Jag uppmanades att byta elleverantör. Jag bytte elleverantör. Emaldo har inget system för att följa upp om kunderna följer deras uppmaningar. Jag fick sänkt grid reward MEN efter kommunikation med Ema... Voir plus

L'entreprise a répondu
Emaldon vastuuta ottavia henkilöitä on vaikea/mahdotonta saada kiinni. Meille kaikille on luvattu takuukorvaus 150/laite/kk siihen asti kunnes Fingrid maksut alkaa. Ne alkoivat vasta toukokuussa, m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi gick med i Grid Rewards i slutet av januari. Skulle börja få ersättning från och med februari. Har fått ersättning för mars och april. Februari saknas. Efter mycket mailkommunikation har vi fått lö... Voir plus
L'entreprise a répondu
Emaldo har specialiseret sig i avancerede energistyringsløsninger, der gør det muligt for hjem og virksomheder at bruge energi mere effektivt og bæredygtigt. Med en klar mission om at fremskynde den globale overgang til vedvarende energi driver Emaldo løbende innovation for at styrke forbrugerne og reducere CO2-fodaftryk.
Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 85 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Tekniskt fungerar det även om de manuella inställningarna inte åtlyds till fullo. Suporten börjar bli lite bättre men deras app är en mardröm för synsvaga. Förutom lite onödigt små bokstäver så är färg på text resp bakgrund för lika.

Réponse de Emaldo®
Svara i telefon när man ringer eller svarar på Mail på frågor detär svårt och få hjälp utan och tjata

Réponse de Emaldo®
Önskemål om mera lättförståeliga och användbara grafer för anläggningens dagliga funktioner.
Trots flera försök att lämna de av er efterfrågade uppgifterna om anläggningsidentiteterna kunde jag inte spara dessa själv i appen utan batterileverantören fick lägga in uppgifterna. Detta innebar att vi missar (???) ersättning i början på juni då ni kopplat från oss på Grid reward.
Vi saknar även ett diagram över vår dagliga elkonsumtion/produktion och såld el samt hur batteriet utnyttjas för laddning/ urladdning och egen användning. Har sett att vattenfall har en sådan lättförstådd graf.

Réponse de Emaldo®
Mkt bra säljare, installationen kom i tid och utfördes av skickliga trevliga installatörer. Mkt nöjd.

Réponse de Emaldo®
Har försökt registrera mig för Emaldo service program. Problemet är stycket digitala formulär inte fungerar. Har varit i kontakt med ett flertal personer inom Emaldo som lovat lösa problemet, men efter 2-3 veckor har fortfarande inget hänt som jag finner mycket dåligt.

Réponse de Emaldo®
Skicklig och nöktern seljare. Montering og utbildning, utmärkt.

Réponse de Emaldo®
Ingen återkoppling på tre veckor denna gången och tidigare samma upplevelse. Sämsta företaget på kundkontakt.

Réponse de Emaldo®
Svarar inte på mejl och vi har fått byta elbolag flera gånger. Nu finns det inte ens en premium leverantör för SE 1.

Réponse de Emaldo®
På trods af at der sendes megen strøm tilbage til elnettet bliver jeg kun godtgjort 5,38 kr hver eneste dag. I Juni var det kun 122,76 kr. Det totale beløb er ikke længere synligt bortset fra Juni 2026! Tidligere var det over 7.000 kr. Der er ikke registreret nogen beløb for Jan til Maj 2026! Det ser også ud til at ALT er slettet fra før JAN 2026! :-(
NU MÅ I TAGE JER SAMMEN, ELLERS VIL JEG KALDE DETTE SNYD!

Réponse de Emaldo®
Medarbejderen hjalp med at få 4G-trafikpakken til at fungere igen. Han fortjener 5 stjerner. Når det kun bliver til 4 stjerner, er det fordi jeg ikke blev klar over at Remaldo Grid Reward ville blive nedsat og kun kunne være et fast beløb for kunder med 3 batterier- ikke for kunder med 2 batterier.

Réponse de Emaldo®
Problemet är att inget händer från Emaldos sida.Batteriet var ur funktion under 7månader.Nu 1mån.efter reparation ingen Grid Reward trots flera påminnelser.

Réponse de Emaldo®
Det har fungerat bra med den garanterade ersättningen. Det som varit lite konstigt har varit att jag upprepade gånger fått mail om att jag måste lägga in mina uppgifter om IDnummer och att min ersättning kommer att upphöra om jag inte gör det, trots att de redan är inlagda och ej går att ändra. Varför skickas dessa mail?

Réponse de Emaldo®
Bra med korta video när information ska ges

Réponse de Emaldo®
Mange tekniske problemer, venligt personale, men responstiden er lang. Bogholderiet reagerer ikke på henvendelser ved manglende afregning fra emaldo's side.

Réponse de Emaldo®
Har utlovats full kompensation för ej erhållna ersättningar fr.o.m. 2025-09-01 - 2026-06-26. Se nedan om bakgrunden. Personen i supporten var mycket tillmötesgående och insiktsfull.
Emaldobatteriet installerades i januari 2025. Sedan framkom att min elleverantör inte längre var godkänd, så jag fick byta. I samband med uppdateringar under hösten uppkom problem med att koppla upp. Installatören trodde det var fel på växelriktaren. Emaldo skickade en servicekille som bytte minneskort då det gamla var fullt till följd av problemen. Fick fel anmäla igen och efter samtal och lite uppdateringar skall allt nu fungera. Information skall lämnas 3 månader före elleverantör måste bytas, men jag upplyste dem att det inte alltid kan ske då elavtalet kan vara bundet för få ner elpriset.
Som ett resultat av ovanstående har jag inte fått någon ersättning sedan maj 2025.