Beställningen levererades snabbt och bra packat. Tyvärr blev det en felleverans som dock hanterades föredömligt genom att de rätta varorna skickades så snart jag påtalat felet. Genomtrevligt bemötan... Voir plus
Trevlig och kunnig personal i butiken❤️. Hundkursen vi gått på,var så bra. Med den kunniga instruktören Lena,som var duktig att förklara de olika övningarna🐕🦺.Och gjorde kursen 😊rolig för både... Voir plus
Den snabbaste leveransen någonsin samt bra service när en av färgerna på halsbanden var slut. Kom omgående ett sms och några minuter senare låg det för leverans i postnord appen. Otrolig service och L... Voir plus
Trevlig personal och hittar det mesta. De har det mesta du kan tä ka dig och får alltid hjälp om jag behöver. Trevlig person al som kan sitt och vet dem inte så hittar de någon som kan
Informations provenant de diverses sources externes
Butik och webbutik med allt du kan tänka dig till din hund till vardags och träning!
Skjulstagatan 3 hus 6, 632 29, Eskilstuna, Suède
- 016-519198
- info@eskilstunahundcenter.se
- eskilstunahundcenter.se
Aucune trace de demande d’avis
Bra priser och smidig leverans
Trevliga och bra!
snabba med leverans
Fin service
Rekommenderas varmt
Allt funkar toppen och leveransen är snabb. När en vara var slut ringde de och frågade om jag ville ha en annan smak på hundgodiset. Vilken service!
Mycket uppskattat
Vår hund gillade verkligen era produkter! Vi kommer definitivt att återkomma med en ny beställning.
Snabb och smidig leverans
Bra snabb leverans av bra produkter.
Bra snabb leverans av bra produkter.
Tikskydd & senior tillägg.
Dåligt beskriven produkt.
Beskrivning och bilder av balansdisken var undermålig - den såg platt ut, men var mer bollliknande som upppumpad. Med mindre luft i, tappar den sin runda form och blir knöglig. Detta innebär att jag betalade 650 spänn för något jag inte kan använda till det jag behövde. Nu finns den inte ens kvar på hemsidan, så jag hade väl otur och fick sista exemplaret. Utseendet på bilden liknade andra högkvalitetsdiscar jag använt, så jag var för lättlurad helt enkelt.
Snabb leverans!
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande. Upplevde god kommunikation i samband med att leveransen för en viss produkt skulle dröja och fick även goda rekommendationer om liknande produkter som fanns i lager. Utöver det så skickades beställningen snabbt utan krångel. Kan varmt rekommendera.
Snabb leverans och trevligt bemötande i…
Snabb leverans och trevligt bemötande i butiken vid frågor.
Snabb leverans.