt taget imod. Det betyder virkelig meget for os.

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen – næste gang står vi klar med åbne arme og varme hænder 😊

De kærligste hilsner,

God grundig sportsmassage

14 avril 2025

Kære Søren

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med vores sportsmassage, og vi glæder os til at tage imod dig igen.

De bedste hilsener

Bedste sted for massage

Bedste sted for massage
Jeg har fået både aroma massage som afslapning samt behandlings massage som har hjulpet mig til igen at kunne spille golf
De får mine bedste og varme anbefalinger

9 avril 2025

Hej Helle

Tusind tak for de fine ord og de fem stjerner!
Vi er så glade for at høre, at både aroma- og behandlingsmassagen har gjort en forskel – og ikke mindst at du er tilbage på golfbanen igen 🏌️‍♂️✨
Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet og afslappet.
Tak fordi du anbefaler os – det sætter vi stor pris på, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart!

De varmeste hilsner

Dejligste massage

Dejligste massage

2 avril 2025

Kære Lalula

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi er rigtig glade for, at du nød massagen, og vi glæder os til at se dig igen.

De bedste hilsener

Glimrende massage.

28 mars 2025

Hej Thomas

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐️ Det glæder os, at du nød massagen. Vi håber at se dig igen snart! 😊

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Sødt personale. Kan kun anbefales

28 mars 2025

Hej Anne

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at vores personale gjorde en forskel. Det betyder meget for os! Vi håber at se dig igen snart. 🌟

Fantastisk oplevelse 🥰

Fantastisk oplevelse 🥰
Aldrig oplevet så skøn og go massage (hotstone) Jeg er stadig i den 7 himmel, over hvor en skøn oplevelse ❤️
Lige fra vi kom ind, til vi gik igen, har vi fået den sødeste behandling 🥰
Nu har vi bestilt en ny tid..
For det her skal vi holde fast ved 😍🥰❤️
Tak for jeres søde måde at være på 🌸
Glæder os til næste gang 🥰🥰

26 mars 2025

Hej Pia

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🥰 Det betyder virkelig meget for os at høre, at du havde en skøn oplevelse og følte dig godt taget imod fra start til slut. ❤️ Vi er så glade for, at du nød hotstone-massagen – og endnu mere glade for, at vi får lov til at forkæle dig igen! 😍 Vi glæder os allerede til dit næste besøg. Tak for dine søde ord! 🌸✨

Noté 5 sur 5 étoiles

En time i ren og skær velvære

En time i ren og skær velvære med hot stone massage 🪨♨️ Rigtig dygtigt personale, der finder lige dér hvor man har ondt ✨

26 mars 2025

Hej Camilla

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 💆‍♀️✨
Det betyder så meget for os at høre, at du oplevede ren velvære og nød hotstone-massagen. 🪨♨️
Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores personale – det er netop vores mål at skabe den bedste oplevelse for hver enkelt gæst. ❤️
Vi håber at byde dig velkommen igen snart til endnu en afslappende stund! 🙏😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Har brugt det første sæt af Saiens…

Har brugt det første sæt af Saiens Rebirth sæt som har gjort mit hår betydeligt mere fyldigt og gjort at jeg mister mindre hår end tidligere

21 mars 2025

Hej Aase

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙌
Vi er så glade for at høre, at vores Rebirth Shampoo og Serum har gjort en mærkbar forskel for dit hår. Det betyder meget for os, at du oplever mere fylde og mindre hårtab.
Tak fordi du deler din oplevelse – det er netop dét, vi arbejder for! 💙 Vi ser frem til at fortsætte din hårrejse sammen med dig. ✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan klart anbefale en fodbehandling hos…

Kan klart anbefale en fodbehandling hos Egå wellness. Jeg fik lavet en kort før min termin, og det var lige det jeg trængte til :)

10 mars 2025

Hej Frederikke

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Vi er så glade for, at du havde en god oplevelse hos os, og at behandlingen gav dig den afslapning, du trængte til.
Vi ønsker dig alt det bedste med den kommende lille ny! 👣💙✨

Team Egå wellness

Super massage

Super behandlingsmassage

10 mars 2025

Hej Lene

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Vi er så glade for, at du nød behandlingsmassagen.
Vi håber at se dig igen snart! 🌿✨

Positivt overrasket

Jeg har brugt den første pakke rebirth shampoo og serum, og jeg fælder langt mindre end tidligere, og det dufter dejligt og efterlader håret dejlig blødt.

17 février 2025

Hej Rosemari

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at høre, at Rebirth Shampoo og Serum også hjælper dig, som det har gjort for så mange andre. Dejligt, at du nyder den bløde fornemmelse og den skønne
duft! 😊

great massage

great massage! strong but gentle and relaxing a the same tame!

17 février 2025

Hey Leva !

Thank you for your wonderful review! We're so glad you enjoyed the massage – strong yet relaxing is the perfect combination. 😊

Best regards

Venlig og god service

Venlig og god service, behageligt sted, god massage.

14 février 2025

Hej LiamB

Det lyder skønt!
Egå Wellness leverer virkelig gode behandlinger. Håber du havde en dejlig oplevelse. 😊

Noté 4 sur 5 étoiles

Dejligt velvære

Hele kroppen blev arbejdet igennem og det gav et dejligt velvære efterfølgende.

27 janvier 2025

Hej Kirstine

Mange tak for din anmeldelse og de flotte fire stjerner 🌟 Vi er glade for at høre, at du oplevede dejligt velvære, og at hele kroppen blev arbejdet godt igennem under behandlingen. Hvis der er noget, vi kan gøre for at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang, hører vi det meget gerne!
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

De bedste hilsner,

Dejlig lille gemt perle 🤩

Mig og min mand kommer her ude fast. Det er super god massage da de tør tage fat. Vi kalder det for mini Thailand fordi der dufter så skønt når man går ind af døren.

26 janvier 2025

Hej Birgit

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse og de fem stjerner 🌟 Vi er så glade for, at I ser vores wellness center som en "mini Thailand" – det er virkelig en stor kompliment 🤩 Det betyder meget for os, at både du og din mand nyder massagen og vores lille oase. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen og fortsætte med at give jer den gode oplevelse hver gang.

God service og behandlinger 🙏

24 janvier 2025

Hej Birgit

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner 🌟 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med både vores service og behandlinger 🙏 Det betyder meget for os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen til endnu en skøn oplevelse!

De bedste hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Så dejligt et sted at komme

Så dejligt et sted at komme - både til alle former for massage og voksning. Sala får mine varmeste anbefaling

22 janvier 2025

Hej Lisbeth

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du nyder både vores massage- og voksbehandlinger. Sala og resten af teamet sætter stor pris på dine varmeste anbefalinger – vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen! 🌸😊"

Noté 5 sur 5 étoiles

Super. Har brugt deres Saiens Rebirth sæt og…

Har brugt deres Saiens Rebirth sæt og kan varmt anbefale. Håret bliver super blødt og får fylde. Super produkt.

21 janvier 2025

Réponse de EGÅ WELLNESS ApS

"Tusind tak for de fem stjerner og din flotte udtalelse om vores Rebirth Shampoo og serum-sæt! Det glæder os utrolig meget, at du har haft en positiv oplevelse med produkterne. Vi er så glade for at kunne dele denne naturlige og effektive hårplejeserie med vores kunder. Vi håber, du fortsat vil nyde godt af produkterne – og vi står altid klar, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning!"

En fantastisk oplevelse hver gang

En fantastisk oplevelse hver gang
Dejlig personale og dejlige behandlinger.

17 janvier 2025

Réponse de EGÅ WELLNESS ApS

"Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du nyder både vores personale og behandlinger. Vi glæder os allerede til at forkæle dig igen næste gang – du er altid hjerteligt velkommen i vores Wellness Center!"

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus