Bestelde product goed verpakt en op de afgesproken tijd geleverd. Helaas geen 5 sterren omdat het bestelde product in een veel te grote doos werd geleverd. Deze neemt onnodig veel ruimte in bij de ver... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik ben fan! Ik had beide keren snel en prettig telefonisch contact, kreeg goed advies en ben dus heel goed geholpen. De 1e keer voor mijn aankoop. De 2e keer met het defect en geschikte vervangi... Voir plus
Ik heb een paar maanden geleden een DELUX M618XSD (Delux Seeker) gekocht via ERGOwerken.nl De levering was snel en correct. Netjes verpakt, niks aan te merken! Echter na een tweetal maanden ging m... Voir plus
Voor vaderdag een warmy deken besteld. Zou de volgende dag door DHL bezorgd worden. Helaas heeft DHL een probleem met mijn adres (veel DHL chaufeurs gebruiken kennelijk Google Maps voor navigatie... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Sécurité et santé au travail
- Magasin d'accessoires informatiques
- Ordinateur et accessoires
- Magasin d'informatique
Écrit par l'entreprise
Het gezond inrichten van je werkplek moet niet moeilijk zijn, toch? Dat vinden wij dus ook. We hebben er onze taak van gemaakt. Begin 2013 startten wij ergowerken. Heel wat dagen later mogen we dagelijks werkplekken in heel Nederland een ergonomische boost geven. Via chat, telefoon, e-mail en bezoeken op locatie geven we advies en leveren we producten waar je fijner je werkdag mee doorkomt. Een paar van onze mooie services (gratis verzenden & retourneren, 90 dagen zichttermijn) geven je meer zekerheid in het maken van de juiste keuze.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- ergowerken.nl
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Bestelde product goed verpakt geleverd
Bestelde product goed verpakt en op de afgesproken tijd geleverd. Helaas geen 5 sterren omdat het bestelde product in een veel te grote doos werd geleverd. Deze neemt onnodig veel ruimte in bij de vervoerder.
Ik ben fan
De 1e keer voor mijn aankoop. De 2e keer met het defect en geschikte vervanging. Voelde me absoluut begrepen en gehoord!
Dank jullie wel!

Réponse : ergowerken.nl
Schaffenburg 600 NEN bureaustoel: een aanrader
Duidelijke website, gemakkelijk navigeren. Snelle en keurige aflevering van de bestelde bureaustoel "serie 600 NEN bureaustoel - zwart" van Schaffenburg. Bureaustoel is na aflevering snel in elkaar te zetten. Het is een mooi strak design en zit werkelijk heerlijk na het instellen van de zithoogte, -diepte, rugleuning, lendesteun en de armleuningen. Echt een aanrader!
Ik ben zeer tevreden van de dienst…
Ik ben zeer tevreden van de dienst verlening. Van harte bedankt.
Muis met problemen, perfect opgelost
Echter na een tweetal maanden ging mijn scrolwiel haperen, tot deze het uiteindelijk helemaal niet meer deed. Nu heb ik dit via de klantenservice gemeld, en daar ik echt heel gelukkig ben met de muis, wilde ik deze liever niet retourneren zonder tijdelijke vervanging. Na twee snelle berichten heen en weer via de mail, werd mij geheel kostenloos een nieuwe toegestuurd. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe zeer dit gewaardeerd is door mij! Ik zou iedereen aanraden zaken met deze partij te doen! Top bedrijf.
Op internet was het allemaal duidelijk.
Op internet was het allemaal duidelijk.
wij hadden het snel in huis.
Goede en fijne service
Goede en fijne service. Mijn ergonomische muis was kapot binnen de garantie periode. En heb vrij snel een nieuwe gekregen. Je krijgt ook snelle reacties op je mails.
Zeer meedenkende adviseur aan de…
Zeer meedenkende adviseur aan de telefoon gehad, heel fijn en professioneel.
Snelle levering, fijn product. Had wel gedacht dat het vest langer koel zou blijven.
Top service!
Ongeveer een jaar geleden heb ik een bureaustoel bij Ergowerken gekocht, top ding.
Ik kwam er afgelopen week achter dat er toch iets niet goed was aan de stoel, binnen een mum van tijd een vervangend onderdeel opgestuurd. Top service!
Prima en in goede staat geleverd
Prima en in goede staat geleverd. Product was wel 2 keer zo duur als op een andere site bleek later. Dat was jammer want ik had 2 stuks gekocht.
Goede prijs-kwaliteitsverhouding
Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Prima product.
Goed pet besteld goed product en goeie…
Goed pet besteld goed product en goeie service van het bedrijf helder en juist
Koelshirt na 1x dragen vol schimmel!
Onlangs hier een koelshirt gekocht voor mijn zoon van 11 die veel last heeft van allergieën, eczeem en jeuk. Idee was dat het shirt hem koel zou houden tijdens het voetballen, zodat hij minder jeuk heeft.
Koelen deed het shirt inderdaad. Na één keer dragen heb ik het shirt netjes uitgespoeld en een aantal dagen laten drogen. Daarna weggelegd in de kast.
Toen ik het drie weken later weer pakte, zat het vol zwarte schimmel!
Contact opgenomen met de klantenservice en de situatie uitgelegd. Ze blijven volhouden dat ik het shirt nat/vochtig heb weggelegd. Maar dat is absoluut niet het geval! Zowel de fabrikant als Ergowerken willen echter niet meedenken of tot een oplossing komen. Enige tip was om het heet te wassen in de hoop dat de schimmel verdwijnt. Mogelijk azijn gebruiken, maar dan konden ze niet garanderen dat de koelende werking van het shirt niet verminderd.
Al met al een heel duur (€75) ‘wegwerpshirt’! Want ik laat mijn kind natuurlijk niet in een shirt vol schimmel lopen.
Door de klantenservice vriendelijk te woord gestaan. Maar ze verschuilen zich achter de fabrikant en doen alsof ze niet verder kunnen helpen. Heel jammer dat ze zo met hun klanten omgaan!
De review die ik op hun eigen website had geschreven (inclusief foto’s), hebben ze binnen een week verwijderd…

Réponse : ergowerken.nl
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.