Ellenmaria

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Rotzooi uit China En ze opereren ondrt vele namen Je kan ook niet via Klarna (achteraf) betalen Ik heb al webadressen doorgestuurd naar politie fraudedesk en naar Kees van ddf Spek. Hopenlijk worde... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

NOG ERGER, ER BESTAAT ER NOG 1 !!! JOKE SIERADEN IN DALFSEN. Met NL adres maar bij Wettelijke gegevens staat bij bedrijfsgegevens HongKong. Gelukkig had ik het optijd in de gaten. Wilde er even over... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ook ik ben slachtoffer van misleiding en oplichting. Ik heb voor ruim 300 euro aan sieraden besteld,vanaf 1 juli ( 4 bestellingen). Ik heb vandaag de vierde , tevens laatste bestelling binnen... Voir plus

À propos de l'entreprise

Coordonnées de contact

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben echt teleurgesteld 🤬kom je zo…

Ik ben echt teleurgesteld 🤬kom je zo een advertentie tegen, en denkt dat hoort zich serieus aan en je denkt niet aan oplichters en ik bestelde een ring. De ring kwam in een zakje en in een envelop binnen, jammer dat ik geen foto kan plaatsen. Het is een soort ring die je vroeger als kind uit zo'n soort kauwgomballen automaat haalde.... Mensen, TRAP ER NIET IN ,HET IS CHINESE SHIT TROEP !!!! TRIEST DAT ZO EEN VERHAAL VERZINNEN OM MENSEN OP TE LICHTEN 😡😡😡

Nep!

Nep!! Ik raad iedereen aan om nooit iets bij Ellenmaria te bestellen. Kwaliteit is nul komma nul. Ontving niet wat ik besteld had en staat niet in verhouding tot wat ik betaald heb. Zo balen dat ik hier ben ingetrapt.

19 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

5 sterren, opdat het opvalt.

Alle sieraden voor plm 2 euro (je leest het goed) op Temu.
Troep. Ver van weg blijven.

19 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ze opereren onder verschillende namen

Ze opereren onder verschillende namen, zo ook als cestlavie-boutique.nl
De website wordt steeds met een andere naam gelanceerd met de zelfde inhoud wat gewoon rommel is. Terugzenden is niet mogelijk want het komt uit China. Ze durven er ook nog te melden dat het van goud is, wat zeker niet is. NIET KOPEN!!! Oplichters😡

10 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn vrouw kwam vanmorgen met de laptop…

Mijn vrouw kwam vanmorgen met de laptop in haar hand naast me zitten. ´Denk je dat dit een betrouwbare site is Niehland?´, vroeg ze wat onzeker aan me, en daarna voegde ze toe, ´Ze verkopen echt leuke spullen hoor én voor weinig geld!´. Ik was meteen gewaarschuwd en ging daarna dan ook direct aan de slag via een snel onderzoek. Binnen korte tijd bleek al meteen dat er echt een bak aan tegenstrijdigheden op internet naar voren kwam, en wel wanneer je ook maar enige inlichtingen over de bedrijfsvoering van dit verdienconcept probeerde te achterhalen. Lieve mensen, we leven nu eenmaal in een vrij land, maar dat betekent ook dat u uw gezonde achterdocht vooral dán niet moet laten varen, júíst in onze vrije markt maatschappij ruiken ´bandieten´ altijd kansen om u ´te plukken´. Deze groep paria´s leeft namelijk overal op de wereld, zowel in vriendelijke als in minder vriendelijke landen, dat is nu eenmaal niet anders. Het is dus aan uzelf om gepast waakzaam te zijn, in dit geval betekent dat: dit bedrijf meteen snel links laten liggen en lekker doorgaan waar u daarvoor mee bezig was. En dus indirect ook: vooral wakker en alert blijven voor aanbiedingen die te mooi blijken om waar te zijn. U scrolt namelijk heel wat af op een dag, ikzelf natuurlijk ook. Vergeet u vooral ook niet het volgende: om hoog te eindigen op de reclameladder onder uw vingers betaalt een bedrijf vele duizenden euro´s per maand. Aan ´de bereidheid tot die investering´ kunt u al aflezen dat dit ´bepaalde groepen´ zal aantrekken. Mijn advies? Zoek maar beter zelf in de zoekbalk, en reageer zo min mogelijk op plotseling voorbijkomende reclame! ;)

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben er ook ingetrapt en gemeld bij…

Ik ben er ook ingetrapt en gemeld bij ACM. Adviseer dit te doen. Dit speelde een aantal maanden geleden. Kreeg vandaag weer een nieuwe mail, lijkt zo echt allemaal maar komt rechtstreeks uit China en ziet er heel anders uit!

Totale oplichterij

Totale oplichterij. Komt zo sympathiek over maar als iets wordt verstuurd, wordt het vanuit China verstuurd (zogenaamd) maar komt het nooit aan.
Handgemaakt my ass.

15 juin 2025

Trap er niet in!!

Trap er niet in!!! Het zijn een stel oplichters!!! De “sieraden” die ik na 2 weken uit China(!) thuis bezorgd kreeg lijken in de verste verte niet op de sieraden die ik had uitgekozen op de website. Het is prullaria, rommel.
Grote oplichterij!!!!

Wat een oplichter!!!

Met een mooi verhaal ben ik ingetrapt. Ik heb bijna 85 euro besteld en ik zit al 2 weken te wachten, niks gekregen. Nu zie ik de zelfde verhaal van Joke sieraden. Ongelooflijk wat een oplichter! Ben te laat om reviews te lezen. Ik ben mijn geld kwijt. Wat moet ik nu doen??

Waardeloos

Waardeloos, je bent je geld kwijt en krijgt niets geleverd.
Zogenaamd gaan ze met pensioen. Laatste sieraden worden verkocht. Ja ja, trap er niet in.!!!!!
.eerst Ellen en Maria sieraden en nu weer Joke sieraden. Stelletje oplichters

Niet in trappen!

Inderdaad, betaald voor een mooie ring en niets gekregen. Over het bedrag (36,95) kom ik wel heen, al blijft het zondegeld, maar dat je zo wordt genaaid. Hoe doe je aangifte? Moet je dan naar het politiebureau gaan?

Noté 1 sur 5 étoiles

Ook ik ben erin getrapt,dacht wat een…

Ook ik ben erin getrapt,dacht wat een mooi verhaal van de dames en wat een mooie sieraden! Besteld,daarna kreeg ik gelijk mailtje dat ik bog meer korting kreeg op 2e bestelling,dus met mn stomme hoofd gelijk wat erbij besteld :(
Na 2 weken kwam er vd 12 sieraden een piepklein doosje met 5 ja prullaria,sieraden kan je t niet noemen eigenlijk,op de rommelmarkt zou je er misschien 0,50 cent voor krijgen.
Verbazingwekkend hoe mensen toch dr centjes zo kunnen(en willen) verdienen.

2 juin 2025

Deze site zijn oplichters

Deze site zijn oplichters, idem site maar dan met Maria en twee vriendinnen die willen stoppen , nu Joke .
Tip : kijk eerst even bij het blokje contact en daarna bij retourneren. Adres in China, skippen die handel ( oplichting).

16 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Het lijkt een eerlijk bericht te zijn…

Het lijkt een eerlijk bericht te zijn van 2 dames uit Nederland, werkend als sieraden designers, die met pensioen willen gaan…
Ze bieden “de laatste mooie sieraden” met een lage prijs aan…!
NIET INTRAPPEN!!!!
Het is een bedrijf uit China… je krijgt deze ‘sieraden’ pas heel laat en dan krijg je ook nog de schrik van je leven, als je de afval ziet die je gekocht hebt…😱
Dus pas op en eerst de Trustpilot lezen, over deze dames, voor je ‘gunstige’ sieraden koopt!!!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ze sturen je waardeloze troep verpakt…

Ze sturen je waardeloze troep verpakt in goedkope plastic zakjes.
Sommige "sieraden" waren in de verpakking al uit elkaar gevallen.
Terugsturen is bij hen niet mogelijk.
Na een boze mail van mij durven ze je evengoed nog te bombarderen met "aanbiedingen".
Ik heb ze geblokkeerd.

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel; het is een grote oplichters bende. Sieraden goedkope rotzooi uit China, kermis kwaliteit. Voelt echt naar, om zo in je vertrouwen beschaamd te worden.
Dus echt NIKS kopen hier.
Communicatie gaat via chatgpt en terugsturen kan maar dan via een adres in China, op eigen kosten.
Ze boden me aan om 10 en later 20 % vd aankoopprijs terug te betalen, als ik van retouren afzag.
Ik wil helemaal niks meer met deze oplichters te maken hebben, en neem mijn verlies. Voor mij een goede leerschool.

Oplichterij!

Verschillende sieraden besteld, maar een bestelling ( met laagste bedrag ) ontvangen. Grootste bestelling dus niet !!! Prullaria, dit heeft niks met edelsmeden te maken! Helaas te laat Trustpilot gelezen wat ik normaliter wel doe…
Mailtjes worden af en toe beantwoord door ene Sophie. Geeft aan dat bestelling onderweg is, via een link te volgen….Echt niet! Oplichters zijn het, koop er NIKS, je bent je geld kwijt!

19 mai 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus