Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Bestelde product goed verpakt en op de afgesproken tijd geleverd. Helaas geen 5 sterren omdat het bestelde product in een veel te grote doos werd geleverd. Deze neemt onnodig veel ruimte in bij de ver... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben fan! Ik had beide keren snel en prettig telefonisch contact, kreeg goed advies en ben dus heel goed geholpen. De 1e keer voor mijn aankoop. De 2e keer met het defect en geschikte vervangi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een paar maanden geleden een DELUX M618XSD (Delux Seeker) gekocht via ERGOwerken.nl De levering was snel en correct. Netjes verpakt, niks aan te merken! Echter na een tweetal maanden ging m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor vaderdag een warmy deken besteld. Zou de volgende dag door DHL bezorgd worden. Helaas heeft DHL een probleem met mijn adres (veel DHL chaufeurs gebruiken kennelijk Google Maps voor navigatie... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Sécurité et santé au travail
  2. Magasin d'accessoires informatiques
  3. Ordinateur et accessoires
  4. Magasin d'informatique

Écrit par l'entreprise

Het gezond inrichten van je werkplek moet niet moeilijk zijn, toch? Dat vinden wij dus ook. We hebben er onze taak van gemaakt. Begin 2013 startten wij ergowerken. Heel wat dagen later mogen we dagelijks werkplekken in heel Nederland een ergonomische boost geven. Via chat, telefoon, e-mail en bezoeken op locatie geven we advies en leveren we producten waar je fijner je werkdag mee doorkomt. Een paar van onze mooie services (gratis verzenden & retourneren, 90 dagen zichttermijn) geven je meer zekerheid in het maken van de juiste keuze.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Very satisfied

I have ordered 2 power strips. I was very satisfied with quality of products, delivery time. It was also a great pleasure to just call them and ask couple of questions about the products. I got my answers in minutes.

Prices for my items were also very nice considering that shipping is free.

5 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Teleurgesteld in bedrijf Ergowerken.nl

Mijn bestelling werd niet thuis geleverd maar bijna 5 kilometer hier vandaan. Leuk is anders. Schuld van PostNL maar ergowerken.nl nam het probleem “heel serieus” door laconiek te vertellen dat het postpunt maar 500 meter van mijn woonplaats verwijderd was (klopte niet natuurlijk) en dat ik het maar moest gaan afhalen. Mailverkeer was “correct” maar koud en formeel. Vriendelijkheid betekent toch iets anders voor mij. Bovendien kreeg ik na de betaling van 160€ direct een mail/uitnodiging voor een verzekering van de bestelde goederen te dekken. Niet gedaan uiteraard. Mijn bestelling zou maar voor 100€ verzekerd zijn bij een eventueel probleem. Eindconclusie : Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan. Het was mijn eerste en laatste bestelling heb ik hun laten weten. Geen reactie meer terug gehad van ergoweken.nl. Dat zegt genoeg nietwaar. Volgens mij kan je toch nog even iets terugschrijven al is het om de klant te respecteren en te waarderen om de gedane aankoop hoe klein die ook is.

30 mars 2023

Eerste indruk perfect

Nog voordat ik het product in gebruik heb genomen al een uiterst goede indruk.
Waar je bij andere web bedrijven vaak bang bent wat er qua garantie en terugsturen allemaal niet mag, voegt ergowerken een briefje toe waar uiterst simpel staat uitgelegd wat je allemaal voor rechten en mogelijkheden hebt om terug te sturen.

Niet dat ik dat van plan ben, want het toetsenbord werkt perfect, maar het geeft een goed gevoel en vertrouwen in de winkel.

25 octobre 2022

Top service

Binnen één jaar functioneerde het draadloze toetsenbord en dito muis niet meer. Kosteloos retour na contact met sevicebalie en kosteloos vervangen. Behalve deze service beveel ik Ergowerken aan: kennis van zaken, top service en enorm veel keuze!

13 juillet 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Het toetsenbord werkt perfect.

Het toetsenbord werkt perfect.

Twee dagen geleden een nieuw toetsenbord besteld. Deze vandaag mooi mogen ontvangen zoals aangegeven in een perfecte staat.

Het toetsenbord zelf is lekker compact en kan makkelijk met me mee reizen door het 75% formaat.

29 avril 2022

Heel tevreden

Kwam precies binnen wanneer gepland. Er zat een leuk handgeschreven en gepersonaliseerd kaartje bij. Verder was het goed verpakt, goede tips erbij hoe je alles moet gebruiken, alles werkt naar wens en ziet er leuk uit.
De popcorn die ik erbij heb ontvangen was lekker :)

19 avril 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service snelle levering.

Goede service snelle levering.
zat een kaartje bij handgeschreven met dank voor de bestelling, nog niet eerder meegemaakt :).
in dit geval ging het om een keyboard en ben er zeer tevreden mee.

8 avril 2022

Nice quick delivery

Nice quick delivery, well packed with a nice hand written note and some popcorn. Happy with my choice.

10 mars 2022

Goede voorraad, persoonlijk contact

Als enige webshop in Nederland het product (toetsenbord) op voorraad. De volgende dag meteen thuisbezorgd en er zat zelfs nog een handgeschreven kaartje bij van Sam die mij veel plezier wenste met het toetsenbord!

28 décembre 2021

kan niet beter

ik heb hier mijn toetsenbord switchen besteld ik kreeg het 1 dag later binnen maar daar konden zij niks aan doen ik heb tussendoor tijdens de les nog gevraagd om mijn treck en trase code omdat ik die op mijn telefoon had en niet op mijn grome book en die kreeg ik en het product is precies als omschreven conclusie 10/10
gr. Ties

10 novembre 2021

Topbedrijf

Topbedrijf! Ik heb gister een toetsenbord besteld en alles is perfect geleverd! Er stond op de site voor 22:30 besteld morgen in huis! Heb deze 2 minuten te laat besteld maar is alsnog dezelfde dag verzonden. Helemaal top, hiervan kan Bol.com leren haha. Toen ik het kreeg vandaag zat er een leuk handgeschreven briefje bij en een zakje popcorn zelfs! Leuke ervaring! Zeker nog eens iets bestellen.

6 novembre 2021

Goede communicatie en levertijd

Toetsenbord besteld, volgende dag in huis. Had een net niet nieuwtje besteld. De schade aan de doos viel heel erg mee en de inhoud is in goede conditie. Geschreven kaart zat in de doos als bedankje! Ik zou hier nog een keer bestellen.

14 octobre 2021

Zeer goede webshop!

Gewoon een erg goede webshop. Fijne website, en na het bestellen meer dan genoeg informatie gekregen over de status van de bestelling.
Bij de bestelling zat zelfs een zakje popcorn (die erg goed heeft gesmaakt).
Ik had een mechanisch toetsenbord besteld, waar ik nu deze review mee typ.
Werkt dus naar behoren.
Gewoon goed!

3 août 2021

Uitstekende webshop

Absolute aanrader. Persoonlijke service en razendsnelle levering. Mijn bestelling bevatte naast een getekende kaart met een foto van de medewerkers ook een zakje popcorn - die overigens goed smaakte. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

10 juillet 2021

Geweldige winkel

Geweldige winkel! De doos bevatte zelfs een zak popcorn en een gesigneerde ansichtkaart met een foto van het team. Goede variëteit aan mechanische toetsenborden.

1 juin 2021

Fijne koopervaring

Fijne koopervaring. Bestelde product was niet in voorraad waarvan ik netjes bericht ontving. Na 1 belletje deze omgezet naar soortgelijk product dat wel in voorraad was. Alle stappen werden duidelijk via telefoon/mail gecommuniceerd. Erg tevreden! Bedankt Team Ergowerken.

Max

8 avril 2021

Pas op Coolblue!

Top service, snelle communicatie en levering. Ook retourneren was helemaal geen probleem en ik had snel mijn geld terug.

Zeker een aanrader, al helemaal voor de net iets wat meer obscure producten.

17 mars 2021

Top service

Top service snel geleverd en een mooie kaart met de hand geschreven binnen gekregen. Ik ga hier vaker bestellen!!!

19 janvier 2021
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus