Factoringgruppen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Professionell och experthjälp med finansieringen av våra fakturor, pengar på kontot efter några timmar, snabb och vänlig kontakt. Jag rekommenderar det till alla företag som vill växa snabbt utan att... Voir plus

Mycket bra bemötande och snabb respons via mejl, har bara haft en enda faktura från ett företag som samarbetar med det här företaget. Har ingenting att klaga på och det var Julia Nehring som besva... Voir plus

Good service, nice personnel, very quick response and money transfer, good to have help like that around when schedule doesn’t allow for little slides with payments

Jag är mycket nöjd med Factoringgruppen. Deras service är professionell, snabb och personlig. Hela processen har varit smidig från start till mål, och de har alltid varit tillgängliga för att svara p... Voir plus

1. Société financière non banquière
  2. Service de finances alternatives
  3. Établissement de crédit

À propos de Factoringgruppen

Factoringgruppen är ett svenskt finansbolag med specialistkompetens inom likviditetslösningar för företag och idrottsföreningar. Genom framåtblickande lösningar och med personlig service hjälper vi våra kunder att växa, kunna ta större affärer och tryggt planera framåt.

Factoringgruppen

Factoringgruppen är ett finansbolag med över 15 års erfarenhet och kunskap om företagande, finansiering och factoringbranschen.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

601 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 91 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

230 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jag som kund är väldigt nöjd

Jag som kund är väldigt nöjd! Super trevlig kundtjänst och samarbetsvilliga. Rekommenderas varmt!

21 juillet 2026

Hej Ivan,

Tusen tack för ert fina omdöme!

Det värmer verkligen att läsa att ni är så nöjda med vår kundtjänst och att ni upplever oss som samarbetsvilliga och lätta att ha att göra med.

Tack för att ni tog er tid att dela med er och rekommendera oss vidare!

Good service

21 juillet 2026

Hi,

Thank you for the kind words!

We’re really glad to hear that you’ve experienced our team as friendly and responsive, and that the quick handling and payments have been helpful when things get a little tight with your schedule.

It’s wonderful to know that we can be there when you need a helping hand.

Best regards,

Supersnabb service!

Supersnabb, proffsig och trygg service av Disa på Factoringgruppen när en leverantör gjort ett fel på en faktura. Superbra!

24 juillet 2026

Hej Julia,

Vilken härlig återkoppling att få, stort tack!

Det gör oss verkligen glada att höra att Disa kunde lösa situationen snabbt och att ni kände er trygga genom hela kontakten. Att få höra att ni upplevde hjälpen som både proffsig och smidig betyder mycket för oss.

Vi skickar självklart vidare era fina ord till Disa!

Hej Mats,

Tack för de fina orden!

Det gläder oss att allt har fungerat smidigt och att ni är nöjda med hanteringen. Enkelt och effektivt är precis vad vi strävar efter i vardagen.

Tack för ert förtroende och varmt välkomna att höra av er om vi kan hjälpa till framöver.

Factoringgruppen

Ni måste uppdatera era rutiner

Av alla företag som vi har som leverantörer samt deras finansbolag så är factoringgruppen enastående sämst på att fakturera digitalt. Vilket är märkligt 2026

11 juin 2026

Tack för er feedback!

Vi beklagar att ni har fått en så negativ upplevelse av vår digitala fakturahantering. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Hör gärna av er till oss så kan vi se över hur fakturorna hanteras idag och vad som behöver ändras eller uppdateras.

Vi hoppas att vi får möjlighet att förbättra detta för er.

Varma hälsningar,
Factoringgruppen

Det går snabbt,trevliga när man har…

Det går snabbt,trevliga när man har kontakt,finns inget att klaga på

Hej Nils,

Tack för de fina orden!

Vilken härlig återkoppling att få. Vi blir glada att höra att ni är nöjda med både servicen och kontakten med oss. Att ni känner att allt fungerar som det ska är precis den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er framöver.

Ett solitt företag!!!

Jag rekommenderar det till alla företag som vill växa snabbt utan att behöva oroa sig för betalningsfristerna på sina fakturor.

Hej Marek,

Vilket fantastiskt omdöme, stort tack!

Det är väldigt roligt att höra att ni uppskattar både den snabba hanteringen och det personliga bemötandet. Vi vet hur viktigt det är att finansieringen fungerar smidigt, så det betyder mycket att höra att vi har kunnat bidra till er verksamhet.

Ett extra tack för att ni rekommenderar oss vidare. Det är ett förtroende vi verkligen värdesätter.

Factoringgruppen

Mycket bra bemötande och snabb respons…

Har ingenting att klaga på och det var Julia Nehring som besvarade mina frågor per mejl.

17 juillet 2026

Hej Ylva,

Tack för ert fina omdöme!

Även om kontakten med oss varit begränsad är vi väldigt glada att ni lämnade den med en så positiv känsla. Det betyder mycket att höra att ni uppskattade både den snabba återkopplingen och Julias sätt att hjälpa er.

Vi hoppas att ni får med er samma positiva upplevelse om våra vägar korsas igen.

Factoringgruppen

Får alltid snabba svar och personalen…

Får alltid snabba svar och personalen är super trevlig och hjälpsamma, toppen bra.

Réponse de Factoringgruppen

Stort tack för ert fina omdöme!

Det gör oss verkligen glada att höra att ni alltid får snabb återkoppling och att ni upplever vår personal som trevlig och hjälpsam. Vi vill att det ska vara enkelt att komma i kontakt med oss och få den hjälp som behövs.

Tack för de fina orden och för ert förtroende.

Bästa factoringbolaget

Alltid trevligt bemötande och snabb handläggning.

10 juillet 2026

Hej Eva,

Tack för ert fina omdöme!

Vilken härlig återkoppling att få. Att ni beskriver oss som det bästa factoringbolaget betyder mycket för oss. Vi är glada att ni är nöjda med både bemötandet och den snabba handläggningen, och vi hoppas få fortsätta vara en uppskattad partner för er under lång tid framöver.

Factoringgruppen

Mycket trevlig och hjälpsam…

Mycket trevlig och hjälpsam medarbetare! Kunnig och professionell! Empatisk och tog sig tid att hjälpa mig och lösa mitt problem. Stort tack!🌟🌟🌟🌟🌟

14 juillet 2026

Hej Cecilia,

Stort tack för de fina orden!

Det värmer att höra att ni upplevde ett så engagerat och professionellt bemötande. Vi vill att våra kunder ska känna sig lyssnade på och få den hjälp de behöver, så det är extra roligt att höra att ni lämnade oss med en så positiv upplevelse.

Factoringgruppen

Professionella i sitt bemötande med…

Professionella i sitt bemötande med oss.
De lyssnar på våra behov och verkligen hjälper oss.
Det säkerställer ett långtgående samarbete.

2 juillet 2026

Hej Nils,

Stort tack för de fina orden!

Att ni känner att vi tar oss tid att lyssna och förstå era behov är precis den känsla vi vill förmedla i varje samarbete. För oss handlar det om mer än att bara leverera en tjänst. Vi vill vara en partner som ni kan känna er trygga med.

Vi ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med er.

snabba utbetalningar

snabba utbetalningar

24 juin 2026

Hej Robel,

Tack för ert omdöme!

Vad roligt att höra att ni är nöjda med våra snabba utbetalningar. Vi vet hur viktigt det är att pengarna kommer på plats i tid, så det är extra glädjande att höra att ni uppskattar det.

Fantastikt supprt

Fantastikt supprt! De förstod mitt problem direkt, var mycket hjälpsamma och löste allt snabbt och smidigt. Jag är mycket nöjd med bemötandet och servicen.

3 juillet 2026

Hej Anna,

Stort tack för ert fina omdöme!

Det är verkligen roligt att höra att ni fick snabb hjälp och att vi kunde sätta oss in i er situation direkt. Att ni lämnar oss med en så positiv upplevelse betyder mycket.

Service

Service. Bra kundkontakt och snabba utbetalningar

22 juin 2026

Hej Magnus,

Stort tack för er fina återkoppling!

Det gläder oss att ni uppskattar både vår service och den personliga kontakten med oss. Extra roligt att höra att de snabba utbetalningarna gör skillnad för er.

Jätte trevliga personal

Jätte trevliga personal, bra tålamod och förståelse.

25 juin 2026

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att ni är nöjda med bemötandet ni fått från oss. Vi strävar alltid efter att möta våra kunder med förståelse och engagemang, så det är extra uppskattat att ni uppmärksammar just det.

Factoringgruppen

Väldigt oseriös upplevelse med…

Väldigt oseriös upplevelse med Factoring Gruppen. De var pådrivande för att vi skulle bli kund och vi blev godkända utan problem. Men när det var tid att sälja vår första faktura tog det plötsligt en till två veckor av väntan och kontakt fram och tillbaka. Till slut fick vi besked att vi inte kunde bli kunder eftersom “systemet” sagt det, utan att kunna ge någon faktisk förklaring till varför.

Att bli godkänd som kund för sedan bli nekad utan motivering känns både oprofessionellt och som ett slöseri med tid. Hade de varit ärliga från början hade vi sparat flera veckor. Kan tyvärr inte rekommendera baserat på vår upplevelse.

24 juin 2026

Tack för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Det är tråkigt att höra att processen inte motsvarade era förväntningar och att ni upplevde den som både långdragen och otydlig. Vi har förståelse för att det känns frustrerande när upplevelsen blir en annan än den ni hade räknat med.

Vi tar till oss er feedback och kommer att använda den i vårt fortsatta arbete för att utveckla våra rutiner och vår kommunikation.

Varma hälsningar,
Factoringgruppen

Inte använt så länge men hittills…

Inte använt så länge men hittills funkar allt super o har hjälpt oss enormt

16 juin 2026

Hej Annika,

Stort tack för ert omdöme!

Vad roligt att höra att allt har fungerat så bra hittills och att våra tjänster redan har varit till stor hjälp för er. Vi hoppas att ni kommer att känna er lika nöjda även framöver.

Hej Marcus,

Tack för er fina recension!

Det gläder oss att ni upplever oss som både snabba och hjälpsamma. Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse och hoppas få hjälpa er igen framöver.