Banner for Emaldo®

Emaldo® Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Jag uppmanades att byta elleverantör. Jag bytte elleverantör. Emaldo har inget system för att följa upp om kunderna följer deras uppmaningar. Jag fick sänkt grid reward MEN efter kommunikation med Ema... Voir plus

Emaldon vastuuta ottavia henkilöitä on vaikea/mahdotonta saada kiinni. Meille kaikille on luvattu takuukorvaus 150/laite/kk siihen asti kunnes Fingrid maksut alkaa. Ne alkoivat vasta toukokuussa, m... Voir plus

Det har fungerat bra med den garanterade ersättningen. Det som varit lite konstigt har varit att jag upprepade gånger fått mail om att jag måste lägga in mina uppgifter om IDnummer och att min ersättn... Voir plus

Vi gick med i Grid Rewards i slutet av januari. Skulle börja få ersättning från och med februari. Har fått ersättning för mars och april. Februari saknas. Efter mycket mailkommunikation har vi fått lö... Voir plus

1. Solutions et équipement énergétiques
  2. Borne de recharge pour véhicules électriques
  3. Fournisseur d'énergie verte
  4. Société d'énergie solaire
  5. Fournisseur d'équipements d'énergie solaire

Emaldo har specialiseret sig i avancerede energistyringsløsninger, der gør det muligt for hjem og virksomheder at bruge energi mere effektivt og bæredygtigt. Med en klar mission om at fremskynde den globale overgang til vedvarende energi driver Emaldo løbende innovation for at styrke forbrugerne og reducere CO2-fodaftryk.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

427 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 85 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

329 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Videoguider och annat

kort, koncist, enkelt vad gäller videoguider. MEN... hur det funkar i verkligheten med AI styrning, garanterad grid rewards osv lämnar hittills en hel del att önska. Hoppas verkligen att det blir bättre för hittills har vi haft högre förbrukning och AI har styrt laddning till när elen är dyr för att stödtjänster ska användas. Hittills har vi alltså haft ett betydligt sämre utfall än innan vi valde att installera batteri från Emaldo. Vi har inte heller fått den utlovade garanterade ersättningen ännu och inget svar på mail om detta.

Hej Camilla,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse med våra hjälpvideor.

Vi uppskattar alltid feedback från våra kunder, så vi vet vad du tycker är bra och var det finns utrymme för förbättringar gällande vårt hjälpcenter - du är också alltid välkommen att skriva din feedback till vårt skickliga supportteam på: Help@emaldo.com

Vi kommer att fortsätta utveckla både oss själva och vår produkt.

Emaldo®

Emaldo Power Core AI is a stable and…

Emaldo Power Core AI is a stable and independent system for our purposes, where we have a solar PV system already installed (Emaldo inverter replaced the solar PV inverter). AI learning sounds great; however, I haven't seen the outcome yet. The car charging outlet is a good addition and would make it even better if there could be a possibility to connect to the car interface (now the system cannot plan charging hours).

Hi Tomi,
Thank you for taking the time to share your experience.

We always appreciate feedback from our customers, so we know what you think is good and where there is room for improvement in the app.

Your feedback is important to us and will be shared with our team so that we can learn from the experience and improve in the future - you are also always welcome to write your feedback to our skilled support team at: Help@emaldo.com

We hope that in the long term you will be satisfied with your product at Emaldo®.

We will continue to develop both ourselves and our product.

Best regards,
Emaldo®

Det var en lugn och förtroendegivande presentation.

Det var en lugn och förtroendegivande presentation av Emaldos system. Bra med uppdelning flera kortare videos.

Hej Åke,

Tack så mycket för den fina recensionen, det är kul att läsa att du hade en bra upplevelse med presentationen av Emaldo®-systemet!

Om du har några frågor eller saker du vill höra om är vår support alltid redo att skickas till help@emaldo.com, dit du är välkommen att skicka ett e-postmeddelande.

Bra och tydlig genomgång

28 janvier 2026

Hej Per,

Tack så mycket för den fina recensionen, det är kul att läsa att du hade en bra upplevelse med en tydlig genomgång av Emaldo®-systemet!

Teknik problem över 2 år

Jag har haft mitt system under ca 2 år.
Några gånger har jag sökt supporten. Aldrig fått ett enda svar. Ibland även efter flera påminnelser. AI modulen har låst in de manuella inställningarna och AI verkar fortfarande ”lära” sig under lång tid. Men förbättringen är marginell. Laddar när det är dyrt vilket i sin tur innebär en nettoförtjänst som blir marginell efter Grid award. I början krånglade allt och trots det rullades systemet ut. Lastbalansering funkade inte vilket slog ut faser av och till.
Varför tar det år att få ordning på ett system som kunder betalat stora pengar för? Finns en vinnare - Emaldo - på kundernas bekostnad. Se till att manuella inställningar går att använda igen - nu känns det som kunderna blir lurade på allt.

23 janvier 2026
Avis spontané

EMALDO har ændret deres styring af lade…

EMALDO har ændret deres styring af lade hastighed, så lade effekten reguleres ens over alle faser og ikke tilpasses den enkelte bils lade profil. For enfasede biler medfører dette, at lade effekten reduceres til ca. 1,2 kW, medmindre Grid Rewards deaktiveres.

8 janvier 2026
Avis spontané

Vi købte et Emaldo Power Core 2.0-anlæg…

Vi købte et Emaldo Power Core 2.0-anlæg via en lokal forhandler. Alt lød rigtig godt i forbindelse med salg og rådgivning – men der stopper festen.

Vores oplevelser:

Kommunikation fra Emaldo er mangelfuld

Data fra anlæg og app skal igennem Asien, før noget virker

Opdateringer udsendes tilfældigt, ofte uden notifikationer eller release notes (app release notes er det eneste at finde)

Emaldo AI er helt håbløs

Anlægget bruger 3–7 kWh om dagen bare for at holde sig selv kørende – noget ingen nævnte ved køb

Supporten svarer ekstremt langsomt, hvis de overhovedet svarer

Når man ikke får svar via officielle kanaler, og man kommenterer på CEO’ens opslag på LinkedIn, bliver man blokeret og kommentaren slettet

CEO’en skriver “Waiting is not an option”. Sandheden er desværre en anden. Vi er mange kunder, der savner svar, handling og gennemsigtighed.

Vi blev lovet en masse ved køb, men meget lidt bliver overholdt. Nogle kunder får nu opsat nye anlæg – måske som et forsøg på at holde dem stille, måske ikke. Uanset hvad virker det uprofessionelt, når man forsøger at tie problemerne ihjel og ignorerer eller blokerer sine egne kunder.

Jeg forstår ærligt talt ikke jeres forretningsmodel, ud over at I tilsyneladende er glade for nye betalende kunder.

14 janvier 2026
Avis spontané

Har hittills bara positiv erfarenhet

Har hittills bara positiv erfarenhet, snabbt och effektivt i samband av installationen.

11 décembre 2025

Hej
Tack så mycket för den fina recensionen, det är kul att läsa att det har varit en positiv upplevelse med installationen.

Om du har några frågor eller saker du vill höra om är vår support alltid redo att nås på help@emaldo.com, dit du är välkommen att skicka ett e-postmeddelande.

Emaledo Grid Awards.

Som altid en venlig, og udførlig forklaring på mine spørgsmål, God kundeservice

Hej Flemming,

Tusind tak for den flotte anmeldelse, hvor er det godt at læse, at du har haft en positiv oplevelse med vores dygtige support team! Jeg lader rosen gå videre.

Skulle du have nogle spørgsmål eller ting du gerne vil høre om, så sidder vores support altid klar på help@emaldo.com, hvor du er velkommen til at sende en mail.

Tak fordi du bakker op om en grønnere fremtid sammen med os!

De bedste hilsner,

Informationsvideo

Informatione i deolika videorna bekräftade det som leverantören av batterierna berättat!

Réponse de Emaldo®

Tack för att du tog dig tid att recensera oss på Trustpilot, vi uppskattar alltid både beröm och kritik!
Det är kul att läsa om våra kunders framgångshistorier, särskilt när det gäller produkternas transparens.

Om du har feedback eller frågor är du alltid välkommen att skriva till vårt skickliga supportteam på help@emaldo.com

Emaldoanvändare

Hej. I september gjordes en uppdatering av appen då föll jag ur systemet sen dess har jag inte fått någon ersättning för balansering men i början av december så kunde vi komma in i appen men jag var tvungen att registrera mig på nytt men har ännu inte fått någon ersättning för oktober november december månader. Det kom ett mejl i oktober att det skulle garanteras 1110:- månad i 3 år stämmer detta. Mitt system fungerar helt ok har kollat i 9månader tänker gå över på timpris om det blir billigare. Information i appen har för mörk bakgrund och för liten text. Med vänlig hälsning, Ingemar

Hej Ingemar,
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi uppskattar alltid feedback från våra kunder, så vi vet vad du tycker är bra och var det finns utrymme för förbättringar.

Jag ser att du har varit i kontakt med supporten och fått de saknade utbetalningarna åtgärdade - vi beklagar naturligtvis att det inte gick som förväntat.

Din feedback är viktig för oss och kommer att delas med vårt team, så att vi kan lära av erfarenheten och förbättra oss i framtiden - du är också alltid välkommen att skriva din feedback till vårt skickliga supportteam på: Help@emaldo.com

Vi hoppas att du på lång sikt kommer att vara nöjd med din produkt hos Emaldo®.

Emaldo®

Bra framfört ovh enkelt att förstå

8 janvier 2026

Hej Anders,

Tack för att du tog dig tid att recensera oss på Trustpilot, vi uppskattar alltid både beröm och kritik - och tack så mycket för de vänliga orden!
Det är kul att läsa om våra kunders framgångshistorier.

Det är viktigt för oss att vårt system är både lätt att förstå och använda - om du har feedback eller frågor är du alltid välkommen att skriva till vårt skickliga supportteam på help@emaldo.com

Bra information .

Bra information .

19 décembre 2025

Hej Georgette,

Tack för att du tog dig tid att recensera oss på Trustpilot, vi uppskattar alltid både beröm och kritik - och tack så mycket för de fina orden!
Det är fantastiskt att läsa om våra kunders framgångsupplevelser.

Det är viktigt för oss att vår information är tillfredsställande - om du har feedback eller frågor är du alltid välkommen att skriva till vårt skickliga supportteam på help@emaldo.com

Emaldo Ai ökar dina elkostnader

Anläggningen med 15kw batteri fungerar urdåligt. Behövs lite enkla justeringar av ai tjänsten för att lösa problemen men Emaldo verkar inte prioritera detta utan ber alla som har problem höra av sig till kundtjänst. Har bett min installatör att starta en reklamation av produkten då den snarare höjer min elförbrukning när elen är dyr än gör besparingar åt mig. Hade gärna hjälpt till att skapa bättre algoritmer - tar gärna ett möte med er på Emaldo och så löser vi problemen!

18 décembre 2025
Avis spontané

Fedt anlæg køre som det skal

18 décembre 2025

Réponse de Emaldo®

Tak for at du tog dig tid til, at anmelde os på Trustpilot, vi sætter altid pris på både ris og ros - og tusind tak for de meget flotte ord!
Det er dejligt at læse om vores kunders successoplevelser.

Hvis du har feedback eller spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til vores dygtige support team på help@emaldo.com

Tak fordi du bakker op om en grønnere fremtid sammen med os!

De bedste hilsner,
Emaldo®

Det fungerade bra i början

Det fungerade bra i början, men sedan ett tag tillbaka gör inte AIn det den säger. Den laddar när elen är som dyrast (tvärt om vad den säger om man går in på AI-inställningarna, där priskurvan syns). Dock är grid rewards ganska bra.

Uppdatering maj 2026:

AIn fungerar fortfarande inte, så jag ställer in manuellt schema (tyvärr är UIt inte ett dugg smidigt eller intuitivt för att göra detta).

Utbetalningar från grid rewards upphörde vid årsskiftet. När jag gått in för att göra om anmälningen till det har inte längre Godel gått att välja i listan, så jag antar att de inte har något samarbete.

Hårdvaran (batterierna) fungerar dock exemplariskt och sparar pengar när elen är dyr på eftermiddagarna :)

16 décembre 2025

Hej Linus,
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi uppskattar alltid feedback från våra kunder, så vi vet vad du tycker är bra och var det finns utrymme för förbättringar i appen - jag ser att vi pratade med dig i november 2025, och sedan dess har det skett optimeringar av vår AI, så att den körs mer stabilt.

Vi hoppas att du på lång sikt kommer att vara nöjd med din produkt hos Emaldo®.

Vi kommer att fortsätta utveckla både oss själva och vår produkt.

Pedagogisk uppbyggd genomgång

Pedagogisk uppbyggd genomgång av systemet hur det fungerar. Filmerna ligger kvar och man kan alltid gå tillbaka och se om!

16 décembre 2025

Hej Roy,

Tack så mycket för den fina recensionen.

Det är kul att se att du är nöjd med hjälpmaterialet som har utvecklats.

Emaldo®

Snabb leverans och smidig installation…

Snabb leverans och smidig installation med kunnig personal

12 décembre 2025

Hej Jan,

Tack så mycket för den fina recensionen.
Det är alltid bra att veta när våra kunder har haft bra upplevelser med leverans och installation – inte minst personalen som hjälper till.

Om du har några frågor eller saker du vill höra om är vår support alltid redo att besöka help@emaldo.com, dit du är välkommen att skicka ett e-postmeddelande.

Informativt och lättförståeligt

10 décembre 2025

Hej Leif,

Alla kan bidra!

Det känns bra att kunna bidra till minskad användning av fossil energi.

10 décembre 2025

Hej Lars,

Tack så mycket för den fina recensionen!
Du har helt rätt - det är så viktigt att vi minskar användningen av fossil energi.