Verdens dårligste synshal. Personalet er slet ikke imødekommende og er mega augante. De kan ikke engang sige hej, når man træder ind af døren. Jeg sætter ALDRIG mine ben der igen!
Lisez les avis des autres
Jeg fik told- og registreringssynet min bil. Alle detaljer blev gennemgået, og de to gutter var også ekstremt grundige med papirarbejdet. Som en bonus har de kapacitet til at skifte defekte pærer, så... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Primo december 2014 sendte firmaet min Berlingo til omsyn på basis af en forkert måling af bremseskiverne. Det kostede så et unødvendigt værkstedsbesøg, hvor jeg fik lavet bremser for ca. 2500 kr... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
En professionel og topmoderne synshal i Måløv. Åbent alle hverdage samt hver søndag. Med eller uden tidsbestilling. Velkommen!
Coordonnées de contact
Måløv Værkstedsby 104, 2760, Måløv, Danemark
- info@drivein-bilsyn.dk
- www.drivein-syn.dk
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Verdens dårligste synshal
Bilen gik desværre ikke igennem syn
Bilen gik desværre ikke igennem syn.
Men det er fordi jeg selv har overset noget rust! Så det egen fejl.
Service var i top! Og hjælpen for at komme videre.
Så kan kun anbefale denne synshal.
Og så har de åbent om søndagen, som er rigtig godt for os, der ik kan når det i hverdagene..
God søndag
Pas på! Det kan blive meget dyrt!!!
Ringede og spurgte om de havde nummerplade til 30 knallert
“Ja ja vi har til det hele” var svaret
Ankom i butikken og bedte om nummerplade til en 30 knallert
“Øjeblik så henter jeg den”
Manden kom tilbage med en hvid nummerplade… jeg spurgte om ikke den skulle være gul?
“Ha ha knallert på gule plader” grinte han og tog 795kr for “hjælpen”
Det viste sig så at han havde indregistreret en knallert 45 og solgt os en plade til den uden at sige noget!
I god tro kørte vi tilbage til sælger, satte plade på, betalte for hvad vi troede var en 30 knallert og kørte hjem fra Amager til Lyngby, på cykelstien uden kørekort….
Jeg kontaktede drive in bilsyn dagen efter og forklarede at det var meget uheldigt, at det havde kostet os tusinder af kroner for maskinen, 7000kr i bøde for at køre uden kørekort og 1000 oveni for at køre på cykelstien….
“Ikke vores problem var svaret… det er bare sådan det er!”
Så kom det forventede svar…
Ganske rigtigt ringede jeg til dig om morgenen dagen efter. Du var som jeg beskriver ovenfor afvisende overfor din medarbejders fejlagtige rådgivning og svaret var “sådan er det bare” da jeg efterspurgte en løsning på at stå med en nummerplade til en knallert 45, når jeg havde bedt om en til 30 knallert.
Din injurierende påstand om at jeg skulle have kaldt dig en pølse, vil jeg gerne frabede mig. Jeg sagde “vi ses” og lagde på,
Du ringede derefter straks tilbage, ret ophidset og ville advare mig mod at true dig for det var du den forkerte at gøre mod!!!
Jeg fortalte dig igen at jeg var meget utilfreds med, at din medarbejder kunne have oplyst mig om, at der var tale om en knallert 45 og ikke en 30. Så havde vi sparet mange tusinde kroner og en kørsel uden kørekort på straffeattesten og smed på…
Senere på dagen ringede din medarbejder.
Han var høflig og lyttede til min forklaring, hvorefter han beklagede sin fejl men at der ikke var noget at gøre ved det.
Jeg har læst lidt ned af siden her og kan se at du er ret ubehagelig overfor negativ kritik.
Når du modtager en dårlig anmeldelse påtager du dig intet ansvar, men tilsviner kunder der i forvejen har haft en dårlig oplevelse pga din butik, det er dårlig stil.
I forhold til motorstyrelsen har jeg kontaktet dem med min klage.
Din virksomhed er blevet indberettet til deres kontrolmyndighed for den fejlagtige rådgivning jeg modtog, det lød ikke til at være den første… medarbejderen anbefalede mig at finde en anden synsvirksomhed i fremtiden, en med en bedre moral

Réponse : Drivein Bilsyn Måløv
Super service hos Drive in Bilsyn i…
Super service hos Drive in Bilsyn i Måløv.
Hurtig og effektiv syn, med god service :) og vente plads med god kaffe, mens man venter på bilen bliver synet.
Det fungerede bare. Super sød og behagelig service fra personale. Kommer med forslag til fornuftig vedligeholdelse af bilen, jeg skal måske have rustbeskyttelse, god for bilen.
5 store stjerne herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Perfekt forløb
Har været meget tilfreds med Drive-in Bilsyn tidligere - og skulle nu have min Tesla Model 3 til første 4. års syn. Hele processen fra on-line bestilling til selve syn forløb perfekt - og så får man også et par gode råd med på vejen (f.eks. at huske at bruge bremserne så der ikke kommer for meget rust på skiverne). Jeg kommer helt sikkert igen

Réponse : Drivein Bilsyn Måløv
De har orden i tingene. Rent og pænt og til aftalt tid.
De har orden i tingene og forklarer ting man skal være opmærksom på i fremtiden på en god måde.
Fagligt dygtige og i højt humør.
Selv kaffen var hæderlig :=) så absolut godkendt herfra.
Og så har de søndagsåbent..

Réponse : Drivein Bilsyn Måløv
Jeg kom som driv in kunde og blev mødt…
Jeg kom som driv in kunde og blev mødt af nogle flinke og behagelige medarbejdere der tog sig tid. Det er helt sikkert et sted jeg kan anbefalede til andre og også et sted jeg vil bruge næste gang min bil skal til syn.

Réponse : Drivein Bilsyn Måløv
Altid god service og fleksibilitet
Altid god service og fleksibilitet. Smilende og søde medarbejdere

Réponse : Drivein Bilsyn Måløv
Skod sted! Uærlige og ikke grundige
Skod synshal! Hvis du gerne vil bruge din tid på et sted hvor de er uærlige og dårlige til at kommunikere, så må det her sted lige være dig! Min bil bliver kasseret til syn, da den bliver kasseret viser han mig de fejl han kasserer den på. Jeg får udbedret de fejl og vender retur, blot for at få den kasseret igen fordi han udpeger nogle fejl han havde overset første gang!!
Min mekaniker havde samtidigt fundet et meget rustent bremserør som synsmanden ikke havde kommenteret? Det virker ikke som et særligt betryggende sted at få synet sin bil og dårlig kommunikation.

Endnu en gange en en Go oplevelse
Endnu en gange en en Go oplevelse
Lavet mit lys så den ikk skulle have omsyn
Har nu været der et par gange med forskellige biler og det har altid været en Go oplevelse hos dem
Tak for hjælpen

Fantastisk service
Fantastisk service, og så endda på en søndag hvor man er mest presset👌😊

Réponse : Drivein Bilsyn Måløv
Denne anmeldelse er en tro kopi af…
Denne anmeldelse er en tro kopi af samme fra 2020!
Der findes ikke bedre service!
"Tak for stor forståelse og hjælpsomhed ved dagens syn, som kompliceredes af, at jeg er i højeste risikogruppe for smitte.
Vi har i mange år fået vore biler synet her, og der er aldrig slinger i valsen".

Virkelig god service
Virkelig god service. Effektiv, billig og meget service-minded - what's not to like :-)

Syn af Corsa
Fik bilen synet for to år siden alt var fint, derfor syn igen i år der blev lidt problematisk. Havde bilen til service og kontrol syn uden bemærkninger hos A og M Ballerup. Kørte bilen til syn dagen efter, venlig modtagelse indtil jeg skulle se at batteriet sad helt løs, og han kun kunne godkende midlertidig, den ville jeg ikke købe, og løftede batteriet der stod på spændskruen, jeg foreslog at jeg selv spændte den fast, det blev godtaget og synet fortsatte uden problemer. Jeg blev lidt skuffet over metoden, derfor dette opstød.

Intet at klage over
Første gang jeg var der, var noget nervøs da jeg aldrig har haft bil til syn før.
Personale virkede meget imødekommende, blev taget imod med et smil. Syn tog kun 15 min og blev godkendt. Så ingen klager herfra. Kommer igen om 2 år :0)

Réponse : Drivein Bilsyn Måløv
Fik min bil synet idag og det var bare…
Fik min bil synet idag og det var bare den bedste oplevelse. Super søde mennesker som også var ned på jorden med sjov osv.
Fik samme oplevelse sidst. Fortalte det til min søn og han fik også den samne service da hans bil skulle have syn.
Det bedst sted til syn. Derfor 5 store stjerner.

Réponse : Drivein Bilsyn Måløv
Det har de ikke styr på noget os dem…
Det har de ikke styr på noget os dem jeg kommer med min bil i dag og de siger den stå som en motorcykel og de skal have penge for lave den om

Fremragende service
Jeg har benyttet Drive-In Bilsyn i Måløv siden 2012 - først på min Skoda, og nu på min Peugeot 208. Jeg har altid fået fremragende og kompetent service, hvor der ikke har været noget at udsætte efterfølgende.
Nu har jeg benyttet deres Drive-In Carwash for første gang, og må konstatere, at den er lige så fremragende. Har fået en helt ny bil. Købte den store pakke, da min bil virkelig trængte til det, og alt står skarpt og skinnende både ud- og indvendigt - selv motorrummet skinner. Kan klart anbefale dem.

Kompetente og imødekommende!
Meget imødekommende og kompetente medarbejdere, der fik synet min kones bil på rekord tid og uden tidsbestilling endda. Fuldt ud tilfreds og kan klart anbefales til andre! Tak for hjælpen og ikke mindst for fantastisk service!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.