elysium store Avis

3,2

Alles voor jouw Huis en Leven — Meer dan 50.000 producten op één plek! Of het nu gaat om tuinieren, barbecues, fietsen, badkamers, meubels of benodigdheden voor je huisdier. bij ons vind je alles wat je zoekt uit een enorm assortiment!

Moyen

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Niet leverbaar, maar wel 13 stuks in voorraad ?!?

We bestellen een grondtapijt van 4 x 5 meter zwart. Er zijn er 14 in voorraad. Enkele dagen later krijg ik bericht dat ze het grondtapijt niet kunnen leveren wegens "niet voorradig" en de centen worden terug gestort. Vandaag ruim 2 maanden later staan er nog steeds op de website vat er 13 stuk in voorraad zijn. Blijkbaar verkopen jullie niet graag ???

18 novembre 2025
Logo de elysium store

Réponse de elysium store

Beste Patrick,

Hartelijk dank voor je reactie en je vraag hierover. Zoals ik eerder heb aangegeven, zijn we intern bezig met het veranderen van onze leveranciers. Aangezien we zelf geen voorraad hebben, klopt de voorraadstatus op onze website momenteel niet. We hebben geprobeerd deze informatie offline te halen, maar dat is niet gelukt.

We zijn druk bezig om alles weer online te plaatsen en verwachten binnenkort weer volledig operationeel te zijn. We houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

De aangekochte goederen werden nog…

De aangekochte goederen werden nog altijd NIET geleverd. Levering was voorzien voor 11 juni en dan voor 13 juni 2025. DPD ????.
Elysium-store was niet verantwoordelijk voor deze vertraging. Toen ze op de hoogte waren en de zaak hebben aangepakt verliep alles perfect. De dienst na verkoop, nml omwisseling van stoelen, verliep uitstekend. Prijs/kwaliteit aan te raden
Ik geef Vier sterren aan deze firma.

4 juin 2025

De prijs is goedkoper dan ergens…

De prijs is goedkoper dan ergens anders,voor wat ik wou kopen en de online chat was super gemakkelijk bij vragen ..alleen jammer dat het grote tapijt klein opgevouwen verstuurd is in doos..veel plooien dus

9 juin 2025

Top webshop!

Top webshop!
Heel fijn dat echt álles op één plek te vinden is. Ik heb hier spullen besteld voor mijn tuin én wat nieuwe meubels — snelle levering en alles netjes verpakt. Ruim assortiment, goede prijzen. Ik bestel hier zeker vaker!

31 mai 2025