Furry Family Avis 1 161

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Ett fantastiskt foder med kvalitet,utan kemiska tillsatser och som är ekologiskt. Det finns ingen annanstans!! Bra service från er också. Enda nackdelen är att jag för 3 e gången har fått vä... Voir plus

Min hund mår bra av maten, bra avföring. Däremot äter hon den enbart pga inget annat alternativ från mig, hon gillar egentligen inte den men får inget annat. Så jag har den enbart som foder, dug... Voir plus

Bosse har nu gått över till Er mat helt. Han äter den gärna och endast dvs ingen människomat till. Det verkar som att han är nöjd med den mängd ni föreslår och om han inte vill ha någon dag så låter j... Voir plus

1. Animalerie
  2. Fabricant de nourriture pour animaux
  3. Magasin d'alimentation animale
  4. Magasin d'articles pour animaux

À propos de Furry Family

Furry Family är ett svenskt företag med egentillverkade, hälsosamma produkter. Vi erbjuder ett noggrant utvalt sortiment till hundar på naturliga spannmålsfria ingredienser med ett högt näringsinnehåll med hundfoder som självklart är tillverkat i Sverige.

Vi har tagit fram våra produkter genom intensivt arbete med några av Sveriges främsta veterinärer och nutritionister. Genom att skippa mellanhänder, och i stället sälja direkt till hundägare via internet, kan vi erbjuda hög kvalitet till rimliga priser.

Furry Family är också en stolt samarbetspartner och foderleverantör till Hundar Utan Hem, en organisation som hjälper hemlösa hundar i Irland och Polen att hitta nya hem. Vi donerar foder löpande, och varje år adopteras cirka 1000 hundar från organisationen till nya kärleksfulla hem. På så vis verkar vi för en bättre värld för de fyrbenta.

För oss är det viktigt att hela kedjan av produkten håller högsta kvalitet. Därför har vi valt att använda oss av svenska närproducerade råvaror samt frigående lamm från Norge i våra lammfoder.

Visste du att vi i Sverige och Norge har bland de strängaste djurskyddslagarna i världen? Genom att använda svenska och norska råvaror kan vi garantera att din hund får i sig mat som är tillverkad från livsmedelsklassade råvaror och som dessutom är utan onödiga utfyllnadsämnen.

Med andra ord – kött som du skulle kunna köpa till familjen. För visst är din hund värd lika god och näringsrik mat som du?

HÄLSOSAMT, SMIDIGT & SVENSKT

Hälsosamt
Vårt foder innehåller livsmedelsklassade ingredienser & höga kötthalter utan spannmål/gluten.
Smidig hemleverans
Vi ser till att din hunds favoriter landar säkert vid din dörr. Prenumeranter får dessutom alltid fri frakt helt utan bindningstider.
Svensk tillverkning
Många länder tillåter det mest otänkbara att klassas som "ätbart för djur". I kontrast tillverkar Furry Family rena & naturliga produkter i Sverige under svenska lagar.

Smakgaranti

Vi garanterar att det smakar gott.

Vi garanterar att det smakar gott.
Då ingredienserna har en så hög kvalitet, kan vi garantera att det smakar gott. Så gott att vi faktiskt har en smakgaranti. Tycker inte din hund om maten så tar vi tillbaka den till oss.

Tiotusentals hundar älskar Furry Familys hundmat och det tror vi att din också kommer göra.

"Min hund ÄLSKAR maten. Med tanke på matens kvalitet tycker jag inte att det är så dyrt. Lyxigt att få maten hem till dörren. Hon fick njursvikt av förra maten hon åt ( av ett annat märke) och blev inlagd på kliniken i 3 dygn. Detta skedde strax före jul. Efter det så bytte jag foder till Furry Family. Hon var på återbesök på kliniken 13/2 och nu är hennes njurvärden helt normala. Kräkningar är borta, diarre är bort,klådan är borta. Vi stortrivs med Furry Family. Det får hon äta livet ut. Kan tillägga att katten går och stjäl några kulor,när han kommer åt. Trots att han äter ett högkvalitativt kattfoder 😁" - Anne-Christine Törnqvist (27 feb, 2024)

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

Toppen hundfoder

Toppen hundfoder! Jag ville ha något svenskt och mer transparent efter att ha läst på om hundfoderindustrin, så jag valde Furry Family. Min hund på 9 år älskar det verkligen och jag känner mig trygg med att det är ett hälsosamt val för henne. Hemleveransen funkar också perfekt, så vi slipper någonsin stå utan foder hemma. Inget att klaga på 10/10

29 mars 2026

Rekommenderas

Väldigt smidigt och riktigt kompetent hjälp i utfodrings- och foderfrågor. Funkar hur bra som helst!

16 mars 2026

Ett fantastiskt foder med kvalitet,utan…

Det finns ingen annanstans!!
Bra service från er också.

Enda nackdelen är att jag för 3 e gången har fått vänta en vecka från att jag beställt tills jag fått leverans.
Fodret har tagit slut alla dessa gånger så jag har fått komplettera med färskfoder.
Svårt att beräkna exakt hur länge det räcker och leveransen tar för lång tid!!
De två sista gångerna har post nord inte levererat i tid som de lovat.

Så tar det istället 3 dagar från man beställer tills det står vid dörren så är ni 100%

Hej Jill,

Vad roligt att höra att ni är nöjda! 🙌😍

Jag har kikat lite på dina senaste leveranser och ser att det varit några yttre faktorer som påverkat leveranstiden. Senast var det en försening hos PostNord, gången innan lades ordern på en lördag (vilket innebär att den packas nästkommande vardag), och dessförinnan inföll beställningen på nyårsafton där helgdagar påverkade hanteringen.

Om du vill får du gärna höra av dig till vår kundservice, så hjälper vi dig att justera din prenumeration så att leveranserna flyter ännu smidigare framöver 😊

Furry Family

Mat som din hund mår bra av!

Blev tipsad av veterinär om hundmat från Furry Family då min hund har väldigt känslig mage. Äntligen har jag hittat en mat som han mår bra av! Och lyxen att få maten hemlevererad till dörren på abonnemang så man inte ens behöver beställa varje gång är toppen!

16 mars 2026

Bäst för din bästa kompis.

Det fina omhändertagande med hjälp att räkna ut foder stat.
Till min adopterade Rosco
Som gått upp i vikt.
Trots att han far omkring som ett yrväder i skog och mark.

16 mars 2026

Jag är nöjd för det är enkelt o bekvämt…

Jag är nöjd för det är enkelt o bekvämt att få hem maten! Och lätt! Lite för dyra ben tycker jag!
Annars funkar det bara bra!

Réponse : Furry Family

Vad roligt att ni är så nöjda! 😍🙌

Det går bra att lägga till och ta bort andra produkter såsom tuggben om man vill det. Hör av dig till vår kundservice så hjälper vi dig.🌞

Furry Family

Så perfekt, maten kom på två dagar. Så snabb och bra service. Har beställt härifrån i över två år. T o m Uxet börjar bli användbart, utan att vara expert. Bravo!

5 mars 2026
Avis spontané

Pälsen rasade av och vi fick problem med öron och klåda

Vi trodde verkligen att detta var ett bra foder och valde att byta på vår labbe valt när hon var ca 6 mån. Det blev total katastrof. Pälsen rasade av i månaderna som följde och det var hår i precis hela huset. Det var päls över hela kläderna EFTER att man tog ut dem ur tvättmaskinen, det var fruktansvärt. Vår hund fick klåda i hela pälsen, klåda i öronen och tappade/kliade bort päls på öronen. Efter att ha träffat hennes valpsyskon valde vi att gå tillbaka till Acana då hennes syskon inte fällde alls i samma utsträckning och fortf hade fin, oljig päls. Sedan dess har hon blivit som vanligt igen. Rekommenderar verkligen inte det här fodret.

1 janvier 2026

Hej Jennie,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi kan dock inte hitta något köp registrerat hos oss och tar gärna emot mer information om när du handlade från oss.

Vid 6–12 månaders ålder byter många hundar från valppäls till vuxenpäls vilket ofta innebär kraftig fällning. Klåda och öronproblem är dessutom vanligare kopplat till miljöfaktorer (t.ex. pollen eller kvalster) än till ett näringsmässigt komplett torrfoder. Om ett foder inte fungerar brukar man främst se magbesvär.

Alla hundar är individer, även valpsyskon kan reagera olika beroende på genetik och miljö.

Du är välkommen att kontakta oss direkt så tittar vi gärna närmare på det.

Allt gott till dig och din labbe 🐾

Jättebra foder/Prenumerationerna urdåliga

Jättebra foder! Prenumerationerna fungerar dock inte alls!

22 février 2026

Hej Margaretha,

Vad roligt att ni är nöjda med maten! 🐶

Vi vill såklart att prenumerationen ska vara minst lika smidig som fodret är uppskattat. Jag ser att du har varit prenumerant sedan mars 2022, det betyder att du har varit med oss länge och det är vi väldigt glada för!

Har du några idéer på hur vi kan göra prenumerationen ännu smidigare tar vi mer än gärna emot dina tankar 🙌

Dåliga sena leveranser 2026

Min hund mår bra av maten, bra avföring.
Så jag har den enbart som foder, duger inte som "godis".
Har varit väldigt nöjd i 5 år leverans, men nu i år strular leveranserna.

16 février 2026
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.