ERA Real Estate - Temse (ERA WONEN) Avis 7

2,5

Markt 7, 9140 Temse, Vlaams Gewest, BE

prima verlopen. Je voelt dat deze mensen een echt team vormen en achter hun job staan. Was er helemaal gerust op dat ook alles in orde ging komen.

met kennis van zaken zelfs voor deze niet alledaagse verkoop Dank u Roy

1. Agence immobilière
  2. Expert immobilier
  3. Administration immobilière
  4. Agents immobiliers
  5. Consultant immobilier
  6. Promoteur immobilier

Jouw oplossing? Zo gevonden met de persoonlijke begeleiding van ERA WONEN. Wij zijn enerzijds gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van bestaande huizen en appartementen. Anderzijds kun je eveneens rekenen op de deskundigheid van onze ERA makelaars bij de verkoop van jouw nieuwbouwprojecten en projectgronden. Als grootste speler in het Waasland en ver daarbuiten is ERA WONEN uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

2,5

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

Heel Professioneel en topwerk

Ik wil de medewerker van ERA Jelle Maes een grote dikke duim geven voor zijn hulp en werk hij heeft uitgevoerd voor mij. Echt top, steeds rustig , steeds klaar om mij te informeren of verder te helpen. Bedankt Jelle en het team!

11 juin 2024

Houden zich niet aan de huurwetgeving

Houden zich niet aan de huurwetgeving. Noch hebben ze enig benul, klaarblijkelijk van de administratieve fouten die ze maken. Vinden het normaal dat ze 5 maand huurindexaanpassing mogen claimen, terwijl door hun eigen administratieve kemels die ze schieten maar recht hebben op 3 maand. Tevens zo dom zijn om een opzegtermijn dat door een geregistreerd contract en motivatie totaal onwettig is door te sturen naar een officiële instantie. En daar door zich niet enkel maar ook de verhuurder in legale problemen brengt.

7 mars 2023

grustsellend