Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Overzichtelijke site,zeer scherpe deals en erg prettig contact met Koen. Fijn dat hij zo goed meedenkt ,betrokken is en beschikt over heel veel kennis. Ga zo door.

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Site de comparaison de prix

Écrit par l'entreprise

Hét landelijke kennisplatform voor energie. Bij ons vind je nieuws, ins en outs, bijvoorbeeld hoe en waar je nu het minste betaalt voor stroom & gas.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Een echte aanrader

Een onafhankelijke partij waar je ook nog eens persoonlijk advies kan krijgen. Koen heeft uitstekend meegedacht wat voor ons de beste contracten zien gezien onze situatie met electrische auto en zonnepanelen. Een echte aanrader

20 mai 2025

Informatief en nuttig

Raadpleeg geregeld deze site en deze is zeer informatief met actuele berichtgeving.
Tevens geeft hij op verzoek specifiek advies als je daar om vraagt.
Aanrader

1 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Heb nu al meerdere keren contact gehad…

Heb nu al meerdere keren contact gehad met Koen . Ben elke keer zeer goed geholpen . En Koen geeft ten minste antwoord . Wat bij andere websites nog al eens te kort komt . Super bedankt . Tot de volgende keer .

20 janvier 2025

Snel en deskundig advies

Na Emailcontact met Energievergelijk heb ik een voor mij uitstekend passend advies gekregen en daar ook gebruik van gemaakt. Prima service en snelle reacties

9 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ja daar had ik nou wel iets aan

Ja daar had ik nou wel iets aan. Zijn site en info zijn glashelder; Koen antwoordde bovendien niet alleen razendsnel op paar maatwerk vragen ook precies informatie waar ik erg veel aan had. Ga nou niet direct met de eerste de beste vergelijkingssite in zee zelfs de allerbekendste namen valt soms veel op af te dingen ervaar ik als "overstap beginner". De prijs klopt in ieder geval zelden bij anderen.. De condities evenmin. Bedankt Koen!

2 septembre 2024
Logo de Energievergelijk.nl

Réponse de Energievergelijk.nl

Hartelijk dank voor je mooie review!

opheldering welkomstkorting

Omdat er onduidelijkheid was over hoe hoog een welkomstkorting nu was, heb ik daarover een vraag gesteld. Koen gaf een snelle en duidelijke reactie.
Daardoor ga ik nu overstappen naar een andere leverancier.

28 août 2024

Goed geholpen

Koen van Trustpilot heeft ons goed geholpen met een energie vraag voor VvE's. Zijn antwoord was snel, duidelijk en nuttig!

8 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Hoe een "simpele" vraag werd opgepakt.....!

Ik had een "simpele" vraag omtrent mijn energiekosten i.v.m. de toekomstige wazige beslissingen (terug leveringskosten) van onze regering. Als "nieuw" gebruiker van zonnepanelen in een huurwoning, zag ik door de bomen het bos niet meer in de wirwar van energieleveranciers, die het beste aanboden. Via Energievergelijking.nl kwam ik in contact met Koen en deze antwoordde snel en gaf mij een eerlijk antwoord en advies. Zo weet ik wie ik straks - over 6 maanden - moet contacteren............top Koen.

28 mai 2024

Goed advies!

Ik kreeg van Koen een zeer snel antwoord op de vraag wat voor mij het beste was, binnen een dynamisch contract.Perfect!
Wat ik erbij wil opmerken is dat ik in het verleden mij enigszins stoorde aan dat Energievergelijk min of meer vaste contracten ging propageren in de media, terwijl uit internationale berichtgeving al duidelijk was dat er juist een enorm overschot aan gas aan het ontstaan was. Dat was vorig jaar zomer en herfst.

29 avril 2024

Goede site

Goede site met heldere en duidelijke informatie voor als je wilt overstappen.

24 avril 2024

snelle reactie op vragen

snelle reactie op vragen. Er werden ook vragen gesteld ter verduidelijking.
Helder advies op maat.
er is mogelijkheid geboden tot telefonisch contact.

22 avril 2024

Salderen per telwerk

Stelde Koen een vraag over salderen per telwerk (normaal- en daltarief gescheiden). Kreeg snel antwoord dat ze bezig waren met een onderzoek en korte tijd later heb een een uitgebreid antwoord ontvangen. Helder uitgelegd en voor mij is duidelijk geworden dat ik moet overstappen. Nu nog kiezen welke leverancier de beste is voor mij. Gaat Koen mij ook wel mee helpen.

16 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Noodfonds Energie steunbedrag bij verandering van energieleverancier

Ik had een vraag over Noodfonds Energie steunbedrag bij verandering van energieleverancier aan Koen Kuijper en kreeg binnen het uur een bevredigend antwoord van hem waarin hij vermeldde dat overgang naar een andere leverancier wel degelijk van invloed kan zijn op het toegekende steunbedrag. Ook raadpleeg ik wekelijks de site Energievergelijk.nl om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op de energiemarkt. Ik beveel deze site van harte aan!

8 avril 2024

Zeer vlot geholpen door Koen

Zeer vlot geholpen door Koen. Je denkt dat je mail niet snel beantwoord wordt maar het tegendeel is waar. Ik weet waar ik moet zijn als ik over een paar maanden een nieuwe energieleverancier moet zoeken.

27 mars 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus