L'entreprise a répondu

Var egentlig veldig skeptisk til å handle her siden nettsidene ser ut som dem er fra 1990. Men varene kom til forventet tid Og viktigst av alt. Kundeservicen var helt på topp Var en feil på de... Voir plus

Kan ikke gi annet enn 5 stjerner da dere er veldig bra på service og hjelp! MEN datasystemet deres er så forbanna utdatert at det gjør vondt!!! Herregud da gutter, vi er i 2022, må da vel kunne g... Voir plus

1. Magasin de modélisme
  2. Magasin d'articles de loisirs

Informations provenant de diverses sources externes

Online butikk med modellfly, båter, biler og mye annet av det nyeste innen radiostyrte hobby.

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Överlag en bra nätbutik med ett stort…

Överlag en bra nätbutik med ett stort utbud av RC bilar,mm. Vad som är mindre bra är att de kräver bilder och filmsekvenser på defekta tillbehör som skall ersättas av fabriksgarantin. dessa krav på Bevis ger kunden massor av extraarbete i form av bilder, filmer som bevis,mm. Likaså byter de inte själva ut defekta delar som omfattas av Garantin, trots att de har delarna hemma i eget lager, kunden tvingas istället vänta tills tillverkaren skickat den defekta delen till Elefun och sedan skickar de den till kunden? Otroligt omständigt för kunden.

13 avril 2026

Hei
Synd at du har opplevd problemer med ditt produkt, og beklager at du opplever prosessen tungvint. Forhåpentligvis er dette straks løst slik at du kan benytte ditt produkt slik som planlagt.

Det er slik at prosessen rundt reklamasjoner kan variere noe avhengig av både merkevare og verdi det gjelder. I noen tilfeller må vi kunne dokumentere videre til produsent. I andre tilfeller er vi avhengig av bilder eller video for å få en konkret forståelse av det aktuelle problemet. Uansett forsøker vi gjøre prosessen så smidig og rask som mulig for deg som kunde.

Ved reklamasjoner og problemer sender vi fra eget lager for å hjelpe kunden om vi har korrekte erstatningsdeler tilgjengelig. Jeg har ikke jobbet med din sak, men når jeg ser på saken i våre systemer ser det ut til at dette gjaldt flere deler, også som vi ikke lagerførte. Kundeservice har derfor ventet på resterende fra leverandør for å kunne sende dette ut samlet.

Forhåpentligvis er dette straks på plass hos deg og du får benyttet ditt produkt som planlagt.

Mvh JonP.

ELEFUN know how to run a business

These guys know how to run a business. I missed ro pick up the delivered goods in time. The parcel returned to Norway.
After speaking to customer service at elefun, they agreed to resend it at no cost.
I rather buy my rc stuff from Norway at a slightly higher cost than waiting 2 months ordering from China.

Superfriendly and serviceminded!!!

Best regards

Mikael

SWEDEN

5 décembre 2025

Noe mer lynrask levering skal du leite…

Noe mer lynrask levering skal du leite lenge etter! Godt utvalg, og greie priser. Men først og fremst imponert over hurtigheten på frakten, trenger du noe i siste liten kan du vel neppe gjøre feil med å bestille her.

24 novembre 2025

Kjøpte en 3d printer for litt under ett…

Kjøpte en 3d printer for litt under ett år siden, og nå hadde litt problemer med finishen på printen. Jeg tok kontakt, og de var svært behjelpelig og ga all den hjelpen jeg trengte. Uten tvil om at dette er ett skikkelig bra butikk/bedrift!

27 octobre 2025

Manipulerer anmeldelser og lyver i offentlig svar – useriøs aktør

Jeg kjøpte en ARRMA 223S hos Elefun i mai 2025, og det ble starten på en helt uakseptabel kundereise:

Allerede ved første bruk etter lading var bilen tom for strøm etter 5 minutter. Etter ny lading gikk den bare noen meter. Det viste seg at den medfølgende laderen var defekt – et grunnleggende kvalitetsproblem Elefun burde oppdaget før varen ble sendt ut.

Etter at jeg skrev en ærlig og negativ anmeldelse, ble jeg kontaktet av Elefun – ikke for å beklage situasjonen, men for å “løse saken” mot at jeg endrer anmeldelsen min. Jeg fikk en ny lader, og i samme e-post uttrykte de eksplisitt bekymring for “negativ omtale som skader salget”. Med andre ord: kundeservice hos Elefun handler mer om å fjerne kritikk enn å løse problemer.

Etter laderbyttet fikk jeg brukt bilen litt til – før en sentral del (dogbone/akselpinne) røk. Denne delen er ikke på lager, ikke hos Elefun, ikke hos produsent. Jeg fikk først beskjed om at delen ikke ville komme før i september, så i juli. Dette har jeg dokumentasjon på via e-post, inkludert motstridende informasjon fra samme ansatte.

Det mest alvorlige er likevel Elefuns “redigerte kommentar” på min anmeldelse, der de i ettertid hevder at jeg kommer med “uriktige påstander” – til tross for at jeg har all kommunikasjon dokumentert. De forsøker å sverte meg som kunde i offentligheten for å beskytte sitt rykte, fremfor å ta ansvar.

Et produkt til nærmere 3000 kr som varer i 5 minutter og så blir ubrukelig i månedsvis burde vært hevet eller kompensert umiddelbart. Men i stedet prøver Elefun å tie kunden, kontrollere omtaler, og motsi seg selv offentlig.

Jeg anbefaler alle som vurderer å kjøpe RC-biler eller utstyr: Styr unna Elefun. Når noe går galt (og det gjør det ofte), blir du stående alene – og i verste fall forsøkt stemplet som “løgnaktig kunde” i deres svar.

Dette er ikke god kundebehandling. Det er aktiv skadekontroll, løgn, og uetisk praksis.

26 mai 2025

Hei
Vi beklager så mye at du har hatt en dårlig opplevelse med produktet du har kjøpt hos oss. Vi jobber mye med å levere et solid utvalg kvalitetsprodukter, og merket Arrma har vi tradisjonelt svært gode erfaringer med.

At delen(dogbone) du behøver ikke er tilgjengelig fra leverandør er beklagelig. Vi har den selvsagt i bestilling fra leverandør og purrer på for å få tak i denne så fort som mulig til deg.

Når det gjelder din anmeldelse på våre nettsider, så har vi ikke redigert eller endret denne. Vi har bare lagt til et svar under din kommentar. Send oss gjerne et hint om det er noe der du mener er uriktig, så kan vi se om noe bør endres.

Dette har vært en uheldig situasjon på et produkt som i utgangspunktet er godt, og som vi forsøker å løse på best mulig måte. Vi skjønner dette har vært kjedelig for deg. Om ønskelig står du fritt til å heve kjøpet. Alternativt jobber vi videre for å løse dette så fort og smertefritt som mulig.

Mvh JonP, Elefun.

Kjapp, ryddig nettbutikk !

Veldig raske utsendinger, samme dag stort sett. Har hatt et par reklamasjoner og det ble ordnet opp på dagen! Bare positive handleopplevelser 👍

31 mai 2025

Service utover det normale

Fikk 3D printer i julegave 2023, med kona. Kjøpt fra Elefun. Jeg er fullstendig "grønn" på 3D print, men har lekt meg litt med den det siste året og klart å skrevet ut mye kult. Men fikk problem nå nylig og sendte epost til elefun der jeg ba om råd. Til min store overraskelse, så ble jeg oppringt av en meget dyktig kar som forklarte meg i detalj hva jeg skulle gjøre for å komme i drift igjen. Nå er jeg oppe og gå igjen, og makan til kundeservice har jeg ikke opplevd fra noen andre nettbutikker. I særklasse langt over alt annet jeg har opplevd. Så kommer garantert til å handle fra de igjen hvis jeg trenger noe.

14 février 2025

Horrible

I placed an order For christmas clothing on December 9th For my granddaughter.
To wear for christmas and did not receive them until December 29th. I was told I would receive the order In time, but obviously my granddaughter was not able to wear any of the Christmas outfits and then they wanted to charge me to return the items. It says their company is out of North.Or South Carolina, but when you track the items they are coming from China, I would never recommend ordering from them again.They are horrible!

9 décembre 2024

Hi
I believe you have written this review for another business. We do not sell Christmas clothing and we are not located in Carolina. I am sorry that you had a bad experience with some other supplier, but I would appreciate if you could remove this review from us. It lowers our rating even though it is not about us.

Regards JonP.

Veldig bra opplevelse hos Elefun

Veldig bra opplevelse hos Elefun, Jeg kjøpte en 3d printer, filaments, og en radiostyrt bil. Fikk alt til en grei pris med rask levering, bilen hadde en fabrikasjonsfeil. Som Elefun ryddet fort opp i. Fantastisk kundeservice her. Anbefales virkelig.

16 décembre 2024

Terrible

Terrible. The trunk does not easily release from the base causing it to rip. The ears need to be taken off to store the game in its box causing them not to fit properly in the slots. Would never purchase again. The old version was much better.

8 juillet 2024

Hi
I believe you have written this review for another business. We do not sell any items fit your description. I am sorry that you had a bad experience with some other supplier, but I would appreciate if you could remove this review from us. It lowers our rating even though it is not about us.

Regards JonP.

Min favoritt Nettbutikk i Norge

Har handlet der siden de startet opp og jeg personlig har ikke hatt noe problemer med de. De sender ila 2 dager nesten støtt. Når en bestiller nytt så får du nytt aldri b varer og det setter jeg stor pris på da det er mange nettbutikker i norge som ofte har glipp der. Kjøper du nytt så skal du ha nytt. Overalt veldig fornøyd med Elefun. Og er min favoritt butikk i norge. Takk Elefun for all servicen dere har gitt meg fra dere startet😊

10 juillet 2024