De varmeste anbefalinger til Egulve. Vi har fået lavet alt fra gardiner, gulvtæpper i soveværelse, gulve i stuen, flydespartel i kælderrum, i forbindelse med renovering. Der er altid højt humør, og sm... Voir plus

E-gulves montør kan sit håndværk. Har netop lagt vinyl på køkken og entre hos os, og trods behov for mange snørklede skæringer, er der ikke sket en eneste "skævert". Montøren arbejdede med omhu og pro... Voir plus

Jeg har købt nogle nye gulvtæpper hos Egulve. Tæpperne er lige som de skal være, men leveringen af tæpperne skete ikke på den aftalte dato, hvilket skabte nogle ret store problemer for mig . Men måden... Voir plus

Vareprøver var ødelagte. Modtog flere vareprøver som var lidt dyre og tilmed gået i stykker flere steder. ØV :-( Hvis jeg ønsker at returnere koster dig mig yderligere penge. Hvorfor pakkes tingen... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de revêtements de sol

Écrit par l'entreprise

Alt indenfor gulve og tæpper

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

123 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Ok handel

Enkelte gulvbrædder var lidt beskadiget i kanten ved modtagelse. Ellers alt fint - og hurtig levering

2 août 2021

Rigtig dårlig modtagelse og svar på…

Rigtig dårlig modtagelse og svar på spørgsmål. Gik fra butikken med en følelse af at de ikke var interesseret i opgaven😡😡😡😡

6 juillet 2021
Logo de Egulve

Réponse de Egulve

Hej Vivi,
Det er vi rigtig kede af at høre - vi gør altid vores bedste for at yde en kompetent og professionel service.

Vi vil meget gerne høre mere om din oplevelse hos os, så hvis du vil sende os dine kontaktoplysninger i en mail til info@egulve.dk, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig,
Venlig hilsen Mette fra Egulve

Stor anbefaling herfra!

Vi havde den store fornøjelse at købe nyt laminat gulv til hele huset nede hos e-gulve og fik top service og alt blev overholdt hele vejen. Vi har prøvet at få rådgivning i andre butikker men den klart bedste oplevelse fik vi her. Kompetent og spot on og så til den helt rigtige pris! Mega anbefaling herfra

5 juillet 2021

Laminatgulv HARO Tritty 200

Egulve er altid smilende venlige og hjælpsomme.
Det var de også denne her gang, hvor vi har købt et flot laminat gulv til vores køkken-alrum og stue.
De har været profesionelle fra start til slut.
Kan kun anbefale andre at handle hos dem.

Mvh.
Bjørn Mejer-Larsen

30 mai 2021

Vi har fået lagt et vinylgulv

Vi har fået lagt et vinylgulv, virkligt flot og slidstærk gulv.
Johnny som er ejer er gammel Slagelse bokser og må sige hans priser lever op til hans gamle navn hårdslående bokser, han har lavet om til hårdslående gode priser. virkelige god service og rådgivning.

7 mai 2021

Fejlen er ikke rettet.

Fik lavet gulvet, det hele var ok, men et sted fodlisten var ikke skruet ordentligt op. Jeg var ikke hjemme, da arbejdet var færdig, kunne ikke kontrollere med det samme.
Har opdaget fejlen, da jeg kom hjem.
Har prøvet at kontakte virksomheden uden resultat.

29 avril 2021

Rigtig god service og betjening

Rigtig god service og betjening, og rigtig lækkert gulv! Jeg var noget i tvivl om hvilket jeg skulle vælge, men jeg fik rigtig god betjeningen af personalet, som hjalp mig med at navigere rundt i de forskellige slags gulve. Virkelig rart med et kompetent personale som rent faktisk kan svare på ens spørgsmål! Jeg fik desuden lov til at låne en masse gulvprøver med hjem, så jeg kunne se det op imod mine møbler. Gulvet kom allerede efter få dage, så der var både kort ventetid, virkelig god service og et rigtig lækkert gulv. Kæmpe anbefaling herfra 👍🏼

18 mars 2021

Fremragende service

Fremragende service. Jeg skulle bruge nogle klinkeprofiler fra Gefion Profiler som forhandles hos Egulve. De kom hjem efter få dage, og vi aftalte speciel afhentning, da jeg ikke kunne nå at komme i butikkens åbningstid. Jeg følte mig virkelig godt behandlet. Handler helt sikkert hos Egulve igen.

23 février 2021