Zinati Solutions - Skin Expert By Elias Zinati Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Tak for atter de smukkeste negle, dejligt at vi altid får tiden til at flyve afsted med snak og hygge! De bedste anbefalinger fra mig. Tina A

Nanna har lavet mine negle til mit bryllup. Hun har været super tålmodig og dygtig. Hun foreslog et par designs baseret på inspirationer, jeg havde sendt, og vi prøvede forskellige muligheder. Hun... Voir plus

Jeg kan varmt anbefale Elias Zinati! Hver gang jeg kommer til behandling, bliver jeg mødt med en rolig og professionel atmosfære. Elias er utroligt grundig og tager sig tid til at bruge de rigtige t... Voir plus

1. Clinique dermatologique
  2. Institut de beauté
  3. Salon d'épilation

Écrit par l'entreprise

Vi vil sætte pris på din ærlig mening om din oplevelse hos os.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Elias var endnu engang fantastisk

Elias var endnu engang fantastisk og fik min hud renset. Var en fantastisk oplevelse og selvom jeg havde valgt diamant slipning, gjorde det ikke ondt eller noget. Kan varmt anbefale Elias.

27 novembre 2024

The best

I went for the "fire and ice" treatment and came away totally relaxed and delighted with Elias' treatment and attention! Highly recommended. 😁

22 octobre 2024

Altid en god oplevelse

Elias møder altid en med et stort smil og man føler sig godt tilpas med det samme man træder ind. Jeg føler mig altid tryg og ved at han skræddersyer behandlingen så jeg får det bedst mulige resultat.

Jeg har døjet med uren hud i mange år hvilket kun har påvirket min selvtillid negativt indtil nu. Jeg har efter hver behandling kunne se en forskel på min hud og det har virkelig gjort underværker for min selvtillid.

Jeg kan ikke andet end anbefale Elias, specielt hvis du ligesom mig, har nået det punkt hvor du ikke længere vil kæmpe den hårde kamp mod dine hudproblemer…. Hvad end de er.

10 octobre 2024

Kæmpe anbefaling

Jeg fik en ansigtsbehandling hos Alina for første gang i januar, da jeg har problemer med uren hud og har siden gået der cirka en gang om måneden. Min hud har aldrig været bedre og den stråler i mange dage efter, jeg har fået en behandling!! Alina er enormt sød, professionel og brænder for sit arbejde og er god til at vejlede og give råd til, hvad man skal gøre hjemme. Og hun er altid klar på tasterne hvis man har de mindste spørgsmål. De største anbefalinger herfra!!

25 juin 2024

Altid smukke negle

Får ikke ordnet negle andre steder.
Paw er super dygtig og kompetent. Jeg kan kun anbefale ham.

9 juillet 2024

Fantastisk og behagelig oplevelse

Fantastisk og behagelig oplevelse. Alle er professionelle og man føler sig særdeles velkommen. Paw er uden tvivl en af de bedste inden for sit fag og man går derfra med uovertruffent perfekt resultat.

28 juin 2024

Mere end bare en 5-stjerners…

Mere end bare en 5-stjerners ansigtsbehandling. Allerede fra modtagelsen vidste jeg, at jeg var trygge hænder. Alina er enorm professionel, og sørger for rolige og trygge omgivelser, så du kan læne dig tilbage og lade dig forkæle af den behandling, du har valgt. Jeg fik en ansigtsbehandling, og udover at min hud sjælendt har haft sådan en fantastisk glød, gik jeg derfra med en følelse af at være afslappet i hele kroppen.
Jeg har allerede booket næste tid.

13 juin 2024

jeg kan ikke få armene ned Paw er en…

jeg kan ikke få armene ned Paw er en sand kunstner ,jeg har fået lave negle i mange år og mange steder i verdenen ,har Aldrig set så flot reslutat han arbejder helt anderledes med Nejle end alle andre -måske skulle jeg aldrig have skrevet sådan en anmeldelse nu får jeg jo aldrig et tid mere hos ham ;-) lol
sanne

19 juin 2024

Elias Zinati - Paw

Paw er meget professionel, super effektiv, som udmunder sig i et flot enestående resultat.
Paw er altid positiv, godt humør og eminent til at "aflæse", hvorvidt du som kunde ønsker at small-talk eller bare sidde og slappe af og nyde behandlingen.

29 mai 2024

Alina

My boyfriend and I had the popular Fire & Ice face treatment with Alina.

We were both floating when we came out on the street afterwards. The wind passing smoothly over our faces was an extended sensation of what Alinas touch does to you.

I was makeup free the rest of the day. Amazing glow. Highest recommendation.

15 mai 2024

Lige fra jeg træder ind af døren

Lige fra jeg træder ind af døren, føler jeg mig særlig velkommen, når Alina møder mig. Alina er utrolig nærværende, empatisk, utrolig dygtig, har de bedste hænder, stor viden om de produkter hun anvender, hun giver dig sin fulde opmærksomhed og forkæler dig præcis som din hud og du har brug for. Det er fuldstændigt vidunderligt at blive behandlet af Alina. Jeg anbefaler hende til alle❤️

4 mai 2024

Angel's Hands

I received a treatment from Alina, and it was my first time at cosmetologist. It was a beautiful experience and results were stunning! Alina received me warmly and made sure I fels safe and cmfortable. Her presence is very calming and healing and she is a real intuitive and experienced professional. I recommend warmly to receive treatment from Alina, not only for Your face but also for Your soul.

20 avril 2024

Høj kvalitet 💛

Dejlige og professionelle fagpersoner her hos Elias Zinati. Tager imod en med smil og god service samt er gode til deres arbejde. Bedste voks behandling jeg nogensinde har fået, og deres viden om produkter og udførelse er i top. Jeg kan klart anbefale dem - du vil ikke fortryde det.

17 avril 2024

Bedste oplevelse

Jeg var inde hos Alina, hun var den sødeste og er så dygtig til sit job.
Man følte sig velkommen og i trygge hænder. Kan helt klart anbefales

9 mars 2024