Ellenmaria

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Rotzooi uit China En ze opereren ondrt vele namen Je kan ook niet via Klarna (achteraf) betalen Ik heb al webadressen doorgestuurd naar politie fraudedesk en naar Kees van ddf Spek. Hopenlijk worde... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

NOG ERGER, ER BESTAAT ER NOG 1 !!! JOKE SIERADEN IN DALFSEN. Met NL adres maar bij Wettelijke gegevens staat bij bedrijfsgegevens HongKong. Gelukkig had ik het optijd in de gaten. Wilde er even over... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ook ik ben slachtoffer van misleiding en oplichting. Ik heb voor ruim 300 euro aan sieraden besteld,vanaf 1 juli ( 4 bestellingen). Ik heb vandaag de vierde , tevens laatste bestelling binnen... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ook ik ben erin getrapt,dacht wat een mooi verhaal van de dames en wat een mooie sieraden! Besteld,daarna kreeg ik gelijk mailtje dat ik bog meer korting kreeg op 2e bestelling,dus met mn stomme hoo... Voir plus

À propos de l'entreprise

Coordonnées de contact

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Niets kopen, het is oplichting

De sieraden kwamen na ruim 4 weken binnen. De website geeft je de indruk dat de webshop in Nderland zit maar dit is niet waar, ze opereren vanuit China.

Bij het openen van het pakletje is meteen duidelijk dat het om goedkope nepsieraden gaat die in niets lijken op het mooist op de website.

Op de vraag om een retourticket volgt geen reactie.

Oplichters. Als het te mooi is om waar te zijn is het dat dus ook.

Niets kopen van Ellen &Maria of webshop Joke en alle andere namen die ze hebben zodat je deze dure troep van ze koopt.

1 juillet 2025

OPLICHTING

OPLICHTING. niet handgemaakte sieraden uit Nederland, maar troep uit China.

2 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben er in getrapt verdorie

Ik ben er in getrapt verdorie! In NL heb je het recht om een koopovereenkomst binnen een week te ontbinden. Hier heb ik gebruik van gemaakt maar helaas was mijn ring al onderweg en konden ze niets meer voor me doen. Ik kreeg het advies om de ring terug te sturen zodra het bij mij binnen kwam. Na 3 wk kwam de ring bij mij aan. Ik heb hun retourbeleid goed gelezen en per mail een retouretiket aangevraagd. Nooit meer iets gehoord. Digitaal aangifte gedaan bij de politie waarvan ik helaas ook niks hoor.

13 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Je denkt handgemaakte sieraden te…

Je denkt handgemaakte sieraden te kopen,maar dit is dus niet waar.
Op zich al vreemd dat het lang duurt voor je bestelling er is.
Heb tussendoor nog een keer gemailt dat ik het niet vertrouwde, maar dat was niet nodig ,heus zou mijn handgemaakte sieraden krijgen.
Het duurde erg lang heb toen gevraagd of ik mijn geld terug kan krijgen daar niks op gehoord. Tot op een gegeven moment ik in een bekend plastic zakje mn spullen binnen kreeg,heb toen bij ali expres gezocht ,en ja hoor setje ringen gevonden voor 2.95 euro de oorbellen komen helemaal niet overeen.
Dames aub trap hier niet in ,begrijp überhaupt niet dat er geen stappen worden ondernomen, ik zie nog elke dag hun twee lieve gezichten langs komen bah .

31 mai 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Dank

Dank aan alle dames die ons verwittigen
Ik was van plan te bestellen..nu nog way
Dus iedereen met op
Anita.

30 juin 2025

Oplichting

Dit is pure oplichting. Het verhaal is verzonnen. De sieraden komen uit China. Ik had oorbellen besteld voor een verjaardag, toch iets anders gekocht omdat de levering drie weken duurde. Deze oorbellen had ik ook niet willen geven. Het is plastic rommel, alsof het uit een automaat van de kermis komt.

28 juin 2025

KOOP OF BESTEL NIETS, alles komt van Temu en AliExpress

Ze maken reclame over gouden sieraden, dit blijkt uit China te komen en daar staat gewoon Stanley steel op.
Als ze je mail beantwoorden gaan ze er niet op in dat het geen goud is, maar bieden je 15% korting aan bij volgende bestelling of retournering van de betaling.
Met andere woorden JE BENT JE GELD KWIJT.
In de mail aan hun heb ik gelijk ook aangegeven dat het direct de vuilnisbak is ingegaan, en daarom maar 15%
Maar 2e mail gaven ze niets terug omdat ik de sieraden niet meer had. Maar ik had ook niets anders verwacht van deze oplichterij.

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een prachtige misleidende…

Wat een prachtige misleidende advertentie over Ellen en Maria met hun laatste sieraden!!
Plastic ring geleverd (dát dan nog wel) ,alles behalve zilver en na één dag gebroken.
Oplichting, vroeger zou je zoiets uit de “kauwgomballen automaat” kunnen halen en was dan voor die 10 ct nog een domper!!!

15 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters, dus pas op !!

Ja ook ik ben de pineut die opgelicht is door deze nep dames. En ja ik had er nog een bestelling achteraan gezet om iemand cadeau te doen, maar inderdaad de sieraden zijn misschien €0,50 waard .Wie zo'n slechte inborst heeft en mensen zo enorm belazert zal het wederkerig ontvangen. Want wie goed doet, goed ontmoet en zo ook wie slecht doet slecht ontmoet.

Doe aangifte

Beste allemaal, ik heb aangifte gedaan bij de politie en melding gemaakt bij ConsuWijzer. Hoe meer aangifte/meldingen, hoe beter in de hoop dat we ons weggegooide geld terugkrijgen.

STELLETJE OPLICHTERS!

STELLETJE OPLICHTERS!
Te triest voor woorden.
Dat je daar vrede mee hebt om op zo'n manier je geld te verdienen, door mensen op te lichten!
Zielige lui!

5 juin 2025

Pas op oplichting

In goede trouwens 2 ringen gekocht maar tot mijn verbazing komen ze uit China. Dus Chinese shit.
Ik heb ze nog niet eens ontvangen maar de reviews kondigen niet veel goeds aan

24 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Dit is een hele erge scam alle foto’s…

Dit is een hele erge scam alle foto’s zijn AI ,er wordt gezegd dat de bedrijf is gevestigd in Nederland, maar dat is niet zo, hij komt uit HongKong. Alle foto’s op de website zijn nep of gestolen van andere winkels. Ben er niet ingetrapt, maar wees voorzichtig !
你真係以為我會鍾意呢個?

23 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

heeft iemand al artikelen retour…

heeft iemand al artikelen retour gestuurd en geld terug gekregen?
Ik mail veel met ze,maar terugsturen kost geld...ik ga aangifte bij politie doen......terugsturen kost 30 euro en dan maar de vraag of je geld terug krijgt....ik heb ruim 200wuro betaald en wat ik ook zeg,ze geven maar 20procent terug van je geld!!!!!koop niks bij hun!!!!

23 juin 2025

Instinker

Helaas is een gezinsgenoot hier ook in de "mooie aanbieding" getrapt omdat ze ophouden met het bedrijf. Ze had een soort van gouden ring met een maansteen besteld. Het duurde een eeuwigheid voor hij binnenkwam, de track & trace is een zoekplaatje en kwam het via een andere bezorger binnen en inderdaad, uit china.
Uiteindelijk is "de ring" dus bezorgd. De maansteen is een afgezaagde kraal en "het goud" heeft de uitstraling van gerecycled kunststof. Op de kermis zie je mooiere ringen in de grijpmachine en dan heb je nog lol voor een paar euro. Het is waar, als de aanbieding te mooi is om waar te zijn dan is dat ook zo. Kijk verder dan je neus lang is en eerst naar de reviews van het bedrijf. Dit was weer leergeld.

19 juin 2025

Gewoon waardeloze troep

Prachtige website. Prachtige sieraden. Heb oorbellen en een dolfijn besteld. Kreeg bericht uit China??, bedrijf zit toch hier in Nederland?? Ontving de sieraden. Wat een afgang, gewoon goedkope rommel!! In een plastic zakje, niks mooi verpakt. Trap er niet in!!!!

14 juin 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus