Da vi klagede over kvaliteten på Berserkir liggeunderlag, som er virkelig ringe, hørte vi ingenting og har stadig ikke hørt fra dem. De har solgt et afsindigt dårligt produkt og tør ikke stå ved det.
Ved forespørgsel på et af deres liggeunderlag, var de noget i tvivl om produktet - og linjen blev pludselig tavs.. Efter nogen tid var der igen hul igennem. Vedkommende havde været på lageret og tj... Voir plus
En yogamåtte i elendig kvalitet. Pengene blev trukket meget hurtigt, men modtog først min ordre efter 1,5 uge. Ved forsøg på kontakt via kundeservice var emailadresse slettet på hjemmesiden og telef... Voir plus
Ergosport kom til at lave en lagerfejl og fremsendt et forkert liggeunderlag. Jeg kontaktede dem via deres RMA formular på deres webside. Et par dage efter får jeg denne mail: Hej Brian,... Voir plus
- Magasins d'appareils de fitness
- Vente d'équipement de fitness en gros
- Magasin d'équipements sportifs d'extérieur
- Grossiste en accessoires de sport
Écrit par l'entreprise
ErgoSport.dk er online-universets svar på fitness- & sports fanatikere. ErgoSport er drevet af sports og fitness enthusiaster, hvorfor du altid er sikret kompetent rådgivning, og produkter der er testet af rigtig sportsfolk!
Indkildevej 4D, 9210, Aalborg, Danemark
- kontakt@ergosport.dk
- ergosport.dk
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Sikker og hurtig levering.
Har de seneste 14 dage forsøgt at komme…
Har de seneste 14 dage forsøgt at komme i kontakt med dem grundet en reklamation. Udfyldt deres formular to gange, ringer to gange (tlf er lukket i den oplyste telefontid) og ingen svar på chat.
Erkender ikke reklamation
Jeg købte et oppustelig liggeunderlag der viste sig at være defekt.
Ergosport's Kundeservice bliver kontaktet, og beder mig sende varen retur.
På trods af jeg har kvittering for indlevering af pakken, og at den er blevet afleveret hos Ergosport, har jeg ikke modtaget mit tilgodehavende.
Ergosport mener ikke de har modtaget returpakken, og kræver en underskrift for modtagelse, dette et ikke er muligt, da Ergosport er tilmeldt Flex levering ved PostNord, der betyder at PostNord må aflevere pakker uden underskrift for modtagelse.
Smart fundet på Ergosport, men ikke særlig kundevenlig, og holdbart i længden.
Hurtig og ukompliceret levering
Fup firma…
Fup firma…
Har modtaget liggeunderlag som absolut ikke levede op til forventningen.
Har forgæves forsøgt at komme igennem til kundeservice via mail, på hjemmesiden og telefonisk. Telefonen går på automatisk svarer.
Har sendt liggelagene retur, men har endnu ikke modtaget mine penge. Jeg kan ikke komme i kontakt med virksomheden.
Premium liggeunderlag giver smæk for skillingen
Bestilte 2 x premium liggeunderlag, og modtog dem ca. 14 dage efter bestilling.
Kvaliteten virker super fornuftig til prisen, der medfølger lappegrej instruktion.
Den indbyggede pumpe er super effektiv, og komforten er i top. Man skal dog pumpe liggeunderlaget hårdt op for at blive holdt fra jorden, hvorved man tydeligt mærker “mønsteret” i luftlommerne. Dette vil jeg dig betegne som standard for denne type underlag.
Liggeunderlaget er bredt og langt, og en lille ekstra feature er at der langs siderne er knapper, så man kan knappe flere underlag sammen. Super smart tænkt.
Eneste “minus” er at hovedpuden ikke kan pustes op separat, hvilket resulterer i at denne også er noget hård, når resten af underlaget skal pustes så hårdt op. Men hey - der er en hovedpude. Og den har en rigtig fin størrelse og højde til en voksen 👍🏼
Lækkert produkt og fin fragt tid
Gode produkter og hurtig levering
Advarsel - fusker firma
Advarsel - rent fusker firma. Som flere tidligere har skrevet overholder de IKKE lovgivningen for E-handel.
Samtidig kan det ses på facebook at de sidste år holdt Black friday. Imponerende !! firmaet er først registeret i cvr.registret pr. 23/6-2022. Med andre ord - de har skiftet cvr.nr. undervejs - måske for at fjerne dårlige sager fra deres bøger - blot en tanke !!!!!
Hurtig levering.
Bestilte online sidst på dagen og næste formiddag var pakken ankommet til en pakkeboks nær mig 😊
God og hurtig service
Mangel på kommunikation
Mangel på kommunikation - det var ikke til at få fat i kundeservice da jeg længe ikke havde fået nogle informationer om min vare.
Leverer ikke varen - ingen kundeservice
Har bestilt et liggeunderlag for 20 dage siden, og jeg ikke fået det endnu. Ingen reagerer når jeg skriver og rykker til deres kundeservice og eller tager telefonen. Håber at de snart modbeviser den nagende fornemmelsen af at Ergosport ApS ikke leverer det de lover. 😳☹️ Tvivlen må komme dem til gode indtil videre, men lad være med at handle hos dem hvis du skal bruge din vare inde for nærmeste fremtid... bare et råd. Ser ud som om at de har en der over roser dem her på Trustpilot som ikke er en ægte profil!
Advarsel Advarsel Advarsel
Advarsel Advarsel Advarsel
Køb aldrig noget fra Ergosport. De overholder ikke de mest basale lovmæssige krav.
Søndag den 7. august 2022 bestiller vi et Berserkir underlag til kr. 399. De fremgår tydeligt på deres reklame på Facebook, at de 50% i rabat vi har fået, kun gælder denne dag. Men nu 21 dage efter har de fortsat 50% i rabat. Så der er ikke tale om en reel rabat. Dette er selvfølgelig blevet indberettet til Forbrugerombudsmanden.
Tirsdag den 9. august får vi underlaget leveret. Der går desværre nogle dage, inden vi får det testet. Men i weekenden den 13. – 14. august får v idet endelig testet. Det viser sig hurtigt, at det langt fra lever og til vores krav og vi ønsker derfor at returnere det. Du starter udfordringerne for alvor.
Onsdag den 17. august udfylder vi deres RMA formular, men her får vi at vide, at vores lovpligtige 14-dages fortrydelsesret ikke gælder, da der er tale om et hygiejneprodukt?? Dette selvom det, hverken fremgår af deres standard handelsbetingelser eller i beskrivelsen af produktet. Første gang man får at vide, at der er tale om et hygiejneprodukt er når mange prøver at returnere et produkt. Dette er i modstrid med købeloven, da undtagelser skal fremgå tydeligt.
Torsdag den 18. august sender jeg en mail til Ergosport og forklarer, at de ikke lever op til loven.
Mandag den 22. august sender jeg en rykker pr. mail, da jeg endnu ikke har modtaget svar på mailen sendt den 18. august.
Tirsdag den 23. august sender jeg endnu en rykker, da jeg fortsat ikke har hørt noget. Senere den 23. august kommer er endelig svar.
Men magen til arrogant svar skal man lede længe efter. De skriver bare, at der nu er gået mere end 14 dage og vores fortrydelsesret er udløbet, men vi er velkomne til at lave en RMA-sag, hvis vi mener, at produktet er fejlbehæftet. Jeg svarer med det samme, at det ikke er korrekt, at de 14 dage er udløbet. Ifølge loven har vi 14 dage til at gøre indsigelser (de gjorde vi den 17. august, altså kun 8 dage efter vi modtag varen) og yderlig 14 dage til at sende varen retur.
Dette har de fortsat ikke svaret retur på.
Onsdag den 24. august forsøger jeg at ringe til dem for at høre om de fortsat fastholder, at vi ikke kan benytte vores lovpligtige fortrydelsesret. Her møder jeg en telefonsvarer, der fortæller at telefonen er lukket hele ugen.
Jeg sender derfor en sidste mail for at høre om de forsat fastholder deres standpunkt. Her 4 dage senere har de ikke reageret på denne.
Så hold jeg langt væk fra denne webshop!
Hurtig levering
God håndtering
God håndtering
Varen var forsinket ved DAO, men det hele blev løst med det samme, af kundeservice,som sendte en ny asap, og jeg fik varen kort efter.
Jeg er helt tilfreds.
Fint produkter - leveret "at the speed of light"
Gennemgik kataloget og fandt en super luftmadras.
Fra bestillingen til afsendelse gik der mindre en 10 min.
"What's not to like"