Banner for Emaldo®

Emaldo® Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Jag uppmanades att byta elleverantör. Jag bytte elleverantör. Emaldo har inget system för att följa upp om kunderna följer deras uppmaningar. Jag fick sänkt grid reward MEN efter kommunikation med Ema... Voir plus

Emaldon vastuuta ottavia henkilöitä on vaikea/mahdotonta saada kiinni. Meille kaikille on luvattu takuukorvaus 150/laite/kk siihen asti kunnes Fingrid maksut alkaa. Ne alkoivat vasta toukokuussa, m... Voir plus

Det har fungerat bra med den garanterade ersättningen. Det som varit lite konstigt har varit att jag upprepade gånger fått mail om att jag måste lägga in mina uppgifter om IDnummer och att min ersättn... Voir plus

Vi gick med i Grid Rewards i slutet av januari. Skulle börja få ersättning från och med februari. Har fått ersättning för mars och april. Februari saknas. Efter mycket mailkommunikation har vi fått lö... Voir plus

1. Solutions et équipement énergétiques
  2. Borne de recharge pour véhicules électriques
  3. Fournisseur d'énergie verte
  4. Société d'énergie solaire
  5. Fournisseur d'équipements d'énergie solaire

Emaldo har specialiseret sig i avancerede energistyringsløsninger, der gør det muligt for hjem og virksomheder at bruge energi mere effektivt og bæredygtigt. Med en klar mission om at fremskynde den globale overgang til vedvarende energi driver Emaldo løbende innovation for at styrke forbrugerne og reducere CO2-fodaftryk.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

427 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 85 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

329 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Väldigt bra genomgång och…

Väldigt bra genomgång och förhållandevis enkelt att följa med.

10 décembre 2025

Hej Jonas,

Tack så mycket för den fina recensionen!
Det är alltid kul att veta när våra kunder har bra upplevelser med sina Emaldo®-produkter.

Om du har några frågor eller saker du vill höra om är vår support alltid redo att skicka ett e-postmeddelande till help@emaldo.com.

Informativ!

10 décembre 2025

Hej

Tack så mycket för den fina recensionen!

Emaldo®

Opsætning af stik til nødforsyning fra…

Opsætning af stik til nødforsyning fra batteri, hvis strømmen fra nettet svigter. Montør Stefan har opsat det fint og effektivt - Tak for hjælpen

5 décembre 2025

Hej Stig,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Det er altid dejligt at vide, når vores kunder har gode oplevelser når der har været behov for et besøg fra en montør.

Skulle du have nogle spørgsmål eller ting du gerne vil høre om, så sidder vores support altid klar på help@emaldo.com, hvor du er velkommen til at sende en mail.

Var är supporten?

Konceptet är bra och delvis funtionell men suppporten är ett skämt. Temat om tillfångatagna utbetalning och ARN anmälan ska inte behövas.

Enheten går offline och blir responslös och supporten är igen responslös.

5 décembre 2025

Réponse de Emaldo®

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi uppskattar alltid feedback från våra kunder, så vi vet vad du tycker är bra och var det finns utrymme för förbättringar.

Jag ber om ursäkt för att vårt supportteam inte har svarat på din förfrågan ännu. Baserat på din information kan jag tyvärr inte hitta din förfrågan.

Tveka inte att skriva till help@emaldo och hänvisa till ditt ursprungliga ärende-ID, så kommer du att kontaktas så snart som möjligt.

Vi kommer att fortsätta utveckla både oss själva och vår produkt.

Emaldo®

Köpte batteriet (Power Core 2.0) för…

Köpte batteriet (Power Core 2.0) för AI-lösningen. Den fungerar alldeles för ostabilt för att kunna rekommenderas. I dagens utgåva klarar den inte särskilt bra av att undvika pristoppar och köpa när det är billigt.

Alltför ofta har AIn inte köpt när det är billigt (trots att det egna AI-schemat säger att den ska göra det) och så har den inget att ladda ur när det är dyrt...

Emaldo ändrar även på inställningar som absolut inte ska ändras på när de gör uppdateringar. De tog bort min inställning för 20a till huset vilket fick huvudsäkringen att gå 2 dagar i rad på natten innan jag förstod vad felet var. Tråkigt att vakna till ett iskallt hus pga Emaldos felaktigheter.

Mycket dålig kundsupport när det behövs.

Håller just nu på med en reklamationsprocess för att få företaget som sålde batteriet till mig att ta tillbaka det pga bristande funktionalitet.

27 novembre 2025

Réponse de Emaldo®

Hej Mattias, Jag beklagar att du har haft en dålig upplevelse. Skicka gärna ett ärende till help@emaldo.com så kan vi garanterat hjälpa dig med dina problem. Vi har utökat våra resurser och verktyg för support så att du får ett snabbt svar på det, och vi kan till och med boka in ett samtal för att gå igenom det.

Smart batteri

Enkelheten med systemet.

26 novembre 2025

Hej Juha

Tusind tak for den flotte anmeldelse, hvor er det godt at læse, at du er tilfreds med enkeltheden af systemet.

Lätt att förstå

26 novembre 2025

Hej Tomas,

Tack så mycket för den fina recensionen.
Det är kul att höra att Emaldo®-produkten är lätt att förstå, det är så den ska vara.

Om du har några frågor eller saker du vill höra om är vår support alltid redo att nås på help@emaldo.com, dit du är välkommen att skicka ett e-postmeddelande.

Sakligt

Lugn o stilla information.

25 novembre 2025

Hej Peter

Tack så mycket för den fina recensionen.
Det är kul att höra att informationen om Emaldo®-produkten är tillfredsställande, det är så det ska vara.

Om du har några frågor eller saker du vill höra om är vår support alltid redo på help@emaldo.com, dit du är välkommen att skicka ett e-postmeddelande.

Emaldo®

Great videos for new technology

Great videos for new technology! Helpful instructions!

24 novembre 2025

Hi Jani,

Thank you so much for the great review.
It's great to hear that the information about the Emaldo® product is satisfactory, that's how it should be.

Should you have any questions or things you would like to hear about, our support is always ready at help@emaldo.com, where you are welcome to send an email.

Thank you for supporting a greener future with us!

Best regards,
Emaldo®

I fortjener ros og positiv feedback

I fortjener ros og positiv feedback fra alle os, der er tilfredse. Batteriet har høvlet ca. 250 kr. af elregningen i september og oktober i forhold til sidste år. Oveni kommer så Grid Rewards, som er faldet på slaget,

24 novembre 2025

Hej Danny

Tak for at du tog dig tid til, at anmelde os på Trustpilot, vi sætter altid pris på både ris og ros - og tusind tak for de meget flotte ord!
Det er dejligt at læse om vores kunders successoplevelser.

Hvis du har feedback eller spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til vores dygtige support team på help@emaldo.com

Emaldo®

Super professionelle videoer og support…

Super professionelle videoer og support fra Emaldo

22 novembre 2025

Hej Bjarne,

Det er dejligt at læse om vores kunders successoplevelser, specielt med vores hjælpecenter og ikke mindst supporten.

Emaldo®

Det skal jo være let at gå til

22 novembre 2025

Hej Sine,

Tak for at du tog dig tid til, at anmelde os på Trustpilot, vi sætter altid pris på både ris og ros.

Att förstå funktionen

Enkel information, lättförståelig!

Emaldo®

Toiminta osaa hoitaa kaiken automaattisesti.

Toiminnan automaattisuus, asennus palvelu oli hyvä. Käyttöönotto vaivaton, toiminta hämmästyttävän tasaista ja luotettavaa.

Hei Pekka,

Kiitos paljon upeasta arvostelusta.
On hienoa kuulla, että tiedot Emaldo®-tuotteesta ovat tyydyttäviä, niin sen pitääkin olla.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat kuulla asioista, tuemme on aina valmiina osoitteessa help@emaldo.com, jonne voit lähettää myös sähköpostia.

Emaldo®

Emaldo verkar vara måna om kunderna och…

Emaldo verkar vara måna om kunderna och har en bra kundsuport.

Hej Anders,

Tack så mycket för den fina recensionen.
Det är superviktigt för oss på Emaldo® att våra kunder känner sig väl omhändertagna - jag kommer att vidarebefordra meddelandet till supportteamet om det goda arbetet.

Om du har några frågor eller saker du vill höra om är vårt supportteam alltid redo på help@emaldo.com, dit du är välkommen att skicka ett e-postmeddelande.

Emaldo®

Hyvin jäsennelty opastus Emaldon…

Hyvin jäsennelty opastus Emaldon kotiakkujärjestelmästä
Selkeästi kerrottu ja sopivasti palasteltu kokonaisuus johon voi tarvittaessa syventyä alla olevien tarkempien ohjeiden tai videoiden kautta.
Muilla toimijoilla olisi opittavaa esityksestä.

Hei Tapani,

Kiitos paljon upeasta arvostelusta.
Meille Emaldolla® on erittäin tärkeää, että asiakkaamme tuntevat olevansa hyvin varustautuneita järjestelmän käyttöön ja että tukikeskuksemme ovat käytettävissä, kun on tarpeen tutkia järjestelmän toimintoja tarkemmin.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat kuulla asioista, tukipalvelumme on aina valmiina osoitteeseen help@emaldo.com, jonne voit lähettää myös sähköpostia.

Laite toimii hienosti

Laite toimii hienosti

Hei Marko

Kiitos paljon upeasta arvostelusta.
On hienoa tietää, että järjestelmäsi toimii loistavasti!

Selkeä ja rauhallinen editys

Selkeä ja rauhallinen editys, kuitenkin vielä itse emaldo-äpin asetusten säätämiset tarkistamatta.

Hei Jallu,

Kiitos paljon upeasta arvostelusta.
On hyvä tietää, että esitys oli tyydyttävä, kun olet päässyt käyttämään sovellusta. Voit aina kirjoittaa tukeemme osoitteeseen help@emaldo.com, jos sinulla on kysyttävää tai palautetta.

Emaldo®

Så enkelt och bra förklarat

Hej Lars

Tack så mycket för den fina recensionen.
Det är bra att veta att presentationen var tillfredsställande.

Om du har några frågor eller feedback är du alltid välkommen att skriva till vår support på help@emaldo.com.

Emaldo®

Väldigt tydlig och bra information

Väldigt tydlig och bra information, vi känner oss trygga med vårt val!
Återförsäljaren var ny på jobbet men va tydlig med det och tog reda på det vi undrade över så det var inga konstigheter.

10 novembre 2025

Hej Anna-Lena,

Tack så mycket för den fina recensionen, det är kul att läsa att du hade en bra upplevelse med återförsäljaren och att de kunde svara på dina frågor.

Om du har några frågor eller saker du vill veta mer om, är vår support alltid redo att nås på help@emaldo.com, dit du är välkommen att skicka ett e-postmeddelande.