Energievergelijk.nl Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ja daar had ik nou wel iets aan. Zijn site en info zijn glashelder; Koen antwoordde bovendien niet alleen razendsnel op paar maatwerk vragen ook precies informatie waar ik erg veel aan had. Ga nou nie... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een "simpele" vraag omtrent mijn energiekosten i.v.m. de toekomstige wazige beslissingen (terug leveringskosten) van onze regering. Als "nieuw" gebruiker van zonnepanelen in een huurwoning, zag... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Helaas klopte de aanbieding die ik graag wilde niet op de website. Dit is jammer, omdat dit mij tijd heeft gekost. Wel een nette mail met excuus gekregen en de aanbieding die niet klopte is ook dire... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kreeg van Koen een zeer snel antwoord op de vraag wat voor mij het beste was, binnen een dynamisch contract.Perfect! Wat ik erbij wil opmerken is dat ik in het verleden mij enigszins stoorde aan d... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Site de comparaison de prix

Écrit par l'entreprise

Hét landelijke kennisplatform voor energie. Bij ons vind je nieuws, ins en outs, bijvoorbeeld hoe en waar je nu het minste betaalt voor stroom & gas.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Noodfonds Energie steunbedrag bij verandering van energieleverancier

Ik had een vraag over Noodfonds Energie steunbedrag bij verandering van energieleverancier aan Koen Kuijper en kreeg binnen het uur een bevredigend antwoord van hem waarin hij vermeldde dat overgang naar een andere leverancier wel degelijk van invloed kan zijn op het toegekende steunbedrag. Ook raadpleeg ik wekelijks de site Energievergelijk.nl om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op de energiemarkt. Ik beveel deze site van harte aan!

8 avril 2024

Zeer vlot geholpen door Koen

Zeer vlot geholpen door Koen. Je denkt dat je mail niet snel beantwoord wordt maar het tegendeel is waar. Ik weet waar ik moet zijn als ik over een paar maanden een nieuwe energieleverancier moet zoeken.

27 mars 2024

Maatwerk advies

Snel en 'to the point' advies gekregen van Koen. Hij levert maatwerk en ook op aanvullende vragen geeft hij altijd een antwoord.

13 mars 2024

Een echte aanrader!!!

Zijn echt waaaaaanzinnig goed!!!
Koen Kuijper mij ontzettend goed geholpen met het vinden van een energieleverancier die voor mij goede tarieven heeft voor de komende 3 jaar ivm zonnepanelen!!!
Helpt met je te kijken naar de voor- en nadelen en zoekt voor jou het best passende tarief.
Helemaal toppie!!! Energievergelijk.nl is echte
aanrader!!!

12 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zeer tevreden over Energievergelijk.nl

Ik ben zeer tevreden over Energievergelijk en dan met name
Koen Kuijper de Energie-expert.

Daar mijn energiecontract bij een andere aanbieder m.i.v. 9 mei 2024 afloopt, stuitte ik op de site Energievergelijk.nl.

Na een drietal mailtjes mijnerzijds antwoordde Koen steeds zeer snel en bood zelfs aan voor mij te kijken welke deal ik het beste aan kon gaan.
Na hem nog een aantal vragen gesteld te hebben om het plaatje compleet te krijgen, gaf hij zeer bevredigende antwoorden. Hij wist heel duidelijk waar hij het over had.

Bovendien geeft de site andere zeer waardevolle, bruikbare en actuele informatie over de energiemarkt die continu in beweging is.

Volgend jaar ga ik zeker weer gebruik maken van Energievergelijk.nl.

Bedankt voor de vriendelijke medewerking Koen.

11 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goed en objectief advies gekregen.

N.a.v. een vraag over een contractverlenging bij Greenchoice heb ik aan Koen Kuijper van Energievergelijk de vraag gesteld of dit een goed aanbod was. Koen heeft zeer snel gereageerd en meegedeeld dat er een andere aanbieder is die geen kosten rekent omdat ik zonnepanelen heb. Dit advies scheelt me op jaarbasis een aanzienlijk bedrag en ik ben dan ook zeer tevreden over dit objectieve en nuttige antwoord van Koen.

8 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Als leek een uitgebreide vraag gesteld

Als leek een uitgebreide vraag gesteld. Binnen 24 uur uitgebreid antwoord met welke energieleverancier voor mijn situatie het beste zou zijn. Met gas en stroom prijzen en een link na de beste energieleverancier in de mail bijgevoegd.

9 mars 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus