Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv og min Ismule. Jeg er vild med Annamiahs tilgang til træning af både ejer og hest. Annamiah gør træningen til en leg, med simple redskaber... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan klart anbefale Emmes Original Tack, produkterne er af bedste kvalitet, både når der tales om materiale og design! Servicen er helt i top, og bakkes op af fantastisk viden og gode råd om korre... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Fedt produkt! Jeg har prøvet et utal af rebgrimer, kapsuner og træningsreb… og må bare sige at dette produkt er det bedste til dato! Materialet er af høj kvalitet og kan holde i m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Woo hoo en fed weekend med knald på læring og udvikling for Cody og mig 😀🥳😍❤️ 3 dages forløb med Annamiah Silke Brandt har bragt os meget tættere sammen - og styring og samarbejde har nået helt ny... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entraîneur de chevaux

Écrit par l'entreprise

Emmes Original Tack er en virksomhed, med fokus på hestetræning og stærke ekvipager , gennem Groundwork & Mindset Metoden. Selvfølgelig kan en træner træne din hest, men du skal selv kunne mestre teknikkerne for at komme i mål. GoGetter er dit 12 ugers 1:1 forløb. EMMES START SMART ONLINE programmerne hjælper dig enkel og nemt via en app eller computer. Jeg laver Januar Challenge hvert år, fordi det bygger stærkere ekvipager og positivt sammenhold. EMMES START SMART programmerne og træningsvideoer udvides hele tiden, til glæde og gavn for hesteejere. EMMES START SMART - Longering - Hvad siger hesten? Signaler og kropssprog - Indparkering - Kontakt Træningsvideoer har til formål at dele læring og forstå din hest mere. - Vild og ukontaktbar 5 års tinker - Rå 2 års ude fra løsdriften - 8 års DV hygge dressur vallak Dig, der skal starte en ung eller rå hest. Eller du skal tilbage på sporet med din nuværende Dig, som vil have mere roligt og sikkert samarbejde med din hest. Dig, der har brug for at glemme fortidens historier, både for dig selv og hesten og få en frisk start. Du træffer altid en hestekyndig på DANSK på mail og tlf. Jeg har flere platforme jeg deler information på, Instagram og Facebook samt hjemmesiden. Emmes Original Tack er en ung virksomhed og din anmeldelse betyder meget ! Det hjælper hesteejere fremadrettet med at vælge deres produkter og træning til, fra start og ikke først når det er gået galt. Kh Annamiah Silke Brandt

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Thumps up!

Jeg har været stor tilhænger af jordtræning siden jeg fik min første hest for 12 år siden. Siden har jeg haft stor fokus på det hos egne hest og guidet folk fra jorden også - jeg har fra dag ét brugt rebgrimer. Forhen var jeg fan af den bløde model, dog stadig den 'slanke' model.

Igennem mit arbejde som foto g stiftede jeg bekendtskab med Annamiah og fandt hurtigt ud af hvor højst hun ligeledes brænder for sit jordarbejde. Ikke nok med at hun har den fedeste energi som man ikke kan lade vær med at blive lidt afhængig af. Så ved hun altså hvad hun taler om!
Og det siger jeg, fordi jeg kan genkende alt hvad hun siger og hun skalfl have kæmpe ros for at gøre så stor en indsats for at få sat folket ind i vigtigheden ved et godt jord arbejde!

Og ja.. Du kommer langt med en god rebgrime. Og Emmes Original Tack levere de bedste hvis du spørger jeg. Jeg er gået fra at holde af den bløde model, til ikke at vil bruge andet end denne faste model med enten to eller fire knuder. Både hest og du får en helt anden hjælp foræret i denne rebgrime.

De er alle pengene værd og Annamiah fortjener den vildeste opbakning!

Kh Louise
/ Louise Buch photography

24 février 2022

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind tak for din skønne anmeldelse Louise, det betyder meget for mig🙏🏻
Det er fantastisk hvad du har opnået via dit groundwork, jeg elsker dine videoer 😃
KH Annamiah

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg hjælper andre med adfærdstræning og…

Jeg hjælper andre med adfærdstræning og trailertræning, og her gør godt udstyr, bare en kæmpe stor forskel.
Derfor er jeg en flittig bruger af udstyr fra emmesorginaltrack ❤🥰
Kvaliteten er rigtig god og jeg syntes uden tvivl, alle brude erhverve sig et sæt med grime og tov, samt stik.
Det fortjener vores heste.

22 février 2022

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind tak for din anmeldelse, hvor er det fedt også at høre fra sig som træner🙏🏻

Fantastisk kvalitet

Fantastisk kvalitet! Sidder præcis som de skal og indvirker præcis som de skal.
God guide til at finde størrelse - ville dog vælge den større størrelse hvis den er tæt på, ellers er de til den stramme side når hesten tygger.
Ville ønske de havde større udvalg af farver med kun 2 knuder 😊
Og prisen for f.eks. et reb er godt nok til den for høje side, men kender ingen andre, der laver det de gør i den kvalitet.

14 février 2022

Réponse de Emmesoriginaltack

YES, tusind tak Johanne for dit skriv, Vi har strammet vores kollektion yderligere, så der er kun 2 farver fremover. Til gengæld kommer der "Limited Edition" så der altid sker noget nyt året rundt! DBH Annamiah

Fantastiske produkter!

Indrømmer blankt jeg altid har synes at rebgrimer var “fjollet”!
Kunne ikke se hvad man dog skulle bruge sådan en til.
Men Annamiah fik mig overtalt til at vise mig hendes udstyr og hvordan det bruges.
Måtte bøje mig i støvet, og nu er grimerne simpelthen uundværlige for mig!
Bruger dem dagligt, især på alle mine ungheste jeg har i træning.
Ved ikke hvordan jeg klarede mig uden før😂

6 février 2022

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind tak Natasha, det er så fedt at du gav mig chancen for at vise hvad det kan og at du kan bruge “fidusen” til alle på stutteriet og i træningsprogrammet.
TUSIND TAK!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis du vil bruge udstyr der virker!

Det her er det bedste udstyr af denne art jeg nogensinde har prøvet. Og jeg går aldrig tilbage til de billigere, bløde modeller.
Det virker som det skal og man kan hurtigt forfine sine signaler til hestene. Eller få hesten til at forstå hvad man vil hvis man starter fra grunden.
Jeg bruger det hver gang jeg har gang i noget med hestene. Om det så er jordarbejde, ridning, flytning eller hvad det kunne være, så er Emnes Original Tack på og med mig.
Udstyret bliver siddende hvor der skal, i stedet for at glide rundt som jeg ofte har oplevet med billigere modeller.
Jeg vil til hver en tid anbefale Emnes Original Tack, hvis du vil have udstyr der virker!

3 février 2022

Tusind tak Nina for din fantastiske feedback!😃 kh Annamiah

Trailer træning

Annemiah har hjulpet mig med jordarbejde, trailerlæsning og kørsel med trailer.

Jeg var angst for at læsse min hest på egen hånd, og har ikke haft den store erfaring tidligere med hverken læsning eller kørsel.

Annemiah er altid positiv, og møder en hvor man er sammen med hesten. Alle vores træningssessioner har været på mine -  og hestens præmisser, og jeg har følt mig rigtig tryg under hele vores forløb.

Jeg bruger kun EOT udstyr når jeg skal læsse min hest, og jeg bruger øvelsen "retning" i min trailer træning - og nu kan jeg læsse min hest helt alene.

Kæmpe anbefaling herfra!

Sabrina og Lillefod

3 février 2022

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind tak Sabrina, det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med dig og Lillefod.
Jeg er så glad på dine vegne❤️
KH Annamiah

Min start hos Annamiah.

Min start hos Annamiah.

Under corona 2020 hvor jeg var meget isoleret og ikke kunne ride, havde brugt for et sæt udstyr jeg kunne anvende fra jorden. Jeg blev anbefalet, at kontakte Emmesoriginaltack for at købe udstyr, af Finn Christensen Horsemanship.
Her fandt jeg det udstyr som var originalt fremstillet, men som også var tilpasset kvindekønnet, tøjlen er letter og tyndere, men har optimal virkning.

Servicen var super og jeg hentede mit udstyr (grimen) var for stor, min fejl), men den blev bare byttet.
Annamiah henviste mig til de små demovidoer som jeg prøvede at gøre efter herhjemme.

Senere var jeg til en event, hvor Annamiah viste sin kunnen med sit udstyr på en hest hun ikke kendte i forvejen, dér fik jeg syn for sagen.
Jeg så hvor meget udstyret og hendes teknik havde indvirkning på hesten, med en positiv tilgang.

Jeg har erkendt, at jeg har rideangst og derfor spurgte jeg Annamiah om hun kunne og ville hjælpe mig med det?

Vi har nu arbejdet sammen et stykke, hvor Annamiah kommer. Jeg bliver støttet og udfordret, og får gode råd og teknikker til at håndtere de udfordringer jeg har, og det er en fornøjelse hver gang.

Havde det ikke været for Annamiah, hendes fantastiske udstyr og træningsmetode og ikke mindst den kærlige tilgang til både min hest og mig, var vi aldrig kommet ud af den fold.
Jeg har prøvet mange bid/trenser, teknikker- men aldrig fundet sådan et fantastisk samarbejdet som jeg nu har fået med min dejlige hoppe.

Jeg anbefaler på det varmeste Annamiah som underviser. Og Emmesoriginaltack udstyr, som er undværligt både til ridning og træning fra jorden

Ps. Jeg bruger “kun” grime og reb når vi rider i skoven :-)

3 décembre 2021

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind tak Linda, det har i den grad været en stor fornøjelse at arbejde med dig og dine heste, tillykke med din succes og din videre rejse på øen😃🙏🏻Kh Annamiah

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er ikke hokus pokus!

Vil sende de varmeste anbefalinger til Emmes og Annemia.
Jeg har selv avlet min store gadedreng, i takt med at han voksede sig større blev det sværere og sværere for ham at kende mine grænser. Mest fordi jeg ikke kendte til de rigtige værktøjer til at sætte mig i respekt overfor en unghest først og fremmest ( har jo altid overtaget heste som var dresseret ;0) også - jeg var nok bedre til at kysse ham på mulen end at skælde ud. Det gik i sandhed op for mig at jeg var nød til at gøre noget, da jeg fik en baby, som jeg tit har med i stalden. Sikkerhed for både mig og min baby blev derfor 1. Prioritet. Annemia viste mig ved brug af reb grime og lette træningsøvelser hvordan man kan sætte hesten i respekt - også uden at "slå" og skabe sig. Allerede efter første gang som demo hest ved et kursus, kunne jeg mærke stor forbedring. Efterfølgende var Annemia forbi 2 gange, og idag har jeg en meget mere velfungerende hest i det daglige og håndtering. Han er opmærksom på mig og min signaler og bedst af alt kan jeg være sammen med begge min drenge med ro i maven

18 octobre 2021

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind tak Camilla fordi du deler din historie, det har været en fornøjelse at arbejde med din gadedreng og jeg er så glad for at du har fundet dit nye hesteliv, nu med baby❤️
Kh.Annamiah

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale Emmesoriginaltack og Annahmia.
Jeg bruger rebgrime og tov til min unghest og Annahmia underviser og vejleder. Hun er dygtig, kompetent og virkelig en empatisk, lyttende og forstående træner. Hun gør det let at anvende hendes udstyr rebgrime og tov.
Og så er farverne jo bare amazing 😍😍

21 septembre 2021

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind tak Jeanette, det betyder meget😃
I er bare et super makkerpar, Rasmus og dig❤️ Det er min store fornøjelse at være en del af jeres uddannelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fedt produkt!

Fedt produkt!

Materialet er af høj kvalitet og kan holde i mange mange år MEN med alle de fede farver i produktionen, må man næsten eje mere end ét sæt.

Grimen bliver liggende der hvor den skal og giver klare signaler ved hjælp af de 4 knuder. Træningsrebet er tilpas tyndt og let, at det er perfekt at holde på og arbejde med.

Annamiahs træning er enkelte og brugbare øvelser, som du kan bruge til jordarbejde eller i din ridning. Det er en præcis, klar og rammefast kommunikation til din hest. Hesten kommer til at fokusere på dig, viser samarbejde og stor arbejdsglæde.

Annamiah er super sød, forstående og lyttende.
- Der er plads til alle og på alle niveauer
- Ingen er perfekte – vi kan lære noget alle sammen
- Her er plads til fejl – vi prøver bare igen

Kom ud af komfortzonen og prøv undervisning med Annamiah – til en clinic eller til en helt privat lektion hjemme hos dig.

Din hest vil elske dig for det!

17 septembre 2021

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind tak Natasja, det er altid en fornøjelse og jeg er så glad på dine vegne at du fandt en helt ny verden i en bosal, for dig og din skønne hest❤️

Sikke en forskel!

En fantastisk oplevelse at få undervisning af Annamiah.
Super god træning både for hesten og endnu vigtigere for mig som "guide"🙂 DET har då meget at sige!
Jeg var skeptisk over udstyret lige indtil jeg mærkede og prøvede at arbejde med det. Ren fornøjelse! Super flotte farver og der blev virkelig tænkt over de praktiske detaljer som fx tykkelse på tov og forskellige længder. Så det passer lige til den træning man har gang i!
Glæder mig til næste gang allerede!!! For der er en masse ting vi kan blive endnu bedre til! 🤎🐴🤎

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind tak Olga, det var skønt at møde og arbejde sammen med dig og Fantur, i er et godt match, tak fordi du deler, det betyder meget for mig.

Fantastisk hjælp..!

Vi har fået fantastisk hjælp fra EOT og Annamiah i en situation, hvor ridningen var gået helt i hårdknude. Det var ikke et “kvikfix” med vores pony, men Annamiah var fantastisk til at forklare og motivere til at holde fast i jordarbejdet og at få principperne herfra med op i ridningen.
Produkterne er super kvalitet. Har ikke ændret sig efter de har været i brug i næsten 1 år.
Tusind tak for hjælpen.

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind tak Charlotte, det har været et spændende forløb og jeg har nydt at se jeres succes, fantastisk arbejde du har lagt mellem hver gang.
Tillykke med fremtidens mange rosetter!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Annamiah gør jordarbejde til en…

Annamiah gør jordarbejde til en fornøjelse da hun er super dygtig til at læse hestene (og menneskene) og er god til at forklare og begrunde.
Og så får hun det jo bare til at se så legende let ud - helt klart et mål at blive lige så dygtig som hende!
Om du har lavet jordarbejde altid eller er hel ny, så gå efter Annamiahs udstyr - du vil ikke fortryde, tværtimod! For det virker!
Jeg vil til hver en tid anbefale Annamiah og Emmes Original Tack.

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind tak Lisa for din skønne feedback, det betyder meget😃KH Annamiah

En verden til forskel…

En verden til forskel…
Jeg har købt en unghest, og hun fortjener kun det bedste, og jeg skulle finde ud af vores vej. Jeg fik AnnaMiah til at komme og lave en demo hjemme hos os, vi var 10 personer, nogen havde aldrig prøvet at arbejde med heste fra jorden, og vi andre kunne lidt noget husbehov;) men alle fik noget ud af det. Jeg vil bare sige, at det var en fantastisk oplevelse, AnnaMiah er vildt dygtig, og så underholdende. Jeg vidste med det samme, at det var den vej mig og min lille hest skulle! Jeg så samtidig en KÆMPE forskel på de “almindelige” rebgrimer og EOT, letheden i at arbejde med min hest i dette fantastiske udstyr, det er den vej vi skal.. Jeg har efterfølgende fået undervisning af AnnaMiah, og allerede efter få gange kunne jeg mærke en stor forskel, min hest knyttede sig hurtigt til mig, og min hest elsker måden vi arbejder på, og hun er tryg ved vores udstyr.
Annamiah er typen der kan lære fra sig, og man er ikke i tvivl om, at hendes mission er at dele hendes viden, og virkelig dygtiggøre sine elever, og så er det sjovt at blive undervist af AnnaMiah, og det er vigtigt for mig, at det er sjovt for mig og min hest at lære.
Som den ponypige jeg er, er jeg vild med, hvor godt min pige ser ud i sit EOT udstyr. Det er så tydeligt, at AnnaMiah har arbejdet med skønhed og velvære hele sit liv, hun ved hvad der ser fedt ud!! Jeg er vild med det…

Jeg kan på alle måder og til hver en tid anbefale EOT og AnnaMiah :)

14 septembre 2021

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind Tak Gitte, det betyder alverden!
Dig og Jessie er så gode sammen, det har bestemt været en fornøjelse at hjælpe jer på vej. Kh Annamiah

Verdensklasse udstyr

Udstyret fra EmmesOriginalTack har de mest fantastiske farver til at pryde dit sadelrum og så virker det bare…!
Fra føl til den voksne hest- Fra en tur i skoven, den daglige træning eller bidløs ridning så kan du det hele med udstyret fra EOT.
Min voksne hoppe har altid kunne gå “igennem” en rebgrime og jeg har ikke kunne holde hende, med Emmes rebgrime er hun blevet så blød, lyttende og vores træning bliver sjov for os begge. Tænk at kunne hoppe op og tage en hyggetur UDEN at skulle skifte udstyr i mellemtiden, det nyder vi begge meget af.
Jeg startede mit føl på EOTs udstyr og han er nu, som 3års, den nemmeste unghest at træne- han kender rutinen og jeg kan præsentere ham for enhver ny ting og det bliver taget med ophøjet ro.
Som bonus er Annamiah altid klar med en hjælpende hånd, hvis du har spørgsmål- eller tvivl…
En bedre service findes sjældent!
Jeg anbefaler EmmesOriginalTack som fast udstyr til din daglige træning om du er ny med hest eller proffessionel.
Mine heste har i hvert fald deres helt egen farve!!!

31 août 2021

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind Tak Lena,Tak fordi du deler, det betyder alt!
Det er en fornøjelse at se dig med din hesteflok, de elsker dig!!
Kh. Annamiah

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er SÅ glad for mine produkter fra…

Jeg er SÅ glad for mine produkter fra Emmes Original Tack. Kvaliteten er i top og man kan få produkterne i så mange flotte farver - ja det kan faktisk være svært at vælge :). Jeg købte en rebgrime og et 3 meters tov.
Udover alle de skønne produkter, så har jeg især nydt godt af alt den viden som Annamiah deler på hendes YouTube videoer og ved demo opvisningerne. På den måde kunne min plag og jeg komme godt fra start med dette rette udstyr og viden :-).
Jeg kan kun anbefale produkterne og kundeservicen er simpelthen i top.

16 août 2021

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind tak Denice fordi du deler, det er spændende at se dig med din unge hingst, du har godt styr på ham allerede, Godt arbejde!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super kvalitet og fantastisk service

Super kvalitet. Perfekt pasform og lækre farver.

På hjemmesiden gode videoer som inspiration. Personlig hjælpsom betjening og vejledning. Kan klart anbefales.

27 avril 2021

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind Tak Charlotte, jeg er glad for at det er din oplevelse, da det præcis er den vi ønsker at give hver gang.

det er virkeligt

det er virkeligt, et fedt produkt man får og til en godt pris. og kvalideten er her bare i top og det her nemt at have med at gøre. og så får det også hesten til at se godt ud samtidigt. jeg er helt vildt med det 5 her fra. da alt bare spiller lige efter bogen.

5 février 2021

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind Tak Jacob, det betyder meget.

Rigtig god service

Rigtig god service, meget hurtig levering - dag til dag.
Svare hurtigt på beskeder samt er meget behjælpelig mht oplysninger om produkterne.
Produkterne virker til at være rigtig god kvalitet og noget som holder længe, jeg glæder mig til at afprøve det.
Tak😊

15 octobre 2020

Réponse de Emmesoriginaltack

Det er mig der siger Tusind Tak Helena.
God fornøjelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og kvalitet i topklasse!

bedste udstyr til jordarbejde!!
Har bestilt en del af emmes udstyr, 3 rebgrimer og 2 torv og hold nu op, det er bare den bedste kvalitet og de fedeste farver!

8 août 2020

Réponse de Emmesoriginaltack

Tusind Tak Annika, du ser altid godt ud med de heste du træner!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus