Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Elefun leverer varene hurtigt selv om de bliver sendt fra Norge. der er heller ikke problemer med moms og gebyrer fra Postnord. det bedste er deres kundeservice som jeg har haft brug for en enkelt ga... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig forsendelse, og gode priser. Bestilte Søndag, varen blev sendt mandag, og den ankom torsdag. Når man tænker på at den skulle tværs gennem Norge, fortoldes i Sverige, og så hele vejen ned g... Voir plus

4,1

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Har købt rc udstyr i snart 30 år

Har købt rc udstyr i snart 30 år, og købt for flere 100.000kr... Faldt så over Elefun, og må sige at jeg aldrig har fået bedre service før. Varerne er hurtigt fremme og alle told er ordnet, nemt hurtigt og billigt... Elefun bliver mit foretrukne hobby butik jeg køber fra fremover. Kan 100% anbefale dem.

9 janvier 2026

Hurtig og god kundeservice

Jeg havde købt et Spektrum lipo-batteri, der efter en måned holdt op med at virke korrekt (Smart-teknologien virkede ikke, når jeg satte det i min oplader). Jeg sendte en video til Elefun, og dagen efter sendte de et nyt batteri afsted. Så jeg har oplevet en hurtig og rigtig god kundeservice.

14 août 2024

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, men de oplyser ikke at de kun sender til pakkeboks. So much for at sende den til arbejdspladsen.. Så nu er det ud og lede efter en kiosk i et industrikvarter.. :( :( :(

7 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Endnu en rigtig god oplevelse

Endnu en rigtig god oplevelse, bestilte nogle vare hvor af to af dem var de sidste de havde på lager.

Jeg havde indtastet en forkert leverings adresse, jeg tog fluks kontakt til kundeservice og bad dem rette dette.
Fik at vide at ordren var gået for langt i deres system til at de kunne nå at ændre adressen, de annullerede ordren, det var jeg knap så begejstret for og skrev til dem med det samme og var nok ikke helt diplomatisk i mit ordbrug.
Så ringede de til mig og vi fandt en løsning lyn hurtigt.

Det er super god kundeservice, at ringe til sin kunde for at finde den bedste mulige løsning.

4 janvier 2024

hurtig men dårlig kundeservice

hurtig men dårlig kundeservice. sender en forkert fjernbetjening til en rc bil. siger den er mindst lige så god (jeg stoler ikke på dem). bilen kører på 2s batterier men kan også med 3s... men min kan ikke så jeg ved virkelig ikke om de har sendt en billig kopi eller gammel model. lad være med at købe fra dem

4 décembre 2023

Nærmest komisk elendigt.

Nærmest komisk elendigt.
De ansatte i kundeservice får ikke løn, eller det må man da ikke håbe - det vil virkelig være spild af penge, når de nu ikke gider passe deres arbejde.

22 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Langsomme og generelt dårlig oplevelse.

Leverer super langsomt ved første køb.

Ved andet køb er en af varerne ikke på lager, hvilket ikke var synligt, og der kom ikke en besked, da jeg prøvede at gennemføre købet.

Spørger dem efter en uge, hvor pakken bliver af, og får svaret med, at den bliver sendt en god uges tid efter, når de har den vare på lager. Skriver til dem igen om at fjerne varen og sende resten eller annullere hele ordren (eller sende den sidste vare separat, når den kommer). Trods de tre muligheder, så vender de ikke retur.

6 novembre 2023

Bedste firma

Mistede kontrollen over mit nye XK A800 så flyet forsvandt med fuld gas. Flyet reagerede slet ikke, selvom jeg bindede det og preflight check var ok. (Ledte i 2 timer på en 8km strækning).
Ved ikke om det var controller eller fly men efter jeg skrev på deres hjemmeside fik jeg svar samme dag og de sendte mig et nyt fly. Simpelthen en fantastisk gestus af dem og de er kanon hjælpsomme og flinke.

18 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Lad være med at bruge køb nu betal om en månder som Kun elfun køre med. det er regn snyd

Hej til alle jer der har brugt køb og betale om en månder.
Jeg har gjord det og jeg fik ikke nogen regning samme månder men 2 månder efter + 200 ekstra omkostninger for jeg ikke har betalt til tid. OK måske jeg havde laved fejl, men nu efter 4 månder jeg få en call fra GOD VED HVEM at jeg er i RKI !!? og jeg skal betale 800 mere!!? De snyder af ...til. Jeg købt for 18000 kroner fra Elfun og ikke fik det jeg havde ordre, lykkede egne på det. også nu den!!!?

14 juin 2023

Prioriteret sending!

25. februar bestiller jeg en vare med Prioriteret sending. 2. marts får jeg melding om at jeg kan forvente min vare den 3. marts. Gad vide hvad leveringsdatoen havde været ved normal sending. Spar pengene, Prioriteret sending har ingen effekt.

2 mars 2023

Elefun leverer varene hurtigt, og 100% kundeservice

det bedste er deres kundeservice som jeg har haft brug for en enkelt gang og det virkede bare. ingen mistro og varen blev byttet i løbet af et par dage.

29 janvier 2023

hold jer væk

hold jer væk, de er fuld af løgn når de lover lynhurtig levering, sidste gang jeg bruger dem, brug amazon.de med gls 2dages levering, istedet for elefun og klovnepostvæsnet ( Post-Nord )

12 septembre 2022

Perfekt.

Perfekt.
Køb trykt her...
Hade en reklamation sag på en spectrum nx6 sender jeg købte.
Elefun sendte mig en ny med det samme.
God kundeservice

23 août 2022

Helt perfekt!

Min gamle XTAR batterioplader var blevet træt, og jeg kunne kun finde den hos Elefun.dk. Jeg var en anelse skeptisk før køb, men alt forløb helt perfekt. Prisen var god, og pakken ankom lynhurtigt til min sædvanlige pakkeboks. Mange tak! :-)

25 juillet 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

Vær opmærksom på følgende (Hvis du handler her)

Underligt firma, der sikkert er reelt nok, men det fremstår som en dansk hjemmeside, hvor du betaler i Danske kroner, varene afsendes fra Norge, og der kommer en faktura i Svenske kroner. Hvis jeg havde nærlæst alle betingelserne, så står det der.
Dette er ikke en klage da varene er afsendt 2 dage efter bestilling, de leveres så ikke i den specificerede / ønskede pakkeshop, men i "default" pakkeshoppen for området.
Det skal være et meget godt tilbud, eller varer jeg ikke kan få andre steder hvis jeg handler der igen, da jeg ikke kan overskue en eventuel reklamation eller reparation af produktet.

12 mai 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg er meget skuffet over den service…

Jeg er meget skuffet over den service de levere. Jeg bestilte LW-PLA som de skriver at de sendte d. 08.04.2021 men når jeg søger på den, står der (Den er stadig hos afsender eller på vej til os) pengene har de trukket, men jeg har ingen vare fået i dag d. 14.04.2021.
Noget andet er, at de skriver, at man skal bestille sine vare fra Elefun.dk Så skulle man tro, at de bliver sendt fra Danmark men nej, de kommer fra Norge. Kontakter man dem, sker der heller ikke noget. Så alt i alt en dårlig oplevelse.

14 avril 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus