Euro Finans AB Avis

1 582
TrustScore 5 sur 5

4,8

Jag har sagt det förut och säger det igen – Eurofinans är ett företag man verkligen kan lita på. Som småföretagare vet man att det kan svänga mycket genom åren, och när jag behövde stöd som mest... Voir plus

Bra mottagande , service till 100 % , faktura på kvällen , utbetalning dagen efter . Smidigt tillvägagångsätt när man skickar in fakturor. Hel nöjd

När jag fakturerar direkt till kund är alltid frågan? Kommer den att betalas i tid? Är det nån som ska attestera, som är och spelar golf i Spanien? Så, inte med Euro Finans. Jag kan planera, efterso... Voir plus

Vi, Salient Partner, är ett företag som håller på att gå från fasen start up till fasen scale up, i vår företagsutveckling. I den utvecklingsfasen har vi hittat en väldigt gedigen partner i form av Eu... Voir plus

1. Établissement de crédit
  2. Service de finances alternatives
  3. Institution financière
  4. Société financière non banquière

À propos de Euro Finans AB

Euro Finans tjänster är framtagna för att stärka företagets ekonomi och underlätta administrationen. Med över 35 års erfarenhet i branschen vet vi vad företagen behöver idag och imorgon. Vår styrka är att vi alltid agerar snabbt och flexibelt. Ingen affär är för liten eller för stor för oss.

Vi tar kreditrisken på både svenska och utländska fakturor, du väljer själv vilka du vill sälja. Låna till nya investeringar – vi bedömer varje ansökan manuellt och letar alltid efter anledningar att säga ja. Oftast får du pengarna samma dag – till marknadens bästa priser.

Vi erbjuder tjänster inom:

Fakturaköp
Vi har utvecklat fakturaköp efter våra kunders behov i över 35 år. För oss är snabb utbetalning en självklarhet.

Företagslån
Behöver du snabb finansiering med kort löptid? Vi ger dig möjligheten att finansiera en expansion eller ett större projekt.

Ekonomiprogram
Vår samarbetspartner Acconomy erbjuder ett komplett ekonomiprogram till företagare. Som kund hos oss får du systemet utan extra kostnad.

Vill du veta mer om oss och hur vi kan hjälpa ert företag? Besök www.eurofinans.se eller ring 046-312020.

Vill du bli en del av vårt team? Vi söker alltid efter nya talanger inom IT, ekonomi, juridik och försäljning/marknadsföring. Maila din intresseanmälan till marknad@eurofinans.se.

Euro Finans | Vi snackar inte - vi betalar

Bli kund

Excellent

TrustScore 5 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 582)

291 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Smidigt

Bra mottagande , service till 100 % ,
faktura på kvällen , utbetalning dagen efter .
Smidigt tillvägagångsätt när man skickar in fakturor.
Hel nöjd

24 juillet 2026

ni sja ha öppet til 1630

ni sja ha öppet til 1630, jag skickade fakturan staxt efter 3, samma kund som tidigare, borde gå på 2 minuter att fatta dom nödvändiga besluten.
den gamla ägaren skapade så fantastiskt kundrelation att jag är påverkad av det fortfarande.
jag kunde ha sagt till min kund att du får dra av 2% på fakturan för snabb hantering, kanske hade jag fått pengarna idag. det ni tjänar på mig är bara skitpengar, det förstår jag. för mig finns inte mycket mervärde i detta. inte denna gång i allafall.

13 juillet 2026

enkelt& snabbt

7 juillet 2026

Réponse de Euro Finans AB

Vi tackar för ert fina omdöme och tar tacksamt emot synpunkter på hur vi kan bli bättre.

Jag tycker det fungerar bra

Jag tycker det fungerar bra, men ibland är det väldigt omständigt! Och tar lång tid innan man får en utbetalning (ibland). Men vi är nöjda!

23 juin 2026

Réponse de Euro Finans AB

Vi uppskattar verkligen er feedback. Vi förstår att processen ibland kan upplevas som omständlig och att utbetalningar kan dröja. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra rutiner för att göra det smidigare för er.

Enkelt och bra,,

26 juin 2026

Réponse de Euro Finans AB

Vi uppskattar att ni tar er tid att lämna ett omdöme. Tack för ett gott samarbete!

Bra service

Snabb, smidig, hjälpsamma handläggare

25 juin 2026

Hej Maggie!
Det glädjer oss att höra att du är nöjd med våra handläggare!
Önskar dig en skön sommar, Kundvård

Lite otydliga fakturor till kunder…

Lite otydliga fakturor till kunder gällande utfört arbete står i micro skrift längst ner på fakturorna har haft flera kunder som ej hittat specifikationen behöver bli tydligare

18 juin 2026

Réponse de Euro Finans AB

Tack för din feedback. Vi beklagar att fakturorna upplevts som otydliga. Vi arbetar ständigt med att förbättra vårt arbete och våra produkter så vi uppskattar att ni tar er tid att framföra era synpunkter och önskemål.

Väldigt bra service fantastiska…

Väldigt bra service fantastiska människor

15 juin 2026

Hej Jonas!
Tack för de vänliga orden! Vi är så glada att du uppskattar vår personal och snabba service. Vi önskar dig en fin dag!
Varma hälsningar, Kundvård 🌞🌼