Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Door een foutje bij de bestelling heb ik de verkeerde producten aangekregen, maar deze werden rechtgezet. Mevrouw Salma heeft me goed kunnen helpen met al mijn vragen en waardeer haar vriendelijkheid.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben super tevreden met El Gummo! Ik heb verschillende varianten geprobeerd en ze zijn allemaal even lekker en goed. Mijn dochter gebruikt de kindervariant en vindt het heerlijk om in te nemen het... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ongeveer 5 maanden in gebruik. Voor zowel mezelf als mijn dochter. Ik had flinke vitamine tekorten na mijn tweede bevalling. Mijn haren vielen in bossen uit. Na drie maanden zwarte zaad gummies... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb al enkele keren de zwarte zaad gummies besteld omdat ik wel geloof dat het ontstekingen geneest en goed is voor je gezondheid in het algemeen . Mijn ervaring met El Gummo is enkel positief . L... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

Écrit par l'entreprise

Voor jezelf zorgen was nog nooit zo lekker! Gun jezelf het beste van twee werelden met onze unieke zwarte zaad gummies! Deze smakelijke traktaties zijn verrijkt met olie uit de Nigella sativa plant, bieden alle voordelen van zwarte zaad olie, maar zonder de intense smaak. In plaats daarvan geniet je van de heerlijke, natuurlijke smaak van blauwe bessen.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Heerlijke gummies

Heerlijke gummies! Zowel mijn man, kids en ik genieten ervan.
Sinds we de gummies innemen hebben we een betere weerstand en zijn we minder vaak ziek. Alleen maar goed dus!

13 août 2025

Zeer tevreden

Ik ben erg tevreden sins ik gummies inneem, mijn vermoeidheid is veel minder geworden, vermoeiende benen in nacht heb ik niet meer sins ik gummies
Inneem. Mijn moeder is ook erg tevreden mee, vocht in haar voeten is weg.
Nogmaals ik ben zeer tevreden over dit product en zal het zeker blijven gebruiken!

13 août 2025

Letterlijk de lekkerste gummies

Letterlijk de lekkerste gummies, ook kids zijn er dol op😍 past helaas niet altijd in ons budget maar zodra ik ruimte heb haal ik ALLTIJD el gummo! Het is je gezondheid zeker waard!

25 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Niet verwacht maar echt een top product

Na drie maanden zwarte zaad gummies is mijn haar gestopt met uitvallen en nu 5 maanden verder allemaal nieuwe haartjes. Ik zit beter in mijn vel. Mijn dochtertje hetzelfde verhaal, haren ontzettend lang geworden.

Als je resultaat wil boeken, moet je het wel consistent innemen.

11 août 2025

Love it!!!

Heerlijke gummies, zeker waard om ze te halen! Neem ze nu een tijdje en merk dat ik minder verkouden ben (was altijd chronisch verkouden) zou het zeker halen!!! Ik heb de zwarte zaad gummies

1 août 2025

Réponse : El Gummo

Super leuk om te lezen dat de gummies ook bij jou zo goed hebben gewerkt!

Heerlijke gummies

Heerlijke gummies, voor groot en klein. Je voelt je na een korte tijd energiek en fit. Doet echt zijn werk

24 juin 2025

Réponse : El Gummo

dankjewel voor je review, waarderen we heel erg!❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

meer dan een jaar El Gummo-gummies voel ik écht het verschil.

Ik gebruik de El Gummo zwarte-zaad gummies nu al ruim een jaar – en ik kan met zekerheid zeggen dat dit één van de weinige supplementen is die ik trouw ben blijven gebruiken, omdat ik er daadwerkelijk resultaat van zie én voel.

9 mai 2025

Réponse : El Gummo

Dankjewel Aliya voor je mooie worden! En super leuk om te lezen dat onze gummies ook bij jou zo goed werken!

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds ik de El Gummo Zwarte Zaad…

Sinds ik de El Gummo Zwarte Zaad Gummies gebruik, ben ik ontzettend tevreden. De smaak is super lekker – een frisse bosbessensmaak die het innemen van deze supplementen een plezier maakt. Ik merk dat ik minder snel ziek ben en me over het algemeen fitter voel.

Wat ik ook waardeer, is dat deze gummies 100% vegan en halal zijn, zonder kunstmatige toevoegingen.

Kortom, ik ben zeer tevreden over dit product en zal het zeker blijven gebruiken!

27 février 2025

Réponse : El Gummo

Hoi Nasira! Dankjewel voor je mooie woorden en het vertrouwen in onze producten❤️

Geen moeite, groot verschil

Deze gummies zijn zo makkelijk om dagelijks te nemen omdat ze lekker smaken. Mijn kinderen eten het ook makkelijk door de zoete smaak. Beter kan gewoon niet. Zelf ervaar ik minder haaruitval en daar alleen al ben ik zo blij mee! Ook ervaar ik veel minder vaak een rusteloos gevoel omdat het mij energieker maakt. Ik hoef met deze gummies dus geen moeite te doen voor een groot verschil, voor mij perfect

1 juin 2025

Réponse : El Gummo

Leuk om te lezen dat zowel jij als je kinderen er gek op zijn en ook verschil merken!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij gebruiken dit al 3 jaar elke dag!

Mijn kinderen en ik gebruiken de zwarte zaad gummies van Elgummo al 3 jaar, elke dag heel trouw. We merken echt verschil: onze haren en nagels groeien beter en zijn sterker geworden. Ook voelen we ons minder snel moe, vooral in de middag. Het is makkelijk in te nemen en smaakt ook nog eens lekker, dus de kinderen doen er niet moeilijk over.

We zijn supertevreden en blijven het zeker gebruiken. Echt een aanrader!

12 juin 2025

Réponse : El Gummo

Wauw! since day one! Waarderen we heel erg. Dankjewel voor het vertrouwen in onze producten❤️

Go for it!

En lekkere gummies en nog doet wat het moet doen! Geeft energie,nagels groeien sneller en sterker,en veeeel minder haar uitval! Ik ben er blij mee.

12 juin 2025

Dankjewel voor je review!❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij twijfel, gewoon doen!

Wat was dit een prettige ervaring, de verkopende dames waren heel informatief en behulpzaam bij het uitkiezen van de juiste gummy voor mij. De matcha gummy paste het best bij mij, en eerlijk de smaak is zó lekker dat je bijna denkt dat je een snoepje eet! Ik moet zeggen dat er bij ons nooit eerder supplementen in de kluis hebben gelegen, maar zelfs mijn man wilt deze gummies dus verstoppen en beveiligen was de enige juiste optie haha! Ik ben nieuwsgierig na de andere gummies en wil/zal deze ook uitproberen.

31 mai 2025

Réponse : El Gummo

Wat een leuke review! Dankjewel voor je mooie woorden en het vertrouwen in onze producten! Wij selecteren elke maand een winnaar met de leukste review en jij hebt een pakket t.w.v. 185 euro gewonnen. Stuur ons even een bericht om je pakket te ontvangen❤️

Energieboost

Dankzij de gummies voel ik me een stuk energieker en daarnaast zijn ze ook superlekker. Ik moet ze verstoppen voor mijn kinderen haha. Ik koop ze standaard bij the halalvillage en nu zijn ze op. Tijd om weer in te slaan.

Réponse : El Gummo

Dankjewel voor je review! en leuk om te lezen dat ze ook bij jou zo goed werken ❤️ We horen vaker dat kinderen niet meer van onze gummies kunnen afblijven haha

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden van de gummies

Zeer tevreden van de gummies. Heb ze onlangs besteld en mijn kinderen zijn er dol op waardoor ze extra willen innemen. Ze zijn zeer lekker en wat ik oprecht goed aan vindt is, dat ze veel voordelen bevatten dan andere gummies die ik eerder heb aangekocht van een andere merk. Zo verslaafd dat ik meteen een 2 de bestelling ga bestellen.

Réponse : El Gummo

Hoi Samira! dankjewel voor je mooie woorden, waarderen we heel erg! en leuk om te lezen dat je met onze gummies wel voordelen ervaart ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Iedereen uit mijn omgeving maakt me gek…

Iedereen uit mijn omgeving maakt me gek om dit te bestellen, omdat je je zo goed zou voelen en je haar er ook erg van groeit. Ik ben benieuwd om het nu zelf te gaan proberen!

Réponse : El Gummo

Je hebt de juiste mensen om je heen die je alleen het beste van het beste gunnen. Laat ons vooral weten hoe je onze gummies hebt ervaren❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Op de halal village mogen proeven en…

Op de halal village mogen proeven en was heerlijk! Met de korting 2+1 gratis laat je ze natuurlijk niet liggen.

24 mai 2025

Réponse : El Gummo

Hoi Nadia, Dat was inderdaad een mooie actie. Laat vooral weten wat je van onze gummies vindt❤️

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik hoor alleen maar positieve reacties…

Ik hoor alleen maar positieve reacties en ben benieuwd om het zelf te gaan proberen daarom ga ik meteen een bestelling plaatsen.

20 mai 2025

Réponse : El Gummo

Dankjewel voor het vertrouwen! We zijn benieuwd wat je van onze gummies vindt, laat het ons vooral weten!

Gezond & Lekker!

Assalaamu 'alaikum,
Heel tevreden met de gummies, ook de kinderen nuttigen het en zijn er blij mee!

27 mai 2025

Réponse : El Gummo

Super leuk om te lezen! Dankjewel voor het vertrouwen in onze producten.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus