4,0

Bien

Onwijs leuke okerkleurige halsbandjes…

Onwijs leuke okerkleurige halsbandjes besteld voor onze zwarte katten, met telefoonnummer en naam. Zelfs mijn man was enthousiast (heeft er niet zoveel mee), ze zijn helemaal fashionable. En ze hebben ze al weken om en de kwaliteit is echt top, die verliezen ze niet snel!

7 avril 2026

Super!

Super klantenservice, snel en goed bereikbaar, denken mee in oplossingen én snelle service! Onwijs blij dat we hier besteld hebben voor onze pup. 10/10!

8 décembre 2025

Gepersonaliseerde kattenhalsband

Ik heb onlangs een gepersonaliseerde kattenhalsband besteld bij Elevas voor mijn kat Anna, en ik ben er echt super blij mee. De kwaliteit van de halsband is top: stevig, mooi afgewerkt en precies zoals op de website werd weergegeven. De personalisatie ziet er strak uit en geeft het echt iets speciaals.

De bestelling werd snel geleverd en alles zat netjes verpakt. Anna draagt de halsband zonder problemen, hij zit comfortabel en past perfect.

Kortom: fijne service, mooie kwaliteit en een resultaat waar ik heel tevreden mee ben. Aanrader!

3 décembre 2025

Topervaring van begin tot eind

Ik heb een halsbandje besteld voor mijn rottweiler Tito en ben vanaf het begin tot het einde positief verrast. De bestelling ging makkelijk, ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering en het pakketje kwam netjes op tijd aan. Het halsbandje zelf is mooi gemaakt en het riempje voelt stevig en kwalitatief sterk. Tito loopt er trots mee rond!

5 décembre 2025