Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv og min Ismule. Jeg er vild med Annamiahs tilgang til træning af både ejer og hest. Annamiah gør træningen til en leg, med simple redskaber... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan klart anbefale Emmes Original Tack, produkterne er af bedste kvalitet, både når der tales om materiale og design! Servicen er helt i top, og bakkes op af fantastisk viden og gode råd om korre... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Fedt produkt! Jeg har prøvet et utal af rebgrimer, kapsuner og træningsreb… og må bare sige at dette produkt er det bedste til dato! Materialet er af høj kvalitet og kan holde i m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Woo hoo en fed weekend med knald på læring og udvikling for Cody og mig 😀🥳😍❤️ 3 dages forløb med Annamiah Silke Brandt har bragt os meget tættere sammen - og styring og samarbejde har nået helt ny... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entraîneur de chevaux

Écrit par l'entreprise

Emmes Original Tack er en virksomhed, med fokus på hestetræning og stærke ekvipager , gennem Groundwork & Mindset Metoden. Selvfølgelig kan en træner træne din hest, men du skal selv kunne mestre teknikkerne for at komme i mål. GoGetter er dit 12 ugers 1:1 forløb. EMMES START SMART ONLINE programmerne hjælper dig enkel og nemt via en app eller computer. Jeg laver Januar Challenge hvert år, fordi det bygger stærkere ekvipager og positivt sammenhold. EMMES START SMART programmerne og træningsvideoer udvides hele tiden, til glæde og gavn for hesteejere. EMMES START SMART - Longering - Hvad siger hesten? Signaler og kropssprog - Indparkering - Kontakt Træningsvideoer har til formål at dele læring og forstå din hest mere. - Vild og ukontaktbar 5 års tinker - Rå 2 års ude fra løsdriften - 8 års DV hygge dressur vallak Dig, der skal starte en ung eller rå hest. Eller du skal tilbage på sporet med din nuværende Dig, som vil have mere roligt og sikkert samarbejde med din hest. Dig, der har brug for at glemme fortidens historier, både for dig selv og hesten og få en frisk start. Du træffer altid en hestekyndig på DANSK på mail og tlf. Jeg har flere platforme jeg deler information på, Instagram og Facebook samt hjemmesiden. Emmes Original Tack er en ung virksomhed og din anmeldelse betyder meget ! Det hjælper hesteejere fremadrettet med at vælge deres produkter og træning til, fra start og ikke først når det er gået galt. Kh Annamiah Silke Brandt

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

GoGetter forløb - 1:1.

Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv og min Ismule.
Jeg er vild med Annamiahs tilgang til træning af både ejer og hest.
Annamiah gør træningen til en leg, med simple redskaber alle kan forstå.
Annamiah spotter hurtigt hvor ejer er henne og hvor ejer ønsker sig hen sammen med sin hyp og guider på en rigtig fin måde.
Jeg har fundet roen i samarbejde med min Ismule, er blevet bevidst om mit mindset og har lært at trække vejret.
Vi har rykket for vildt, vi er kommet ud på sporet, så nu skal vi ud og opleve mange ting sammen.

15 juillet 2025

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind Tak Nina for din anmeldelse, det har og er FANTASTISK at se Dig og Svala i dit nye Mindset! WOW! DBH Annamiah

Noté 1 sur 5 étoiles

Januar Challenge. Nul stjerner

Optimismen blegnede da jeg kom med kritik af at Annamiah gjorde et stort nummer ud af, om min ene hest mon var en fjordbakke .. eller ha ha .. ej hvad er det nu den hedder. En svarer oveni købet “for Guds skyld en fjordhest”. Øh jo .. det står der på stamtavlen. Ikke sjovt for mig som den dag ikke var med på live’en men så det som replay. Begrundelsen for at kalde det fjordbakke var “jeg kan jo ikke 1000 forskellige racer”. Ej men som træner kan man om ikke andet sætte sig ind i kundens hesterace. Og fjordbakke lugter vel lidt af at man både kender Fjordhesten og dens øgenavn nordbakke. Uprofessionelt som træner. Annamiah skaber et sårbart og personligt rum i januar Challenge og det skal der i min verden værnes om. Men Annamiah svarer .. at de andre jo ligesom kender hinanden i forvejen. Godt så! Annamiah gav mig pengene tilbage. Tak for det. Det er også okey for mig at jeg røg ud. For når Annamiah selv lægger videoer ud i denne Challenge - med sig selv ride uden sadel OG ridestøvler ha ha (øhh dem har man jo så heller ikke brug for uden sadel) - så havde jeg nok selv fundet ud af gruppen før eller siden. Den type videoer passer bedre mellem veninder og ikke i en “kunde - Challenge”. Den bidrager jo ikke med ekstra viden/kunnen til kunderne. Annamiah er ekstremt positiv. Man skal bare ikke komme med kritik. Så ulmer det hele allerede.

13 janvier 2025

Januar Challenge 2025

Jeg og min unghest har igen deltaget i Januar Challenge, denne gang live via Vivomeeting, hvor vi deltagere har bidraget med videoer med ugens opgaver, super gode input fra Annamiah og fra de øvrige deltagere. Den optimisme vi er blevet mødt med, har gjort en kæmpe forskel, også når dagsformen har været udfordret. Kan kun anbefale at deltage i de kurser Annamiah udbyder. Tak for dit engagement!

27 janvier 2025

Réponse de Emmesoriginaltack

Hej Lene, hvor er det bare godt gået!
Dejligt at høre at du fik alt det ud af det som du ville☀️😍kh Annamiah Silke Brandt

Noté 5 sur 5 étoiles

Det bedste du kan gøre for dig selv og din hest

Annahmias tilgang til både rytter og hest er helt unik. Der er udgangspunkt i hvad der passer bedst til det enkelte menneske og hest.
Jeg var noget forbeholden over for online delen og tænkte det var mærkeligt. Men jeg måtte hurtigt ændre mening. Feedback på videoerne er uvurderlig hjælp til at komme lidt videre selv inden næste fysiske træning, så progressionen sikres. Jeg har grinet, grædt og været sårbar i de online sessioner, som jeg virkelig har måtte ændre mening om. Hver gang er jeg gået løftet derfra og med ny energi!

Som (heste) menneske har jeg udviklet mig helt enormt i forløbet og det samme har hesten. I longeringen startede han med at hænge helt ude i enden af rebet, nu galoperer han sirligt og stille rundt i de mindste volter. Jeg har aldrig tænkt over mit kropssprog, men for pokker hvor det ændrer noget hos både mig og ham. Vi startede med at arbejde rigtig meget fra jorden og ALT er bare blevet meget lettere. Ridningen er mere rolig nu, han går i trailer uden bøvl og fra jorden er han en ren engel.

Jeg kan kun anbefale Emmes original tack. Det har ændret så meget hos os❤️

20 septembre 2024

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind tak Stine for din anmeldelse, det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer om jeres mål og følge jeres udvikling 🚀🩷

12 ugers Gogetter forløb hos Annamiah

Jeg har været i et, 12 ugers gogetter forløb, hos Annamiah.
Jeg har lært sindsygt meget om mig selv, om heste og om “hesteejere”
Jeg var helt på bunden med min 2 års hoppe og var nærmest klar til at kaste håndklædet i ringen, men så fik jeg fat i Annamiah, og det har jeg ingen dage fortrudt.
Jeg har fået så meget ud af det, at jeg kunne snakke om det i timevis, det er så “nemt” et system.
Jeg har aldrig troet jeg kunne komme til der hvor jeg er nu, på så kort tid.
Annamiah er der bare så meget for en i forløbet, og fokusere rigtig meget på hesteejeren, i stedet for kun at fokusere på hesten. Og det er guld værd.
Så hvis du er der hvor jeg var, klar til at smide håndklædet. så kan Annamiah med garanti hjælpe, og du vil ikke fortryde det.

30 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

START SMART longerings videoerne er…

START SMART longerings videoerne er geniale. Grundigt forklaret fra start til slut. Så hvis man har problemer med at longere sin hest, er disse videoer virkelig gode at komme rigtig i gang på👍🏻

24 mai 2024

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind tak Karina fordi du deler din gode oplevelse, det betyder meget for mig og den næste der måske stadig overvejer🙌🏻
DBH Annamiah Silke Brandt

Noté 5 sur 5 étoiles

Her får du et gennemarbejdet og brugbart redskab til dig og din hest.

Annamiah har skabt et fantastisk værktøj, der kan bruges igen og igen.
Jeg har med stor glæde benyttet hendes træningsvideoer og set dem igen og igen. Hun kommer med alverdens brugbare fif.
En fantastisk dygtig underviser, der når ud over kanten selvom det er virtuelt.
Jeg er kæmpe fan.

8 mai 2024

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind Tak Charlotte for din anmeldelse på Start Smart Longering, hvor er jeg glad for at du er fan! Det betyder meget for mig at kunne give den gode oplevelse ONLINE🚀

Annamiah er fantastisk!!

Annamiah er fantastisk!!

Jeg har for 2. år i træk været med til hendes januar challange, og der er virkelig en kanon fed oplevelse, og et super spark for at komme igang med et nyt heste år, selv på de måske lidt trælse dage 😅
Jeg er top klar næste år igen! I mellemtiden nyder jeg godt af hendes andre kurser! Og håber at kunne få hende til Sønderjylland en dag!

De allerbedste anbefalinger herfra!! 🌟🌟🌟🌟🌟

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind Tak Rikke, så skønt at have dig med igen i år, fantastisk du får ALT det ud af det, som jeg drømmer om på deltagernes vegne!
Jeg hepper på Dig, Carmen og Elliot, 🚀👏🏻😍 Kh Annamiah Silke Brandt

23 janvier 2024

Tak Pia, DBH Annamiah Silke Brandt

Januar challenge 2024

Jeg har deltaget i Januar challenge 2024 og det får mine allerbedste anbefalinger. Annamiah er en kæmpe inspirationskilde og motivator, hun formår at støtte og vejlede, så selv den mest urutinerede rytter/træner føler sig tryg og dette med udgangspunkt i hestens sind, alder og uddannelsesniveau. Der følger en masse gode videoer med, hvor Annamiah praktisk viser hvordan de forskellige groundwork øvelser udføres, samt live 1 gang om ugen. I en lukket facebookgruppe, deler vi videoer af vores træning, hepper på hinanden og Annamiah kommer med en masse guldkorn, både som kommentar og videoer af hendes egen træning. Som bonus, fik vi 2 videomøder, hvor Annamiah grundig gennemgik vores træning og det blev pludselig nemt at se, hvorfor hesten, ikke altid gør som vi forventede. Meget lærerigt 👌
Det er gennemtænkt træning og nyder at se den professionelle tilgang til hestene.
Januar challenge 2024 har for alvor sat gang i min træning og det kan jeg takke Annamiah for 🙏♥️
De varmeste anbefalinger fra
Hope, Izzy og Helle 🐎

Réponse de Emmesoriginaltack

Tak for din anmeldelse og tusind tak fordi du deltog!
Jeg er mega glad for at det har givet værdi og fået dig igang med træningen!👏🏻😃
Vi ses måske til det næste😁

Har deltaget i Januar Challenge 2024

Har deltaget i Januar Challenge 2024 - og kan anbefale til alle, der er nysgerrig på hvad groundwork er og kan gøre for ens hest og en selv. Super gode forklaringer, professionelt sat op med videoøvelser, så man kan se dem igen og igen. Fedt med den lukkede FB gruppe for deltagere der hepper på hinanden og ugentlige live sparrings aftener som ligeledes kunne genses når det passede ind i den øvrige hverdag. Glæder mig til at deltage i flere events med EOT og Annah-Mia. 🤩

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind Tak fordi du var med! Jeg er så glad for at det har givet værdi til dit hesteliv😃
Vi ses til det næste!👏🏻

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk inspirerende undervisning. Det starter med dig selv!

Fantastisk undervisning - ikke mindst for mig som menneske, i den anden ende af træktovet!

Jeg er blevet så meget klogere på mig selv og mit mindset efter jeg er startet mit træningsforløb hos Emmes Original Tack. Annamiah er virkelig dygtig til, at få mig som menneske til at tænke over, hvad det er som stopper mig i at udvikle mig selv og være mig selv. Der ligger så meget værdi i, at tænke over, at det sjældent er hesten - eller kun hesten, som er skyld i, at tingene i hverdagen og træningen ikke fungerer, men det mange gange er en selv, som antager en hel masse - uden grund. Hvorfor give hesten skylden, når det i bund og grund er en selv, som er udfordringen? Lige det spørgsmål, er jeg blevet ufatteligt meget klogere på, og det gør at Annamiah skal have 5 store stjerner fra mig.

Udover at være vildt dygtig til personlig udvikling, er hun også eminent god til at træne mine heste der hvor de er, og skabe en relation og lyst til at træne mere. Jeg har to heste som står i kø, for at få lov til at lege med hver fredag, når der står træning på programmet, hvad mere kan man ønske sig ? :)

De bedste og varmeste anbefalinger fra
Jazz, Freja og Malene :)

1 décembre 2023

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind Tak Malene for din skønne anmeldelse , det er en stor fornøjelse at arbejde sammen med dig og hestene!
I rykker for vildt🚀
KH Annamiah

Noté 5 sur 5 étoiles

Har i weekenden ,været på clinik med…

Har i weekenden ,været på clinik med Annamiah🙏 at hun siger det er simpel, det tror man ikke på i starten. Men hvor er det vildt. For det er simpel. Har du hjertet og viljen og troen så går det.
Og fra jeg troede jeg havde en spooker 🫣 no Way jeg var spooker ikke Valle drengen. Af ❤️tak for du fik vist mig hvad der skulle til. Og troen på at det kan du godt.🙏🙏 Var man i tvivl før så er jeg det ikke mere. Kan du lige ren besked,og syntes du mangler det der skal til, for at knække koden med din hest. Så tøv ikke tag fat i Annamiah. Igen tusind tak for su tog den lange vej til Jylland 🙏❤️🌹🐎

11 juin 2023

Fantastiske 3 kraftfulde dage

Fantastiske 3 kraftfulde dage, som fra dag 1, sætter sig i din hest og dit hoved.
3 dage efter kursus forløbet, var vi på vores første gåtur på offentlig vej.
💪❤️

28 avril 2023

Tusind tak Thomas! Hvor er det stærkt☀️
Det var en kæmpe fornøjelse at hjælpe jer hertil, godt gået, Palle og dig er et super match🤠
Kh Annamiah silke Brandt

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale et 3 dages…

Jeg kan varmt anbefale et 3 dages forløb i Annamiahs kyndige hænder.
Selv efter at have haft med heste at gøre i mange år, så kan man lære nyt, og personligt manglede jeg hjælp til at styrke samarbejdet imellem min 4 års unghest og jeg.
Ved at få god instruktion og træning 3 dage i træk, med os i centrum i al den tid hvor Annamiah var hos os, så er vi nu et helt andet sted end tidligere. Jeg er blevet mere bevidst om min egen indvirkning på min hest, og kan allerede nu i stalden få en mere afslappet og fokuseret hest, og dermed bliver resten af træningen også markant bedre. Det har virkelig været en øjenåbner og her snart 2 uger efter, kan jeg bekræfte at effekten er vedvarende, vel og mærke ikke uden en vedholdende indsats.
Tusind tak for dig Annamiah! Jeg glæder mig allerede, til vi får anledning til et nyt besøg af dig!

15 avril 2023

Tusind tak Christina!
Det er så kraftfuldt at “rykke tættere sammen i bussen” med sin hest.

Hvor er jeg glad på dine vegne🔥❤️

I er et skønt par i 2, jeg glæder mig til at se jer længere nede af vejen☀️😍

Noté 5 sur 5 étoiles

Woo hoo en fed weekend med knald på…

Woo hoo en fed weekend med knald på læring og udvikling for Cody og mig 😀🥳😍❤️
3 dages forløb med Annamiah Silke Brandt har bragt os meget tættere sammen - og styring og samarbejde har nået helt nye højder ❤️❤️❤️ Glæder mig til vores videre træning 😍

24 mars 2023

Tusind tak Dorte!!
I var bare mega gode og det var en kæmpe fornøjelse at tage jer igennem de 3 dage❤️👏🏻
I er et fantastisk skønt par i 2🥰☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været i gogetter forløb hos…

Jeg har været i gogetter forløb hos Annamiah. Gennem forløbet har Annamiah givet mig viden, kompetencer, motiveret mig, givet mig syn for mine styrker og heppet på mig hele vejen. Igennem forløbet er jeg ikke alene kommet tilbage i sadlen med rideglæde, men også med en styrke jeg bruger i øvrige arenaer i mit privatliv og i mit professionelle liv som leder.

Konkret har strukturen i jordarbejdet givet mig overblik og givet mig et solidt fundament for mit samspil med min hest både fra jorden og i ridning. Jeg vil sige at jeg har skulle skabe et fundament som jeg kan bygge videre på, og det må man sige jeg har. Det
har givet mig en enorm tryghed som selvfølgelig gør at jeg kan tilbyde min hest det samme. Jeg er på ingen måde blevet verdensmester, men jeg er præcis hvor jeg skal være; i rideglæde og hesteglæde med udsigt til meget mere hest og læring fremover. For mig har det gjort en verden til forskel og jeg glæder mig til meget mere. Tak:-)

17 avril 2023

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind tak Julie, hver gang jeg har været hos jer, rykker i🔥❤️
Det er min kæmpe fornøjelse at kunne hjælpe dig med at folde jer ud…. Sammen.🥰
Tak for din detaljerede anmeldelse!
Jeg elsker at den næste der måske er i tvivl, kan læse dine ord og finde troen og lysten til selv komme videre mod “solen”☀️👏🏻
TAK!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus