Jag fick direkt kontakt med 4-5 leverantörer, vilket var bra. Det som grumlar det hela var att efter ca 4 veckor så kom det in ytterligare 4 leverantörer när jag redan hade gjort min upphandling. De u... Voir plus
Totalt sett fick jag min anläggning på utsatt tid. Men batterileveransen kom tre dagar efter utsatt tid med undantag för ngn mätare som levererades en dag tidigare än utsatt tid. Installationen skull... Voir plus
En enkel tjänst att samla ihop olika offerter på. Tog inte lång tid efter jag fyllt i uppgifterna som jag fick mail och samtal från olika företag. Alla de företag som kontaktade mig var mycket trevl... Voir plus
Energifys process online funkade bra. Jag ville få in lite offerter på hembatteri men orkar inte ha 40 försäljare som ringer så bad specifikt om att bli kontaktad via mail. Jag har inte fått ett enda... Voir plus
Vi hjälper svenska hushåll att jämföra och att få offerter på gröna energilösningar som solceller, elavtal, värmepumpar och laddboxar. Spara tid och pengar genom att jämföra olika offerter och välj den offert som passar dina behov bäst - helt kostnadsfritt såklart.
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 55 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
After signing up an interest request
After signing up an interest request, I got so many calls from various partners that it was tiresome. I cannot tell it was because of this request, but following this I also got tons of calls from different investment companies which was also annoying. Would not sign up again if I knew the number of calls and effects.

Réponse de Energify.se
Jag fick inte så många kontakter som utlovades
Jag fick inte så många kontakter som utlovades och den jag valde som leverantör fanns inte med.

Relativt smidigt
Det var enkelt att skapa offertförfrågan. Jag blev kontaktad av 5 företag. Dem som kom på besök och kollade upp taket kom med offert och jag valde det företag (GoSol) som jag upplevde gav återkoppling även om takets skick, då kontaktpersonen upplevdes mer kunnig och förtroendeingivande i mer än bara begränsad solcellsförsäljning!
Företaget kom och projekterade, planerade och takläggare reparerade skorstengenomföringar innan 21 solpaneler placerades på plats. Allt klaffade och tiden hölls likaså offererade priset. Just nu produceras el. Den svåra delen var att säkerställa takets kvalitet/tålighet för extravikten (ballast pga platt tak) genom att beställa dokument från kommunen. Vi får se denna vinter :) om jag inte har fått några problem till nästa år skulle jag vilja höja betyget till hela 5 stjärnor och kommer då även göra nya inköp av fler batterier och billaddare från samma företag.

Alldeles för påstridiga
Alldeles för påstridiga
20 mail att skriva under. Blir bara fel
Valde en annan aktör som känns bra
Kom ut oh kollade

Usefull quotes
All the four quotes received were relatively competitive from an economical point of view.
However I ended up purchasing a (for me) more technical attractive solution (Fronius + BYD).

Falsk marknadsföring!!
Man gör reklam för batteri från 29000:-, men ingen av de leverantörer som kontaktat mig erbjuder detta. Således falsk marknadsföring för att locka kunder.
När man ifrågasätter detta är det ingen som svarar på mail.
Läst ert svar.
Hur kan ni i reklamen ange batteri från 29000:- när ingen erbjuder detta?

Endast 2st hörde av sig
Endast 2st hörde av sig, varav den ena glömde avtalad tid sen inte hörde av sig igen !
Enkel väg till rätt installatör
Energify gjorde det enkelt för oss att hitta rätt företag för installation av solceller. Deras tjänst var snabb, effektiv och mycket hjälpsam. Vi fick flera offerter att jämföra och kunde välja det bästa alternativet för våra behov. Rekommenderar starkt Energify till alla!

Réponse de Energify.se
Svalt intresse från leverantörer.
Fick snabbt och smidigt 5 offerter från…
Fick snabbt och smidigt 5 offerter från som jag uppfattade seriösa företag som alla visste vad dom pratade om.

Réponse de Energify.se
Bara ett företag som hört av sig
Bara ett företag som hört av sig. Inget att jämföra med.
Nu vill de ha mina kontaktuppgifter för att verifiera mitt omdöme annars kan det tas bort. Är det så bara för att man ger ett sämre omdöme? Fick bara svar från ett företag och kan därför inte göra någon annan bedömning än att det fungerade dåligt för mig.
Gör man det krångligt att svara och begär kontaktuppgifter bara för att man ska få folk att ge upp så man kan ta bort omdömen? Känns inte riktigt seriöst att göra på detta vis.

Réponse de Energify.se
Good help with contacting companies…
Good help with contacting companies about sun power.

Réponse de Energify.se
Mycket bra tjänst och professionella…
Mycket bra tjänst och professionella medarbetare. Fantastiskt bra att få ett samtal efter inskickad förfrågan, fick möjligheten att förklara mina behov vilket gjorde att entreprenörerna som hörde av sig var väl förberedda och informerade om hur just min situation ser ut. Kanon bra helt enkelt!

Réponse de Energify.se
Precis vad jag behövde när jag ville…
Precis vad jag behövde när jag ville sätta upp solceller. Jag kunde jämföra olika priser och typer av solceller. Personalen var också jättbra och svarade på alla mina frågor. Nu har jag ett system på mitt tak, riktigt bra!