À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,2

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas ben ik ook opgelicht voor 2000…

Helaas ben ik ook opgelicht voor 2000 euro onder druk gezet en stress terwijl er een simple kortsluiting was.

Op de factuur staat onwettelijk Geen Garantie, dit mag niet.

Daarnaast onbereikbaar, Elektrahero is een doorgeeft luik en geven het nummer niet door van de partij.

Elektrahero.nl = Doorgeef luik

Werkzaamheden BV = Ontvanger gelden

Bos Installateurs BV = Electrien zet je onder druk

NIET DEZE PARTIJEN inschakelen!!!

Noté 1 sur 5 étoiles

Wees zeer voorzichtig - beter nooit mee werken

k raad iedereen aan om zeer voorzichtig te zijn voordat je met dit bedrijf in zee gaat.

Omdat ik met spoed een elektricien nodig had, betaalde ik €48,40 aan voorrijkosten. Mij werd beloofd dat ik dezelfde dag een offerte zou ontvangen en dat mijn opdracht zou worden uitgevoerd. Die offerte kwam echter nooit. Pas nadat ik zelf meerdere keren contact had opgenomen, werd er opnieuw een afspraak gemaakt.

De afspraak op zondag werd op het laatste moment verplaatst naar dinsdag. Op dinsdag ontving ik zelfs een sms dat de monteur onderweg was en rond 10.15 uur zou arriveren. Om 11.15 uur was er nog steeds niemand. Toen ik belde, kreeg ik tot mijn verbazing te horen dat er helemaal geen monteur was ingepland.

Daarna ontving ik een offerte van meer dan €5.000 voor het plaatsen van 8 stopcontacten en het aansluiten van een al voorbereid stroomnetwerk. Er hoefden geen kabels getrokken of nieuwe leidingen aangelegd te worden; het ging grotendeels om het koppelen van bestaande bedrading. Omdat ik deze prijs niet kon geloven, heb ik meerdere andere elektriciens een offerte laten maken. Geen enkele offerte kwam boven de €600 uit.

Voor mij was deze prijs totaal niet te verklaren en stond deze in geen enkele verhouding tot de werkzaamheden. Ik heb €48,40 aan voorrijkosten betaald, meerdere afspraken zijn niet nagekomen en uiteindelijk bleef ik achter met een offerte die ik als buitensporig hoog ervaar. Voor mij voelde het alsof de voorrijkosten werden geïnd zonder dat de beloofde dienstverlening werd geleverd.

Pas nadat ik mijn eigen ervaring had gehad, ben ik de reviews van andere klanten gaan lezen. Tot mijn verbazing beschrijven meerdere mensen vrijwel hetzelfde patroon: niet nagekomen afspraken, extreem hoge offertes en een zeer teleurstellende ervaring. Had ik die reviews eerder gelezen, dan had ik dit bedrijf nooit ingeschakeld.

Mijn advies aan iedereen: lees eerst de reviews voordat je dit bedrijf inschakelt. Op basis van mijn ervaring zou ik dit bedrijf absoluut niet aanbevelen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Onbetrouwbare offerte – betaalde voorrijkosten, geen monteur

Ik raad iedereen af om met dit bedrijf in zee te gaan.

Omdat ik met spoed een elektricien nodig had, betaalde ik €48,40 aan voorrijkosten. Mij werd beloofd dat ik dezelfde dag een offerte zou ontvangen en dat mijn opdracht zou worden uitgevoerd. Die offerte kwam echter niet. Pas nadat ik zelf meerdere keren contact had opgenomen, werd er opnieuw een afspraak gemaakt.

De afspraak op zondag werd op het laatste moment verplaatst naar dinsdag. Op dinsdag ontving ik zelfs een sms dat de monteur onderweg was en rond 10.15 uur zou arriveren. Om 11.15 uur was er nog steeds niemand. Toen ik belde, kreeg ik te horen dat er helemaal geen monteur was ingepland.

Vervolgens ontving ik een offerte van meer dan €5.000 voor het plaatsen van 8 stopcontacten en het aansluiten van een al voorbereid stroomnetwerk. Er hoefden geen kabels getrokken of nieuwe leidingen aangelegd te worden; het ging grotendeels om het koppelen van bestaande bedrading. Ik had meerdere offertes opgevraagd en geen enkele andere installateur kwam boven de €600 uit.

Voor mij was deze prijs totaal niet te verklaren en stond deze in geen enkele verhouding tot de werkzaamheden. Ik heb de indruk dat dit bedrijf klanten probeert binnen te halen met voorrijkosten en vervolgens een buitensporig hoge offerte presenteert. Transparantie heb ik tijdens het hele traject gemist.

Ik heb €48,40 aan voorrijkosten betaald, meerdere afspraken zijn niet nagekomen en uiteindelijk bleef ik achter met een offerte die ik als buitensporig hoog ervaar. Voor mij voelde het alsof de voorrijkosten werden geïnd zonder de beloofde dienstverlening te leveren.

Mijn advies: wees zeer voorzichtig voordat je met dit bedrijf in zee gaat. Mijn ervaring was een opeenstapeling van loze beloftes, slechte communicatie, niet nagekomen afspraken en een offerte die naar mijn mening totaal niet redelijk was. Ik zou dit bedrijf absoluut niet aanbevelen.

!!!OPLICHTERS!!!

!!!OPLICHTERS!!!

Onvriendelijk en belachelijke prijs.
Ze wilden de halve elektrakast vervangen voor €2500.-, gemeld het hier niet mee eens te zijn en weggestuurd en niet betaald. Ze lieten vervolgens het huis zonder stroom achter.

Een echte elektricien constateerde dat er kortsluiting was in een apparaat en NIET in de installatie, half uur werk!

Woest van dit soort mensen die misbruik maken van noodsituaties. Aangifte gedaan en hoop dat dit soort lui worden aangepakt.

Echt verschrikkelijk naar!

13 juin 2026

Niet doen

Niet doen! Dit zijn oplichters. Hij kwam aan met een verhaal dat het een erg gevaarlijke situatie was in mijn meterkast, en dat er van alles vervangen moest worden dat was doorgebrand. Lang verhaal kort, ik heb rond de 3500 euro moeten betalen onder druk. Toen de echte elektricien later kwam bleek dat ElektraHero helemaal niks heeft gedaan, en het verhaal niet klopte. Oplichters, niet in trappen

24 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet meer met dat bedijf in zee gaan

Moet een groep in de groepenkast gemaakt worden met een stopcontact 3 meter vanaf de groepenkast. Voor het eerst 30 minuten is een inclusief prijs. De monteur heeft er 3 uur overgedaan, was nog in die tussentijd naar een bouwmarkt omdat hij geen Stopcontact heeft. bij het afrekenen rekende hij een uur look van 293,1 euro ex btw. Niet meer met dat bedijf in zee gaan Totaal voor die klus 3104,41 euro incl BTW. Qua transparantie over prijs en uitvoering een wazige bedoeling, waarbij intimidatie, dwang een grote rol speeld om financieel snel binnen te lopen

7 avril 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus