Ruller Avis 1 004

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Jeg er veldig fornøyd med denne butikken! Bestillingen min ble levert utrolig raskt, akkurat slik det ble oppgitt ved bestilling. Alt gikk smidig og profesjonelt, og jeg fikk god informasjon under... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kjapp og grei levering og forsåvidt pris. Men elendig å ikke ha telefon så man ta opp klagepunkter. Kjøpt 3 atv og 4 elsykler. 2 atv bryter relativt kort tid etter noen få turer.. batteri ødelagt.. kj... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kjøpte dekk her da jeg hadde store problemer med å finne riktige dekk til barnevogna. Takket være gode tydelige bilder så jeg dekkdimensjon på bilde da ikke alle spesifikasjonene sto i teksten.... Voir plus

1. Concessionnaire de scooters

Écrit par l'entreprise

Verdens kuleste elektriske kjøretøy må ha sin egen nettbutikk - må de ikke!?!! Via Ruller.no kan du kjøpe elektriske scootere og andre morsomme produkter til konkurrensekraftige priser. Dette ved at import kommer direkte fra produsenten og vi unngår fordyrende mellomledd. Her er din sjanse til å bli eier av verdens kuleste leker for barn i alle aldre, fra 8 til 99 år gammel;).). Ruller har eksistert siden 2005, da den ble startet i Sverige og er en av de nettbutikker som har eksistert lengst i det nordiske markedet. Foruten et stort utvalg av elektriske produkter, har vi et komplett utvalg av reservedeler til alle våre produkter. Vi håper at dette skaper en følelse av trygghet for våre kunder..

3,5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

1 k avis

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊

Flott å høre at du er fornøyd med rask levering av slitedeler. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din. 🚚✨

Jeg er veldig fornøyd med denne…

Jeg er veldig fornøyd med denne butikken! Bestillingen min ble levert utrolig raskt, akkurat slik det ble oppgitt ved bestilling. Alt gikk smidig og profesjonelt, og jeg fikk god informasjon underveis.

Varen var godt pakket og helt som forventet. Det er tydelig at butikken bryr seg om kundene sine og gir god service.

Anbefales på det sterkeste – jeg handler gjerne her igjen! 😊

14 février 2026

Hei Oleksii,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. ⭐️
Så hyggelig å høre at du er fornøyd både med leveringstiden, informasjonen underveis og selve varen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det betyr mye for oss at servicen oppleves som smidig og profesjonell.

Du er hjertelig velkommen tilbake – vi håper å få gleden av å hjelpe deg igjen! 😊

Leveringstid

Bestilt 31.1. Fortsatt ikke mottatt 11.2

31 janvier 2026

Hei,
Takk for din tilbakemelding. Jeg beklager at du ennå ikke har mottatt varene dine. Vennligst send oss en henvendelse på info@ruller.no (mailto:info@ruller.no) med ordrenummeret ditt, så skal vi umiddelbart hjelpe deg med å finne ut hvor pakken din befinner seg.

Hei Jocaim,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.
Veldig kjekt å høre at produktet levde opp til forventningene og at du er fornøyd med kvaliteten. Velkommen tilbake! 😊

Generelt dårlig kvalitet

Generelt dårlig kvalitet. En Ford ranger med 4x4, gummihjul osv. bilen er sterk og fin, men passer ikke for de som ikke er handy. Ledninger til 3 av motorene er loddet opp da de ryker på feste mot motor, generelt små ting som ryker, har måtte bytte strømstyringskort, repareret en kabel mellom batteri og sikring osv. er du ikke stødig med loddebolt og kan fikse kabelbrudd selv bør du styre unna Ruller.no sine produkter

13 janvier 2026

Hei Thomas,
Takk for at du deler erfaringen din og for at du gir oss en så grundig tilbakemelding. Det setter vi pris på, selv om vi selvfølgelig synes det er leit å høre at du har hatt utfordringer.

Det er godt å høre at bilen oppleves som sterk og fin i bruk, men vi beklager virkelig at du har opplevd tekniske problemer og ekstra arbeid underveis.
Dette er ikke den opplevelsen vi ønsker at våre kunder skal ha.

Vi vil veldig gjerne se nærmere på saken din og undersøke hva som har skjedd, samt se hvordan vi kan hjelpe deg videre. Ta derfor kontakt med vår kundeservice på info@ruller.no, og legg gjerne ved bilder eller annen relevant informasjon, så følger vi dette opp så raskt som mulig.

Vennlig hilsen

Rask levering

Enkel nettside. Rask levering.

24 janvier 2026

Hei Sebastian,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊
Veldig glad for å høre at du opplevde både nettsiden som enkel og leveringen som rask. Velkommen tilbake!

Kjøpte en el sykkel (DYU DF3) for et år…

Kjøpte en el sykkel (DYU DF3) for et år siden. Sykkelen er tipp topp! I midlertidig så ble bremsene såpass oppbrukt sommeren 2025 at de må byttes før sykkelen kan brukes mer. Jeg har ventet på at de skal få deler på lager igjen siden august 2025. Siste henvendelse var nå i starten av januar 2026. De kan ikke si noe om når de får bremsene inn igjen på lager. Jeg har purret på at det ikke er godt nok, og at de ikke kan selge sykler til flere tusen kroner og så ikke engang vite om og når de får inn deler igjen som gjør at sykkelen kan brukes. Er over en uke siden forrige mail hvor jeg ber om alternative steder hvor jeg kan få tak i bremser til sykkelen, men av en eller annen grunn trenger de flere uker på å respondere på mail. Dette holder ikke og er elendig kundeservice.

21 janvier 2026

Hei Kristin,
Takk for din tilbakemelding.

Det er godt å høre at sykkelen ellers fungerer som den skal, og at du har vært fornøyd med bruken. Samtidig beklager vi at situasjonen rundt bremsene og leveringstid på reservedeler ikke har innfridd forventningene dine.
Vi har forståelse for frustrasjonen når en slitedel må byttes og tilgangen på deler tar lengre tid enn ønskelig. Vi gjør vårt beste for å rydde opp i dette og finne en løsning.

Det er bra at du har vært i kontakt med oss på e-post, og vi vil bekrefte at vi alltid kan nås på info@ruller.no. Der følger vi saken videre og sørger for å hjelpe deg så godt vi kan.
Vi beklager dersom det har oppstått feil forventninger, men vil forsikre deg om at vi gjør alt vi kan for å løse dette på en god måte fremover.

Rask levering

31 décembre 2025

Hei Knut Morten,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊

Flott å høre at du er fornøyd med rask levering. Vi håper du blir like fornøyd med produktet og ønsker deg velkommen tilbake igjen.

Kjempe fornøyd og det er god kvalitet…

Kjempe fornøyd og det er god kvalitet 👍👍👍👍👍barne min er veldig glad i🥰

27 décembre 2025

Hei Daicilyn,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🙏
Vi er glade for å høre at både du og barnet ditt er fornøyde med kvaliteten. Det setter vi stor pris på! 🥰

Får ikke svar

Får ikke svar. Får ikke varer

23 décembre 2025

Hei Pål,

Takk for tilbakemeldingen. Vi setter pris på at du deler din opplevelse.
Vi vil informere om at pakken nå er sendt på nytt etter å ha kommet i retur til oss som uavhentet. Du har mottatt all relevant informasjon om den nye leveransen via e-post.

Takk!

Søppel servic ingen svarer

Søppel servic ingen svarer

6 janvier 2026

Hei Mergim,

Takk for din tilbakemelding. Vi setter pris på at du deler din opplevelse.
Vi har besvart e-posten din og håper at vi kan komme videre for og hjelpe deg med saken din.

Takk!

👌👌👌veldig bra!👍👍👍👍

👌👌👌veldig bra!

4 janvier 2026

Hei Sebastian,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 👌😊
Veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse, og håper du blir like fornøyd også fremover. 👍🚲

Måtte vente i en måne bere får å få…

Måtte vente i en måne bere får å få sporingsnummer, ga heller ikke beskjed på at pakken er forsinket

20 décembre 2025

Takk for tilbakemeldingen.

Sporingsinformasjon ble sendt til deg på e-post så snart pakken ble overlevert til DHL. Vi beklager likevel at du opplevde ventetiden som lang, og dersom kommunikasjonen ikke har vært tydelig nok i løpet av leveransen.
Tilbakemeldingen tas med videre, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre både leveringsrutiner og informasjonsflyt. Vi håper at du blir fornøyd med produktet når det er mottatt.

Fast shipping

Fast shipping, received order in 2 days

2 janvier 2026

Hi Maciej,
Thank you for your great review!

We’re glad to hear that your order arrived quickly and that you received it within just two days. We really appreciate you taking the time to share your experience and hope you’ll continue to be happy with your purchase.

De tar langtids for å svare..ikke…

De tar langtids for å svare..ikke svarer de direkte på problemet heller. De bare drar ut.. Jeg har meldt mitt forhold til klagenemda..anbefales IKKE Å kjøpe noe hos ruller

3 février 2025

Hei Roger,
Takk for din tilbakemelding.

Vi kan se at vårt siste e-post sendt til deg var i august 2025, som vi dessverre ikke har mottatt svar på.
Vi setter pris på om du kan ta kontakt med oss igjen via e-post, så hjelper vi deg gjerne videre.

med vennlig hilsen,

Fikk beskjed om at bestillingen var…

Fikk beskjed om at bestillingen var levert fra DHL, har aldri mottatt pakken. Umulig å nå DHL på telefon etter 16 på en ukedag og på Ruller.no kan en chatte med en datamaskin. Latterlig dårlig service.

21 décembre 2025

Hei Tore,

Takk for at du deler din erfaring. Vi ser at du har sendt e-post angående leveransen, og du har allerede mottatt svar fra oss.
Vi vil starte en utredning for å finne ut hva som har skjedd med pakken, og vi håper å kunne snu din opplevelse fra negativ til positiv.

Takk for tilbakemeldingen, vi skal selvfølgelig løse dette så raskt som mulig.

Svært god leveringstid

Svært god leveringstid. Men når jeg fikk atv’en så lekker bakhjulet på venstre side luft i ventilen å må fylles opp flere ganger om dagen

12 décembre 2025

Hei Fredrik,

Takk for omdømmet!
Vi beklager problemet med bakhjulet og vil gjerne hjelpe deg med å løse det. Du kan kontakte oss på info@ruller.no, så ser vi på en løsning sammen.

Kjapp levering god pris og overraskende…

Kjapp levering god pris og overraskende bra kvalitet

11 décembre 2025

Hei Jon,

Takk for det fine omdømmet!
Hyggelig å høre at leveringen var rask, prisen god og at kvaliteten var positivt overraskende. Vi håper du fortsetter å være fornøyd fremover.

Kjøpte en scooter til min datter

Kjøpte en scooter til min datter. Grei pris med tanke på at dette er den første el scooteren. Med tanke på hvor mye den kommer til å bli brukt. Noe treig levering, men dette er postgangen. Scooter varte 4-5 turer Max 10 km før problemer oppsto, Under kjøring stoppet den bare, resette den på svenske måten. Men problemet fortsatte. Kunne ikke brukes. Så gikk det ikke an å skifte modus/ fart. Lyset fikk vi ikke slått på, noe som er dumt med tanke på mørketid og synlighet i trafikkbildet. Og om det ikke at nokk, toppladet batteri varte ikke natten over. Måtte stå på ladding heile tida. Så blei det virkelig frustrerende. Kontaktet support, la frem en nøye beskrevet informasjon om problemene. Fikk raskt svar at svar gies innen 3-4 dager. Og mye frem og tilbake og dager blei til uker og etter en måned fikk jeg en retur lapp scooter måtte til verksted for sjekk, greit nokk. Pakker og sender samme dag til verksted, nokk en måned gikk. Så får jeg igjen spørsmål om hva som er galt. Jeg svarer og sier jeg vil benytte meg av åpent kjøp og ha pengene tilbake. Nei det går ikke for det har godt forlang tid, den skal repareres og returneres. Min anbefaling til dere som skal kjøpe er kjøp lokalt og ikke hos denne forhandleren. Scooter jeg kjøpte var på tilbud-27 % det har dem no hatt i 3 mnd. ka tilbud det er da? Lokk og lur. IKKE HANDLE HER.

1 décembre 2025

Hei,
Takk for at du deler din opplevelse.
Vi beklager at scooteren og prosessen rundt dette har vært frustrerende. Hvis problemet fortsatt ikke er løst, er du velkommen til å kontakte oss på info@ruller.no, så hjelper vi deg videre med saken.

Takk for tilbakemeldingen.