7 veckor har gått nu och ingen leverans ännu, norska delen svarar inte på mail eller telefon, den svenska gör det vilket är positivt men usla på leveranserna skyller på fraktbolagen, de har bytt från... Voir plus

Bestilte en atv til guttungens 5 årsdag, lykken var stor da han pakket ut denne og fikk kjøre atv. Den holdt vel 6 ganger før det røk noe i "easy starten" sendte de en epost uten å få svar. Har enda i... Voir plus

1,3

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

463 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Styr unna.

Styr unna.
Jeg bestilte EL-bil til mitt barnebarn. Fikk tlf fra dem at den jeg hadde bestilt ikke var på lager, men kunne få en mye større å bedre til samme pris. Jeg betalte min regning. Nå et halvt år etter får jeg inkasso på 3500, for mellom oppgjør, saken videre sendt til forbrukerrådet.

23 février 2026

Svarer ikke på henvendelser på mail eller tlf

Svarer ikke på henvendelser på mail, enda etter flere mailer er send. Holder ikke leveringstid etter det som står på nettsiden, bestilte en vare for 3uker siden. Ikke fått noe sporingsnr enda, svarer ikke tlf når man prøver å ta kontakt på tlf pga ingen svar på mail.

17 février 2026

HOLD DEG LANGT UNNA DISSE, ELENDIG FIRMA.

Var i kontakt med firmaet da de kunne skaffe batterier til min El-sparkesykkel til halv pris i forhold til andre leverandører. Disse skulle hentes i butikken på avtalt dato, bekreftet på telefon dagen i forveien. Kundebehandler sjekket alle opplysninger om størrelse volt og Amp. samt fysiske mål på batteriene.
Så langt var alt ok, og vi tok turen dit, ferge Horten-Moss + 90 km hver vei. Men ingenting stemte med avtalen på telf. Batteriene var ikke bestilt/sendt hos/fra leverandøren engang kunne denne personen fortelle. Så om de bestilte de nå, var det 3 mndr. leveringstid, å prisen?! var dobbelt så dyr som hos den billigste av andre leverandører... Merkelig og useriøst firma, lurer på hva som var i røyken til den jeg snkka me dagen før...

5 juin 2025

WARNING!!!

WARNING!!!

They sended broken machines then when we sended them back they wanted money for them. They never answer snd their service is bull..it!!!

10 septembre 2025

Styr unna det firma

Styr unna det firma . 42000 rett i dass for en ubruklig Atv ca 10 år siden .Var tilbake i Moss på rep men fungerte aldri som den skulle 🙁

5 août 2025

Svindel?

Jeg bestilte sykkel for over 2 måneder siden. Den var ødelagt i frakt. Jeg sendte bilder og ble satt i kontakt med reklamasjonsavdelingen. Det tok lang tid før jeg fikk svar om at jeg kunne få en ny (lik) sykkel. Den ødelagte skulle hentes. Ingenting skjer, og 1 måned etter bestilling, får jeg en telefon om at de ikke har sykkelen likevel. Vi blir enige om at de henter ødelagt sykkel og jeg får pengene tilbake. Nå (2 mnd og 2 uker etter bestilling) får jeg verken svar på mail eller telefon. Jeg har ikke fått tilbake pengene, og jeg føler meg lurt! Styr unna!

20 avril 2025

Kjøpte snøfres til min ATV

Kjøpte snøfres til min ATV, via annet firma, men som Engrosservice er importør av.
Da det oppstod et problem med fresen ordnet Engrosservice opp med en gang og reservedel fikk jeg tilsendt innen en uke.
Fantastisk, kundeservise. Basert på min opplevelse av kundeservise vil jeg anbefale å kjøpe produkter fra dem.

18 mars 2025

Styr unna!

Styr unna!! Kjøpte produkter for mange tusen, trengte alt før helgen så snakket med de pr tlf for å avtale henting i Moss, de bekreftet da at alt var inne og vi kjørte 1,5 time x2, da vi ankom var det feil farge på crosseren, manglet hjelmen vi skulle ha, manglet handsker osv. Fikk med oss feil beskyttelses utstyr(merket når vi kom hjem) kontaktet de, de skulle sende alt vi manglet og det skulle komme innen kort tid. Vi monterer så crosseren og starter den og TESTER DEN. I avvente på resten av utstyret som gjorde at min sønn kunne bruke det. Så startet problemene. De svarte ikke på mail eller tlf. Dette var FØR sommeren 2024 fikk tak i de først o DESEMBER 2024 over et halvt år etter kjøpet. Da forklarte jeg vedkomne på tlf saken i detaljer og sa på tlf og som på mail som de ikke svarte på at jeg ønsket å heve kjøpet. De sa jeg kunne komme tilbake med sykkelen og det feile beskyttelsesutstyret vi hadde fått med , så kjørte 1,5 x2. Så skulle de ordne med tilbakebetaling. Men så skulle de trekke av 30% av sykkelen siden den var PRØVD. Altså de har handtert saken så elendig, hadde jeg vært de så hadde jeg vært så flau over måten de behandler kundene sine på, å bare ført tilbake alt av penger. De er elendig på kunde handtering når man etter et halv år først får tak i de. Styr unna og gå til en ordentlig seriøs forhandler, for garanterer dere problemer med denne mannen og hans bedrift.

22 janvier 2025

Engroservice / Euroshopper

Engroservice / Euroshopper. Jeg har nå i januar 2025 fått inkassokrav fra dem på et produkt jeg bestilte og betalte til et annet firma. Jeg måtte hente varen på Engroservice sitt lager i Moss, etter å ha fått et henteordre nr jeg fikk fra Tekshop (også mye rot her) Nå et år senere får jeg inkassokrav basert på denne henteordren . Uten at de noen gang har prøvd å sende meg faktura på produkter. Skremmende kaos, som gir kunder merarbeid og bryderiet. Hold avstand til slike rote firmaer.

2 janvier 2025

Kjøp via klarna

Kjøp via klarna. Ble trukket av kort ved bestilling. Ingen levering. Etter 2 mnd avbestilte jeg. Ingen svar på e-post. Nå etter å ha klaget til klarna, så skulle de kreditere. Men feil beløp kreditert. Mer useriøs handleopplevelse har jeg ikke vært borti. Styr unna, er min oppfordring

7 janvier 2025

Elendig kundeservice, prøver seg på lureri

Kjøpte en elektrisk firhjuling hos engrosservice. Det tok mye lenger tid før varen kom enn jeg fikk beskjed om. Prøvde å kontakte de uten hell, ble ringt opp av en sur og frekk mann som var skikkelig ufin. Etter at varen ankom etter lang tid, så kom faktura. Nå, over 1 år senere prøver de å sende ny faktura så jeg må betale dobbelt, selv om jeg har betalt. De svarer IKKE på kundemail. Styr unna!

31 décembre 2024

Bestillt ett brøyteskjær me dem 23.10

Bestillt ett brøyteskjær me dem 23.10
Sto ingenting om det var på lager eller ikke det fikk jeg beskjed først om på telefon att det var restlager.
Bestillte gjennom klarna, men det utgikk for det tok så lang tid.
Fikk nå også telefon om d kom på fredag å jeg kunne betale . Hvor jeg nekter pga jeg betaler ikke noe som helst før jeg får varen i nåtidens svindel samfunn.
Nå er d "bestillt transport" men varen er ikke hentet eller levert til henting. Så enten bruker dem enda esel og kjerre eller så er det noe muffens med hele greia.
I tilleg når man googler brøyte skjær atv og skjæret spretter opp så kommer det også opp att det er fri frakt men det er d altså ikke. For me en gang man bestiller står det 999 i frakt. Jeg hadde klart å kjøre tur retur moss 30 ganger på den tiden det har tatt...

Kenneth T

23 octobre 2024

Krisedårlig kundeservice!

Her er det bare å holde seg unna. Laaaaang leveringstid, produktet var ødelagt ved ankomst, og noe av det mest håpløse jeg har sett av kundeservice. Samme hva det er: Kjøp det et annet sted!

30 septembre 2024

Styr unna disse

Styr unna disse. Har ingen ting på lager å lang ventetid. Nå har de også byttet navn som det ser ut.
Ikke kjøp her

Vik unna

13 septembre 2024

Kjøpte gamingstol med Led lys til…

Kjøpte gamingstol med Led lys til tenåringen. Ledlys ville ikke virke, skrev mail til de om det for å prøve å finne ut hva som kunne være. Dette var i februar 2024. Pr dags dato 19.08.24 har jeg fortsatt ikke fått kontakt med de. I mellomtiden har også stolen sprukket skinnet på sitte delen... og dette kun etter litt over et halvår. Dårlig kvalitet, hvertfall på denne stolen! Og ikke minst, meget dårlig kundeservice som ikke en gang svarer på henvendelser. Vi må kjøpe ny stol igjen men det blir ikke der! 👎

5 février 2024

Anbefales ikke

Vi bestilte en vare fra Engrosservice den 25. mai, men mottok den ikke før 60 dager etter bestilling. I løpet av denne perioden måtte vi ringe gjentatte ganger for å høre når produktet skulle komme på lager. Hver gang fikk vi beskjed om at varen var forsinket på grunn av leveranseproblemer. Dette er noe som burde ha blitt informert om direkte til oss som kjøpere uten vi skal måtte ringe dit selv og mase. Kommunikasjon og kundeservice kan forbedres betydelig for å unngå slike frustrasjoner i fremtiden.

24 juillet 2024

STYR UNNA! Useriøs bedrift.

Jeg har handlet her i flere omganger. Noe ble returnert umiddelbart da produktene hadde betydelige avvik i forhold til det som ble opplyst i annonsene. Har også kjøpt totalt 11 demoleringshammere. Samtilige er i stykker etter under 18 mnd bruk. Tilsvarende modeller fra andre leverandører har jeg hatt i flere år uten problemer. Engrossevice mener det er brukerfeil, samt at de ikke gir noe garanti/reklamsjonsrettigheter ettersom undertegnende har brukt produktene i næringsøyemed. Uavhengig av ulike interesser er det manglende respons/svar samt løgner fra Daglig Leder og generelt svært mangelfull kundeservice som gjør at jeg vil fraråde noen å handle her.

18 juillet 2023

Kundeservice

Bestilte flishugger som skulle komme på lager 10.6. Hørte ikke noe fra Engrosservice, så jeg ringte uten å få kontakt, sendte mail men fikk ikke svar. Sjekke nettsiden og der sto det plutselig at varen ikke kom på lager før 25.6. En uke etter det sendte jeg en ny mail, denne også uten svar. Når jeg endelig mottok varen så jeg ved utpakking at den hadde et stygt merke på tanken, nesten hull. Sendt mail med bilde av skaden, men har fortsatt ikke hørt fra dem. Skal aldri handle av dette firmaet igjen.

13 juin 2024