Egedal bilsyn Avis 25

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Denne anmeldelse er egentlig for 13.maj 2024, men da jeg ikke kan anmelde så lang tilbage, vælger jeg tilsvarende dato i 2024. Har aldrig haft problemer med Egedal bilsyn og det er synd de opleve... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har flere gange benyttet Egedal Bilsyn, senest i dag. Igen har jeg oplevet venlig og grundig behandling og hjælpsom vejledning og svar på mine spørgsmål om behov for rustbeskyttelse etc. Jeg ring... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Her har man styr på Toldsyn og rådgivning ifb med import af div køretøjer. Nedvejning af varebiler samt info om registrerings afgift betaling til skat. Venlig, hjælpsom og høflig betjening samt... Voir plus

L'entreprise a répondu

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Pletfri service

Har aldrig haft problemer med Egedal bilsyn og det er synd de oplever tilbagevendende chikane fra en utilfreds kunde (se på teksten som er postet, hvis I er i tvivl).

Har aldrig haft problemer, er altid mødt med venlighed og har aldrig haft anmerkninger (følger alle services).

13 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Det mest nedern synssted, jeg har oplevet

3. gang jeg har oplevet, at deres åbningstider skulle tages med et par timers forbehold. Da jeg ringede og forespurgte blev der kvitteret med en sviner. Jeg kører langt for at undgå at opleve dem igen.

29 octobre 2021

Réponse : Egedal bilsyn

Du får synet din varebil, og får et omsyn...Du overholder ikke omsynsfristen på 33 dage..Du skal så til et et nyt syn ifølge reglerne..At du så ikke kan få tid idag fordi det nu passer dig at have tid kan vi ikke stå til regnskab for.

Hvad du har fjumret rundt med i 33 dage skal være uvis og du behøver heller ikke at komme her mere med den opførsel.

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlig og kompetent behandling - igen

Jeg ringede i forvejen og fik tid en time senere, en kop kaffe under selve synet. Det gør så heller ikke noget, at bilen blev godkendt uden anmærkninger. :-)

18 janvier 2021

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service

Ejer snakker nedladende og grimt.
Anbefaler som mange andre IKKE dette sted til nogen.

2 décembre 2020

Réponse : Egedal bilsyn

Mærkeligt...?? For vi ikke har synet noget køretøj der tilhører Stephanie Nyager ifølge Det digitale Motorregister..mon ikke det omhandler et andet sted ellers må du give dig til kende for vi taler ikke grimt til folk.

Det kan også være at Tosse Allan er på spil igen, som lever af skrive dårlige anmeldelser..;-(

Mvh

Kommer der Aldrig igen

Kommer der Aldrig igen. Fusker.

5 mars 2020

Réponse : Egedal bilsyn

Så er " Tosse Allan" på spil igen..Få dig et liv..

Du kommer og siger vi har lavet en fejl vedr indreg. Nye plader på din bil. Vi mener så ikke vi har lavet en fejl...Da vi spørger dig hvor du har købt din bil..svarer du at det ikke kommer sagen ved...!!
Vi ved at mange Bil-forhandlere anbefaler at registre netop denne form Privat/Erhverv da man på den måde kan spare i vægtafgift

Da vi kigger lidt på sagen kan vi se at dit forsikringselskab ikke vil godtage at den er registret Halv Privat/Erhverv istedet for Ren Privat som vi spurgte dig om da vi indregistrerede den.
Det bunder nok mere i at du finder ud af du ikke kan slippe billiger i vægtafgift og du så beskylder os for at lave en fejl, og sviner os til for at vi ikke vil betale 380 kr for at rette dette.

Du har skrevet på Google også... truer os med at vi skal holde øje med nettet for nu vil du skrive om os..og ved du hvad..?? Vi er fløjtende ligeglade og kun glad for at du ikke kommer her mere...!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem tidsbestilling på hjemmesiden, kom til med det samme, bilen blev kørt ind og gennemgået - jeg blev tilbudt kaffe ect. super fin service

8 octobre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg oplever at synsmanden er rablende vanvittig.

jeg flere gange benyttet synshallen til flere af vores biler, der har aldrig tidligere været problemer, men sidste gang jeg skulle have en bil synet, oplevede jeg at han ikke vidste hvad han lavede, herunder

"Identifikation af køretøj, Køretøjets stel-/serienummer, Ufuldstændigt, ulæseligt, tydeligvis forfalsket eller ikke i overensstemmelse med køretøjets registreringspapirer., Væsentlig fejl."
Ovenstående tekst er taget fra synsrapporten.
Bilen havde kort forinden fået en komplet dinitrol behandling og som følge deraf også behandlet i motorrummet.

Synsmanden var dog bekendt med bilen, da jeg havde været der flere gange med denne bil.
Derudover nævnte han i rapporten, at der er en væsentlig fejl på min nye udstødning, udskiftningen er udført på specialværksted.

Jeg skulle naturligvis til omsyn og valget en anden synshal (efter at have tørt stelnummeret efter med den klud man får udleveret til at rense med),
bilen blev synet
godkendt uden nogen bemærkninger.

Brug aldrig denne synshal.
Desværre kan jeg ikke, lave MINUS stjerner, så den får en.

8 août 2019

Réponse : Egedal bilsyn

Vi oplever at du må give dig til kende Cat-yes og evt komme forbi til os for at vi kan se om det ikke er dig der "Rablende vanvittig " Vi kan kan ikke genkende denne sag.. og hvis du har fået et om-syn pga af at dit Stelnummer ikke kunne læses eller identificeres kunne du jo bar ha renset eller ren-gjort dette inden du stiller til syn..Husk på at vi bliver kontrolleret af Trafikstyrelsen og de stiller store krav til os om at Stelnr. kontrolleres..Mon ikke du skulle læse de nye syns-regler der trådte i kraft Maj 2018..ærgerligt der findes Tåber som dig.

Noté 1 sur 5 étoiles

Egedal bilsyn er ikke særlig glade for…

Egedal bilsyn er ikke særlig glade for kundernes mening om dem. Det undre mig at jeg er den eneste kunde der har følt at betjeningen fra Egedal bilsyns side var ubehagelig, Jeg har læst Trustpilots anmeldelser igennem og ikke fundet nogle dårlige, skyldes det lidt selvhjælp??
Nok om det jeg ser du har bandlyst mig og det passer mig fint.
Med Venlig Hilsen Nissen.

4 avril 2019

Réponse : Egedal bilsyn

Så er Nissen på spil igen...

Man må håbe du kan se at man ikke kommer langt i livet med dine holdninger, heldigvis er der kun få mennesker af din slags, folk herinde kan nok gennemskue tåber som dig.

Mvh

Noté 5 sur 5 étoiles

En af de bedre oplevelser

Syn af min gamle Land Rover Serie 1 fra 1953, der var i gode og kyndige hænder. Der var oven i købet overskud til at stille lidt på karburatoren, så den gamle dame klarede emissionstesten. Fantastisk service - kan anbefales på det varmeste.

6 mai 2016
Noté 5 sur 5 étoiles

Elite synshal med proffesionel service og rådgivning

Her har man styr på Toldsyn og rådgivning ifb med import af div køretøjer.
Nedvejning af varebiler samt info om registrerings afgift betaling til skat.
Venlig, hjælpsom og høflig betjening samt nummerplade udlevering.

En synshal der er et besøg værd og at køre efter.*****

26 avril 2016

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus