Professionell och experthjälp med finansieringen av våra fakturor, pengar på kontot efter några timmar, snabb och vänlig kontakt. Jag rekommenderar det till alla företag som vill växa snabbt utan att... Voir plus
Mycket bra bemötande och snabb respons via mejl, har bara haft en enda faktura från ett företag som samarbetar med det här företaget. Har ingenting att klaga på och det var Julia Nehring som besva... Voir plus
Good service, nice personnel, very quick response and money transfer, good to have help like that around when schedule doesn’t allow for little slides with payments
Jag är mycket nöjd med Factoringgruppen. Deras service är professionell, snabb och personlig. Hela processen har varit smidig från start till mål, och de har alltid varit tillgängliga för att svara p... Voir plus
Factoringgruppen är ett svenskt finansbolag med specialistkompetens inom likviditetslösningar för företag och idrottsföreningar. Genom framåtblickande lösningar och med personlig service hjälper vi våra kunder att växa, kunna ta större affärer och tryggt planera framåt.

Lyckans väg 2B, 412 56, Göteborg, Suède
Demande des avis aux clients
A répondu à 91 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Jag som kund är väldigt nöjd! Super trevlig kundtjänst och samarbetsvilliga. Rekommenderas varmt!

Réponse de Factoringgruppen
Supersnabb, proffsig och trygg service av Disa på Factoringgruppen när en leverantör gjort ett fel på en faktura. Superbra!

Réponse de Factoringgruppen
Av alla företag som vi har som leverantörer samt deras finansbolag så är factoringgruppen enastående sämst på att fakturera digitalt. Vilket är märkligt 2026

Réponse de Factoringgruppen
Det går snabbt,trevliga när man har kontakt,finns inget att klaga på

Réponse de Factoringgruppen
Jag rekommenderar det till alla företag som vill växa snabbt utan att behöva oroa sig för betalningsfristerna på sina fakturor.

Réponse de Factoringgruppen
Har ingenting att klaga på och det var Julia Nehring som besvarade mina frågor per mejl.

Réponse de Factoringgruppen
Får alltid snabba svar och personalen är super trevlig och hjälpsamma, toppen bra.

Réponse de Factoringgruppen
Mycket trevlig och hjälpsam medarbetare! Kunnig och professionell! Empatisk och tog sig tid att hjälpa mig och lösa mitt problem. Stort tack!🌟🌟🌟🌟🌟

Réponse de Factoringgruppen
Professionella i sitt bemötande med oss.
De lyssnar på våra behov och verkligen hjälper oss.
Det säkerställer ett långtgående samarbete.

Réponse de Factoringgruppen
Fantastikt supprt! De förstod mitt problem direkt, var mycket hjälpsamma och löste allt snabbt och smidigt. Jag är mycket nöjd med bemötandet och servicen.

Réponse de Factoringgruppen
Väldigt oseriös upplevelse med Factoring Gruppen. De var pådrivande för att vi skulle bli kund och vi blev godkända utan problem. Men när det var tid att sälja vår första faktura tog det plötsligt en till två veckor av väntan och kontakt fram och tillbaka. Till slut fick vi besked att vi inte kunde bli kunder eftersom “systemet” sagt det, utan att kunna ge någon faktisk förklaring till varför.
Att bli godkänd som kund för sedan bli nekad utan motivering känns både oprofessionellt och som ett slöseri med tid. Hade de varit ärliga från början hade vi sparat flera veckor. Kan tyvärr inte rekommendera baserat på vår upplevelse.

Réponse de Factoringgruppen
Inte använt så länge men hittills funkar allt super o har hjälpt oss enormt