Banner for Emaldo®

Emaldo® Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jag uppmanades att byta elleverantör. Jag bytte elleverantör. Emaldo har inget system för att följa upp om kunderna följer deras uppmaningar. Jag fick sänkt grid reward MEN efter kommunikation med Ema... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Emaldon vastuuta ottavia henkilöitä on vaikea/mahdotonta saada kiinni. Meille kaikille on luvattu takuukorvaus 150/laite/kk siihen asti kunnes Fingrid maksut alkaa. Ne alkoivat vasta toukokuussa, m... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Det har fungerat bra med den garanterade ersättningen. Det som varit lite konstigt har varit att jag upprepade gånger fått mail om att jag måste lägga in mina uppgifter om IDnummer och att min ersättn... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Vi gick med i Grid Rewards i slutet av januari. Skulle börja få ersättning från och med februari. Har fått ersättning för mars och april. Februari saknas. Efter mycket mailkommunikation har vi fått lö... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Solutions et équipement énergétiques
  2. Borne de recharge pour véhicules électriques
  3. Fournisseur d'énergie verte
  4. Société d'énergie solaire
  5. Fournisseur d'équipements d'énergie solaire

Écrit par l'entreprise

Emaldo har specialiseret sig i avancerede energistyringsløsninger, der gør det muligt for hjem og virksomheder at bruge energi mere effektivt og bæredygtigt. Med en klar mission om at fremskynde den globale overgang til vedvarende energi driver Emaldo løbende innovation for at styrke forbrugerne og reducere CO2-fodaftryk.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 85 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

329 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

De er ikke særlig proaktive i at løse…

De er ikke særlig proaktive i at løse mig problem.

Hej Marie Louise!

Tak for din feedback. Vi er kede af, at du oplever, at vi ikke har været proaktive nok i håndteringen af din sag.

Vi kan se, at du kontaktede os vedrørende manglende Grid Rewards, og at vores supportteam besvarede din henvendelse med information om, at der kræves et produktions-ID for anlæg, som kan eksportere strøm til elnettet. Da vi ikke har adgang til disse oplysninger, anbefalede vi at kontakte netselskabet, som kan oplyse det korrekte produktions-ID.

Vi forstår godt, at dette kan opleves som frustrerende, når man gerne vil hurtigt i gang med Grid Rewards. Vi vil gerne hjælpe dig videre, og hvis du fortsat har udfordringer med at finde de nødvendige oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte os igen, så vi kan se på sagen sammen med dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Din feedback hjælper os med at forbedre vores service.

Med venlig hilsen,

Noté 1 sur 5 étoiles

Emaldo er virkelig vanskelig at komme i…

Emaldo er virkelig vanskelig at komme i kontakt med. De udsender generelle mails om at man skal reagere og indtaste data til Grid Rewards - uanset at det er sket allerede. Henvendelser til dem giver så efter en del dage blot en besked om at "du kan se bort fra striben af mails og beskeder". Der burde være en hotline med muligheder for ordentlige svar når problemerne opstår.

Hej Mikael!

Tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback.

Vi beklager, at du har oplevet udfordringer med kommunikationen omkring Grid Rewards, og at de generelle mails har skabt unødig forvirring. Vi forstår godt, at det er frustrerende at modtage påmindelser om handlinger, der allerede er gennemført, og vi arbejder løbende på at forbedre vores kommunikation, så den bliver mere præcis og relevant.

Vi er dog glade for, at vi efter dialogen med dig fandt en løsning på sagen omkring de manglende Grid Rewards-udbetalinger, og at der blev aftalt en kompensation for perioden, hvor systemet ikke fungerede som forventet. Vi har også gennemgået beregningerne for systemets egetforbrug sammen med dig for at sikre fuld gennemsigtighed.

Din feedback omkring tilgængelighed og hurtigere adgang til kvalificeret support tager vi med os. Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne få svar hurtigt, når spørgsmål eller problemer opstår.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det hjælper os med at blive bedre.

Med venlig hilsen,

Noté 4 sur 5 étoiles

Alt kommer til at fungere til sidst.

Efter et lidt rodet forløb, med en defekt inverter, fungerer alt tilsyneladende som beregnet og lovet. Det tog 1,5 år, men nu spiller det.

Hej Johan!

Tak for din anmeldelse og for din tålmodighed gennem forløbet.

Vi beklager, at det tog længere tid end forventet at få løst problemerne, særligt i forbindelse med den defekte inverter. Samtidig er vi meget glade for at høre, at anlægget nu fungerer som beregnet og lever op til de forventninger, der blev stillet ved købet.

Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med løbende at forbedre vores produkter og service. Tak fordi du holdt ved, og vi håber, at du får stor glæde af din Emaldo-løsning i mange år fremover.

Tack för informationen och förklaringen

Tack för informationen och förklaringen

23 juin 2026

Hej Afrim!

Tack för informationen och förklaringen. Jag uppskattar att du tog dig tid att gå igenom ärendet och förtydliga bakgrunden.

Noté 4 sur 5 étoiles

Emaldon laitteet pelanneet hyvin mutta…

Emaldon laitteet pelanneet hyvin mutta tuli katkein korvauksien suhteen ja meni pari kuukautta ennenkuin sain hyvää apua teidän tukihenkilöiltä-Nyt näyttää tilanne olevan ok.Kiitos Alanille ja Sallalle hyvästä avusta

22 juin 2026

Réponse de Emaldo®

Kiitos paljon palautteestasi ja kärsivällisyydestäsi

Hienoa kuulla, että Emaldon laitteet ovat toimineet hyvin ja että tilanteesi on nyt saatu ratkaistua. Pahoittelemme, että korvausasian käsittely vei odotettua enemmän aikaa. Otamme palautteesi vakavasti ja pyrimme jatkuvasti parantamaan asiakaskokemustamme sekä tukiprosessejamme.

Välitämme myös lämpimät kiitoksesi Alanille ja Sallalle – on mukava kuulla, että heidän avustaan oli hyötyä.

Kiitos luottamuksestasi ja mukavia hetkiä Emaldon kanssa!

Ystävällisin terveisin

Paralle opkobling virker ikke

Vi har for 15 mdr. siden købt 3 batterier i paralle opkobling. Fordi batterierne er paralle virker de 2 bagerste ikke.
Emaldo har siden dag et, og senest 12/6-26 lovet at liiige om lidt kommer der en opdatering der afhjælper problemet, men den er fortsat ikke kommet.
Under sidste telefonsamtale begynder de at skyde skylden på dem som vi har købt batterierne af - vi sidder som lus mellem 2 negle

Hej Anne-Mette,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.
Hos Emaldo® ønsker vi, at alle vores kunder skal være glade og trygge ved både produkt og service.

Det er korrekt at vores parallel-software har været lovet klar sidste år, men den blev desværre forsinket - og hos Emaldo® er det vigtigt at vi ikke udgiver software før det er 100% klart til forbrugerne, så I gnidningsfrit kan gøre brug af denne - I har også nævnt til vores medarbejdere, at I blev gjort opmærksom på dette ved købet, dog beklager vi meget, hvis informationen ikke er videregivet korrekt fra installatøren.

Fra 1. Januar i år har vi, som et plaster på såret kompenseret jer, og andre kunder, der har en parallel installation ved at udbetale 50% ekstra i Grid rewards indtil softwaren bliver udgivet.

Vi forventer at kunne udgive softwaren snarest, så I kan få det fulde udbytte af jeres system og I bakker op om en grønnere fremtid sammen med os.

De bedste hilsner,

Nöjd

Upplever att Emaldobatteri kommer att fungera bra

14 juin 2026

Hej Fredrik!

Stort tack för din recension!

Det gläder oss att höra att du är nöjd och att du upplever att ditt Emaldo-batteri kommer att fungera bra. Vi är övertygade om att du kommer att få stor nytta av systemet och dess möjligheter att optimera energianvändningen i vardagen.

Tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Huollon tuki hyvä .

Huollon tuki hyvä .
Soittavat takaisin samana tai seuraavana päivänä.

22 mai 2026

Hei Pekka!

Kiitos paljon arvostelustasi!

Hienoa kuulla, että koit esittelyn selkeäksi ja helposti ymmärrettäväksi. Pyrimme tekemään tiedosta mahdollisimman selkeää ja helposti lähestyttävää kaikille käyttäjille, joten palautteesi ilahduttaa meitä suuresti.

Kiitos, että käytit aikaasi kokemuksesi jakamiseen!

Ystävällisin terveisin

Noté 4 sur 5 étoiles

Bra och tydlig genomgång.

13 juin 2026

Hej Ulf!

Stort tack för din recension!

Det gläder oss att höra att du upplevde genomgången som både bra och tydlig. Vi strävar efter att göra informationen så lättillgänglig och begriplig som möjligt, så det är mycket uppskattat att få höra att vi lyckats.

Noté 1 sur 5 étoiles

Der er desværre KÆMPE problemer med…

Hej

Tak for svar. jeg har dog forsøgt at skrive til Support men nu 5 dage senere har jeg intet hørt....

Der er desværre KÆMPE problemer med app’en. Det er kun primær bruger der med sikkerhed kan logge ind. I vores husstand skal sekundære brugere kunne logge ind for at oplade bil. Men det kan vi ikke få adgang til. Det betyder at bruger af bilen ikke kan styre opladning. Det er MEGET utrygt og ikke noget kan anbefales. Et andet problem er at lader slår til og fra på opladning af bil flere gange i løbet af en opladning.

13 juin 2026

Hej Gitte!

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at du har oplevet udfordringer både med appen og opladningen af din bil.

Vi forstår godt, hvor frustrerende det er, når sekundære brugere ikke kan logge ind som forventet, især når det påvirker den daglige brug af ladeboksen. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil også gerne undersøge problemet med, at opladningen starter og stopper flere gange under en opladningssession, da dette ikke nødvendigvis er normal adfærd og kan skyldes flere forskellige forhold.

Vi vil meget gerne hjælpe med at få løst disse udfordringer. Kontakt venligst vores supportteam via appen eller på support@emaldo.com, så vi kan gennemgå installationen og brugeropsætningen sammen med dig.

Tak for din feedback – den hjælper os med løbende at forbedre vores produkter og service.

Nybörjare på Emaldo

Nybörjare på Emaldo men efter fyra dagar är jag djupt imponerad och kan inte låta bli att ständigt kontrollera vad som händer.

Hej Kenne!

Stort tack för din fina recension!

Det är fantastiskt att höra att du redan efter fyra dagar är så imponerad av din Emaldo-lösning. Vi känner igen känslan – när man börjar se hur systemet arbetar och optimerar energiförbrukningen är det lätt att bli nyfiken på vad som händer bakom kulisserna.

Vi hoppas att du kommer att få ännu mer glädje av systemet när du lär känna alla funktioner och möjligheter framöver.

Tack för förtroendet och varmt välkommen till Emaldo-familjen!

Great service

Great service, great support, super simple and easy

Hello Pavel!

Thank you for your wonderful review!

We're delighted to hear that you've had a great experience with both our service and support. Making our solution simple, intuitive, and easy to use is one of our top priorities, so it's especially rewarding to receive feedback like yours.

Thank you for your trust and for taking the time to share your experience!

Best regards

Best service ever!

Hello Haris!

Thank you so much for your amazing feedback! 🌟

We’re delighted to hear that you’ve had such a positive experience with our service. Providing fast, helpful, and professional support is something we care deeply about, and your kind words mean a lot to our entire team.

Thank you for your trust and for taking the time to share your experience!

Best regards

Noté 5 sur 5 étoiles

Lättfattad instruktion även för en…

Lättfattad instruktion även för en oteknisk person

Hej Jan!

Stort tack för din recension! Det gläder oss att höra att instruktionerna upplevs som lättfattade och tydliga, även för den som inte har en teknisk bakgrund.

Vi arbetar kontinuerligt med att göra våra produkter och vår information så enkla och tillgängliga som möjligt för alla användare, så din feedback betyder mycket för oss.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mycket bra och konstruktiva infovideos.

Mycket bra och konstruktiva infovideos.
Enkelt och bra för oss som inte är såå insatta
Hälsningar
Eva-Britt Andreasson

Hej Eva-Britt!

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du uppskattar våra informationsvideor och att du tycker att de är både tydliga och konstruktiva.

Vi strävar efter att göra energi och smarta energilösningar enkla att förstå för alla, oavsett tidigare erfarenhet, så det är särskilt roligt att höra att materialet fungerar bra även för den som inte är så insatt.

Noté 3 sur 5 étoiles

Anläggningen var felkopplad tog mer än…

Anläggningen var felkopplad tog mer än en månad att åtgärda

8 juin 2026

Hej Åke!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att anläggningen var felkopplad och att det tog över en månad innan problemet kunde åtgärdas. Vi förstår att detta har varit frustrerande och inte motsvarar den service vi strävar efter att leverera.

Vi tar din feedback på största allvar och arbetar kontinuerligt med våra installations- och supportprocesser för att säkerställa att liknande situationer hanteras snabbare framöver.

Om det finns något ytterligare vi kan hjälpa dig med är du varmt välkommen att kontakta vårt supportteam direkt.

Usel support och information

Upprepade gånger under de kortare tid än två år som systemet varit installerat har kommunikationen brutits och ingen info kunnat fås från appen. Emaldos support har tidigare varit värdelös och även nu i det fall som uppkom förra veckan. Det går alltså inte att ansluta systemet följande den info som finns i appen. Jag har kontaktat återförsäljaren, som hjälpte mig förra gången, och bett om hjälp. Dock tror jag att jag kommer att reklamera eländet.

5 juin 2026

Hej Mats!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, även om det är tråkigt att höra att du är så missnöjd.

Vi beklagar de återkommande kommunikationsproblemen och att du upplever att informationen i appen inte har varit tillräcklig för att lösa situationen. Vi förstår hur frustrerande det är när systemet inte fungerar som förväntat och när du inte får den hjälp du behöver inom rimlig tid.

Det är särskilt bekymmersamt att höra att du vid flera tillfällen har behövt vända dig till din återförsäljare för att få hjälp. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra både vår support och våra processer för att ge våra kunder en bättre upplevelse.

Vi uppskattar att du har uppmärksammat oss på detta och hoppas att vi får möjlighet att återställa ditt förtroende. Om ditt ärende fortfarande är öppet vill vi gärna säkerställa att det får den uppmärksamhet det förtjänar.

Vänliga hälsningar

Lækkert anlæg

Efter en smule indkørselsproblemer har det bare kørt super godt i over 1 år.
Der bliver sparet rigtigt mange penge her ved mig og har haft god kontakt til hjælp.

4 juin 2026

Kære Morten!

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er glade for at høre, at anlægget efter de indledende udfordringer har kørt stabilt og leveret gode besparelser gennem det seneste år. Det betyder også meget for os, at du har været tilfreds med den support og hjælp, du har modtaget undervejs.

Tak fordi du valgte Emaldo®, og fordi du tog dig tid til at dele din erfaring.

No name

Ønsker ikke at delagtiggøre på Trustpilot

3 juin 2026

Hej!

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback.

Vi respekterer naturligvis dit valg om ikke at deltage på Trustpilot, men vi sætter pris på, at du har været i kontakt med os. Hvis der er noget, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, eller hvis du har spørgsmål til vores produkter eller tjenester, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ai et

Lite smartare ai vore bra så den inte laddar när strömmen är dyr på morgonen och säljer när den är billig annars jättenöjd

2 juin 2026

Réponse de Emaldo®

Tack för din feedback och för de fina orden! 😊

Vi är glada att höra att du är jättenöjd med systemet. Samtidigt uppskattar vi verkligen din synpunkt kring AI-styrningen. Vårt mål är att optimera laddning och försäljning utifrån flera faktorer, inklusive elpriser, och vi arbetar kontinuerligt med att göra algoritmerna ännu smartare och mer träffsäkra.

Vi tar med oss din feedback i vårt fortsatta utvecklingsarbete. Tack för att du hjälper oss att bli bättre!

Med vänliga hälsningar,
Emaldo® Teamet

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus